Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

δεν ξερω να σου πω σε ποσους αλλα ναι εχει συμβει και εχει συμβει και στη μαμα μου,γιατι οταν γεννησε την αδερφη μου,πριν σαραντησει,ηρθε ενας αντιπροσωπος και τον πηγε ο μπαμπας μου σπιτι και οταν εφυγε δεν εκλεινε η πορτα. εμεις ειμαστε μεγαλο νησι, εγω μενω στην πολη αλλα δεν διαφερει κατιειναι ησυχα καμια σχεση με τις μεγαλουπολεις ή και με οποιαδηποτε πολη της ελλαδας,οποιαειναι απο νησι θα καταλαβει τι εννοω. ειναι ωραια,το καλοκαιρι εχεις τις ωραιες παραλιες σου χωρις να χρειαστεις να ξενυτευτεις,και ο χειμωνας εχει παλι την ομορφια του γιατι εχουμε και ορεινες εκτασεις,ειναι και η θαλασσα που τη βλεπεις ετσι αγρια και νιωθεις τον χειμωνα. ειναι ωραια,αλλα και εδω ισχυει αυτο που λεει η μαριουλα,δεν προλαβαινεις να κανεις κατι και το ξερει και η κουτση μαρια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πεπσι μου σιγουρα θα εισαι η επομενη εγκυουλα,και ενταξει και να γεννησει η μαριουλα,που παλι εδω μεσα θα ειναι μολις κοιμαται το αντρακι της θα εχεις εμας και θα φουσκωνουμε σιγα σιγα μαζι. μη στεναχωριεσαι,πολλες φορες δε τα καταφερνουμε γιατι δεν το πιστευουμε πραγματικα. πιστεψε το και θα ρθει κοριτσακι.

μαριουλα με τις ενεσεις τις ειχες προμηθευτει νωριτερα ή τις πληρωνεις κανονικα; εμενα η γιατρος μου ειχε γραψει διμηνη συνταγη και ετσι εχω και για τον επομενο μηνα τωρα που δεν δεχονται συνταγες οι φαρμακοποιοι.

μαρμιν πραγματι αν τα παρουμε θα ειμαι τρισετυχισμενη γιατι και γω το 2010 δουλευα στην προηγουμενη δουλεια μου και τα λεφτα ηταν πολυ καλα. εγω κατα τον νοεμβριο θα παω,θα πας εσυ πρωτη και θα μου τα πεις.

αγγελικουλα μου ο γιατρος εδω στο νησι γραφει μονο 10 κουτια και οταν σου τελειωσουν σου γραφει αλλα 10 και παει λεγοντας δεν μπορει να γραψει παρα πανω λεει...:|με 10 κουτια περναω 20 μερες αφου το καθε κουτι εχει μεσα μονο 2! σημερα θα παω να μου ξανα γραψει ενεσεις γιατι μου τελειωσαν με ενα κουτι εμεινα εδω δεν εχει ξεκινησει ακομα η απεργια τα φαρμακεια για τις 17 του μηνα λενε οτι θα την ξεκινησουν οποτε προλαβαινω αν παω σημερα... πριν 2 μηνες δεν ηταν περιπου που απεργουσαν ξανα τα φαρμακεια? ε τοτε τις πληρωνα κανονικοτατα...!ειχα χαλασει πολλα μονο στις ενεσεις:?

83tdp2.pngcWE4p3.png

καποιοι φιλοι του αντρα μου μενουν στην αθηνα,κοινη παρεα,εκει δεν συναντιουνται ποτε,ειναι μεγαλες οι αποστασεις και τα ωραρια τελειως διαφορετικα. εδω ειναι αλλιως,παιρνεις τηλ τη φιλη σου,κανονιζεται για καφεδακι σε 5 επτα αντε σε 10 το πολυ εισαι σπιτι της. μαζευομαστε χαλαρα καθε βδομαδα γιατι εχουμε και υποχρεωσεις δεν γινεται καθε μερα,αλλα ειναι παντα ολοι γυρω σου κοντα σου. υπαρχει μια ζεστασια. δεν ξερω αν ζουσα σε ενα πολυ μικρο νησακι αν μου αρεσε τοσο, αλλα εμεις εχουμε απο ολα και σε πολυ μεγαλο βαθμο ολα.δεν λυπει τιποτα. το μονο που λυπει ειναι αυτα τα τεραστια σουπερμαρκετ που πας και βρισκεις τοσο ωραια και ξεχωριστα πραγματακια,βλεπε αβ βασιλοπουλο που δεν εχουμε και τα μεγαλα πολυκαταστηαματ με τα ρουχα που μπαινεις και χανεσαι. η ζωη μου....α και αυτα τα γκουρμε κυριλε ετιατοριακια που πας και ειναι παραμυθενια....και τα θεατρα που τα λατρευω....αλλα και στην αθηνα να ζουσα καθε μερα θα τα εκανα αυτα; εχουμε και ενα κακο,δεν εχουε δυστυχως καλους γιατρους,τρεμει το κουφαρι μας μη παθουμε κατι και πεσουμε στην αναγκη τους.

