Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , LeneL είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχω δίδυμα από δωρεά, είναι 19 μηνών τώρα! Πήγαν όλα πολύ καλά, πιάσαμε με την πρώτη και γενικά πήγαν όλα πολύ καλά, όπως θα πάνε και σε εσένα..

Να σου πω την αλήθεια, πριν την ετ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήμουν σίγουρη ότι θα τους το πω. Ήθελα μάλιστα να πάω και σε παιδοψυχολογο όσο ήμουν έγκυος, για να μου πει σε ποια ηλικία πρέπει να το πω και πως.. με τα διάφορα της εγκυμοσύνης, έμεινε πίσω αυτό, αλλά από τότε που γέννησα μου έχει φύγει κάθε σκέψη να το πω.. για μένα στο μυαλό μου, είναι σα να έκανα κάποια θεραπεία για να μείνω έγκυος. Τίποτα περισσότερο. Δε βρίσκω κανένα λόγο να το πω, ούτε νοιωθω ότι τους κρύβω κάτι. Όχι γιατί φοβάμαι μήπως δε με νοιώθουν μαμά τους μετά, ή κάτι τέτοιο , αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο. Αυτό όμως είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ.. νομίζω όμως ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση.. εφόσον το έχεις πάρει απόφαση και πας με αυτό τον τρόπο, αυτές οι σκέψεις θα λυθούν με κάποιο τρόπο σιγά σιγά.. και ακόμα και αν καταλήξεις ότι εσύ θες να το πεις, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο όταν έρθει η ώρα!

Και εγώ κορίτσια μου αν δεν πάει καλά και αυτήν η ετ σκέφτομαι να προχωρήσω με δοτρια ,42 χρόνων δεν έχω άλλες αντοχές στα φάρμακα έτσι νιώθω τουλάχιστον... αλλά θεωρώ ότι είναι το ίδιο ακριβώς ,όπως ακριβώς είπες σαν να μπαίνουμε σε μια θεραπεία είναι και αυτό 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλά να περάσετε τότε! Γιορτάζει κι ο μπαμπάκας :D:D Να τον χαίρεσαι και πολύχρονος από σήμερα :)
ευχαριστω!!!

ο φουσκομαγουλιτσας σου κοιμαται??κοιταγα τις φωτογραφιες που εστειλες μου γελαγε και ειναι γλυκας!!!! :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ Μαράκι μου! Ναι κοιμάται! Τώρα όμως θα πρέπει να τον αλλάξω και να πάμε στην οδοντίατρο κ το καημενάκι μάλλον θα ξυπνήσει αν και είναι κ η ώρα του για να φάει αλλά δεν ξύπνησε ακόμα. Όταν θέλω να κοιμηθεί μου ξυπνάει στο τέταρτο και τώρα που θέλω να ξυπνήσει κοιμάται :confused:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Βρε Λίλι μου εννοείται αυτό αλλά πιστεύω πως αυτό κάνουν όλοι οι γονείς. Παρόλαυτα ακούω στην τηλεόραση για παιδάκια που πηγαίνουν νηστικά στο σχολείο και ξέρω οικογένειες που όντως δεν έχουν ούτε για τα παιδιά τους και ευτυχώς τους δίνει η Εκκλησία. Δεν ξέρω πάντως φοβάμαι λίγο στο πίσω του μυαλού μου μην έρθει μέρα που δεν θα υπάρχει τίποτα να κάνουμε για να μην πεινάσουν τα παιδιά μας. Αν για παράδειγμα πεινάσει όλη η Ελλάδα; Ε τότε τα δικά μας τι θα κάνουν; Πού θα βρούμε εμείς;Η Παναγία να μας φυλάει το Εθνος μας όπως κάνει μέχρι σήμερα γιατί αλλιώς δύσκολα τα πράγματα :(:(

μαρμινακι δεν εχεις να φοβασαι τιποτα!!!τον κρατας στο στηθος...τουλαχιστον το γαλατακι του δεν θα το στερηθει!!!!και γω γι αυτο αγωνιώ!!!λες ότι και να γινει το μωρο μου θα το ταισω....πλακα πλακα ειναι τρελλη οικονομια!!!

