Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Αφού πιάνουν τα χέρια σου εννοείται να το κάνεις ;)
Η μάνα μου θα τα γαζώσει!:tongue: Εμένα σε κάτι τέτοια δεν πιάνουν τα χέρια μου........Εμένα Τσέρυ μου είχε φτιάξει σεντόνια για το γάμο η μάνα μου....Είχε πάρει βαμβακερό ύφασμα και μου το γάζωσε! Αυτά τα σεντόνια είναι άσπρα κι είναι φοβερά. Αλλά εμείς πήραμε υπέρδιπλο κρεβάτι και είναι μικρά τα καημένα τα σεντόνια! Οποτε τα βάζω, ξεστρώνονται!

Μα μου μπήκαν τόσες ιδέες στο κεφάλι! Βρήκα τόσο σεντόνια, που δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ! Ενα υπέροχο κίτρινο μες λουλούδια με κατωσέντονο με λάστιχο και μεγάλο πανώσέντονο! Μου έρχεται το πανωσέντονο να το κάνω 2 παιδικά και όταν στρώνω αυτά στην κούνια, να στρώνω το άλλο στο ημίδιπλο κρεβάτι για να ταιριάζουν!!!! Αλλά λυπάμαι να το χαλάσω! Όμως και η ιδέα με εξιτάρει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρτζι λογικα θα τα προλαβεις τα νεα μου...οσο να ναι ενας μηνας διαφορα ειναι αυτος!!!

εγω δεν αγορασα αλλαξιερα, μου εδωσε η κουνιαδα μου μια μαζι με το μπανακι...θα παρεις και μπανακι??δηλαδη απο εκεινες τις αλλαξιερες που εχουν μπανακι απο κατω?αν ναι, τοτε καπου μου ειπαν οτι επειδη τα μωρα ριχνουν πολλα νερα, οι συρταριερες χαλαν (φουσκωνουν). Αν εχεις σκοπο να παρεις σκετη την αλλαξιερα εγω θα σου ελεγα οτι ισως κ να ειναι περιττο εξοδο χωρις βεβαια να ειναι σιγουρη γι αυτο που λεω, οι μαμαδες και ειδικα η λιλι και η καντυ που εχουν μεγαλωσει πολλα μωρα θα μας πουν καλυτερα. εγω παντως τις αδερφες μου μια χαρα τις αλλαζα στα κρεββατια πανω με ενα πανακι απο κατω...τωρα εμεις εχουμε και τα σελτεδακια...

Δεν είχα σκοπό να πάρω, αλλά μίλησα σήμερα με την αδελφή μου και μου είπε πως η μέση της έχει σακατευτεί και πως μετάνιωσε που δεν πήρε αλλαξιέρα! Ετσι άρχισα να το σκέφτομαι!

Κι εγώ έλεγα να κάνω αυτό που λες εσύ. Σελτεδάκι, πανούλα κι όλο οκ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

εγω θα τα χαλουσα ασυζητητί!!!αφου θα τα βλεπεις στρωμενα να τα χαιρεται η μπαλαρινα...παλι θα τα χαιρεσαι και συ...
λες να τα χαλάσω; Χαζα, χαζά με τον τρόπο αυτό, θα βγάλω 2 σετάκια και θα γλιτώσω αρκετά λεφτά! Θα είναι κι όμορφα ταιριασμένο το δωμάτιο με ίδια σεντόνια σε κούνια και κρεβάτι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

στο αλλαγμα σακατευτηκε η μεση η στο μπανιο???
Στο άλλαγμα μου είπε! Και να φανταστείς πως το κρεβάτι τους είναι ψηλό ( τα δικά μου είναι όλα χαμηλά). Μάλιστα μου είπε πως προχθές που πήγε σε ένα μαγαζί με παιδικά, έβαλε την μπέμπα πάνω σε μια αλλαξιέρα και είπε πως της άρεσε τόσο πολύ και κακώς δεν είχε πάρει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Δεν είχα σκοπό να πάρω, αλλά μίλησα σήμερα με την αδελφή μου και μου είπε πως η μέση της έχει σακατευτεί και πως μετάνιωσε που δεν πήρε αλλαξιέρα! Ετσι άρχισα να το σκέφτομαι!

Κι εγώ έλεγα να κάνω αυτό που λες εσύ. Σελτεδάκι, πανούλα κι όλο οκ!

Εμένα που ακόμα πονάει πάρα πολύ η μεσοπλάτη μου ακόμα κ σε ψιλές δουλειές (και τώρα που κάθομαι κ έχω τον μπἐμπη μου αγκαλιά νιώθω έναν πόνο) στο άλλαγμα δεν έχω θέμα αφού κι εγώ καθιστή είμαι όταν τον αλλάζω κ αυτός ξαπλωμένος μπροστά μου. Εντάξει λογικά με την αλλαξιέρα είσαι πιο άνετος.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Εγώ λόγο μεσης σώθηκα με την αλλαξιερα αλλά μου την πλήρωσαν τα πεθερικα μου αν θυμαστε!!! Και έχει και τα συρτάρια από κάτω μια χαρά βολεψαν!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...