Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Ρε, κορίτσια, πότε το λάβατε αυτό το μέιλ; Μαρμιν, στείλτο πίσω σε μένα να δω τι είναι! Πώς στο καλό ήρθε; Εγώ ανοιξα το μέιλ, είδα φώτο τα μωρά της Καντη και τον υπέρηχο της Μαριώς και βγήκα αμέσως!

Μάρτζι μου το έσβησα δεν ξέρω πως το κάνουν αλλά σίγουρα δεν φταις εσύ. Είχε τίτλο "hello!". Εμένα μου είχε τύχει κ παλιότερα με τηλ μια φίλη μου κ μου λέει πως είναι ιός το μνμ από εκείνη κ να το σβήσω.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, μην το ανοιγετε! Μάλλον είναι ιός!!!!!Πρέπει να έχει πρόβλημα το yahoo!

Από εμένα ο,τι λαμβάνετε θα έχει τίτλο "Από Μαρτζι"¨για να ξέρετε,οκ;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

μαρτζι το καταλαβα για τον λογο που ειπες, αλλα και γαιτι δεν μας ειπες οτι εστειλες φωτο και δεν στελνεις συχνα...

κ γω απο αυτην την σελιδα τα πηρα ολα. τα εσβησα ομως απο τον υπολογιστη και μαι γρηγορη ματια που εριξα δεν την εχει πια γαιτι βγηκαν ανοιξιατικα σχεδια...εμενα ηταν χοντρη κουβερτα.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

καντυ μου τελος καλο ολα καλα οι πονοι θα ξεχαστουν! τα μωρακια σου ειναι πανεμορφα!κουκλακια ζωγραφιστα και τα δυο!!!:Pγια το θηλασμο ειμαι σιγουρη πως θα τα καταφερεις:P κανε κ αυτο πο λεει η λιλι βαλε τον αντρα σου να βοηθησει την κατασταση!

μαρμιν λες να εισαι εγκυος???

τσερρυ μου και μαργκι μου με γεια τα πραγματακια σας!!!!

χαιρομαι που σας αρεσε ο χαμογελαστος υπερηχος του μωρου:P

μαρμιν μου μπαινω καθε μερα οχι ολητην ωρα οπως παλια αλλα καθε μερα μπαινω εστω για μια φορα,δεν μπορω να ειμαι ολη μερα μεσα ο πριγκηπακος μου θελει χερια:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!τρωμε πρωινο...οι βιταμινες μου εχουν ηδη περιοριστει...πλεον παιρνω μονο φιλισιν και σιδηρο!!!!τι ευτυχια...

σημερα επισης, οπως ολες γνωριζεται επισημα μπαινω στον μηνα μου...επιπλεον εχω την εντυπωση οτι κατεβαινω δεκαδα...

οπως και να χει σας λεω οτι οταν ερθει με το καλο η ωρα μου, που ελπιζω να ειναι μετα την τεταρτη αυτη γιατι μεχρι και τριτη εχω δουλειες, αποτριχωση κτλ..., θα ενημερωσω τουλαχιστον μια απο εσας είτε εγω είτε το αντρακι μου με μνμ στο κινητο για να μην αγχωνεστε!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καλημέρα!!!

Τσερρούλα αλήθεια έχεις συνηδειτοποιήσει ότι πολύ σύντομα θα είσαι μανούλα;

Κορινάκι τι έλεγε το μνμ της υποτιθέμενης Μάρτζι;

Μαριούλα μου όχι δεν είμαι έγκυος γιατί 9 Ιανουαρίου που πήγα στη γυναικολόγο μου και με είδε με είπε πως για ένα τρίμηνο είμαι καλυμένη δε χρειάζεται ούτε προφυλάξει και μετά για δύο μήνες να προσέχουμε. Είναι υπέρ του να ξεκινήσω άμεσα προσπάθειες για δεύτερο και όχι πολύ καιρό μόνοι μας αλλά οπωσδήποτε όχι πριν το εξάμηνο. Άρα αν υπήρχε περίπτωση για νωρίτερα θα μου έλεγε να πάρουμε προφυλάξεις. Βέβαια εμείς ούτε μετά θα πάρουμε γιατί ο σύζυγος αποκλείεται να φορέσει προφυλακτικό και εγώ δεν παίρνω χάπια. Και φυσικά όπως έχω ξαναπεί η διακοπτόμενη συνουσία είναι αυτή με τα χαμηλότερα ποσοστά επιτυχίας στην αντισύλληψη. Για μένα προσωπικά δεν είναι καν μέτρο αντισύλληψης. Και τώρα που το σκέφτομαι μήπως να κάνω αυτή την τακτική όταν αρχίσουμε προσπάθειες για δεύτερο :rolleyes::rolleyes: Ξέρω ένα σωρό κόσμο που έμεινε έτσι έγκυος :tongue:Μαριούλα για σένα χτυπάει η καμπάνα σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες. Εάν πραγματικά δε θες ακόμα δεύτερο (που ιατρικώς είναι και το σωστό) τότε οπωσδήποτε άλλαξε μέσω αντισύλληψης.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...