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Σε συνέχεια της ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού, μετά από τη λήψη Εργαστηριακών Αποτελεσμάτων και των σχετικών ελέγχων των Περιφερειακών Διευθύνσεων του ΕΦΕΤ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Βορείου Αιγαίου και Αττικής, ο ΕΦΕΤ ενημερώνει ότι ανιχνεύθηκε DNA αλόγου στα παρακάτω προϊόντα:

Κατεψυγμένο σουτζουκάκι Μ.Κ., 80g, ημ/νία λήξης 12/2/20/14, χαρτοκιβώτια των 4kg

(ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό > 25%)

Κατεψυγμένες κοτομπουκίτσες 25g, ημ/νία λήξης 7/1/2014, χαρτοκιβώτια των 3 kg

(ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό >10% & <25%)

Κατεψυγμένο σνιτσελάκι Μ.Κ., 130g, ημ/νία λήξης 13/2/2014, χαρτοκιβώτια των 3 kg (ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό <1%)

Κατεψυγμένο σουτζουκάκι Μ.Κ., 80g, ημ/νία λήξης 16/1/2014, χαρτοκιβώτια των 4 kg

(ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό >50%)

Κατεψυγμένο σνιτσελάκι Μ.Κ., 130 g, ημ/νία λήξης 7/12/2013, χαρτοκιβώτια των 3 kg

(ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό <1%) που παράγονται από την εταιρεία "T&T Foods Α.Ε." (630 80 Λάκκωμα, Χαλκιδικής) για την επιχείρηση «Χούτος Catering A.E.».

Προψημένα κατεψυγμένα μπιφτέκια "IFANTIS" σε συσκευασία 10 τεμαχίων με καθαρό βάρος 800g και ημ/νία λήξης 15/11/2013 (ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό >50%) που παρασκευάζονται από την εταιρεία "ΥΦΑΝΤΗΣ Α.Ε." (Σενέκα 4, Κηφισιά)

Λουκάνικα τύπου Φρανκφούρτης με εμπορική ονομασία «NIKAS ΜΟΣΧΑΡΙ λουκάνικα τ. Φρανκφούρτης», 280 g, ημ/νία λήξης 5/5/2013, (ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό >10% & <25%)

Παριζάκι με εμπορική ονομασία «ΝΙΚΑS ΜΟΣΧΑΡΙ παριζάκι», 300 g, ημ/νία λήξης 6/6/2013 (ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό >1% & <20%) που παρασκευάζονται από την εταιρεία "Π. Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε." (22ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Αγ. Στέφανος Αττικής).

Ο ΕΦΕΤ ζήτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση των ανωτέρω προϊόντων από την ελληνική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη σχετικοί έλεγχοι. Σημειώνεται ότι η ανάκληση / απόσυρση αναφέρεται στις συγκεκριμένες παρτίδες προϊόντων και μόνο.

Σε ό,τι αφορά στα θετικά σε DNA αλόγου δείγματα, τα οποία με πρωτοβουλία του ΕΦΕΤ - παρ' όλο που δεν προβλέπεται από τη Σύσταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής - υποβάλλονται και σε εργαστηριακό έλεγχο για τον προσδιορισμό της ουσίας φαινυλοβουταζόνη (phenylbutazone), εκδόθηκαν τα πρώτα οκτώ αποτελέσματα από το Γενικό Χημείο του Κράτους που ήταν στο σύνολό τους αρνητικά.

ευτυχως εμεις τετοιες μπουρδες δεν τρωμε!!!!

Δεν ξανακάνω κηπουρική :confused::confused: Λίγο πριν βρήκα έναν μπάμπουρα πράσινο πάνω στο λάπτοπ κ κόντεψα να πάθω καρδιά. Με περρίσια ψυχραιμία και θάρρος θα έλεγα το εκτέλσα και τώρα κοίτεται νεκρό σε δύο κομμάτι (για σιγουριά γιατί αυτά ζωντανεύουν εύκολα) ανάμεσα στα "κρόσσια" του χαλιού. Να ξυπνήσει το αντράκι να το περιμαζέψει ή να βάλει ηλεκτρική. Δε θα τα κάνω όλα εγώ εδω μέσα :rolleyes:

αχχαχαχαχααχ!!εισαι και πολυ θαρραλέο άτομο όμως...

εμεις θα παμε στους γονεις μου,γιορταζει και ο μπαμπας μου αυριο αλλα θα πρεπει να γυρισουμε νωρις τη δευτερα γιατι εχουν συναντηση στη δουλεια του αντρα μου στις 5 :( :( ελεος!!!!τετοια μερα βρηκαν και αυτοι?δε το εκαναν τουλαχιστον πιο αργα?

