Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Ντέπα, ακόμη δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται. Θα ξεκινήσω με αναρρωτική άδεια και στη συνέχεια βλέπουμε. Το πρώτο τριμηνο πάντως δεν το διακινδυνεύω να γυρίσω πίσω. Ας περάσει με το καλό και μετά βλέπουμε. Πάντως ήδη έχει ενεργοποιηθεί διαδικασία να με αντικαταστήσει κάποιος αναπληρωτής. Από την στιγμή λοιπόν που δεν θα γυρίσω σύντομα ( Θεού Θέλοντος βέβαια) σκεφτομαι να ξενοικιάσω. Εχω αγχωθεί και με όλο αυτό το ζήτημα για να είμαι ειλικρινής. Θα πάνε όλα καλα;;;;

Άρα στο σχολείο το έχεις πει; Μάρτζι εννοείται πως θα κάνεις χρόνια να πας στη δουλειά σκέψου ανναρωτικές έως τον έβδομο που δικαιούσαι την κανονική και ένα χρόνο μετά που θα γεννήσεις 12+9=21 μήνες και μετά που θα έρθει και το δεύτερο άλλους 21 σύνολο 42 δηλαδή σχεδόν τέσσερα χρόνια μέχρι τότε δήλωνε δυσπρόσιτα μέρη για μόρια και τσουπ θα βρεθείς όταν έρθει η ώρα στου στα Γιάννενα:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχω αγχωθεί με το ζήτημα αδειών και ξενοικιάσματος. Με την εγκυμοσύνη είμαι ενθουσιασμένη και λίγο φοβισμένη για τον αυριανό υπέρηχο. Αχ, ωραία θα ήταν να είμαι κάπου κοντά, αλλά τώρα δεν γίνεται να πάρω απόσπαση. Σίγουρα θα βαρεθώ αν δεν δουλεύω. Ηδη βαριέμαι. Θα δούμε τώρα. Σου είπα : το 1ο τριμ σίγουρα θα ζητήσω άδεια. Δεν μπορώ να πηγαινοέρχομαι από το χωριό στα Γιαννενα για κάθε εξέταση. Εκεί δεν έχει τιποτα. Ούτε γιατρό ούτε μικροβιολογικό. Τα πιο κοντινά βρίσκονται σε απόσταση μιας ώρας σε δρόμους με απίστευτες στροφές και κάτι τρύπες, άστα. Μετά το 10 τριμ. βλέπουμε τι θα κάνω. Μπορεί να πάρω άδεια κυήσεως.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μαρμίν στο σχολείο πήρα αμέσως τηλ και δήλωσα την εγκυμοσύνη. Ο Διευθ. είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και με προέτρεψε να μην εμφανιστώ καθόλου και να κοιτάξω το καλό της εγκυμοσύνης. Είπε χαρακτηριστικά " υπάρχουν τόσα άνεργα παιδιά που περιμένουν τέτοιες στιγμές για να δουλέψουν και αυτά λίγο. Μην αγχώνεσαι. Δεν δημιουργείς πρόβλημα. Μην το διακινδυνεύσεις να έρθεις εδώ πάνω!". Στος ιδιοκτήτες δεν είπα τίποτα ακόμη. Μετά τον αυριανό υπέρηχο ,αν όλα είναι καλά, θα τους πάρω να τους τα πω. Μού είχαν πει οι άνθρωποι πως το σπίτι τους είναι γουρλίδικο και όποιος μπαίνει φεύγει με παιδί, αλλά δεν τους πίστεψα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαρμίν στο σχολείο πήρα αμέσως τηλ και δήλωσα την εγκυμοσύνη. Ο Διευθ. είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και με προέτρεψε να μην εμφανιστώ καθόλου και να κοιτάξω το καλό της εγκυμοσύνης. Είπε χαρακτηριστικά " υπάρχουν τόσα άνεργα παιδιά που περιμένουν τέτοιες στιγμές για να δουλέψουν και αυτά λίγο. Μην αγχώνεσαι. Δεν δημιουργείς πρόβλημα. Μην το διακινδυνεύσεις να έρθεις εδώ πάνω!". Στος ιδιοκτήτες δεν είπα τίποτα ακόμη. Μετά τον αυριανό υπέρηχο ,αν όλα είναι καλά, θα τους πάρω να τους τα πω. Μού είχαν πει οι άνθρωποι πως το σπίτι τους είναι γουρλίδικο και όποιος μπαίνει φεύγει με παιδί, αλλά δεν τους πίστεψα!

