Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , LeneL είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχω δίδυμα από δωρεά, είναι 19 μηνών τώρα! Πήγαν όλα πολύ καλά, πιάσαμε με την πρώτη και γενικά πήγαν όλα πολύ καλά, όπως θα πάνε και σε εσένα..

Να σου πω την αλήθεια, πριν την ετ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήμουν σίγουρη ότι θα τους το πω. Ήθελα μάλιστα να πάω και σε παιδοψυχολογο όσο ήμουν έγκυος, για να μου πει σε ποια ηλικία πρέπει να το πω και πως.. με τα διάφορα της εγκυμοσύνης, έμεινε πίσω αυτό, αλλά από τότε που γέννησα μου έχει φύγει κάθε σκέψη να το πω.. για μένα στο μυαλό μου, είναι σα να έκανα κάποια θεραπεία για να μείνω έγκυος. Τίποτα περισσότερο. Δε βρίσκω κανένα λόγο να το πω, ούτε νοιωθω ότι τους κρύβω κάτι. Όχι γιατί φοβάμαι μήπως δε με νοιώθουν μαμά τους μετά, ή κάτι τέτοιο , αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο. Αυτό όμως είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ.. νομίζω όμως ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση.. εφόσον το έχεις πάρει απόφαση και πας με αυτό τον τρόπο, αυτές οι σκέψεις θα λυθούν με κάποιο τρόπο σιγά σιγά.. και ακόμα και αν καταλήξεις ότι εσύ θες να το πεις, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο όταν έρθει η ώρα!

Και εγώ κορίτσια μου αν δεν πάει καλά και αυτήν η ετ σκέφτομαι να προχωρήσω με δοτρια ,42 χρόνων δεν έχω άλλες αντοχές στα φάρμακα έτσι νιώθω τουλάχιστον... αλλά θεωρώ ότι είναι το ίδιο ακριβώς ,όπως ακριβώς είπες σαν να μπαίνουμε σε μια θεραπεία είναι και αυτό 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαργκι μου συγνωμη που ειμαι παραπονιαρα απλα το εχεις ξανα κανει αλλες 1-2 φορες να μπαινεις κ να μας λες οτι εστειλα μειλ στην ταδε ταδε κ ταδε δεν ειπα τιποτα γτ δικαιωμα σου ειναι να στελνεις σε οποια θες αλλα νομιζω χτυπαει λιγο ασχημα γτ ειμαστε μια παρεουλα θελουμε κ εμεις να χαιρομαστε μαζι σου:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια,σημερα γιορταζει ο αντρουλης μου και εχω τρεχαματα. σημερα ειμαι πολυ καλυτερα αν και νιωθω πολυ κουρασμενη. δεν θα τα λεγα τουρτιτσα ηταν πολυ υδαρη σαν διαροια αλλα πιο πυκνη. ετσι τα κανει συηθως μαρμιν μου. εκαε παλι και τα ξημερωματα,οποτε πιστευω καλα ειμαστε.

σημερα ηρθαν και οι αδερφες μου και μας εφεραν ρουχαλακια 6-9 μηνων απο h&m. τωρα μου φαινονται λιγο τεραστια αλλα μεχρι τον ιουλιο που γιομαστε 6 μηνων θα μας ειναι οκ; τι λετε αγορομαενς?

καλημερα κοριτσια,σημερα γιορταζει ο αντρουλης μου και εχω τρεχαματα. σημερα ειμαι πολυ καλυτερα αν και νιωθω πολυ κουρασμενη. δεν θα τα λεγα τουρτιτσα ηταν πολυ υδαρη σαν διαροια αλλα πιο πυκνη. ετσι τα κανει συηθως μαρμιν μου. εκαε παλι και τα ξημερωματα,οποτε πιστευω καλα ειμαστε.

σημερα ηρθαν και οι αδερφες μου και μας εφεραν ρουχαλακια 6-9 μηνων απο h&m. τωρα μου φαινονται λιγο τεραστια αλλα μεχρι τον ιουλιο που γιομαστε 6 μηνων θα μας ειναι οκ; τι λετε αγορομαενς?

σιγουρα θα ειναι οκ μεχρι τοτε αγαπη μου μην σου πω κ μικρα! εμεις φορμακια φοραμε 9 και 12 μηνων κ το μωρακι ειναι μολις 5 μηνων!!! τα 6 μηνων μας κανουν στο παχος αλλα οχι στο υψος.... να χαιρεσαι τον αντρουλη σου αγαπη μου ο,τι επιθυμειτε!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

αγγελικακι πολυ κριμα για την γυναικα. ο Θεος να την αναπαυσει και κουραγιο στην οικογενεια της και κυριως στην μανα της που ισως εχει κ την πιο δυσκολη θεση...ειδικα μ'αυτο που μας ειπες...

