Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , LeneL είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχω δίδυμα από δωρεά, είναι 19 μηνών τώρα! Πήγαν όλα πολύ καλά, πιάσαμε με την πρώτη και γενικά πήγαν όλα πολύ καλά, όπως θα πάνε και σε εσένα..

Να σου πω την αλήθεια, πριν την ετ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήμουν σίγουρη ότι θα τους το πω. Ήθελα μάλιστα να πάω και σε παιδοψυχολογο όσο ήμουν έγκυος, για να μου πει σε ποια ηλικία πρέπει να το πω και πως.. με τα διάφορα της εγκυμοσύνης, έμεινε πίσω αυτό, αλλά από τότε που γέννησα μου έχει φύγει κάθε σκέψη να το πω.. για μένα στο μυαλό μου, είναι σα να έκανα κάποια θεραπεία για να μείνω έγκυος. Τίποτα περισσότερο. Δε βρίσκω κανένα λόγο να το πω, ούτε νοιωθω ότι τους κρύβω κάτι. Όχι γιατί φοβάμαι μήπως δε με νοιώθουν μαμά τους μετά, ή κάτι τέτοιο , αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο. Αυτό όμως είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ.. νομίζω όμως ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση.. εφόσον το έχεις πάρει απόφαση και πας με αυτό τον τρόπο, αυτές οι σκέψεις θα λυθούν με κάποιο τρόπο σιγά σιγά.. και ακόμα και αν καταλήξεις ότι εσύ θες να το πεις, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο όταν έρθει η ώρα!

Και εγώ κορίτσια μου αν δεν πάει καλά και αυτήν η ετ σκέφτομαι να προχωρήσω με δοτρια ,42 χρόνων δεν έχω άλλες αντοχές στα φάρμακα έτσι νιώθω τουλάχιστον... αλλά θεωρώ ότι είναι το ίδιο ακριβώς ,όπως ακριβώς είπες σαν να μπαίνουμε σε μια θεραπεία είναι και αυτό 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια μου,δε σας ξεχασα ουτε σας αμελησα και πραγματικα μου λειψατε πολυ πολυ,ειδιακ με αυτα που εγιναν τις τελευταιες μερες σας; ειχα πολυ αναγκη αλλα δεν ειχα κουραγιο ουτε στο υπολογιστη να κατσω. Την τεταρτη πεθανε τελικα η γυναικα του αφεντικου μου,μικρη κοπελα 47 χρονων,στεναχωρηθηκα αρκετα και ετσι τη τεταρτη ειχα μια αδιαθεσια αλλα επειδη ειχα βγει για εξωτερικες δουλειες νομιζα οτι κουραστηκα και μου εβγαιε η κουραση. χθες παρολο που ξεκουρσατηκα απο τη τεταρτη το απογευμα και μετα την πεμπτη ημουν τα ιδια καμια βελτιωση,μετα πηγα και στην κηδεια και οταν γυρισα ειχα μαυρα χαλια,χειροτερεψα,απεσα στο κρεβατι και ημουν μαυρα χαλια. παλι καλα δεν κοπηκε το γαλα και για το μονο που ειχα διαθεση και κουραγιο ηταν για την αργυρενια μου. Μεσα σε ολα κατι τη πειραξε μαλλον,ισως απο την στεναχωρια μου αλλαξε η συσταση στο γαλα γιατι ειχε α κανει κακακια της απο την τριτη ,μεχρι και υποθετο της εβαλα το πρωι και δε εκανε και φυσικα με πηρε απο κατω παλι αλλα πριν απο λιγο τα εκανε το μωρο μου και φανταζεστε τι εγινε,κολαση και ετσι ηρεμησα και γω.

