Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι μανούλες και μη!

Αγοράσατε μικρά σεντόνια; Λίλι, εσύ ξέρω πως πρέπει να πήρες λόγω λίκνου!

Οι υπόλοιπες που δεν έχετε λίκνο ή καλαθούνα πήρατε μικρά σεντόνια για το καρότσι ή το καθισμα αυτοκινήτου; Μου έφαγε τα αυτιά σήμερα μια φίλη μου να αγοράσω οπωσδήποτε γιατί θα τα χρειαστώ! Εγώ της είπα πως θα βάλω πάνες αλλά αυτή επέμενε πως δεν κάνει η πάνα για το καρότσι ή το ριλάξ.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι Μάρτζι μου εγώ δεν αγόρασα! Το πιο μικρό μου σεντονάκι είναι αυτό για την κούνια του μωρού το οποίο διπλώνω και βάζω μέσα στο καρότσι και είναι μια χαρά. Σιγά μην έπαιρνα και μικρά σεντόνια αφού δεν πήρα λίκνο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κορίτσια έχω νεύρα :evil::evil: Χωρίς ιδιαίτερο λόγο με το παραμικρό μπορεί να ανάψω και να θέλω να σκοτώσω όποιον βρεθεί μπροστά μου δηλαδή τον άντρα μου γιατί το μπουμπουκάκι μου με τίποτα :tongue::tongue: Θυμάστε πως ήμουν λίγες μέρες πριν γεννήσω; Ε κάπως έτσι! Λέτε να έχω κι άλλο και να μην το είδανε και να γεννάω όπου νάναι :rolleyes::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρτζι με το καλο τα πραγματακια σας!!!καλα εκανες και τα πηρες ροζ!!!και γω τα περισσοτερα ροζ τα πηρα...γαλαζια πηρα μονο οσα μου αρεσαν περισσοτερο σ'αυτο το χρωμα!!!αρχιζεις και συ ετοιμασιες ε???αντε μαζι θα πηγαινουμε...

μαρμιν ναι απο αυριο μπαινω στον μηνα μου!!!

κατεβασα κουρτινες και εβγαλα ολα οσα ηταν για καθαριστηριο...πηγα ταχυδρομειο (εμεις εδω εχουμε ενα βιβλιοπωλειο...εχει και τα καλα του το χωριο!!!) και πηρα το θηλαστρο και τα μπιμπερο που ηρθαν!!!ειχε μεσα δωρο και μια θηλη καλμα και ενα μικρο μπιμπερακι οπου και αποθηκευεις το γαλα...επισης ειχε κ 2 σακουλακια αποστειρωμενα αποθηκευσης γαλακτος για καταψυξη!!!νομιζω οτι ειμαι υπερπληρης...νενα πως δεν το σκεφτηκαμε να περιμενες κανα 2 μερες ρε κοριτσι να σου πω τι λεν οι οδηγιες μεσα...τελος παντων ελπιζω να την βρηκες τουλαχιστον την ακρη με το θηλαστρο!!!

ο αντρας μου λεει οτι οταν θα σταματησω τον θηλασμο θα το παρει για τις κατσικες του!!!Σας ειπα οτι εχουμε μια κατσικα και 2 κατσικακια???

επισης μολις εβγαλα το πρωτο πληντυριο κ μπηκε στεγνωτηριο...ενα παπλωμα για το κρεββατι διπλα....:D:D:D:D:D

αυτα για σημερα...

αυριο θα κανω λιγα ακομη και το σαββατο τα υπολοιπα μαζι με τον αντρα μου...φυσικα για κουζινα και μπανια εχω φωναξει γυναικα που θα ερθει την Κυριακη!!!αυτη θα κανει δουλειες και γω θα πλενω-σιδερωνω...ελπιζω λιλι ετσι να μην ταλαιπωρηθω πολυ...

μονο αυριο λεω να κανω κανα 2 ντουλαπια που εχω μεσα ενα πορσελανινο σερβιτσιο που κανει 900ε (μονο το πλενω αυτο το σερβιτσιο!!!) το οποιο το κερδισα....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Να ρωτήσω κάτι μανούλες και μη!

Αγοράσατε μικρά σεντόνια; Λίλι, εσύ ξέρω πως πρέπει να πήρες λόγω λίκνου!