μαριουλα "τα λυπαμει" έτσι λετε συλληπητηρια στον τοπο σου???ή εγραψες κατι λαθος?

επισης αγγελικακι αυτο θυμαμαι και γω απο τα σεμιναρια για τα κακα των μωρων που θηλαζουν, οτι μπορει ναμην κανουν για καποιες μερες και αυτο δεν ειναι ανησυχητικο. επισης θυμαμαι και αυτο για την τουρτα...εσενα ειπες δεν ειναι αλλα πηρατε και υποθετο...μηπως μαλακωσαν παραπανω γι αυτο τον λογο. Η γιατρος σου τι ειπε???

εγω ακομη δεν εχω προλαβει να το καταλαβω τι προκειτε να γινει...ειμαι σε άλλη διασταση...προς το παρον κανω τις προετοιμασιες μου...σημερα το προγραμμα εχει πληντυρια - στενγωτηρια - σιδερωμα...και επειδη μαζι με τα χθεσινα τα πληντυρια ειναι 10!!!ναι καλα ακουσατε (θα πλυνω και τα σεντονια μου του κρεββατιου στο δωματιο ολα με το μωρουδιακο απορρυπαντικο)....αρχιζω απο τωρα και θα μπω να δω τι λετε πιο μετα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καλημέρααααααα!!!Αγγελικάκι να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!!!Και να χαιρόσαστε όποιον έχετε όλες!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημερα!!!

αγγελικακι πολυ κριμα για την γυναικα. ο Θεος να την αναπαυσει και κουραγιο στην οικογενεια της και κυριως στην μανα της που ισως εχει κ την πιο δυσκολη θεση...ειδικα μ'αυτο που μας ειπες...

μαριουλα "τα λυπαμει" έτσι λετε συλληπητηρια στον τοπο σου???ή εγραψες κατι λαθος?

επισης αγγελικακι αυτο θυμαμαι και γω απο τα σεμιναρια για τα κακα των μωρων που θηλαζουν, οτι μπορει ναμην κανουν για καποιες μερες και αυτο δεν ειναι ανησυχητικο. επισης θυμαμαι και αυτο για την τουρτα...εσενα ειπες δεν ειναι αλλα πηρατε και υποθετο...μηπως μαλακωσαν παραπανω γι αυτο τον λογο. Η γιατρος σου τι ειπε???

εγω ακομη δεν εχω προλαβει να το καταλαβω τι προκειτε να γινει...ειμαι σε άλλη διασταση...προς το παρον κανω τις προετοιμασιες μου...σημερα το προγραμμα εχει πληντυρια - στενγωτηρια - σιδερωμα...και επειδη μαζι με τα χθεσινα τα πληντυρια ειναι 10!!!ναι καλα ακουσατε (θα πλυνω και τα σεντονια μου του κρεββατιου στο δωματιο ολα με το μωρουδιακο απορρυπαντικο)....αρχιζω απο τωρα και θα μπω να δω τι λετε πιο μετα!!!

λυπαμαι ηθελα να γραψω χαρα μου ναι ετσι λεμε τα συλληπητηρια εδω:|

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερα κοριτσακια..τι κανετε?

αγγελικακι πολυ κριμα νεα γυναικα..συλληπητηρια..

να χαιρεσαι και τον αντρουλη σου..στειλε μας καμια φωτο να δουμε και την αργυρενια..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Αγγελικάκι, να χαίρεσαι τον άντρα σου!

Μαριούλα μου, έχεις δίκιο που παραπονιέσαι! Και την προηγούμενη φορά έστειλα κάτι φώτογραφίες σε κορίτσια που ήταν μέσα εκείνη την ώρα! Σου είπα πως με την τεχνολογία είμαι άσχετη και όταν είμαι μόνη μου δεν μπορώ να στείλω σε όλες μαζί και στέλνω καθε μήνυμα ξεχωριστά! Να, χθες την έκανα πάλι την μπαρούφα! Ποιος ξέρει τι δεν έκανα σωστά και δεν πήρατε το mail!!! θα το ξαναπροσπαθήσω! Μην με παρεξηγείτε, δεν το έκανα επίτηδες! Πάντως έχεις δίκιο.....κι εγώ στη θέση σου θα σου την έλεγα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

το σιδερο μου κρυωνει για να ξαναβαλω νερακι μεσα κ ειπα να πω ενα γεια...

εμεις σημερα πρασο με πατατουλες στον φουρνο. Η πεθερα μου το κανει αυτο το φαι και πρωτη φορα θα το φαω σημερα...ευτυχως μας κανονισε για σημερα και αυριο να μην εχω στο μυαλο μου κ το μαγειρεμα...αν κ εγω ειχα βαλει στο μυαλο να το χτυπησω το σαντουιτς (σουβλακι) το μεσημερι....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...