μαρακι να χαιρεσαι τον πατερα σου αυριο!!!το αντρακι μου το εστρωσα καλα σημερα...ελειπα ποση ωρα και μονο τον φουρνο εκανε και αυτο οχι καλα ακομη...εβγαλε ομως ολα τα χαλια εξω κ τα τιναξε...του τα εγραψα σε ενα χαρτι κ του ειπα να τα κανει με την σειρα...δεν τα εκανε με αυτην την σειρα αλλα τελος παντων...το θεμα ειναι οτι στο τελος θα τα κανει ετσι οπως δειχνει...τα χημικα τουλαχιστον σιγουρα...μονο που φοβαμαι απο αυριο να μην αρχισει τα δεν μπορω και τι θες τωρα να κανουμε αυτο και αγου μια χαρα καθαρο ειναι....:evil::evil::evil::evil::evil::evil:τα νευμα μου οταν το αρχιζει αυτο!!!!!!

σημερα εγω οπως ειδατε τελειωσα νωριτερα γιατι ειχαν μια δουλεια!!!λεω να βαλω κανενα πληντυριακι ακομα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Δεν ξανακάνω κηπουρική :confused::confused: Λίγο πριν βρήκα έναν μπάμπουρα πράσινο πάνω στο λάπτοπ κ κόντεψα να πάθω καρδιά. Με περρίσια ψυχραιμία και θάρρος θα έλεγα το εκτέλσα και τώρα κοίτεται νεκρό σε δύο κομμάτι (για σιγουριά γιατί αυτά ζωντανεύουν εύκολα) ανάμεσα στα "κρόσσια" του χαλιού. Να ξυπνήσει το αντράκι να το περιμαζέψει ή να βάλει ηλεκτρική. Δε θα τα κάνω όλα εγώ εδω μέσα :rolleyes:

Χαχαχαχαχαχαχα δεν υπάρχεις!!!!!!!!!Εγώ σε αυτά είμαι κομάντο από κατσαρίδςς μέχρι ποντίκια όλα τα κυνηγάω και πάντα τα εξολοθρεύω βλέπεις δούλευα 2 χρόνια σε γνωστή αλυσίδα φαγάδικων!!!!!!;););)

Και η ποινή ποια θα είναι; Απόσυρση των προϊόντων μόνο;:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ΜΟΝΟ!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

μολις βαλαμε το πρωτο μας πλυντηριο...και ακολουθουν αλλα απειρα!!!!μαλλον υποτιμησα την ποσοτητα των πραγματων...ελεγα με 2-3 πληντυριακια θα ξεμπερδεψω....καλε αυτα ειναι απειρα!!!

28xYp3.png

μολις βαλαμε το πρωτο μας πλυντηριο...και ακολουθουν αλλα απειρα!!!!μαλλον υποτιμησα την ποσοτητα των πραγματων...ελεγα με 2-3 πληντυριακια θα ξεμπερδεψω....καλε αυτα ειναι απειρα!!!

Και μετά??????????ΣΙΔΕΡΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Και μετά??????????ΣΙΔΕΡΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:
Κορίτσι μου, εσύ μιλάς για σίδερο και ηδονίζεσαι :tongue::tongue:

Να μία δουλειά που θα την έκανες με μεγάλη ευχαρίστηση! Κι αν πληρωνόσουν με ακόμη μεγαλύτερη! Μήπως να αρχίσεις να το σκέφτεσαι;;;;

Τσέρυ, τι απορρυπαντικό πήρες τελικά; Εμένα μου είπαν για το πράσινο σαπούνι σε απορρυπαντικό πως είναι το καλύτερο για βρεφάκι!

Κι εγώ θα ξεκινήσω από βδομάδα να τα ετοιμάζω! Είναι νωρίς βέβαια αλλά δεν τα αφήνω για το τέλος για να μην αγχωθώ!