αγγελικουλα μου ο γιατρος εδω στο νησι γραφει μονο 10 κουτια και οταν σου τελειωσουν σου γραφει αλλα 10 και παει λεγοντας δεν μπορει να γραψει παρα πανω λεει...:|με 10 κουτια περναω 20 μερες αφου το καθε κουτι εχει μεσα μονο 2! σημερα θα παω να μου ξανα γραψει ενεσεις γιατι μου τελειωσαν με ενα κουτι εμεινα εδω δεν εχει ξεκινησει ακομα η απεργια τα φαρμακεια για τις 17 του μηνα λενε οτι θα την ξεκινησουν οποτε προλαβαινω αν παω σημερα... πριν 2 μηνες δεν ηταν περιπου που απεργουσαν ξανα τα φαρμακεια? ε τοτε τις πληρωνα κανονικοτατα...!ειχα χαλασει πολλα μονο στις ενεσεις:?

μαριουλα εμενα μου γραφει διμηνη συνατγη,ηλεκτρονικα και μου γραφει κουτι που εχει μεσα 10 ενεσεις,και παιρνω μαζι 6 κουτια. τι ασφαλεια εχεις; αν εχεις κρατησει τις αποδειξεις θα πας να τις καταθεσεις στον οργανισμο που ανηκεις και θα στακαταθεσουν στη τραπεζα. εγω εχω ικα,ο αντρας μου τεβε ,η γιαγιαμου ογα,σε αυτους τους 3 γινεται σιγουρα. την εχω κανει τη διαδικασια και το ξερω

σίγουρα έχει και τα αρνητικά του αλλά μη νομίζεις ότι και στις πόλεις δε συμβαίνουν αυτά να σκεφτείς όταν έμεινα έγκυος ενώ το ήξερε όλος ο κόσμος στην πολυκατοικία δεν το είπα σε κανέναν γιατί είναι κουτσομπόληδες τώρα που φαίνεται η κοιλιά το έμαθαν

στις μεγαλες πολεις χαρα μ δεν πολυ ασχολουνται μαζι σου ενω εδω αστο καλυτερα............

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

μαριουλα εμενα μου γραφει διμηνη συνατγη,ηλεκτρονικα και μου γραφει κουτι που εχει μεσα 10 ενεσεις,και παιρνω μαζι 6 κουτια. τι ασφαλεια εχεις; αν εχεις κρατησει τις αποδειξεις θα πας να τις καταθεσεις στον οργανισμο που ανηκεις και θα στακαταθεσουν στη τραπεζα. εγω εχω ικα,ο αντρας μου τεβε ,η γιαγιαμου ογα,σε αυτους τους 3 γινεται σιγουρα. την εχω κανει τη διαδικασια και το ξερω

αποδειξεις απο το φαρμακειο εννοεις? ικα εχω αγγελικακι μου

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερα!!!πω πω χθες σας αφησα στις 12 30 και παλι εκανα ενα τεταρτο να σας διαβασω!!!!μαριουλα το τικερακι σου φαιωεται μια χαρα!!!

η μαρτζι εξαφανιστηκε...ειμαι σιγουρη οτι το κανει για την ακτινοβολια του υπολογιστη!!!μαρτζι ολες οι ηλεκτρικες συσκευες που εχεις στο σπιτι εκπεμπουν ακτινοβολια...ειδικα το μικροκυμματων και το ασυρματο τηλ...τί θα κανεις θα αγορασεις τηλ σαν εκεινα του οτε που εβαζες το δαχτυλο στην τρυπα και το γυρνουσες....η γιαγια μου ακομα το εχει!!!

