Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Korinaki,δύσκολα τα πράγματα! Μακάρι να βρεθεί μία λύση γιατί κι εσείς για καλό ξενιτευτήκατε και πήγε και χτύπησε κι εκεί η παλιοκρίση! Αλλά τι να πεις; Ολα φτιαχτά είναι! Ακουγα πως πέρισυ το χρεός της Κύπρου ήταν δέκα φορές λιγότερο από φέτος! Πώς γίνεται αυτό; Ακόμη άκουσα πως η Γερμανια επίτηδες δεν δανείζει όλο το πόσό αλλά μόνο 5 και δις για να υποχρεώσει την Κύπρο να δεχτεί την Τρόικα! Οι παλιογερμανοί, ο παλιολαός, μας λύγισαν οι φασίστες! Μέσα σε έναν αιώνα έκαναν 2 παγκόσμιους πολέμους κι έναν οικονομικό τώρα! Βρήκαν πάλι τον τρόπο να αφανίσουν λαούς!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Korinaki υπομονή! Και γω το σκέφτηκα αυτό για εσάς. Δηλαδή αν είναι να είστε έτσι εκεί γιατί να μην έρθετε Ελλάδα να είστε και κοντά στους δικούς σας. Έτσι κι αλλιώς νοικιάζεται εκεί σωστά;Το παιδάκι δεν κατάλαβα γιατί να το αναβάλλεται.

Σκέφτομαι όμως την Τίγκερ γιατί για να τρέχει για την βάπτιση δεν το πιστεύω αφού δε λειτουργεί σχεδόν τίποτα εκεί και χάθηκε από την Παρασκευή που μπήκε μόνο να ευχηθεί στην Κάντυ δηλαδή όταν άρχισε όλο αυτό στην Κύπρο. Τυχαίο;

ε ναι μαρμιν μου και εμεις αυτο λεμε αν ειναι ετσι χαλια και μας κανουν και μειωσεις παλι καλυτερα να ερθω εκει ..θα πρεπει να το αναβαλλουμε γιατι αν γυρισουμε δεν θα εχουμε δουλεια μαρμιν μου και θα πρεπει να αρχισουμε απο την αρχη και μεχρι να βρουμε δουλεια και να εχουμε ενα εισοδημα θα πρεπει να το αναβαλουμε:(

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Η κουβέρτα τέλεια! Όσο για τα σεντόνια και την πάντα ένα έχω να πω νόμιζα ότι μου έστειλες μόνο την πάντα μέχρι που είδα το μνμ της Τσέρρυ και κοίταξα ξανά τη φωτο. Ε λοιπόν ούτε που φαίνεται ότι δεν είναι σετ έχεις απόλυτο δίκιο!:P:p

Λίλι μου εύχομαι από καρδιάς να έχεις δίκιο γιατί δε θέλω να πεινάσει το μπουμπουκάκι μου. Βέβαια ίσως για αυτό να τρώει πολύ τώρα για να έχει αποθέματα όταν τελειώσει το γαλατάκι της μανούλας. Είναι και προνοητικό το καμάρι μου :tongue::tongue:

Τα μωρά μας δεν θα πεινάσουν αυτό είναι σίγουρο!!!Γιατί έχουν γονείς που θα κάνουν τα πάντα.......

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Korinaki,δύσκολα τα πράγματα! Μακάρι να βρεθεί μία λύση γιατί κι εσείς για καλό ξενιτευτήκατε και πήγε και χτύπησε κι εκεί η παλιοκρίση! Αλλά τι να πεις; Ολα φτιαχτά είναι! Ακουγα πως πέρισυ το χρεός της Κύπρου ήταν δέκα φορές λιγότερο από φέτος! Πώς γίνεται αυτό; Ακόμη άκουσα πως η Γερμανια επίτηδες δεν δανείζει όλο το πόσό αλλά μόνο 5 και δις για να υποχρεώσει την Κύπρο να δεχτεί την Τρόικα! Οι παλιογερμανοί, ο παλιολαός, μας λύγισαν οι φασίστες! Μέσα σε έναν αιώνα έκαναν 2 παγκόσμιους πολέμους κι έναν οικονομικό τώρα! Βρήκαν πάλι τον τρόπο να αφανίσουν λαούς!!!!