Ρε κορίτσια, στην λίστα για το νοσοκομείο δεν γράφει σουτιέν θηλασμού, αλλά σουτιέν βαμβακερά χωρίς μπανέλες! Λέτε να μην πάρω σουτιέν θηλασμού; Τι τα θέλω;;;:evil: Είναι και πανάκριβα (33 ευρώ το ένα). Στον Καπετάνιο βέβαια όπως μου είχε πει η Καντυ κάνουν 15 ευρώ, αλλά και πάλι γιατί να δώσω 30 ευρώ γ@μι@τικά;

Εσείς τι λέτε; Σας βόλεψαν;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Πήρα ένα νυχτικό μακρυμάνικο ρόζ, πολύ ρομαντικό! Κι ένα κοντομάνικο γκρι με μωβ λουλουδάκια, επίσης πολύ όμορφο! Σουτιέν θηλασμού ακόμη θέλω να πάρω ( αλήθεια Κάντυ εσύ πόσα πήρες κι από πού;) , εσώρουχα μια χρήσης, επιθέματα, σερβιέτες κι είμαι σχεδόν έτοιμη! Από βδομάδα αρχίζω το πλύσιμο και θα φτιάξω την βαλίτσα να την έχω έτοιμη......

Τσέρυ κι εγώ έχω αρχίσει να καθαρίζω ντουλάπια κουζίνας! Πέταξα πόσα περιττά πράγματα και μου άδειασαν δύο ντουλάπια! Εχω ακόμη να κάνω αρκετά, γιατί δεν ξέρω πώς τα καταφέρνω και πάντα παραπονιέμαι πως δεν έχω χώρους να αποθηκεύσω πράγματα και τώρα που καυθαρίζω βλέπω πως δεν είμαι καθόλου οργανωμένη, γιαυτό κλαιγομαι συνέχεια!

με εχεις ρωτησει διαφορα και δεν σου εχω απαντησει:oops::oops:

αν το πλυντηριο σου ειναι μεσα στο μπανιο θα σε βολεψει παρα πολυ να βαλεις αλλαξιερα εκει πανω καντο και θα με θυμηθεις;);)εγω δυστυχως εχω το στεγνωτηριο απο πανω:(

για τα κουνακια ναι να βαλεις πανες εγω ειχα παρει πανες αλλα εφερε η μαμα μου με τα πραγματα που μας εφερε οχι καινουρια...2 ιδια σεντονακια μικρα τωρα για λικνο ηταν....για καλαθουνα....δεν ξερω και βαλαμε αυτα...

σουτιεν πηρα 1 απο λητω και 1 απο καπετανιο και 2 μπουστακια απο mothercare πολυ μα πολυ βολικα....ομως η συμβουλος θηλασμου στο πανεπιστημιακο μου ειπε να μην φοραω καθολου σουτιεν να αφηνω το στηθος ελευθερο μονο οταν βγαινω εξω να φοραω

νυχτικα πηρα 4 με ραντακι και κοντομανικα μην παρεις χειμωνιατικα η μαιευτικη πρεπει να εχει 30 βαθμους εκει μεσα αφου ειμασταν ιδρωμενοι.....

εχω να σου πω και για την εξυπηρετηση και γενικα για τις μαιες και τις νοσοκομες αλλα αλλη στιγμη γιατι πρεπει να παω να αρμεχτω:oops::oops:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κορίτσι μου, εσύ μιλάς για σίδερο και ηδονίζεσαι :tongue::tongue:

Να μία δουλειά που θα την έκανες με μεγάλη ευχαρίστηση! Κι αν πληρωνόσουν με ακόμη μεγαλύτερη! Μήπως να αρχίσεις να το σκέφτεσαι;;;;

Τσέρυ, τι απορρυπαντικό πήρες τελικά; Εμένα μου είπαν για το πράσινο σαπούνι σε απορρυπαντικό πως είναι το καλύτερο για βρεφάκι!

Κι εγώ θα ξεκινήσω από βδομάδα να τα ετοιμάζω! Είναι νωρίς βέβαια αλλά δεν τα αφήνω για το τέλος για να μην αγχωθώ!

