Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μαριουλάκι κούκλος ο μικρός! και αν κρίνω από το βλέμμα την έχετε βάψει και εσείς :tongue::tongue: Πονηρούλης ο μικρός σας πουλάει και σας αγοράζει σε δευτερόλεπτα :tongue: Αχ τι έχουμε να τραβήξουμε οι αγορομάνες αν και οι κοριτσομάνες δεν πιστεύω να τη γλιτώσουν είναι κάτι μάρκες και τα κοριτσάκια :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!

Τσερρούλα αλήθεια έχεις συνηδειτοποιήσει ότι πολύ σύντομα θα είσαι μανούλα;

Κορινάκι τι έλεγε το μνμ της υποτιθέμενης Μάρτζι;

Μαριούλα μου όχι δεν είμαι έγκυος γιατί 9 Ιανουαρίου που πήγα στη γυναικολόγο μου και με είδε με είπε πως για ένα τρίμηνο είμαι καλυμένη δε χρειάζεται ούτε προφυλάξει και μετά για δύο μήνες να προσέχουμε. Είναι υπέρ του να ξεκινήσω άμεσα προσπάθειες για δεύτερο και όχι πολύ καιρό μόνοι μας αλλά οπωσδήποτε όχι πριν το εξάμηνο. Άρα αν υπήρχε περίπτωση για νωρίτερα θα μου έλεγε να πάρουμε προφυλάξεις. Βέβαια εμείς ούτε μετά θα πάρουμε γιατί ο σύζυγος αποκλείεται να φορέσει προφυλακτικό και εγώ δεν παίρνω χάπια. Και φυσικά όπως έχω ξαναπεί η διακοπτόμενη συνουσία είναι αυτή με τα χαμηλότερα ποσοστά επιτυχίας στην αντισύλληψη. Για μένα προσωπικά δεν είναι καν μέτρο αντισύλληψης. Και τώρα που το σκέφτομαι μήπως να κάνω αυτή την τακτική όταν αρχίσουμε προσπάθειες για δεύτερο :rolleyes::rolleyes: Ξέρω ένα σωρό κόσμο που έμεινε έτσι έγκυος :tongue:Μαριούλα για σένα χτυπάει η καμπάνα σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες. Εάν πραγματικά δε θες ακόμα δεύτερο (που ιατρικώς είναι και το σωστό) τότε οπωσδήποτε άλλαξε μέσω αντισύλληψης.

μια διαφιμιση ηταν για καλλυντικα νομιζω..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

καλημερα και απο μενα

Κι εμεις ξυπνησαμε στις 7 παρα 10 και μεχρι τωρα φαγαμε 3 φορες απο 1λεπτα και κοιμομαστε για κανα 15λεπτο ισα-ισα για να αφησουμε την μανουλα να φαει και να κανει κανα συμμαζεμα. Τωρα σαν να τον νανουρισε καλυτερα ο μπαμπας του κια προλαβα και σιδερωσα και λιγα ρουχακια.

Σε καμια ωρα το πολυ θα φυγω για δουλεια. Μετα για 3 μερες δεν θα χρειαστει να ξαναδουλεψω. Σκεφτομαι να βγω καμια βολτα με το συζυγο το ΣΚ ή την Δευτερα που ειναι και αργια αλλα δισταζω γιατι δεν ξερω αν θα ειναι καλο να παω για ποτο-εννοω μπυρα χωρς αλκοολ- ή για καφε σε μερος με κοσμο απο φοβο μηπως κολλησω τιποτα και το μεταφερω στο μωρο. Τι να κανω:(??? Θελω βόλτα και δεν εννοω περιπατο!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα

Κι εμεις ξυπνησαμε στις 7 παρα 10 και μεχρι τωρα φαγαμε 3 φορες απο 1λεπτα και κοιμομαστε για κανα 15λεπτο ισα-ισα για να αφησουμε την μανουλα να φαει και να κανει κανα συμμαζεμα. Τωρα σαν να τον νανουρισε καλυτερα ο μπαμπας του κια προλαβα και σιδερωσα και λιγα ρουχακια.

Σε καμια ωρα το πολυ θα φυγω για δουλεια. Μετα για 3 μερες δεν θα χρειαστει να ξαναδουλεψω. Σκεφτομαι να βγω καμια βολτα με το συζυγο το ΣΚ ή την Δευτερα που ειναι και αργια αλλα δισταζω γιατι δεν ξερω αν θα ειναι καλο να παω για ποτο-εννοω μπυρα χωρς αλκοολ- ή για καφε σε μερος με κοσμο απο φοβο μηπως κολλησω τιποτα και το μεταφερω στο μωρο. Τι να κανω:(??? Θελω βόλτα και δεν εννοω περιπατο!!!

καλημερα σε ολα τα ομορφα κοριτσακια!!!!!και στα πανεμορφα μωρακια γεννημενα και αγεννητα!!!!!!!!!!

συμπεθερα διαβασα το μυνημα σου.....για το εξω δεν ξερω αλλα για αλκοολ η συμβουλος θηλασμου που με ειδε την τελευταια μερα πριν βγουμε μου ειπε οτι απαγορευεται ο καφες,αλκοολ μπορω να πιω ενα ποτηρακι κρασι η μια μπυρα μια στο τοσο!!!!τωρα για την επαφη με κοσμο....αυτο που μου ελεγαν ολοι και παιδιατροι και γυναικολογοι που περνουσαν ειναι οτι κυκλοφορει ιογενης πνευμονια και να ειμαι παρα πολυ προσεκτικη γιατι αν κολησω τοσο μωρα μπαινουν στην μοναδα κατευθειαν επισσης μου ειπε να αεριζω συχνα και καλα τον χωρο και να μην δεχομαι κανεναν επισκεπτη!!!!