μαρτζι μου ασε πολυ δυσκολα και εδω τωρα μου ειπε ο αντρας μου τους ειπε το αφεντικο του οτι απο εβδομαδα θα εχουν συσκεψη ..να δουμε τι θα τους πει ..ειναι πολυ χαλια και εδω τωρα..οι παλιογερμανοι τα κανουν ολα μας εχουν κανει πιονια τους..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Και εμείς τις κρατήσαμε τις 40 ημέρες κοριτσάκι με μπαμπά μανιάτη και μαμά Γιαννιώτησα τα κρατάμε τα ήθη και έθιμα τών τόπων μας!!!!!!!Και η λεχώνα μετά τις 20 ημέρες και αφού πάρει ευχή βγαίνει και πάντα πρίν τη δύση επιστροφή σπίτι ...επίσεις θυμιατίζουμε με τη δύση του ήλιου και τις 40 ημέρες!!!Καθόλυ κόσμος και άν τύχει και έρθει κάποιος-α πρίν τη δύση πάντα και οι γυναίκες καθαρές και αμόλυντες;););)(Ούτε σέξ ,ούτε περίοδο)!!!Τα πραγματάκια σας είναι τέλεια κοριτσάκι μου με το καλό να τα χαρεί η μπαλαρινούλα μας

!!!:D

Τα ίδια ακριβώς κάνουμε κι εμείς! Η μάνα μου συνέχεια λέει "φυλάξου 40 μερες και θα είσαι καλά μια ζωή":p

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Τα ίδια ακριβώς κάνουμε κι εμείς! Η μάνα μου συνέχεια λέει "φυλάξου 40 μερες και θα είσαι καλά μια ζωή":p

Και πολύ καλά τα λέει η μανούλα!!!;)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Αχ, χάρηκα πολύ που σας άρεσε η προικούλα μας! Με 62 ευρώ δεν είναι μια πάρα πολύ καλή προικα;

Οσο για την κουβερτούλα, εγώ την αλλη που σας έβαλα ερωτεύτηκα αλλά δεν πειράζει.....Μπορεί να την παραγγείλλω αργότερα από ιντερνετ! Θα μου φέρει και η πεθερά μου κουβέρτα και μία ξαδέλφη μου είπε πως θα μου φέρει του παιδιού της που είναι ακόμη στο κουτί μιας και δεν την χρησιμοποίησε ποτέ! Οπότε ας μην μιζεριάζω που δεν πήρα αυτή που ερωτεύτηκα! Αλλωστε είπαμε.....Τα μωρά μας μόνο τις αγκαλιές και τα φιλιά καταλαβαίνουν! Τα υπόλοιπα είναι για να χαιρόμαστε εμείς......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Βρε Λίλι μου εννοείται αυτό αλλά πιστεύω πως αυτό κάνουν όλοι οι γονείς. Παρόλαυτα ακούω στην τηλεόραση για παιδάκια που πηγαίνουν νηστικά στο σχολείο και ξέρω οικογένειες που όντως δεν έχουν ούτε για τα παιδιά τους και ευτυχώς τους δίνει η Εκκλησία. Δεν ξέρω πάντως φοβάμαι λίγο στο πίσω του μυαλού μου μην έρθει μέρα που δεν θα υπάρχει τίποτα να κάνουμε για να μην πεινάσουν τα παιδιά μας. Αν για παράδειγμα πεινάσει όλη η Ελλάδα; Ε τότε τα δικά μας τι θα κάνουν; Πού θα βρούμε εμείς;Η Παναγία να μας φυλάει το Εθνος μας όπως κάνει μέχρι σήμερα γιατί αλλιώς δύσκολα τα πράγματα :(:(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Πήρα ένα νυχτικό μακρυμάνικο ρόζ, πολύ ρομαντικό! Κι ένα κοντομάνικο γκρι με μωβ λουλουδάκια, επίσης πολύ όμορφο! Σουτιέν θηλασμού ακόμη θέλω να πάρω ( αλήθεια Κάντυ εσύ πόσα πήρες κι από πού;) , εσώρουχα μια χρήσης, επιθέματα, σερβιέτες κι είμαι σχεδόν έτοιμη! Από βδομάδα αρχίζω το πλύσιμο και θα φτιάξω την βαλίτσα να την έχω έτοιμη......

