Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μαριούλα έχω ακριβώς 40 μέρες πάνω από εσένα! Κι εμένα αν περάσουν δύο μέρες θα μετράω 70 και κάτι αντί για 80 και κάτι. Δηλαδή όταν θα γεννάς εσύ εγώ θα είμαι σχεδόν όσο εσύ τώρα:tongue:

ναι οσο ειμαι εγω τωρα θα εισαι:P αντε μακαρι να περασει ο καιρος γρηγορα για ολες μας!:Pλες να παιζουμε μπουνιες με τον αντρα ποιος θα τον πρωτο κραταει?χαχα πλακα θα εχει;););)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΑΑΑ τις ενεσούλες θα τις συνεχίσεις; Εντάξει τότε. Για τη θρομβοφιλία δεν είναι και αυτές;

ναι για την θρομβοφιλια ειναι και αυτες θα τις κανω και μεχρι 10 μερες μετα την γεννα:mad:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημερα κοριτσακια και απο μενα. Πρωινες πρωινες βλεπω.

Αντε με το καλο να γεννησετε τα μωρακια σας και να ξαναμπειτε στην λιστα για το δευτερο και ετσι να εχω και γω ξανα παρεα.

Τσερυ μου εχωκανει και εγω τα παντα. Υστεροσκοπησεις, επεμβατικες λαπαροσκοπησεις, σαλπιγγογραφιες. Εννοειτε δεν με αφηνε ο γιατρος να ξεκινησω κατι χωρις να δει το περιβαλλον της μητρας. Ολα καθαρα ευτυχως.

Καθομαι και σκεφτομαι ποσα λεφτα εχω δωσει για εξετασεις κοντευω τις 10.000 ευρω γιατι τα πακετα της θρομβοφιλιας τα εκανα διπλη φορα και παιδι δεν εχω ακομη. Ωραια ε?

Αντε με το καλο να γεννησετε τα μωρακια σας και να ξαναμπειτε στην λιστα για το δευτερο και ετσι να εχω και γω ξανα παρεα.

Τσερυ μου εχωκανει και εγω τα παντα. Υστεροσκοπησεις, επεμβατικες λαπαροσκοπησεις, σαλπιγγογραφιες. Εννοειτε δεν με αφηνε ο γιατρος να ξεκινησω κατι χωρις να δει το περιβαλλον της μητρας. Ολα καθαρα ευτυχως.

καλημερα πεπσουλα:P καλε για ποια παρεα μιλας?εσυ το πολυ σε 3 μηνες θα εισαι εγκυουλα :P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Τώρα δηλαδή μένει να δείτε μόνο το σπέρμα και μετά να ηρεμήσεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά και θα είσαι η επόμενη εγκυούλα που αντικειμενικά έτσι είναι αφού δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε εσύ ούτε ο άντρας σου!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλημερα πεπσουλα:P καλε για ποια παρεα μιλας?εσυ το πολυ σε 3 μηνες θα εισαι εγκυουλα :P

Καλά το είπες το πολύ σε τρεις μήνες για να ακριβολογούμε σε 42 μέρες που γεννάει και η Μαριούλα:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καθομαι και σκεφτομαι ποσα λεφτα εχω δωσει για εξετασεις κοντευω τις 10.000 ευρω γιατι τα πακετα της θρομβοφιλιας τα εκανα διπλη φορα και παιδι δεν εχω ακομη. Ωραια ε?

πολλά λεφτά βρε κορίτσι κι εγώ το σκεφτόμουν αυτό και τώρα που είμαι έγκυος πόσα λεφτά ξόδεψα για να φτάσω μέχρι εδώ που σε καμιά περίπτωση δεν ήταν τόσα αλλά χαλάλι τώρα τα ξέχασα όλα και την ταλαιπωρία κ τη στενοχώρια και όλα η μόνη μου ανησυχία είναι να γεννηθεί το μωράκι μου και να είναι γερό την ίδια ανησυχία θα έχεις κι εσύ πολύ σύντομα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

πεπση μ θα ερθει και το μωρακι να εχεις θετικη σκεψη...καποιες φορες μας εμποδιζει και το αγχος να μεινουμε εγκυες πιστευω πως παιζει μεγαλο ρολο το αγχος πρεπει να ξεχαστεις λιγακι...εσυ για ομοιοπαθητικο δεν σκεφτεσαι ε?που ξερεις ισως να σε βοηθησει να ξεπερασεις και τις φοβιες που ειχες σχετικα με την εγκυμοσυνη!μπορει να φταινε και οι φοβιες και να σε εμποδιζουν να προχωρησεις...