εγω αυτο ουτε που το σκεφτομαι γιατι εχω διπλα μου το ρανταρ του αεροδρομειου...για ποια ακτινοβολια του υπολογιστη να μιλησω...

αγγελικακι το εχω σκεφτει πολλες φορες και η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα πολυ να μενω σε νησι οπως το δικο σου...ετσι οπως το περιγραφεις, δεν εχω παει...αν κ ειμαι παιδι μεγαλωμενο στην πολη δεν μου αρεσει η φασαρια...στα χωρια ειναι πιο ηρεμα!οσο για τα μαγαζια που λες μπορει και γω να το σκεφτομουν αλλα (και) αυτα κατεστρεψαν την οικονομια της χωρας...εγω κ εδω που εχω τα παντα φροντιζω να πηγαινω σε συνοικιακα μαγαζακια κ σουπερ μαρκετ για τα ψωνια μου κ ας δινω παραπανω χρηματα!

μαριουλα οι μερες που μετρας ειναι για 40 εβδομαδες ή για λιγοτερο που σου ειπε ο γιατρος???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καλησπερα και απο μενα

για τον Μακρυδ εχω ακουσει καλα λογια, πρπει να ναι ο διευθυντης της κλινικης και απ οτι ακουσα η γυναικα του νομιζω στο ιατρειο της εχει ενα καινουριο μηχανημα τελευταιας τεχνολογιας και τις στελνει εκει.

Εγω κοριτσια τελικα εκανα την αιτηση για την εξαμηνη αποσπαση. Το πηραμε αποφαση κ μετα εχει ο Θεος... Αν δεν εφευγα θα παθαινα καταθλιψη. Αυτο διεγνωσε και ο γιατρος της υπηρεσιας μου. Συγκεκριμενα μου ειπε οτι εχεις ξεσηκωθει οποτε πρπει κατι να κανεις για να φυγεις γιατι θα παθεις καταθλιψη.

Σημερα εκανε κ σπερμα ο συζυγουλης για να ξεκινησουμε την διαδικασια της εξωσωματικης. Απλα θελει πολυ διαστημα για τα 3μηνα σπερμοδιαγραμματα οποτε μας βλεπω να την κανουμε κατα Δεκεμβριο με Ιανουαριο. Πολυ πισω με παει αλλα τι να κανω?

Θα σου πω εμείς τι κάναμε με αυτή τη διαφορά τριμήνου στο σπερμοδιάγραμμα που μας καθυστερούσε πάρα πολύ. Ζητήσαμε από τον πρώτο μικροβιολόγο να μας βάλει προγενέστερη ημερομηνία από αυτή που το κάναμε. Πχ, το κάναμε Φλεβάρη το 12, του εξηγήσαμε πως θέλουμε να κάνουμε εξωσωματική και μας το έβαλε ότι το κάναμε στο Νοέμβρη του 11. Κάναμε στο καπάκι και το δέυτερο και ήμασταν έτοιμη για την επιτροπή εξωσωματικής.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημερούδια. Διαβάζω, διαβάζω και δεν λέω να τελειώσω! Πόσα γράψατε βρε; Μαρμίν, πόσο πολύ μεγάλωσε το μωράκι σου! Μπράβο!!!! Αγγελικάκι, αστες να γελάνε με τον αγιασμό και το κλέισιμο της πόρτας. Το έχουμε κι εμείς αυτό!!!! Μετά το απόγευμα δεν επιτρέπονται οι επισκέψεις στο σπίτι της λεχώνας. Αυτό κρατάει για 40 μέρες γιατί η έγκυος είναι πολύ ευαίσθητη και πρέπει να προσέχει. Δεν ξέρω παραπάνω να σας πω. Ξέρω ότι το κάνουμε όμως.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τσέρυ μου, χάθηκα γιατί ο άντρας μου έκανε κάτι σαν refresh στον υπολογιστή ( κάπως έτσι το είπε) και σας έχασα. Εμπαινα στο πάρεντς, πήγαινα κανονικά στα social groups, αλλά δεν έβρισκα το "Θέλουμε να γίνουμε γονείς". Να σου πω βέβαια την αλήθεια, πέρα από αυτή την αντικειμενική δυσκολία, σκέφτομαι και την ακτινοβολία ( χι! χι!) Αφού με ξέρετε....Είμαι αγχώδης μέχρι αηδίας.......Μπαίνω όμως και σας διαβάζω.....Μην νομίζεις πως θα με ξεφορτωθείτε έστι απλά!!!!

