Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

KANTY, στην λίστα που μου έστειλες για τα πράγματα που χρειαζόμαστε στο νοσοκομείο γράφει πως χρειαζόμαστε μια κουβέρτα αγκαλιάς και μία κουβέρτα χοντρή! Τι εννοούν με την "χοντρή κουβέρτα;"; Πρέπει να έχω δύο κουβερτούλες ή φτάνει και η μία;

Επίσης για πες μου για τις πάνες! Τις χρησιμοποίησες και ως σεντονάκια τελικά; Και πόσες περίπου χρειάστηκες για το κάθε μωρό; Εγώ αγόρασα 6 πάνες. Να πάρω κι άλλες μην δεν μου φτάσουν, αν σκεφτείς πως θα χρησιμοποιήσω κάποιες και για σεντονάκι!

Οποτε ευκαιρέσεις μού απαντάς!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, εδώ έχει ήλιο με δόντια ! Εχει και αέρα και δεν τολμάς να ξεμυτίσεις! Δεν γλιτώνουμε καινούργια παρτίδα ξύλων! Δεν αντέχω άλλο.....Αντε να βγει αυτός ο παλιοχειμώνας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Σε συνέχεια της ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού, μετά από τη λήψη Εργαστηριακών Αποτελεσμάτων και των σχετικών ελέγχων των Περιφερειακών Διευθύνσεων του ΕΦΕΤ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Βορείου Αιγαίου και Αττικής, ο ΕΦΕΤ ενημερώνει ότι ανιχνεύθηκε DNA αλόγου στα παρακάτω προϊόντα:

Κατεψυγμένο σουτζουκάκι Μ.Κ., 80g, ημ/νία λήξης 12/2/20/14, χαρτοκιβώτια των 4kg

(ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό > 25%)

Κατεψυγμένες κοτομπουκίτσες 25g, ημ/νία λήξης 7/1/2014, χαρτοκιβώτια των 3 kg

(ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό >10% & <25%)

Κατεψυγμένο σνιτσελάκι Μ.Κ., 130g, ημ/νία λήξης 13/2/2014, χαρτοκιβώτια των 3 kg (ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό <1%)

Κατεψυγμένο σουτζουκάκι Μ.Κ., 80g, ημ/νία λήξης 16/1/2014, χαρτοκιβώτια των 4 kg

(ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό >50%)

Κατεψυγμένο σνιτσελάκι Μ.Κ., 130 g, ημ/νία λήξης 7/12/2013, χαρτοκιβώτια των 3 kg

(ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό <1%) που παράγονται από την εταιρεία "T&T Foods Α.Ε." (630 80 Λάκκωμα, Χαλκιδικής) για την επιχείρηση «Χούτος Catering A.E.».

Προψημένα κατεψυγμένα μπιφτέκια "IFANTIS" σε συσκευασία 10 τεμαχίων με καθαρό βάρος 800g και ημ/νία λήξης 15/11/2013 (ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό >50%) που παρασκευάζονται από την εταιρεία "ΥΦΑΝΤΗΣ Α.Ε." (Σενέκα 4, Κηφισιά)

Λουκάνικα τύπου Φρανκφούρτης με εμπορική ονομασία «NIKAS ΜΟΣΧΑΡΙ λουκάνικα τ. Φρανκφούρτης», 280 g, ημ/νία λήξης 5/5/2013, (ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό >10% & <25%)

Παριζάκι με εμπορική ονομασία «ΝΙΚΑS ΜΟΣΧΑΡΙ παριζάκι», 300 g, ημ/νία λήξης 6/6/2013 (ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό >1% & <20%) που παρασκευάζονται από την εταιρεία "Π. Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε." (22ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Αγ. Στέφανος Αττικής).

Ο ΕΦΕΤ ζήτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση των ανωτέρω προϊόντων από την ελληνική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη σχετικοί έλεγχοι. Σημειώνεται ότι η ανάκληση / απόσυρση αναφέρεται στις συγκεκριμένες παρτίδες προϊόντων και μόνο.

Σε ό,τι αφορά στα θετικά σε DNA αλόγου δείγματα, τα οποία με πρωτοβουλία του ΕΦΕΤ - παρ' όλο που δεν προβλέπεται από τη Σύσταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής - υποβάλλονται και σε εργαστηριακό έλεγχο για τον προσδιορισμό της ουσίας φαινυλοβουταζόνη (phenylbutazone), εκδόθηκαν τα πρώτα οκτώ αποτελέσματα από το Γενικό Χημείο του Κράτους που ήταν στο σύνολό τους αρνητικά.