Οι υπόλοιπες που δεν έχετε λίκνο ή καλαθούνα πήρατε μικρά σεντόνια για το καρότσι ή το καθισμα αυτοκινήτου; Μου έφαγε τα αυτιά σήμερα μια φίλη μου να αγοράσω οπωσδήποτε γιατί θα τα χρειαστώ! Εγώ της είπα πως θα βάλω πάνες αλλά αυτή επέμενε πως δεν κάνει η πάνα για το καρότσι ή το ριλάξ.....

Όχι αγάπη δεν πήρα στο λίκνο έβαζα τα σεντονακια της κουνιας διπλά και στο καρότσι βάζω πανες τα μικρα σεντονακια είναι πεταμένα λεφτά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Όχι Μάρτζι μου εγώ δεν αγόρασα! Το πιο μικρό μου σεντονάκι είναι αυτό για την κούνια του μωρού το οποίο διπλώνω και βάζω μέσα στο καρότσι και είναι μια χαρά. Σιγά μην έπαιρνα και μικρά σεντόνια αφού δεν πήρα λίκνο.
Αυτό είπα κι εγώ! Σιγά μην κάνω τέτοιες σπατάλες! Βάζω μια χαρά τις πανούλες μου.....Η φίλη μου επέμενε πως δεν κάνουν οι πάνες αλλά εγώ δεν την ακούω.....Επίσης βρήκα ανάμεσα στα σεντόνια από την προίκα μου ένα σεντόνι που δεν κάνει για το κρεβάτι μου (είναι μικρό). Είναι λευκό κι έχει πάνω ένα ωραίο σχέδιο με ροζ τριαντάφυλλα! Λέω να το κάνω παιδικό. Να το κόψω και να κάνω το ένα κατωσεντονο λευκό και το άλλο μισό που έχει το σχέδιο πανωσέντονο! Τι λες;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αυτό είπα κι εγώ! Σιγά μην κάνω τέτοιες σπατάλες! Βάζω μια χαρά τις πανούλες μου.....Η φίλη μου επέμενε πως δεν κάνουν οι πάνες αλλά εγώ δεν την ακούω.....Επίσης βρήκα ανάμεσα στα σεντόνια από την προίκα μου ένα σεντόνι που δεν κάνει για το κρεβάτι μου (είναι μικρό). Είναι λευκό κι έχει πάνω ένα ωραίο σχέδιο με ροζ τριαντάφυλλα! Λέω να το κάνω παιδικό. Να το κόψω και να κάνω το ένα κατωσεντονο λευκό και το άλλο μισό που έχει το σχέδιο πανωσέντονο! Τι λες;

Αφού πιάνουν τα χέρια σου εννοείται να το κάνεις ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρτζι ουτε και γω πηρα σεντονακια για το λικνο...μονο ενα σετ κι αυτο γιαιτ δεν σας προλαβα που λεγατε για τις πανες και το ειχα ηδη αγορασει...στο κατω κατω θα βαλω αυτα που εχω διπλωμενα κ τις πανες αγκαλιας που διπλωνουν κιολας στην καλθουνα...και στο κατω κατω αν δεις και δεν βολευει στελνεςι τον αντρα σου και παιρνει...

εγω ειχα σκεφτει να φτιαξω σεντονακια απο βαβαμακερα υφασματα...δηλαδη να παρω τα υφασματα και να τα παω σε μια μοδιστρα να τα γαζωσει γυρω γυρω...σιγουρα θα εβγαινε πολυ πιο οικονομικα....

μαμριν τοσα νευρα ε???λες να σου ερθει περιοδος???

28xYp3.png

Διαφημίσεις

επισης χωρια που πηρα 3 σετ σεντονια η μαμα μου βρηκε και τα δικα μου τα μωρουδιακα να βαλω στο μαρκελλακι!!!!ναι ακομη υπαρχουν αυτα τα σεντονια...και πανω σ'αυτα μεγαλωσαν οι αδερφες μου (2) και 6 ξαδερφακια μου...πλακα πλακα η κουνια μου καπου βρισκεται λογικα....

28xYp3.png

Ναι, τσέρυ μου, μαζί είμαστε εμείς! Μας βλέπω όταν εσύ θα βγαίνεις εγώ να μπαίνω. Μόνο να προλάβουμε να μου πεις εντυπώσεις στην περίπτωση που κάνεις φυσιολογικό χωρίς επισκληρίδιο!