Ρε κορίτσια, στην λίστα για το νοσοκομείο δεν γράφει σουτιέν θηλασμού, αλλά σουτιέν βαμβακερά χωρίς μπανέλες! Λέτε να μην πάρω σουτιέν θηλασμού; Τι τα θέλω;;;:evil: Είναι και πανάκριβα (33 ευρώ το ένα). Στον Καπετάνιο βέβαια όπως μου είχε πει η Καντυ κάνουν 15 ευρώ, αλλά και πάλι γιατί να δώσω 30 ευρώ γ@μι@τικά;

Εσείς τι λέτε; Σας βόλεψαν;

Έχει σουτιέν θηλασμού και στα h&m πολύ οικονομικά!!! Αλλά καλύτερα είναι τα μπουστακια!!! Το πράσινο σαπούνι τα γαριαζει τα ρούχα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

εγω πηρα αριελ για μωρα. μην με ρωτησετε αν ειναι καλο...δεν το καταλαβαινω...μυριζει ωραια. σουτιεν πηρα 2 (σε οσες λιστες εχω δει τοσα γραφει) και τα πηρα 45ε. μολις συνειδητοποιησα οτι οι ντομαδες που παιρνει ο αντρας μου κανουν 4ε το εναμιση κιλο....ντοματες τερμα...κ μας αρεσουν τοσο με το μαρκελλακι!!!

28xYp3.png

με εχεις ρωτησει διαφορα και δεν σου εχω απαντησει:oops::oops:

αν το πλυντηριο σου ειναι μεσα στο μπανιο θα σε βολεψει παρα πολυ να βαλεις αλλαξιερα εκει πανω καντο και θα με θυμηθεις;);)εγω δυστυχως εχω το στεγνωτηριο απο πανω:(

για τα κουνακια ναι να βαλεις πανες εγω ειχα παρει πανες αλλα εφερε η μαμα μου με τα πραγματα που μας εφερε οχι καινουρια...2 ιδια σεντονακια μικρα τωρα για λικνο ηταν....για καλαθουνα....δεν ξερω και βαλαμε αυτα...

σουτιεν πηρα 1 απο λητω και 1 απο καπετανιο και 2 μπουστακια απο mothercare πολυ μα πολυ βολικα....ομως η συμβουλος θηλασμου στο πανεπιστημιακο μου ειπε να μην φοραω καθολου σουτιεν να αφηνω το στηθος ελευθερο μονο οταν βγαινω εξω να φοραω

νυχτικα πηρα 4 με ραντακι και κοντομανικα μην παρεις χειμωνιατικα η μαιευτικη πρεπει να εχει 30 βαθμους εκει μεσα αφου ειμασταν ιδρωμενοι.....

εχω να σου πω και για την εξυπηρετηση και γενικα για τις μαιες και τις νοσοκομες αλλα αλλη στιγμη γιατι πρεπει να παω να αρμεχτω:oops::oops:

Καντυ, μην απολογείσαι που δεν έχεις απαντήσει! Πού να προλάβεις τώρα με τα μωρά; και τόσο που μπήκες πολύ μου φαίνεται!;)

Από νυχτικές έχω μία χειμωνιάτικη, μια ανοιξιάτικη, μία καλοκαιρινή! Πειράζει λες να πάρω και καμία καλοκαιρινή με βερμούδα; Να είμαι καλυμμένη με οποιαδήποτε θερμοκρασία! :tongue:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

εγω πηρα αριελ για μωρα. μην με ρωτησετε αν ειναι καλο...δεν το καταλαβαινω...μυριζει ωραια. σουτιεν πηρα 2 (σε οσες λιστες εχω δει τοσα γραφει) και τα πηρα 45ε. μολις συνειδητοποιησα οτι οι ντομαδες που παιρνει ο αντρας μου κανουν 4ε το εναμιση κιλο....ντοματες τερμα...κ μας αρεσουν τοσο με το μαρκελλακι!!!
Τόσο ακριβές; Ε, θα είναι βιολογικές! Κι εμένα μου αρέσουν πολύ οι ντομάτες! Κάθε μεσημέρι θέλω να υπάρχει σαλάτα ντομάτα στο τραπέζι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Έχει σουτιέν θηλασμού και στα h&m πολύ οικονομικά!!! Αλλά καλύτερα είναι τα μπουστακια!!! Το πράσινο σαπούνι τα γαριαζει τα ρούχα!!!
Το λογάδι μου πρότειναν να πάρω και η φίλη μου και η αδελφή μου! Είναι λένε πολύ ευχαριστημένες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα!!!