Όλα καλά επομένως μπράβο το διευθυντή που είναι τόσο καλός και πολύ σωστά αυτά που σου είπε όσο για τους ιδιοκτήτες αφού το σπίτι τους είναι τόσο γουρλίδικο άρα το περιμένουν και θα χαρούν κι αυτοί:P Άντε να κάνεις και τον υπέρηχο αύριο για να ηρεμήσεις. 9:15 Το πρωί τον έβαλες έτσι;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ναι, μαρμίν μου, 9.15 τον έβαλα. Αχ, να ήξερες πώς αισθάνομαι! Από τη μια έχω ενθουσιασμό από την άλλη αγωνία. Θα είναι μέσα στην μήτρα; θα ακούσω καρδούλα; θα πάνε όλα καλά; Ξέρω ότι αύριο δεν θα ακούσουμε καρδούλα, γιατί είναι πολύ νωρίς. Η τελευταία μου περίοδος ήταν 9/ 8, άρα πόσο είμαι; 4-5 εβδομάδων σωστά;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Οσο για τους ιδιοκτήτες είναι τόσο καλοί οι άνθρωποι που σίγουρα θα χαρούν. Απλά, δεν θέλω να τους μείνει ξενοίκιαστο το σπίτι εξαιτίας μας. Σκέφτομαι μην τους φέρνουμε πίσω τους ανθρωπους!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ναι, μαρμίν μου, 9.15 τον έβαλα. Αχ, να ήξερες πώς αισθάνομαι! Από τη μια έχω ενθουσιασμό από την άλλη αγωνία. Θα είναι μέσα στην μήτρα; θα ακούσω καρδούλα; θα πάνε όλα καλά; Ξέρω ότι αύριο δεν θα ακούσουμε καρδούλα, γιατί είναι πολύ νωρίς. Η τελευταία μου περίοδος ήταν 9/ 8, άρα πόσο είμαι; 4-5 εβδομάδων σωστά;

τι κυκλο εχεις????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Μάρτζι μου σε καταλαβαίνω έτσι ακριβώς αισθανόμουν κι εγώ μην ξεχνάς ότι η μία σάλπιγγα δεν ήταν καλή οπότε από την αρχή που κάναμε σπερματεγχύσεις το είχα στο μυαλό μου και περίμενα να δω τον πρώτο υπέρηχο για να ηρεμήσω και φυσικά μετά να ακούσω καρδούλα όλα θα πάνε καλά είναι η ανησυχία της μάνας

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τους τελευταίους μήνες ερχόταν στις 28 μέρες ακριβώς. Ο μεγαλύτερος κύκλος τα τελευταία 3 χρόνια ήταν 31 μέρες για μία μόνο φορά.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τους τελευταίους μήνες ερχόταν στις 28 μέρες ακριβώς. Ο μεγαλύτερος κύκλος τα τελευταία 3 χρόνια ήταν 31 μέρες για μία μόνο φορά.

εισαι 5 εβδ και 1 ημερας αρα αλλαζεις εβδομαδα καθε Τεταρτη

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εδώ http://www.eimaimama.gr/poso_egkyos_eisai σε βγάζει πέντε εβδομάδων αύριο που θα το δεις θα βάλεις τικεράκι κι έτσι θα ξέρουμε πόσο ακριβώς είσαι ανά πάσα στιγμή

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εδώ http://www.eimaimama.gr/poso_egkyos_eisai σε βγάζει πέντε εβδομάδων αύριο που θα το δεις θα βάλεις τικεράκι κι έτσι θα ξέρουμε πόσο ακριβώς είσαι ανά πάσα στιγμή
Αχ, συγκινήθηκα τώρα......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλημερα!!!πω πω χθες σας αφησα στις 12 30 και παλι εκανα ενα τεταρτο να σας διαβασω!!!!μαριουλα το τικερακι σου φαιωεται μια χαρα!!!

