Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kάντυ έχω μείνει άφωνη!! Να σκεφτείς γκρίνιαζε ο γιος μου κ εγώ χάζευα τις φωτογραφίες :oops::oops: καλέ είναι πολύ όμορφα και τα δύο! Μη στενοχωριέσαι αφού έχεις γάλα είναι θέμα χρόνου πιστεύω.Δηλαδή το πρόβλημα είναι η θηλή που δεν βγαίνει προς τα έξω;

Τη Μάρτζι τη σκέφτηκα κι εγώ νωρίτερα αλλά λέω πρωί είναι μήπως πήγε σε καμιά επιτροπή ή για τίποτα ψώνια. Λές Τσέρρυ να είναι αυτό που λες; Ελπίζω να μπει σύντομα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

κοριτσαρες ξεκιναω επισημα...κατεβαζω κουρτινες για να παν καθαριστηριο οι μισες και οι αλλες μισες να πλυθουν αυριο που απόσο ειδα θα εχει καλο καιρο....

απο βδομαδα θα εχετε φωτο!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

κοριτσαρες ξεκιναω επισημα...κατεβαζω κουρτινες για να παν καθαριστηριο οι μισες και οι αλλες μισες να πλυθουν αυριο που απόσο ειδα θα εχει καλο καιρο....

απο βδομαδα θα εχετε φωτο!!!

Με ρέγουλα οι δουλειές κοπέλα!!!Αναμένουμε φωτό από το σπιτάκι της Χιονάτης μας!!!

Λέτε γι'αυτό να μη μπήκε η Μαρτζούλα???:confused:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Nα' μαι!

Ξυπνήσαμε το πρωί και ο καιρός ήταν ψιλοκαλός! Είπαμε να πάμε να κάνουμε κάτι ψώνια για το μωρό: πήραμε 6 πάνες (25 ευρω), ένα σετάκι σεντόνια ( 25 ευρω), μια κάπα (15 ευρώ), 3 σαλιάρες και μια λαβέτα (δώρο μας τα έκανε η πωλήτρια), 1 σετάκι ( εσώρουχο, φορμούλα, σκουφάκι και γαντάκια = 32 ευρω) και μία βαμβακερή ζακετούλα ( που φοριέται και από τις δύο μεριές = 11 ευρώ).

Είδαμε μια καταπληκτική πάντα της kentia με 37 ευρώ, την οποία θα πάρω οπωσδήποτε! Μού μένει να πάρω την βελουτέ κουβερτούλα ( θα την πάρει η μάνα μου αυτή) κι ακόμη ένα σετ σεντόνια. Και με μια τελευταία βόλτα στα τζάμπο για πετσέτες τοπικού καθαρισμού, λαβέτες, καλτσακαι και σαλιάρες είμαι έτοιμη από ρούχαλάκια! Ευτυχώς μου έδωσε και η φίλη μου πολλά.....Από την άλλη βδομάδα ξεκινάω πλύσιμο, σιδέρωμα και τακτοποίηση!

Οταν επιστρέψαμε, είπαμε να μην ανάψουμε σόμπα γιατί τελειώνουν πάλι τα ξύλα μας ( κλαψ!) κι έτσι βάλαμε για λίγο το κλιματιστικο και κάτσαμε στο υπνοδωμάτιο! Χαζέψαμε τα πράγματα, βρήκα στην προίκα μου ένα σετ παιδικές πετσέτες κι ένα πολύ ωραίο ροζ κουβερλί που θα το στρώσω στο ημίδιπλο κρεβάτι!!!!

Μέ πήρε ο ύπνος και ξύπνησα πριν από λίγο!