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κορίτσια, εδώ έχει ήλιο με δόντια ! Εχει και αέρα και δεν τολμάς να ξεμυτίσεις! Δεν γλιτώνουμε καινούργια παρτίδα ξύλων! Δεν αντέχω άλλο.....Αντε να βγει αυτός ο παλιοχειμώνας!

Κι εδω μια από τα ίδια! Τώρα όμως χτυπάει από μπροστά ο ήλιος και είμαστε καλύτερα. Να σκεφτείς βγήκα και φύτεψα έξι λουλουδάκια που αγοράσαμε προχτές πότισα και έπλυνα και το μπαλκόνι. Το μόνο κακό είναι ότι σε τρία τέταρτα περίπου θα τελειώσει το πλυντήριο και θα πρέπει να βγω να το απλώσω στο πίσω μπαλκόνι και εκεί θα έχει κρύο :( Μπρρρρρρ μόνο που το σκέφτομαι κρυώνω :tongue: Ευτυχως είναι σεντόνια και έτσι δε θα αργήσω πολύ :D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Σε συνέχεια της ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού, μετά από τη λήψη Εργαστηριακών Αποτελεσμάτων και των σχετικών ελέγχων των Περιφερειακών Διευθύνσεων του ΕΦΕΤ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Βορείου Αιγαίου και Αττικής, ο ΕΦΕΤ ενημερώνει ότι ανιχνεύθηκε DNA αλόγου στα παρακάτω προϊόντα:

Κατεψυγμένο σουτζουκάκι Μ.Κ., 80g, ημ/νία λήξης 12/2/20/14, χαρτοκιβώτια των 4kg

(ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό > 25%)

Κατεψυγμένες κοτομπουκίτσες 25g, ημ/νία λήξης 7/1/2014, χαρτοκιβώτια των 3 kg

(ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό >10% & <25%)

Κατεψυγμένο σνιτσελάκι Μ.Κ., 130g, ημ/νία λήξης 13/2/2014, χαρτοκιβώτια των 3 kg (ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό <1%)

Κατεψυγμένο σουτζουκάκι Μ.Κ., 80g, ημ/νία λήξης 16/1/2014, χαρτοκιβώτια των 4 kg

(ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό >50%)

Κατεψυγμένο σνιτσελάκι Μ.Κ., 130 g, ημ/νία λήξης 7/12/2013, χαρτοκιβώτια των 3 kg

(ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό <1%) που παράγονται από την εταιρεία "T&T Foods Α.Ε." (630 80 Λάκκωμα, Χαλκιδικής) για την επιχείρηση «Χούτος Catering A.E.».

Προψημένα κατεψυγμένα μπιφτέκια "IFANTIS" σε συσκευασία 10 τεμαχίων με καθαρό βάρος 800g και ημ/νία λήξης 15/11/2013 (ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό >50%) που παρασκευάζονται από την εταιρεία "ΥΦΑΝΤΗΣ Α.Ε." (Σενέκα 4, Κηφισιά)

Λουκάνικα τύπου Φρανκφούρτης με εμπορική ονομασία «NIKAS ΜΟΣΧΑΡΙ λουκάνικα τ. Φρανκφούρτης», 280 g, ημ/νία λήξης 5/5/2013, (ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό >10% & <25%)

Παριζάκι με εμπορική ονομασία «ΝΙΚΑS ΜΟΣΧΑΡΙ παριζάκι», 300 g, ημ/νία λήξης 6/6/2013 (ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό >1% & <20%) που παρασκευάζονται από την εταιρεία "Π. Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε." (22ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Αγ. Στέφανος Αττικής).

Ο ΕΦΕΤ ζήτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση των ανωτέρω προϊόντων από την ελληνική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη σχετικοί έλεγχοι. Σημειώνεται ότι η ανάκληση / απόσυρση αναφέρεται στις συγκεκριμένες παρτίδες προϊόντων και μόνο.

