Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

εγω εκανα τα μισα ντουλαπια στην κουζινα και κατεβασα το σερβιτσιο που ελεγα χθες...το μισο βεβαια γιατι ειναι 90κατι τεμαχια...

τωρα περιμενω τα 2 μου πληντυρια να βγουν...

το αντρακι τσιγκουνευτηκε να δωσει το 50ε στην καθαριστρια που θα με βοηθουσε και προσφερθηκε να βοηθησει ο ιδιος ακομη περισσοτερο...βεβαια του εξηγησα οτι αν αρχισει ναμε ρωταει γιατι θελω να καθαρισω τις μπριζες, και τι θελω να βγαλω τα καλυμματα που τα επλυνα το καλοκαιρι και γενικα ρωταει πολλα εγω θα του το δαγκωσω το αυτι!!!

το διαλειμμα τελειωσε ομορφες, παω για δευτερο γυρο...

χαχαχα και πολύ καλά θα κάνεις Τσέρρυ μου! Ή προσφέρεται ή όχι πισωγυρίσματα δε θέλω

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω εκανα τα μισα ντουλαπια στην κουζινα και κατεβασα το σερβιτσιο που ελεγα χθες...το μισο βεβαια γιατι ειναι 90κατι τεμαχια...

τωρα περιμενω τα 2 μου πληντυρια να βγουν...

το αντρακι τσιγκουνευτηκε να δωσει το 50ε στην καθαριστρια που θα με βοηθουσε και προσφερθηκε να βοηθησει ο ιδιος ακομη περισσοτερο...βεβαια του εξηγησα οτι αν αρχισει ναμε ρωταει γιατι θελω να καθαρισω τις μπριζες, και τι θελω να βγαλω τα καλυμματα που τα επλυνα το καλοκαιρι και γενικα ρωταει πολλα εγω θα του το δαγκωσω το αυτι!!!

το διαλειμμα τελειωσε ομορφες, παω για δευτερο γυρο...

Δάγκα Τσέρη ΔΆΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Χαχαχαχαχα!!! Και εμένα όλο ερωτήσει ςείναι ότν είναι να κάνουμε δουλειές.......γιατί άραγε???:confused::confused::confused:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Δάγκα Τσέρη ΔΆΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Χαχαχαχαχα!!! Και εμένα όλο ερωτήσει ςείναι ότν είναι να κάνουμε δουλειές.......γιατί άραγε???:confused::confused::confused:

Εμένα πάλι εν είναι ερωτήσεις αλλά αναβολικότητα. Του λέω το σπίτι θέλει ηλεκτρική. Μου λέει μη βάλεις θα βάλω εγώ το πρόβλημα το έχουμε στο πότε. Εγώ λέω σήμερα εκείνος λέει όχι :rolleyes: Κάνω κι εγώ τη κινέζα και τον αφήνω να τη βάλει όποτε θέλει (σχετικά αν το καθυστερήσει και πολύ πέφτει μουρμούρα οπότε βάζει μετά ή δε βάζει :tongue:)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εμένα πάλι εν είναι ερωτήσεις αλλά αναβολικότητα. Του λέω το σπίτι θέλει ηλεκτρική. Μου λέει μη βάλεις θα βάλω εγώ το πρόβλημα το έχουμε στο πότε. Εγώ λέω σήμερα εκείνος λέει όχι :rolleyes: Κάνω κι εγώ τη κινέζα και τον αφήνω να τη βάλει όποτε θέλει (σχετικά αν το καθυστερήσει και πολύ πέφτει μουρμούρα οπότε βάζει μετά ή δε βάζει :tongue:)
Ετσι είμαστε κι εμείς μαρμιν μου! Το θέμα είναι το πότε θα αξιωθεί!!!

Πήγα και πήρα την πάντα και ταιριάζει καταπληκτικά με το σεντονάκι που αγόρασα χθες ( σαν να είναι σετ) οπότε δεν αγοράζω και τα σεντόνια! Την κουβέρτα που σας έβαλα δεν την πήρα τελικά γιατί λυπήθηκα την μάνα μου να δώσει τόσα λεφτά ( μού είχε πάρει ήδη τις νυχτικιές κι εκτός από αυτά και τόσα πράγματα) οπότε είπα να μην την εκμεταλλευτώ και έτσι πήραμε μια άλλη! Θέλετε να σας τα στείλω με μειλ; ( δεν θα έχει ιο - το υπόσχομαι:tongue:)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Εστειλα σε Τσέρυ, λίλι και μαρμιν ............Στις υπόλοιπες δεν έστειλα. Θα στείλω όταν με το καλό κάνω το δωμάτιο!