Τσερρούλα αλήθεια έχεις συνηδειτοποιήσει ότι πολύ σύντομα θα είσαι μανούλα;

Κορινάκι τι έλεγε το μνμ της υποτιθέμενης Μάρτζι;

Μαριούλα μου όχι δεν είμαι έγκυος γιατί 9 Ιανουαρίου που πήγα στη γυναικολόγο μου και με είδε με είπε πως για ένα τρίμηνο είμαι καλυμένη δε χρειάζεται ούτε προφυλάξει και μετά για δύο μήνες να προσέχουμε. Είναι υπέρ του να ξεκινήσω άμεσα προσπάθειες για δεύτερο και όχι πολύ καιρό μόνοι μας αλλά οπωσδήποτε όχι πριν το εξάμηνο. Άρα αν υπήρχε περίπτωση για νωρίτερα θα μου έλεγε να πάρουμε προφυλάξεις. Βέβαια εμείς ούτε μετά θα πάρουμε γιατί ο σύζυγος αποκλείεται να φορέσει προφυλακτικό και εγώ δεν παίρνω χάπια. Και φυσικά όπως έχω ξαναπεί η διακοπτόμενη συνουσία είναι αυτή με τα χαμηλότερα ποσοστά επιτυχίας στην αντισύλληψη. Για μένα προσωπικά δεν είναι καν μέτρο αντισύλληψης. Και τώρα που το σκέφτομαι μήπως να κάνω αυτή την τακτική όταν αρχίσουμε προσπάθειες για δεύτερο :rolleyes::rolleyes: Ξέρω ένα σωρό κόσμο που έμεινε έτσι έγκυος :tongue:Μαριούλα για σένα χτυπάει η καμπάνα σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες. Εάν πραγματικά δε θες ακόμα δεύτερο (που ιατρικώς είναι και το σωστό) τότε οπωσδήποτε άλλαξε μέσω αντισύλληψης.

χαχα το καταλαβα οτι για εμενα χτυπουσε η καμπανα:tongue:
Μαριουλάκι κούκλος ο μικρός! και αν κρίνω από το βλέμμα την έχετε βάψει και εσείς :tongue::tongue: Πονηρούλης ο μικρός σας πουλάει και σας αγοράζει σε δευτερόλεπτα :tongue: Αχ τι έχουμε να τραβήξουμε οι αγορομάνες αν και οι κοριτσομάνες δεν πιστεύω να τη γλιτώσουν είναι κάτι μάρκες και τα κοριτσάκια :tongue::tongue:
αχ ειδες πως του παει το μαντηλι το κρητικο?:P
καλημερα και απο μενα

Κι εμεις ξυπνησαμε στις 7 παρα 10 και μεχρι τωρα φαγαμε 3 φορες απο 1λεπτα και κοιμομαστε για κανα 15λεπτο ισα-ισα για να αφησουμε την μανουλα να φαει και να κανει κανα συμμαζεμα. Τωρα σαν να τον νανουρισε καλυτερα ο μπαμπας του κια προλαβα και σιδερωσα και λιγα ρουχακια.

Σε καμια ωρα το πολυ θα φυγω για δουλεια. Μετα για 3 μερες δεν θα χρειαστει να ξαναδουλεψω. Σκεφτομαι να βγω καμια βολτα με το συζυγο το ΣΚ ή την Δευτερα που ειναι και αργια αλλα δισταζω γιατι δεν ξερω αν θα ειναι καλο να παω για ποτο-εννοω μπυρα χωρς αλκοολ- ή για καφε σε μερος με κοσμο απο φοβο μηπως κολλησω τιποτα και το μεταφερω στο μωρο. Τι να κανω:(??? Θελω βόλτα και δεν εννοω περιπατο!!!

αχ σε καταλαβαινω κ γω οταν γεννησα ηθελα βολταααααααα
καλημερα σε ολα τα ομορφα κοριτσακια!!!!!και στα πανεμορφα μωρακια γεννημενα και αγεννητα!!!!!!!!!!

συμπεθερα διαβασα το μυνημα σου.....για το εξω δεν ξερω αλλα για αλκοολ η συμβουλος θηλασμου που με ειδε την τελευταια μερα πριν βγουμε μου ειπε οτι απαγορευεται ο καφες,αλκοολ μπορω να πιω ενα ποτηρακι κρασι η μια μπυρα μια στο τοσο!!!!τωρα για την επαφη με κοσμο....αυτο που μου ελεγαν ολοι και παιδιατροι και γυναικολογοι που περνουσαν ειναι οτι κυκλοφορει ιογενης πνευμονια και να ειμαι παρα πολυ προσεκτικη γιατι αν κολησω τοσο μωρα μπαινουν στην μοναδα κατευθειαν επισσης μου ειπε να αεριζω συχνα και καλα τον χωρο και να μην δεχομαι κανεναν επισκεπτη!!!!