η μαρτζι εξαφανιστηκε...ειμαι σιγουρη οτι το κανει για την ακτινοβολια του υπολογιστη!!!μαρτζι ολες οι ηλεκτρικες συσκευες που εχεις στο σπιτι εκπεμπουν ακτινοβολια...ειδικα το μικροκυμματων και το ασυρματο τηλ...τί θα κανεις θα αγορασεις τηλ σαν εκεινα του οτε που εβαζες το δαχτυλο στην τρυπα και το γυρνουσες....η γιαγια μου ακομα το εχει!!!

εγω αυτο ουτε που το σκεφτομαι γιατι εχω διπλα μου το ρανταρ του αεροδρομειου...για ποια ακτινοβολια του υπολογιστη να μιλησω...

αγγελικακι το εχω σκεφτει πολλες φορες και η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα πολυ να μενω σε νησι οπως το δικο σου...ετσι οπως το περιγραφεις, δεν εχω παει...αν κ ειμαι παιδι μεγαλωμενο στην πολη δεν μου αρεσει η φασαρια...στα χωρια ειναι πιο ηρεμα!οσο για τα μαγαζια που λες μπορει και γω να το σκεφτομουν αλλα (και) αυτα κατεστρεψαν την οικονομια της χωρας...εγω κ εδω που εχω τα παντα φροντιζω να πηγαινω σε συνοικιακα μαγαζακια κ σουπερ μαρκετ για τα ψωνια μου κ ας δινω παραπανω χρηματα!

μαριουλα οι μερες που μετρας ειναι για 40 εβδομαδες ή για λιγοτερο που σου ειπε ο γιατρος???

τσερρυ μ δεν μετραω για 40 εβδομαδες αφου θα γεννησω στις 38 (εκτος αν τυχει κατι πιο προωρα) ποιος ο λογος λοιπον να μετρησω για 40 εβδομαδες? μετραω τις μερες ως τις 25του οκτωβρη που ειναι το ραντεβου για την καισαρικη;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Τσέρυ μου, χάθηκα γιατί ο άντρας μου έκανε κάτι σαν refresh στον υπολογιστή ( κάπως έτσι το είπε) και σας έχασα. Εμπαινα στο πάρεντς, πήγαινα κανονικά στα social groups, αλλά δεν έβρισκα το "Θέλουμε να γίνουμε γονείς". Να σου πω βέβαια την αλήθεια, πέρα από αυτή την αντικειμενική δυσκολία, σκέφτομαι και την ακτινοβολία ( χι! χι!) Αφού με ξέρετε....Είμαι αγχώδης μέχρι αηδίας.......Μπαίνω όμως και σας διαβάζω.....Μην νομίζεις πως θα με ξεφορτωθείτε έστι απλά!!!!

Αυριο θα πάω για υπέρηχο! Εχω ραντεβού στις 9.15. Μολίς διαπιστώσω ότι είναι μέσα στην μήτρα μου, θα πάρω τηλ και τους ανθρώπους να τους πω πως θα ξενοικιάσουμε το σπίτι. Δεν είπα τίποτα ακόμη και πρέπει για να μπορέσουν κι αυτοί να το νοικιάσουν σύντομα. Πού να το φανταζόμουν πως θα ξεκινήσει τόσο ανέλπιστα μία εγκυμοσύνη!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά! Φοβάμαι λίγο...Μού παιρνάν διάφορα από το μυαλό.

εμεις παλι εδω εχουμε αλλο...δεν πρεπει να απλωνεις τα ρουχαλακια του μωρου το βραδυ πρεπει να τα απλωνεις πρωι για να προλαβουν να στεγνωσουν να μην τα βρει η νυχτα εξω.... μαργκι θα σε μαλωσω κανονισε να χαθεις και εσυ οπως η λουνα!!! χαθηκε παλι:(λουνα που εισαι?????????? μαργκι τι θα κανεις τωρα δεν θα δουλευψεις θα γυρισεις σπιτι σου?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...