Αργησα να δηλώσω συμμετοχή για τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού,σας το είπα; Μόνο ένα μάθημα για τον τοκετό θα κάνω, το ζώον! Τεσπα! Πήρα τηλ και στο άλλο νοσοκομείο και μου είπαν πως θα με καλέσουν για μαθήματα θηλασμού αργότερα!

Κάντυ, μακάρι να συνεχίσουν να είναι ήσυχα τα μωράκια σου, για να έχεις κι εσύ χρόνο να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου!

Κορίτσια, εμείς εδώ στα Γιαννενα, πριν σαραντίσει το παιδάκι δεν το βγάζουμε από το σπίτι! Η λεχώνα μπορεί να βγει μέχρι το απόγευμα αλλά από την στιγμή που δύει ο ήλιος και μετά όχι! Ολες τα τηρούμε αυτά! Ξέρω πως εσείς δεν το έχετε αυτό και η μόνη που θα συμφωνήσει είναι η Αγγελική! Ούτε εγώ τα πιστεύω, αλλά θα τα τηρήσω, γιατί μου αρέσουν όλα αυτά τα έθιμα.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εστειλα σε Τσέρυ, λίλι και μαρμιν ............Στις υπόλοιπες δεν έστειλα. Θα στείλω όταν με το καλό κάνω το δωμάτιο!

Αργησα να δηλώσω συμμετοχή για τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού,σας το είπα; Μόνο ένα μάθημα για τον τοκετό θα κάνω, το ζώον! Τεσπα! Πήρα τηλ και στο άλλο νοσοκομείο και μου είπαν πως θα με καλέσουν για μαθήματα θηλασμού αργότερα!

Κάντυ, μακάρι να συνεχίσουν να είναι ήσυχα τα μωράκια σου, για να έχεις κι εσύ χρόνο να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου!

Κορίτσια, εμείς εδώ στα Γιαννενα, πριν σαραντίσει το παιδάκι δεν το βγάζουμε από το σπίτι! Η λεχώνα μπορεί να βγει μέχρι το απόγευμα αλλά από την στιγμή που δύει ο ήλιος και μετά όχι! Ολες τα τηρούμε αυτά! Ξέρω πως εσείς δεν το έχετε αυτό και η μόνη που θα συμφωνήσει είναι η Αγγελική! Ούτε εγώ τα πιστεύω, αλλά θα τα τηρήσω, γιατί μου αρέσουν όλα αυτά τα έθιμα.....

Και εμείς τις κρατήσαμε τις 40 ημέρες κοριτσάκι με μπαμπά μανιάτη και μαμά Γιαννιώτησα τα κρατάμε τα ήθη και έθιμα τών τόπων μας!!!!!!!Και η λεχώνα μετά τις 20 ημέρες και αφού πάρει ευχή βγαίνει και πάντα πρίν τη δύση επιστροφή σπίτι ...επίσεις θυμιατίζουμε με τη δύση του ήλιου και τις 40 ημέρες!!!Καθόλυ κόσμος και άν τύχει και έρθει κάποιος-α πρίν τη δύση πάντα και οι γυναίκες καθαρές και αμόλυντες;););)(Ούτε σέξ ,ούτε περίοδο)!!!Τα πραγματάκια σας είναι τέλεια κοριτσάκι μου με το καλό να τα χαρεί η μπαλαρινούλα μας

!!!:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

κοριτσακια εδω ακομα δεν εβγαλαν ακρη τι θα κανουν..τον αντρα μου επειδη δεν εχουν δουλεια τον εδωσαν παλι αδεια..δεν μας βλεπω καλα ..αν τον απολυσουν τι θα κανουμε?θα αναγκαστουμε να γυρισουμε πισω..γιατι τωρα ουτε εδω δουλειες εχει..και αν γυρισουμε ελλαδα θα πρεπει να αναβαλουμε και το θεμα παιδι..:(:(