αυριο γιορταζει και ο μπαμπας μας ,σημερα εκανα το σπιτι εχει μεινει μονο η κουζινα,θα την κανω αυριο πια,θα ετοιμασω και μερικα μεζεδακια και θα δεχτουμε λιγους συγγενεις,ελπιζω να αλλαξει και η διαθεση μου και να παρω λιγο τα πανω μου. την ηξερα την γυναικα παρα πολυ καλα,ηταν υπεροχος ανθρωπος και ηταν αδικο α φυγει τοσο νεα. αφησε πισω της 2 παιδακια και μια μανουλα που απορω πως ρισκει το κουραγιο και συεχιζει,αφου πριν 8 χροια περιπου εχασε και την αλλη της κορη.

εσεις πως ειστε; ας μου πει καποια συνοπτικα τι γινετε γιατι εχω χασει τις εξελιξεις...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγγελικάκι μου πολύ άσχημο αυτό που συνέβη. Ο Θεός να την αναπαύσει και να δίνει κουράγιο στους δικούς της και ειδικά στα παιδάκια της. Εδώ εκτός του ότι γέννησε η Κάντυ και μας είπε τα καθέκαστα δε θυμάμαι κάτι άλλο. Ψώνισαν και ετοιμάζονται οι επόμενες εγκυούλες για τη μεγάλη στιγμή!! Όσο για την Αργυρένια σου μην ανησυχείς γιατί κι εμένα το αγοράκι μου έκανε και πέντε μέρες να ενεργηθεί αλλά τα παιδάκια που θηλάζουν δεν είναι δυσκοιλιότητα μέχρι και 15 μέρες νομιζω με είπε η παιδίατρος. Πάντως μου είχε πει να του βάλω υπόθετο αν έμενε άλλη μια μέρα και αν είναι τα κακάκια του τούρτα τότε οκ να μην ανησυχώ αν έβγαιναν σχηματισμένα (σαν κατσικούλα) τότε να την έπαιρνα αμέσως τηλέφωνο. Τελικά το αγοράκι μου ενεργήθηκε από μόνο του και ήταν τουρτίτσα. Της Αργυρένιας σου τι κακάκια ήταν;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Χαχαχαχαχαχαχα δεν υπάρχεις!!!!!!!!!Εγώ σε αυτά είμαι κομάντο από κατσαρίδςς μέχρι ποντίκια όλα τα κυνηγάω και πάντα τα εξολοθρεύω βλέπεις δούλευα 2 χρόνια σε γνωστή αλυσίδα φαγάδικων!!!!!!;););)

ΜΟΝΟ!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil:

Γνωστή αλυσίδα φαγάδικων ακούω και δε μου αρέσει καθόλου. Εγώ πάλι με όλων των ειδών τα ζουζούνια δεν τα πάω καθόλου καλά. Όταν ήμουν στο πατρικό μου καλοκαίρι και είδα στο μπάνιο μια μαύρη κατσαρίδα. Μιλάμε να έχω δει όλο κι όλο μία ή δύο φορές. Το θέμα είναι ότι μία να υπάρχει σε όλο το χώρο θα τη μυριστώ. Βγαίνω έντρομη κ τρέχω στο σαλόνι το λέω στη μαμά μου και ωσπου να πάει είχε φύγει :confused: Πάω και κοιμάμαι στο μπαλκόνι. Το δωμάτιο μου ήταν δίπλα στο μπάνιο και όπως καταλαβαίνετε δεν υπήρχε περίπτωση να μπω αφού η Τερέζα δεν βρέθηκε. Κατά τις 2 τα ξημερώματα έρχεται η μάνα μου και μου λέει πάνε στο κρεβάτι σου την βρήκα και τη σκότωσα κ κράτησα το πτώμα γιατί σε ξέρω τι είσαι και δε θα με πίστευες και ούτε θα κοιμόσουν. Την επομένη θα έφευγαν για Χαλκιδική εγώ δούλευα κ δεν θα πήγαινα πώς να φύγει λοιπόν η δόλια αφήνοντας την κατσαρίδα στο σπίτι;Πάω κι εγώ βλέπω την Τερέζα και τι να δω;Ήταν Τερέζος :shock::shock: Τι γύρισα και είπα στη μάνα μου; "δεν είναι αυτή γιατί είναι αγοράκι ενώ αυτή που είδα εγώ ήταν κοριτσάκι" :oops::oops: ξαναπήγα στο μπαλκόνι και την επόμενη πήγα στην αδελφή μου και κοιμήθηκα κ τη μεθεπόμενη ε και μετά ξεκινούσε η άδεια μου και έφυγα κι εγώ Χαλκιδική.:oops::oops:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