Σε ό,τι αφορά στα θετικά σε DNA αλόγου δείγματα, τα οποία με πρωτοβουλία του ΕΦΕΤ - παρ' όλο που δεν προβλέπεται από τη Σύσταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής - υποβάλλονται και σε εργαστηριακό έλεγχο για τον προσδιορισμό της ουσίας φαινυλοβουταζόνη (phenylbutazone), εκδόθηκαν τα πρώτα οκτώ αποτελέσματα από το Γενικό Χημείο του Κράτους που ήταν στο σύνολό τους αρνητικά.

Ουφ ευτυχώς! Βέβαια τίποτα από τα παραπάνω δεν έχουμε αγοράσει. Ο άντρας μου όμως ήθελε πολύ να δοκιμάσει αυτά με το μοσχάρι και εγώ του έλεγα όχι λόγω κόστους :rolleyes: Μόνο που είχαμε πάρει κάτι σε φέτες αλλά δε θυμάμαι τι. Τεσπα λογικά δεν ήταν τίποτα από τα παραπάνω. Τα πρώτα που γράφει (σουτζουκάκια, σνιτσελάκια κτλ) ποια μάρκα εννοεί άραγε;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Δεν ξανακάνω κηπουρική :confused::confused: Λίγο πριν βρήκα έναν μπάμπουρα πράσινο πάνω στο λάπτοπ κ κόντεψα να πάθω καρδιά. Με περρίσια ψυχραιμία και θάρρος θα έλεγα το εκτέλσα και τώρα κοίτεται νεκρό σε δύο κομμάτι (για σιγουριά γιατί αυτά ζωντανεύουν εύκολα) ανάμεσα στα "κρόσσια" του χαλιού. Να ξυπνήσει το αντράκι να το περιμαζέψει ή να βάλει ηλεκτρική. Δε θα τα κάνω όλα εγώ εδω μέσα :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλησπερα!!!!!!!

καλημερα!!!!τρωμε πρωινο...οι βιταμινες μου εχουν ηδη περιοριστει...πλεον παιρνω μονο φιλισιν και σιδηρο!!!!τι ευτυχια...

σημερα επισης, οπως ολες γνωριζεται επισημα μπαινω στον μηνα μου...επιπλεον εχω την εντυπωση οτι κατεβαινω δεκαδα...

οπως και να χει σας λεω οτι οταν ερθει με το καλο η ωρα μου, που ελπιζω να ειναι μετα την τεταρτη αυτη γιατι μεχρι και τριτη εχω δουλειες, αποτριχωση κτλ..., θα ενημερωσω τουλαχιστον μια απο εσας είτε εγω είτε το αντρακι μου με μνμ στο κινητο για να μην αγχωνεστε!!!

κοντευει και το Μαρκελακι!!!!!:D :D με μετρο οι δουλειες,βαλε τον αντρα σου να κανει τις περισσοτερες
καλημερα σε ολα τα ομορφα κοριτσακια!!!!!και στα πανεμορφα μωρακια γεννημενα και αγεννητα!!!!!!!!!!

συμπεθερα διαβασα το μυνημα σου.....για το εξω δεν ξερω αλλα για αλκοολ η συμβουλος θηλασμου που με ειδε την τελευταια μερα πριν βγουμε μου ειπε οτι απαγορευεται ο καφες,αλκοολ μπορω να πιω ενα ποτηρακι κρασι η μια μπυρα μια στο τοσο!!!!τωρα για την επαφη με κοσμο....αυτο που μου ελεγαν ολοι και παιδιατροι και γυναικολογοι που περνουσαν ειναι οτι κυκλοφορει ιογενης πνευμονια και να ειμαι παρα πολυ προσεκτικη γιατι αν κολησω τοσο μωρα μπαινουν στην μοναδα κατευθειαν επισσης μου ειπε να αεριζω συχνα και καλα τον χωρο και να μην δεχομαι κανεναν επισκεπτη!!!!

εγω βγαινοντας απο το νοσοκομειο περασα απο τζαμπο και mothercare για κατι ψωνια σημερα θα παω στον γιατρο εδω να μου κοψει τα ραματα και θα περασω και απο σουπερ μαρκετ.

ααα το βραδυ θα ερθει και ο παιδιατρος να μας δει

με ειδοποιησαν οτι εστειλαν το θηλαστρο και βγαινοντας για τον γιατρο θα παω να το παρω το medela πηρα αυτο ειχα δοκιμασει και στο νοσοκομειο και μια χαρα ηταν αντε να δουμε τι θα κανουμε θα βγαλουμε καμια σταγονα παραπανω........