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Το σαρανταήμερο το κρατάμε και εμείς δηλαδή όχι όλες αλλά εγώ το κράτησα. Πάντως όπως έχει ξαναπει και η Τσέρρυ η σαράντα μέρες είναι τιμή στην Παναγία και από τη στιγμή που όλη η Ελλάδα είναι Ορθόδοξη έτσι είναι παντού. Απλά κάθε τόπος έχεις τις διαφοροποιήσεις του. Μαμά και μωρό στο σπίτι και πρώτη έξοδος στις 40 μέρες στην Εκκλησία όπως πήγε και η Παναγία μας το Χριστό στον Συμεών και έχουμε τη γιορτή της Υπαπαντής. Κανονικά η Εκκλησία μόνο σε βαριά επιλόχια επιτρέπει στη μάνα να βγαίνει και από εκεί και πέρα είναι θέμα κάθε πνευματικού τι θα πει σε ειδικές περιπτώσεις (πχ η Νένα μας που θα πάει στη δουλειά). Επίσης εγώ έβγαινα όσο το μωρό ήταν στο νοσοκομείο για να πάω να το θηλάσω αλλά από τη στιγμή που το πήρα σπίτι δεν βγήκα ξανά. Πάω να δω μέιλ.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

κοριτσακια εδω ακομα δεν εβγαλαν ακρη τι θα κανουν..τον αντρα μου επειδη δεν εχουν δουλεια τον εδωσαν παλι αδεια..δεν μας βλεπω καλα ..αν τον απολυσουν τι θα κανουμε?θα αναγκαστουμε να γυρισουμε πισω..γιατι τωρα ουτε εδω δουλειες εχει..και αν γυρισουμε ελλαδα θα πρεπει να αναβαλουμε και το θεμα παιδι..:(:(

Korinaki υπομονή! Και γω το σκέφτηκα αυτό για εσάς. Δηλαδή αν είναι να είστε έτσι εκεί γιατί να μην έρθετε Ελλάδα να είστε και κοντά στους δικούς σας. Έτσι κι αλλιώς νοικιάζεται εκεί σωστά;Το παιδάκι δεν κατάλαβα γιατί να το αναβάλλεται.

Σκέφτομαι όμως την Τίγκερ γιατί για να τρέχει για την βάπτιση δεν το πιστεύω αφού δε λειτουργεί σχεδόν τίποτα εκεί και χάθηκε από την Παρασκευή που μπήκε μόνο να ευχηθεί στην Κάντυ δηλαδή όταν άρχισε όλο αυτό στην Κύπρο. Τυχαίο;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Ώχ ρε κοριτσάκι παντού τα ίδια.......:mad: Πώς μας κατάντησαν έτσι τα συμφέροντα τους οι ξεφτυλισμένοι που τα έχουν όλα λυμένα να ζήσουν και τα δισέγγονα τους!!!Υπομονή και όλα θα φτιάξουν το πιστεύω!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

μαρτζι φανταστικα τα πραγματακια σας!!!ειδικα η παντα και το σεντονακι πουλες και συ ουτε σετ να ηταν...και τα 2 υπεροχα...

κορινακι υπομονη!!!ο καιρος θα δειξει...

κοριτσακια εγω σταματαω προς το παρον...εχω κ μαθημα και σε 2 ωρες πρεπει να φυγω...να κανω κ ενα μπανακι...αν εχω κουραγιο θα συνεχισω το απογευμα...

σημερα εχει χαιρετισμους και ηθελα να παω μιας και το Πασχα εμεις θα ειμαστε κλεισμενοι στο σπιτακι οποτε φετος δεν θα παω εκκλησια την Μ. Εβδομαδα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Η κουβέρτα τέλεια! Όσο για τα σεντόνια και την πάντα ένα έχω να πω νόμιζα ότι μου έστειλες μόνο την πάντα μέχρι που είδα το μνμ της Τσέρρυ και κοίταξα ξανά τη φωτο. Ε λοιπόν ούτε που φαίνεται ότι δεν είναι σετ έχεις απόλυτο δίκιο!:P:p

Λίλι μου εύχομαι από καρδιάς να έχεις δίκιο γιατί δε θέλω να πεινάσει το μπουμπουκάκι μου. Βέβαια ίσως για αυτό να τρώει πολύ τώρα για να έχει αποθέματα όταν τελειώσει το γαλατάκι της μανούλας. Είναι και προνοητικό το καμάρι μου :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...