αγγελικακι μου τα λυπαμει για την γυναικα!:(:(:(ο Θεος να δινει δυναμη στους συγγενεις της! τα νεα μας μια χαρα στα ειπε η μαρμιν μας! η μπουμπου αφου εκανε τα κακακια της μια χαρα:P ελπιζω να συνελθεις συντομα χαρα μου προσπαθησε να εισαι ηρεμη κανε το για την κορουλα σου γιατι η πολυ στεναχωρια μειωνει την παραγωγη:|

83tdp2.pngcWE4p3.png

Aγγελικάκι, τι κρίμα η γυναίκα! Πόσο λυπήθηκα! Είναι άδικο να φεύγουν τόσο νέοι άνθρωποι και να αφήνουν πίσω παιδάκια! Είδικά όταν διάβασα για την μαμά της, εκεί τα είδα όλα ! Τι χαροκαμένη μανούλα είναι αυτή! Ο Θεός να της δίνει κουράγιο!!!!

οσο για σένα, καταλαβαίνω πως είναι φυσικό να στενοχωριέσαι τόσο πολύ γιατί την ήξερες την γυναίκα και όσο και να θες δεν μπορείς να το ελέγξεις να μην στενοχωριέσαι, αλλά προσπάθησε για την Αργυρένια να το παλέψεις λίγο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

μαριούλα μου, δεν το έκανα επίτηδες να μην στείλω σε όλες σας! Απλά εκείνη την ώρα κατάλαβα πως τα 3 κορίτσια ήταν μέσα και ήμουν τόσο εςνθουσιασμένη που ήθελα να μου πουν αμέσως την γνώμη τους! Υστερα κολλούσε το yahoo ( είδες τι έγινε χθες!) και δεν το πολυπάλεψα, μην κάνω καμία βλακεία μιας και δεν ήταν εδώ κι ο άντρας μου κι εγώ δεν το πολυκατέχω το θέμα της τεχνολογίας! Θα σας στείλω όμως τώρα που είναι εδώ......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καντυ, μην απολογείσαι που δεν έχεις απαντήσει! Πού να προλάβεις τώρα με τα μωρά; και τόσο που μπήκες πολύ μου φαίνεται!;)

Από νυχτικές έχω μία χειμωνιάτικη, μια ανοιξιάτικη, μία καλοκαιρινή! Πειράζει λες να πάρω και καμία καλοκαιρινή με βερμούδα; Να είμαι καλυμμένη με οποιαδήποτε θερμοκρασία! :tongue:

εμενα οι πυζαμες δεν με βολεψαν και δεν τις φορεσα καθολου γιατι περνανε οι γιατροι και σε κοιταζουν και πρεπει να φορας κατι πολυ ανετο να το σηκωνεις ευκολα και να κατεβαζεις επισσης ευκολα το εσωρουχο αα και δεν με βολεψε καθολου η πανα βρακακι μονο μια χρησιμοποιησα μου το ειχαν πει και οι μαιες οτι δεν βολευουν γενικα να παρεις ανετες νυχτικες καλοκαιρινες και δροσερες........θα με θυμηθεις;)