Τσέρυ κι εγώ έχω αρχίσει να καθαρίζω ντουλάπια κουζίνας! Πέταξα πόσα περιττά πράγματα και μου άδειασαν δύο ντουλάπια! Εχω ακόμη να κάνω αρκετά, γιατί δεν ξέρω πώς τα καταφέρνω και πάντα παραπονιέμαι πως δεν έχω χώρους να αποθηκεύσω πράγματα και τώρα που καυθαρίζω βλέπω πως δεν είμαι καθόλου οργανωμένη, γιαυτό κλαιγομαι συνέχεια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Και εμείς τις κρατήσαμε τις 40 ημέρες κοριτσάκι με μπαμπά μανιάτη και μαμά Γιαννιώτησα τα κρατάμε τα ήθη και έθιμα τών τόπων μας!!!!!!!Και η λεχώνα μετά τις 20 ημέρες και αφού πάρει ευχή βγαίνει και πάντα πρίν τη δύση επιστροφή σπίτι ...επίσεις θυμιατίζουμε με τη δύση του ήλιου και τις 40 ημέρες!!!Καθόλυ κόσμος και άν τύχει και έρθει κάποιος-α πρίν τη δύση πάντα και οι γυναίκες καθαρές και αμόλυντες;););)(Ούτε σέξ ,ούτε περίοδο)!!!Τα πραγματάκια σας είναι τέλεια κοριτσάκι μου με το καλό να τα χαρεί η μπαλαρινούλα μας

!!!:D

Αυτό δεν το κατάλαβα :oops::oops: Δηλαδή περίοδο εντάξει δε θα έχουν οι γυναίκες που θα έρθουν αλλά και σεξ για αυτές πάει ή για τη λεχώνα που έτσι κι αλλιώς αφού έχει αίμα δεν μπορεί να κάνει;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Βρε Λίλι μου εννοείται αυτό αλλά πιστεύω πως αυτό κάνουν όλοι οι γονείς. Παρόλαυτα ακούω στην τηλεόραση για παιδάκια που πηγαίνουν νηστικά στο σχολείο και ξέρω οικογένειες που όντως δεν έχουν ούτε για τα παιδιά τους και ευτυχώς τους δίνει η Εκκλησία. Δεν ξέρω πάντως φοβάμαι λίγο στο πίσω του μυαλού μου μην έρθει μέρα που δεν θα υπάρχει τίποτα να κάνουμε για να μην πεινάσουν τα παιδιά μας. Αν για παράδειγμα πεινάσει όλη η Ελλάδα; Ε τότε τα δικά μας τι θα κάνουν; Πού θα βρούμε εμείς;Η Παναγία να μας φυλάει το Εθνος μας όπως κάνει μέχρι σήμερα γιατί αλλιώς δύσκολα τα πράγματα :(:(
Μαρμιν, κι εγώ φοβάμαι πάρα πολύ το μέλλον μας! Διαβαζα τις προφητείς του γέροντα Παισιου που έλεγε πως θα επιβληθούν δυσβάσταχτοι φόροι στο λαό μας και θα πεινάσουμε! Τρια χρόνια θα είναι τόσο δύσκολα που δεν θα φανταζόμασταν ποτέ! Οι μόνοι που δεν θα πεινάσουν τόσο θα είναι όσοι έχουν λίγο κήπο στο σπίτι τους και οί άνθρωποι που θα έχουν γέιτονες με κήπο! Αλλά σάμπως και οι κήποι δεν θέλουν λεφτά; Βάλε σπόρο, λίπασμα, νερό....Τώρα ό,τι και να κάνουμε θέλουμε να πληρώνουμε! Μια κάρτα στο κινητό βάζεις και σου παίνρει φόρο το κράτος το 1,10! Τι περιμένεις;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αυτό δεν το κατάλαβα :oops::oops: Δηλαδή περίοδο εντάξει δε θα έχουν οι γυναίκες που θα έρθουν αλλά και σεξ για αυτές πάει ή για τη λεχώνα που έτσι κι αλλιώς αφού έχει αίμα δεν μπορεί να κάνει;
Για τη γυναίκα που σε επισκέπτεται ισχύει αυτό! :tongue:

Θα μου πεις "και πού να ξέρεις εσύ αν αυτή που σε επισκέπτεται έχει περίοδο ή έχει κα΄νει σέξ;;;" Εύλογο ερώτημα! Δεν το ξέρεις, απλά αυτή που έρχεται τα ξέρει και υποτίθεται πως τα τηρεί!:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Για τη γυναίκα που σε επισκέπτεται ισχύει αυτό! :tongue:

Θα μου πεις "και πού να ξέρεις εσύ αν αυτή που σε επισκέπτεται έχει περίοδο ή έχει κα΄νει σέξ;;;" Εύλογο ερώτημα! Δεν το ξέρεις, απλά αυτή που έρχεται τα ξέρει και υποτίθεται πως τα τηρεί!:P

Ε μα αυτό λέω κι εγώ και εντάξει για περίοδο της το λες αλλά για το σεξ;:shock::shock: Απλά όπως λες αν το ξέρει

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Για αυτή που θα έρθει πάει αλλά αφού δεν μπορείς ναι είσαι σίγουρη δεν δέχεσαι κανέναν και τελειώνει το θέμα!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...