τα μωρα μου φτου φτου μην τα ματιασω αλλα ειναι πολυ ησυχα.....αν δεν τα ξυπνησω δεν ξυπνανε για φαγητο και μολις τα ξυπνησω τρωνε και πριν τελειωσουν κοιμουντε και κυριως δεν κλαινε ποτε οτι και να τους κανεις τα βαζω κατω απο νερο τα βαζω απο δω τα τραβαω απο κει τιποτα αυτα....μονο η μικρη παμπονηρη οταν ειναι η ωρα να φαει δεν κρατιεται βαζει κατι τσιριδες.......ενω ο μπεμπακος μου ειναι πολυ ησυχουλης επισσης αυτην και ξυπνια να την βαλεις στην κουνια θα χαζεψει λιγο και θα κοιμηθει ενω ο μπεμπακος θελει χουχουλιασμα και αγκαλιτσα για να κοιμηθει!!!

αυτα...........παω να ετοιμαστω για τον γιατρο....δεν σας εχω πει τι εγινε με τον θηλασμο και γιατι δεν τα καταφερνω αλλα υποσχομαι οτι θα επανελθω.....

ετσι να ειναι παντα ησυχουλια τα μικρουλια σου

Ετσι είμαστε κι εμείς μαρμιν μου! Το θέμα είναι το πότε θα αξιωθεί!!!

Πήγα και πήρα την πάντα και ταιριάζει καταπληκτικά με το σεντονάκι που αγόρασα χθες ( σαν να είναι σετ) οπότε δεν αγοράζω και τα σεντόνια! Την κουβέρτα που σας έβαλα δεν την πήρα τελικά γιατί λυπήθηκα την μάνα μου να δώσει τόσα λεφτά ( μού είχε πάρει ήδη τις νυχτικιές κι εκτός από αυτά και τόσα πράγματα) οπότε είπα να μην την εκμεταλλευτώ και έτσι πήραμε μια άλλη! Θέλετε να σας τα στείλω με μειλ; ( δεν θα έχει ιο - το υπόσχομαι:tongue:)

μεγεια τα πραγματακια σας!!!
κοριτσακια εδω ακομα δεν εβγαλαν ακρη τι θα κανουν..τον αντρα μου επειδη δεν εχουν δουλεια τον εδωσαν παλι αδεια..δεν μας βλεπω καλα ..αν τον απολυσουν τι θα κανουμε?θα αναγκαστουμε να γυρισουμε πισω..γιατι τωρα ουτε εδω δουλειες εχει..και αν γυρισουμε ελλαδα θα πρεπει να αναβαλουμε και το θεμα παιδι..:(:(
Κορινα μου υπομονη..οπως μας καταντησαν τι να κανετε..ελπιζω ολα να πανε καλυτερα

Διαφημίσεις

εδω ηλιο εχει και αρκετο αερα

πως θα περασετε το τριημερο?

Eμείς εδώ θα παραμείνουμε, οικογενειακά με το μπουμπουκάκι μας καμία βολτίτσα αν έχει καλό καιρό όπως έιπαν. Θα έρθει και μία ξαδέλφη μου από Αθήνα και θα πιούμε καφεδάκι εδώ στο σπίτι για να δουν το μικρούλη μου :D Θα είναι και το αμόρε της μαζί που τον έχει δει μόνο από φωτο και σκάιπ. Τώρα θα τον δει λάιβ και θα μείνει :shock::shock: Αν κ δε νομίζω να του κάνει ιδιαίτερη εντύπωση γιατί είναι πολύυυυυυυυυυυυυ ψηλός. Λίγο πιο κοντός από τον πιο ψηλό άνθρωπο του κόσμου :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εσύ Μαράκι μου θα πας κάπου για τριήμερο;

εμεις θα παμε στους γονεις μου,γιορταζει και ο μπαμπας μου αυριο αλλα θα πρεπει να γυρισουμε νωρις τη δευτερα γιατι εχουν συναντηση στη δουλεια του αντρα μου στις 5 :( :( ελεος!!!!τετοια μερα βρηκαν και αυτοι?δε το εκαναν τουλαχιστον πιο αργα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...