Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαρτζι αν παρεις απο εκει να ξερεις οτι ειναι εξυπηρετικοτατοι ολοι τους κ πολυ συνεπεις...μου τα εστειλαν ολα πολυ γρηγορα!!!

μαρμιν βιαζεται λιγο γιατι λεει πλακωσαν πολλες ομορφονιες στο παρεακι και δεν θελει να το χασει το κορμι!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρτζι αν παρεις απο εκει να ξερεις οτι ειναι εξυπηρετικοτατοι ολοι τους κ πολυ συνεπεις...μου τα εστειλαν ολα πολυ γρηγορα!!!

μαρμιν βιαζεται λιγο γιατι λεει πλακωσαν πολλες ομορφονιες στο παρεακι και δεν θελει να το χασει το κορμι!!!

χαχαχα δώσαμε το λόγο μας κ είναι κ πολύ αντράκι για να τον πάρει πίσω για αυτό πες τη Μαρκελλίτσα σου να ηρεμήσει κ να απολαύσει τη διαμονή :tongue: Εκτός και αν θέλει να βγει επειδή τελείωσαν τα μανταρίνια βεβαίως βεβαίως :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

η μαριουλα οχι...αραιωσε βεβαια σχετικα με παλιοτερα αλλα τελευταια δινει το παρον...το αγγελικακι μετραει πολλες απουσιες ομως!!!

Σωστά! Λες να μην έχει πάλι ίντερνετ; ή να τη γύρισαν στη δουλειά κ να μην προλαβαίνει;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

τελεια και ουδετερο χρωμα!!!γιατι εγω πηρα μια λιλα που ειναι ας πουμε κοριτσιστικο χρωματκακι...

μαρμιν μολις μου εστειλε ο πεθερος μου μανταρινακια οποτε ισως κατσει λιγο ακομα...τουλαχιστον μεχρι την τεταρτη!!!επισης και κατσικισιο τυρακι που το φτιαχνει αυτος αλλα δεν τρωω εγω...για σιγουρια!!!

θα σας αφησω τωρα γιατι το αντρακι λυσαξε να δουμε ταινιουλα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

τελεια και ουδετερο χρωμα!!!γιατι εγω πηρα μια λιλα που ειναι ας πουμε κοριτσιστικο χρωματκακι...

μαρμιν μολις μου εστειλε ο πεθερος μου μανταρινακια οποτε ισως κατσει λιγο ακομα...τουλαχιστον μεχρι την τεταρτη!!!επισης και κατσικισιο τυρακι που το φτιαχνει αυτος αλλα δεν τρωω εγω...για σιγουρια!!!

θα σας αφησω τωρα γιατι το αντρακι λυσαξε να δουμε ταινιουλα!!!

Ααααααα εντάξει τότε!! Καληνύχτα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

μαρτζι μας εστειλες μειλ???αν οχι μου ηρθε κατι απο σενα κ δεν το ανοιξα γιατ νομιζω ειναι ιος...

Οχι, δεν εστειλα κάτι! προχθες μονο έστειλα φωτο με τον άντρα μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ααααααααα κι εμένα μου ήρθε! Να το σβήσω δηλαδή; Βρε θηρίο πώς το κατάλαβες; Καλά που το είπες! Ελπίζω να το δουν και οι υπόλοιπες πριν το ανοίξουν και την πατήσουν!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ρε, κορίτσια, πότε το λάβατε αυτό το μέιλ; Μαρμιν, στείλτο πίσω σε μένα να δω τι είναι! Πώς στο καλό ήρθε; Εγώ ανοιξα το μέιλ, είδα φώτο τα μωρά της Καντη και τον υπέρηχο της Μαριώς και βγήκα αμέσως!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...