εγω βγαινοντας απο το νοσοκομειο περασα απο τζαμπο και mothercare για κατι ψωνια σημερα θα παω στον γιατρο εδω να μου κοψει τα ραματα και θα περασω και απο σουπερ μαρκετ.

ααα το βραδυ θα ερθει και ο παιδιατρος να μας δει

με ειδοποιησαν οτι εστειλαν το θηλαστρο και βγαινοντας για τον γιατρο θα παω να το παρω το medela πηρα αυτο ειχα δοκιμασει και στο νοσοκομειο και μια χαρα ηταν αντε να δουμε τι θα κανουμε θα βγαλουμε καμια σταγονα παραπανω........

τα μωρα μου φτου φτου μην τα ματιασω αλλα ειναι πολυ ησυχα.....αν δεν τα ξυπνησω δεν ξυπνανε για φαγητο και μολις τα ξυπνησω τρωνε και πριν τελειωσουν κοιμουντε και κυριως δεν κλαινε ποτε οτι και να τους κανεις τα βαζω κατω απο νερο τα βαζω απο δω τα τραβαω απο κει τιποτα αυτα....μονο η μικρη παμπονηρη οταν ειναι η ωρα να φαει δεν κρατιεται βαζει κατι τσιριδες.......ενω ο μπεμπακος μου ειναι πολυ ησυχουλης επισσης αυτην και ξυπνια να την βαλεις στην κουνια θα χαζεψει λιγο και θα κοιμηθει ενω ο μπεμπακος θελει χουχουλιασμα και αγκαλιτσα για να κοιμηθει!!!

αυτα...........παω να ετοιμαστω για τον γιατρο....δεν σας εχω πει τι εγινε με τον θηλασμο και γιατι δεν τα καταφερνω αλλα υποσχομαι οτι θα επανελθω.....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ΜΑΡΤΖΙ κι εμενα μου ηρθε το μηνυμα αλλα οταν πηγα να το ανοιξω το αντιβαιρους με ειδοποιησε πως ειναι ιος την εχω πατησει κι εγω παλιοτερα και πηρα την διωξη ηλ εγκληματος και με βοηθησε γιατι εμενα εστελναν διαφημησεις με ερωτικα βοηθηματα:oops::oops:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

ΜΑΡΤΖΙ κι εμενα μου ηρθε το μηνυμα αλλα οταν πηγα να το ανοιξω το αντιβαιρους με ειδοποιησε πως ειναι ιος την εχω πατησει κι εγω παλιοτερα και πηρα την διωξη ηλ εγκληματος και με βοηθησε γιατι εμενα εστελναν διαφημησεις με ερωτικα βοηθηματα:oops::oops:

Χαχαχαχαχαχα ά ρε Κάντυ σε έσενα και αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καντυ τελεια τα τικερακια!!!ειδες που τα μωρουλια ειανι τοσο ησυχα που ολα θα μπορεις να τα κανεςι...το καθε μωρο ειναι διαφορετικο τελος!!!εχουμε πλεον ενα σωρο μωρακια εδω μεσα και ολα ειναι διαφορετικα!!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ νεα απο το νεο θηλαστρο...

νενα εγω δεν εχω δαιβαει καπου οτι απαγορευεται ο καφες - αν κ για να το λεει η καντυ ετσι θα ειναι - απλα ξερω οτι καλα ειναι να τον πινουμε μολις εχουμε θηλασει και μετα γαιτι περναει στο γαλα και αν ο δικος σου δεν κοιμαται ουτως ή άλλως στο τελος θα του δινεις κ κανα ηρεμιστικο για να κανι νανι!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καντυ τελεια τα τικερακια!!!ειδες που τα μωρουλια ειανι τοσο ησυχα που ολα θα μπορεις να τα κανεςι...το καθε μωρο ειναι διαφορετικο τελος!!!εχουμε πλεον ενα σωρο μωρακια εδω μεσα και ολα ειναι διαφορετικα!!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ νεα απο το νεο θηλαστρο...

νενα εγω δεν εχω δαιβαει καπου οτι απαγορευεται ο καφες - αν κ για να το λεει η καντυ ετσι θα ειναι - απλα ξερω οτι καλα ειναι να τον πινουμε μολις εχουμε θηλασει και μετα γαιτι περναει στο γαλα και αν ο δικος σου δεν κοιμαται ουτως ή άλλως στο τελος θα του δινεις κ κανα ηρεμιστικο για να κανι νανι!!!

χαχαχα ε τότε μήπως να πιει κανένα ποτάκι παραπάνω μπας και χαλαρώσει ο μικρός κ κοιμηθεί;:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

εγω εκανα τα μισα ντουλαπια στην κουζινα και κατεβασα το σερβιτσιο που ελεγα χθες...το μισο βεβαια γιατι ειναι 90κατι τεμαχια...

τωρα περιμενω τα 2 μου πληντυρια να βγουν...

το αντρακι τσιγκουνευτηκε να δωσει το 50ε στην καθαριστρια που θα με βοηθουσε και προσφερθηκε να βοηθησει ο ιδιος ακομη περισσοτερο...βεβαια του εξηγησα οτι αν αρχισει ναμε ρωταει γιατι θελω να καθαρισω τις μπριζες, και τι θελω να βγαλω τα καλυμματα που τα επλυνα το καλοκαιρι και γενικα ρωταει πολλα εγω θα του το δαγκωσω το αυτι!!!

το διαλειμμα τελειωσε ομορφες, παω για δευτερο γυρο...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...