Την Τρίτη θα πάμε να πάρουμε την κούνια. Σκέφτομαι επίσης να πάρω αλλαξιέρα και να την τοποθετήσω πάνω στο πλυντήριο, τι λέτε; Δεν έχω συρταριέρα, πού αλλού να την βάλω; Εχει ένα έπιπλο το ικέα που όμως δεν μου πολυάρεσε.....Εσείς πήρατε αλλαξιέρα, τι κάνατε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μαρτζι ουτε και γω πηρα σεντονακια για το λικνο...μονο ενα σετ κι αυτο γιαιτ δεν σας προλαβα που λεγατε για τις πανες και το ειχα ηδη αγορασει...στο κατω κατω θα βαλω αυτα που εχω διπλωμενα κ τις πανες αγκαλιας που διπλωνουν κιολας στην καλθουνα...και στο κατω κατω αν δεις και δεν βολευει στελνεςι τον αντρα σου και παιρνει...

εγω ειχα σκεφτει να φτιαξω σεντονακια απο βαβαμακερα υφασματα...δηλαδη να παρω τα υφασματα και να τα παω σε μια μοδιστρα να τα γαζωσει γυρω γυρω...σιγουρα θα εβγαινε πολυ πιο οικονομικα....

μαμριν τοσα νευρα ε???λες να σου ερθει περιοδος???

Κι αυτό το σκέφτηκα Τσέρρυ μου (που είναι και πιο λογικό από το να γεννάω :tongue: ) αλλά ποτέ δεν είχα πριν την περίοδο τόσα νεύρα. Αντε να είχα την πρώτη ή και δεύτερη μέρα περιόδου αλλά λίγα πράγματα. Ήρθε η μάνα μου δύο μέρες συνεχόμενες και με το ζόρι κρατιόμουν να μην την αρπάξω κ ήθελε να έρθει κ σήμερα αλλά την απέτρεψα. Δεν είμαι όλη μέρα έτσι ώρες ώρες. Εκεί που είμαι καλά μπορεί να γίνει ένα τσάκ μικρό από τον άντρα μου ή τη μάνα μου και να φορτώσω. Τώρα ας πούμε θέλω να δαγκάσω τον άντρα μου :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ναι, τσέρυ μου, μαζί είμαστε εμείς! Μας βλέπω όταν εσύ θα βγαίνεις εγώ να μπαίνω. Μόνο να προλάβουμε να μου πεις εντυπώσεις στην περίπτωση που κάνεις φυσιολογικό χωρίς επισκληρίδιο!

Την Τρίτη θα πάμε να πάρουμε την κούνια. Σκέφτομαι επίσης να πάρω αλλαξιέρα και να την τοποθετήσω πάνω στο πλυντήριο, τι λέτε; Δεν έχω συρταριέρα, πού αλλού να την βάλω; Εχει ένα έπιπλο το ικέα που όμως δεν μου πολυάρεσε.....Εσείς πήρατε αλλαξιέρα, τι κάνατε;

Εγώ δεν πήρα αλλαξιέρα γιατί δεν έχω που να τη βάλω αφού δεν άδειασα το παιδικό δωμάτιο αν θυμάσαι παρά έβαλα μόνο το κρεβάτι του μωρού. Αν έχεις χώρο πάνω στο πλυντήριο βάλτο. Εγώ στρώνω το σελτεδάκι στον καναπέ που τον ξαπλώνω έτσι κι αλλιώς πάνω από το σεντόνι του και τον αλλάζω όχι θα κάτσω να σκάσω που δεν έχω αλλαξιέρα όταν έχω έναν τόσο όμορφο και γελαστό αντράκι;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρτζι λογικα θα τα προλαβεις τα νεα μου...οσο να ναι ενας μηνας διαφορα ειναι αυτος!!!

εγω δεν αγορασα αλλαξιερα, μου εδωσε η κουνιαδα μου μια μαζι με το μπανακι...θα παρεις και μπανακι??δηλαδη απο εκεινες τις αλλαξιερες που εχουν μπανακι απο κατω?αν ναι, τοτε καπου μου ειπαν οτι επειδη τα μωρα ριχνουν πολλα νερα, οι συρταριερες χαλαν (φουσκωνουν). Αν εχεις σκοπο να παρεις σκετη την αλλαξιερα εγω θα σου ελεγα οτι ισως κ να ειναι περιττο εξοδο χωρις βεβαια να ειναι σιγουρη γι αυτο που λεω, οι μαμαδες και ειδικα η λιλι και η καντυ που εχουν μεγαλωσει πολλα μωρα θα μας πουν καλυτερα. εγω παντως τις αδερφες μου μια χαρα τις αλλαζα στα κρεββατια πανω με ενα πανακι απο κατω...τωρα εμεις εχουμε και τα σελτεδακια...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...