εγω βγαινοντας απο το νοσοκομειο περασα απο τζαμπο και mothercare για κατι ψωνια σημερα θα παω στον γιατρο εδω να μου κοψει τα ραματα και θα περασω και απο σουπερ μαρκετ.

ααα το βραδυ θα ερθει και ο παιδιατρος να μας δει

με ειδοποιησαν οτι εστειλαν το θηλαστρο και βγαινοντας για τον γιατρο θα παω να το παρω το medela πηρα αυτο ειχα δοκιμασει και στο νοσοκομειο και μια χαρα ηταν αντε να δουμε τι θα κανουμε θα βγαλουμε καμια σταγονα παραπανω........

τα μωρα μου φτου φτου μην τα ματιασω αλλα ειναι πολυ ησυχα.....αν δεν τα ξυπνησω δεν ξυπνανε για φαγητο και μολις τα ξυπνησω τρωνε και πριν τελειωσουν κοιμουντε και κυριως δεν κλαινε ποτε οτι και να τους κανεις τα βαζω κατω απο νερο τα βαζω απο δω τα τραβαω απο κει τιποτα αυτα....μονο η μικρη παμπονηρη οταν ειναι η ωρα να φαει δεν κρατιεται βαζει κατι τσιριδες.......ενω ο μπεμπακος μου ειναι πολυ ησυχουλης επισσης αυτην και ξυπνια να την βαλεις στην κουνια θα χαζεψει λιγο και θα κοιμηθει ενω ο μπεμπακος θελει χουχουλιασμα και αγκαλιτσα για να κοιμηθει!!!

αυτα...........παω να ετοιμαστω για τον γιατρο....δεν σας εχω πει τι εγινε με τον θηλασμο και γιατι δεν τα καταφερνω αλλα υποσχομαι οτι θα επανελθω.....

περιμενουμε νεα χαρα μου:P

Ετσι είμαστε κι εμείς μαρμιν μου! Το θέμα είναι το πότε θα αξιωθεί!!!

Πήγα και πήρα την πάντα και ταιριάζει καταπληκτικά με το σεντονάκι που αγόρασα χθες ( σαν να είναι σετ) οπότε δεν αγοράζω και τα σεντόνια! Την κουβέρτα που σας έβαλα δεν την πήρα τελικά γιατί λυπήθηκα την μάνα μου να δώσει τόσα λεφτά ( μού είχε πάρει ήδη τις νυχτικιές κι εκτός από αυτά και τόσα πράγματα) οπότε είπα να μην την εκμεταλλευτώ και έτσι πήραμε μια άλλη! Θέλετε να σας τα στείλω με μειλ; ( δεν θα έχει ιο - το υπόσχομαι:tongue:)

με γεια τα πραγματακια αγαπη μου!
Εστειλα σε Τσέρυ, λίλι και μαρμιν ............Στις υπόλοιπες δεν έστειλα. Θα στείλω όταν με το καλό κάνω το δωμάτιο!

Αργησα να δηλώσω συμμετοχή για τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού,σας το είπα; Μόνο ένα μάθημα για τον τοκετό θα κάνω, το ζώον! Τεσπα! Πήρα τηλ και στο άλλο νοσοκομείο και μου είπαν πως θα με καλέσουν για μαθήματα θηλασμού αργότερα!

Κάντυ, μακάρι να συνεχίσουν να είναι ήσυχα τα μωράκια σου, για να έχεις κι εσύ χρόνο να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου!

Κορίτσια, εμείς εδώ στα Γιαννενα, πριν σαραντίσει το παιδάκι δεν το βγάζουμε από το σπίτι! Η λεχώνα μπορεί να βγει μέχρι το απόγευμα αλλά από την στιγμή που δύει ο ήλιος και μετά όχι! Ολες τα τηρούμε αυτά! Ξέρω πως εσείς δεν το έχετε αυτό και η μόνη που θα συμφωνήσει είναι η Αγγελική! Ούτε εγώ τα πιστεύω, αλλά θα τα τηρήσω, γιατί μου αρέσουν όλα αυτά τα έθιμα.....

η στελνεις η δεν στελνεις μαργκι μου! αφου κανεις διακρισεις τουλαχιστον στελνε τα χωρις να τα λες στις υπολοιπες γτ ζηλευουμε:(

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...