Ολα όσα πήρα σε αποχρώσεις του ροζ τα πήρα κορίτσια! Μόνο εκεί πήγαινε το μάτι μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Τσέρρυ ξεκινάς λοιπόν κι εσύ γιατί όπου νάναι τελειώνεις! Από αύριο λοιπόν είσαι πια στο μήνα σου με όποιο τρόπο κι αν το υπολογίσουμε σωστά;

Μάρτζι μου μεγιά τα πραγματάκια! Είμαι σίγουρη ότι θα είναι πανέμορφα! Νομίζω πως αν είχα κοριτσάκι κι εγώ όλα ροζ θα τα έπαιρνα :tongue::tongue:

Μαρία ς μη χάνεσαι :) Εν τω μεταξύ κι εγώ ήθελα να το πω αυτό! Κάντυ και τα μωράκια σου είναι φουσκωμαγουλάκια ή μου φάνηκε; Ειδικά το αγοράκι; :D:D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τσέρρυ ξεκινάς λοιπόν κι εσύ γιατί όπου νάναι τελειώνεις! Από αύριο λοιπόν είσαι πια στο μήνα σου με όποιο τρόπο κι αν το υπολογίσουμε σωστά;

Μάρτζι μου μεγιά τα πραγματάκια! Είμαι σίγουρη ότι θα είναι πανέμορφα! Νομίζω πως αν είχα κοριτσάκι κι εγώ όλα ροζ θα τα έπαιρνα :tongue::tongue:

Μαρία ς μη χάνεσαι :) Εν τω μεταξύ κι εγώ ήθελα να το πω αυτό! Κάντυ και τα μωράκια σου είναι φουσκωμαγουλάκια ή μου φάνηκε; Ειδικά το αγοράκι; :D:D

αχ και τα 2 εχουν μαγουλακια για φαγωμα :D :D

ο δικος σου φουσκωμαγουλακης τι κανει??εβλεπα τις φωτο που μου εχετε στειλει και μεγαλωσαν παρα πολυ ολα τα μωρακια

Να΄μαι πάλι! Πήρε για αρκετή ώρα ο άντρας μου τον υπολογιστή και δεν πρόλαβα να γράψω κι όλα όσα ήθελα να γράψω!

Κάντυ μου, διάβασα τα μηνυματά σου και δεν σου κρύβω πως κι εγώ συγκινήθηκα! Να είναι καλά τα μωράκια σου και όσο για το θηλασμό κι εγώ πιστεύω πως θα τα καταφέρεις!

Πάω να δω τις φωτογραφίες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

αχ και τα 2 εχουν μαγουλακια για φαγωμα :D :D

ο δικος σου φουσκωμαγουλακης τι κανει??εβλεπα τις φωτο που μου εχετε στειλει και μεγαλωσαν παρα πολυ ολα τα μωρακια

Γελάει κάθε μέρα και περισσότερο και με ήχο και τρελαίνομαι :tongue::tongue::tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τα μωράκια είναι κουκλιά! Κι εχω να πω πως μοιάζουν πολύ μεταξύ τους! Απλά το αγοράκι είναι πιο παχουλό από τη μικρή κι έχει πιο σαρκώδη χείλια! Κατά τ' άλλα είναι ολόιδια! Ετσι μου φαίνεται τουλάχιστον!

Κάντυ, τελικά αντί για σεντόνια χρησιμοποίησες πάνες, ε; Κι εγώ πάνες θα χρησιμοποιήσω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αχ ναι Κορινάκι ελπίζω σύντομα να φτιάξουν όλα. Σκεφτόμουν και την Τίγκερ. Λέτε για αυτό να μην μπαίνει;
Μακάρι να βρεθεί γρήγορα μια λύση!

Και οι δικοί μας εδώ πιστεύω πως χάρηκαν με την εξέλιξη! Για τους μνημονιακούς μιλάω! Βρήκαν ευκαιρία να μας λένε κάθε τρεις και λίγο πως αυτοί που έλεγαν συνεχώς ναι! κάτι ήξεραν! Τους βλάκες όλους! Πήραν δύο λαούς στο λαιμό τους!!!!!:( Το διορθώνω : όχι δύο λαούς, έναν λαό, αφού συνδεόμαστε με δεσμούς αίματος!!!! Κοιτάνε πώς να μας αφανίσουν.....:evil:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...