Αυριο θα πάω για υπέρηχο! Εχω ραντεβού στις 9.15. Μολίς διαπιστώσω ότι είναι μέσα στην μήτρα μου, θα πάρω τηλ και τους ανθρώπους να τους πω πως θα ξενοικιάσουμε το σπίτι. Δεν είπα τίποτα ακόμη και πρέπει για να μπορέσουν κι αυτοί να το νοικιάσουν σύντομα. Πού να το φανταζόμουν πως θα ξεκινήσει τόσο ανέλπιστα μία εγκυμοσύνη!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά! Φοβάμαι λίγο...Μού παιρνάν διάφορα από το μυαλό.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλημερα ομορφουλες!!!!!!!!!!!!!!!καλε τι ωρα ξυπνατε???????η μονη υπναρου εδω μεσα ειμαι εγω????κι εχω και τον αντρα μου και μου λεει 10 η ωρα ''γιατι ξυπνησες τοσο νωρις εχεις να κανεις κατι???''χαχαχα

Μαργκι ασε τα χαζα με την ακτινοβολια ετσι κι αλλιως δεν μπορεις να προστατευτεις απο πουθενα πλεον.....ασε ολα αυτα που τρωμε που ειναι ολα μεσα στην ορμονη τι θα κανεις θα μενεις και νηστικη???δεν εχω καταλαβει τωρα με την εγκυμοσυνη μπορεις να αλλαξεις σχολειο και να ερθεις Γιαννενα???η θα παρεις αδεια σε ολη την εγκυμοσυνη????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ντέπα, ακόμη δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται. Θα ξεκινήσω με αναρρωτική άδεια και στη συνέχεια βλέπουμε. Το πρώτο τριμηνο πάντως δεν το διακινδυνεύω να γυρίσω πίσω. Ας περάσει με το καλό και μετά βλέπουμε. Πάντως ήδη έχει ενεργοποιηθεί διαδικασία να με αντικαταστήσει κάποιος αναπληρωτής. Από την στιγμή λοιπόν που δεν θα γυρίσω σύντομα ( Θεού Θέλοντος βέβαια) σκεφτομαι να ξενοικιάσω. Εχω αγχωθεί και με όλο αυτό το ζήτημα για να είμαι ειλικρινής. Θα πάνε όλα καλα;;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Βρε κορίτσια, τι πάθατε με όλα αυτά τα τικεράκια; Πω, πω τρέλα!!!

Μαριούλα, έφτασες στην 32; Μην φοβάσαι τίποτα από εδώ και πέρα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ντέπα, ακόμη δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται. Θα ξεκινήσω με αναρρωτική άδεια και στη συνέχεια βλέπουμε. Το πρώτο τριμηνο πάντως δεν το διακινδυνεύω να γυρίσω πίσω. Ας περάσει με το καλό και μετά βλέπουμε. Πάντως ήδη έχει ενεργοποιηθεί διαδικασία να με αντικαταστήσει κάποιος αναπληρωτής. Από την στιγμή λοιπόν που δεν θα γυρίσω σύντομα ( Θεού Θέλοντος βέβαια) σκεφτομαι να ξενοικιάσω. Εχω αγχωθεί και με όλο αυτό το ζήτημα για να είμαι ειλικρινής. Θα πάνε όλα καλα;;;;

με ποιο ολο αυτο καλε???με την εγκυμοσυνη???γιατι να μην πανε ολα καλα???εγω σου λεω ολα τελεια θα πανε!!δεν γινεται να παρεις μια αποσπαση για Γιαννενα τωρα λογω εγκυμοσυνης????και να μην εχεις το αγχος οτι καποια στιγμη μπορει να χρειαστει να ξαναπας αλλα και γιατι αν θα εισαι κοντα στο σπιτι σου και δεν συντρεχουν αλλοι λογοι να πηγαινεις στην δουλεια σου να σου περναει και η ωρα να μην βαρεθεις μεσα στο σπιτι

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Βρε κορίτσια, τι πάθατε με όλα αυτά τα τικεράκια; Πω, πω τρέλα!!!

Μαριούλα, έφτασες στην 32; Μην φοβάσαι τίποτα από εδώ και πέρα.

αντε απο αυριο να βαλεις κι εσυ!!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...