οτι αλλο θελεις ρωτησε με λιγω του οτι ειναι το ιδιο νοσοκομειο μπορω να σου πω ακριβως τι χρειαζεσαι και τι οχι.πχ ρομπα δεν χρειαζεσαι την εποχη που θα γεννησεις επισσης δεν χρειαζεσαι ζακετακι για το μωρο θα χρειαστεις ομως βελουρ κουβερτουλα και πολλες πανες αγκαλιας επισσης τα μπουρνουζακια με την κουκουλιτσα βολευουν καλυτερα απο τις πετσετες οταν ειναι η ωρα του μπανιου γδυνεις το μωρο απο το δωματιο σου το τυλιγεις με την πανα και το πας ετσι μεσα για μπανιο και μετα το περνεις η με το μπουρνουζακι η το ξανατυλιγεις με την πανα και το πας πισω στο δωματιο για να το ντυσεις!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εμενα οι πυζαμες δεν με βολεψαν και δεν τις φορεσα καθολου γιατι περνανε οι γιατροι και σε κοιταζουν και πρεπει να φορας κατι πολυ ανετο να το σηκωνεις ευκολα και να κατεβαζεις επισσης ευκολα το εσωρουχο αα και δεν με βολεψε καθολου η πανα βρακακι μονο μια χρησιμοποιησα μου το ειχαν πει και οι μαιες οτι δεν βολευουν γενικα να παρεις ανετες νυχτικες καλοκαιρινες και δροσερες........θα με θυμηθεις;)

οτι αλλο θελεις ρωτησε με λιγω του οτι ειναι το ιδιο νοσοκομειο μπορω να σου πω ακριβως τι χρειαζεσαι και τι οχι.πχ ρομπα δεν χρειαζεσαι την εποχη που θα γεννησεις επισσης δεν χρειαζεσαι ζακετακι για το μωρο θα χρειαστεις ομως βελουρ κουβερτουλα και πολλες πανες αγκαλιας επισσης τα μπουρνουζακια με την κουκουλιτσα βολευουν καλυτερα απο τις πετσετες οταν ειναι η ωρα του μπανιου γδυνεις το μωρο απο το δωματιο σου το τυλιγεις με την πανα και το πας ετσι μεσα για μπανιο και μετα το περνεις η με το μπουρνουζακι η το ξανατυλιγεις με την πανα και το πας πισω στο δωματιο για να το ντυσεις!!!!!

οκ, Καντούλα! Θα κοιτάξω να είμαι καλυμμένη, αν και επειδή με ξέρω, την ζεστασια μου τόσο κρυουλιάρα που είμαι, την θέλω! Αλλωστε μην ξεχνάς πως ζω σε ένα σπίτι στο οποίο η μέση θερμοκρασία όλο το χειμώνα είναι 25 βαθμους κι εγώ βάζω και ζακέτα :rolleyes: Οπότε σίγουρα θα έχω και τις μακρυμάνικες μαζί μου.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Βρε Κάντυ μου είστε κι όλας μίας εβδομάδας :shock::shock: Πώς περνάει ο καιρός! Καλά βδομαδογεννέθλια λοιπόν :tongue:

Κι εμείς σε λίγη ώρα αλλάζουμε εβδομάδα και γινόμαστε 16 :shock::shock:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Βγαίνω! Τα έχω πάρει με τον άντρα μου πολύ άσχημα τώρα! Πώς τα καταφέρνει να με τσαντίζει μπορείτε να μου πείτε;;;Πάω να ξαπλώσω για να σταματήσω να μιλάω γιατί θα πω πολύ άσχημες κουβέντες και δεν θέλω......Οταν ο άλλος έχει εμμονές και του αρέσει να λέει τα ίδια και τα ίδια, ε! τότε είναι για τρελογιατρό! Α, μα πια!!!!

Καληνύχτα κοριτσάκια μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσάκια καληνύχτα! Θέλουμε να προλάβουμε να κάνουμε καμιά αγκαλίτσα με το σύζυγο γιατί θα ξυπνήσει όπου ναναι το μωρό για φαγάκι. Θα βάλουμε και ταινιούλα γιατί δεν έχει τίποτα η τηλεόραση.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...