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερα σε ολες,χθες περασαμε πολυ ωραια. ειναι η ζωη μου να κανω μαζωξεις και καθε καλοκαιρι τη βγαζαμε ολοι οι φιλοι στο μπαλκονι μας,απο τοτε που εμεινα εγκυος ο αντρας μου δεν ηθελε κανεναν για να μην κανω δουλειες και φαγητα και κουραζομαι,χθες πραγματικα το απολαυσα. εγω 75d φοραω γιατι θελω να μου το πιανει ολοκληρο,στη δουλεια ολο θα σκυψω θα κανω κατι και με τις αλλες κουπ τσουπ βγαινει εξω και συνεχεια στο φτιαχνω. και μενα καποτε τσερυ μου μεγαλο και τσουμποτο ητανε αλλα εχασα και γω καποια κιλα και πηρε τον κατηφορο. δεν ειναι πολυ χαλια αλλα δεν ειναι και σαν αυτα στις ταινιες,γενικα χωρις σουτιεν δεν νιωθω ανετα.

τωρα για τις πορτες,αυτα τα εθιμα αγιασμος και μεχρι τη δυση του ηλιου να ειναι κοσμος στο σπιτι ειναι μεχρι να σαραντησει το μωρο. δεν ξερω πως αλλιως να σας το περιγραψω αλλα δεν κλεινει η πορτα του σπιτιου,ε τοτε την αγιαζεις και αμα δεν κλεισει και τοτε παιρνεις τον παπα σου λεει κατι και μετα κλεινει; απιστευτο; και ομως εχει συμβει...τωρα τι να πω αν ειχε μαγκωσει η πορτα εκεινη η στιγμη,ποιος ξερει;

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες,χθες περασαμε πολυ ωραια. ειναι η ζωη μου να κανω μαζωξεις και καθε καλοκαιρι τη βγαζαμε ολοι οι φιλοι στο μπαλκονι μας,απο τοτε που εμεινα εγκυος ο αντρας μου δεν ηθελε κανεναν για να μην κανω δουλειες και φαγητα και κουραζομαι,χθες πραγματικα το απολαυσα. εγω 75d φοραω γιατι θελω να μου το πιανει ολοκληρο,στη δουλεια ολο θα σκυψω θα κανω κατι και με τις αλλες κουπ τσουπ βγαινει εξω και συνεχεια στο φτιαχνω. και μενα καποτε τσερυ μου μεγαλο και τσουμποτο ητανε αλλα εχασα και γω καποια κιλα και πηρε τον κατηφορο. δεν ειναι πολυ χαλια αλλα δεν ειναι και σαν αυτα στις ταινιες,γενικα χωρις σουτιεν δεν νιωθω ανετα.

τωρα για τις πορτες,αυτα τα εθιμα αγιασμος και μεχρι τη δυση του ηλιου να ειναι κοσμος στο σπιτι ειναι μεχρι να σαραντησει το μωρο. δεν ξερω πως αλλιως να σας το περιγραψω αλλα δεν κλεινει η πορτα του σπιτιου,ε τοτε την αγιαζεις και αμα δεν κλεισει και τοτε παιρνεις τον παπα σου λεει κατι και μετα κλεινει; απιστευτο; και ομως εχει συμβει...τωρα τι να πω αν ειχε μαγκωσει η πορτα εκεινη η στιγμη,ποιος ξερει;

Απίστευτο! Πρώτη φορά το ακούω αυτό! Κορίτσια να σας πω ζηλεύω που δεν έχω χωριό:oops::cry:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! πωπω εχει τυχει σε πολλους αυτο με την πορτα?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Απίστευτο! Πρώτη φορά το ακούω αυτό! Κορίτσια να σας πω ζηλεύω που δεν έχω χωριό:oops::cry:

τι ακριβως ζηλευεις μαρμιν μ??? τις γειτονιες η το οτι στα χωρια συνηθως ολοι γνωριζονται και πεφτει το κουτσομπολιο!!!!!!!!δεν μπορεις να κανεις τιποτα σημερα κλανεις αυριο βρωμαει...

83tdp2.pngcWE4p3.png

πεπσι μου σιγουρα θα εισαι η επομενη εγκυουλα,και ενταξει και να γεννησει η μαριουλα,που παλι εδω μεσα θα ειναι μολις κοιμαται το αντρακι της θα εχεις εμας και θα φουσκωνουμε σιγα σιγα μαζι. μη στεναχωριεσαι,πολλες φορες δε τα καταφερνουμε γιατι δεν το πιστευουμε πραγματικα. πιστεψε το και θα ρθει κοριτσακι.

μαριουλα με τις ενεσεις τις ειχες προμηθευτει νωριτερα ή τις πληρωνεις κανονικα; εμενα η γιατρος μου ειχε γραψει διμηνη συνταγη και ετσι εχω και για τον επομενο μηνα τωρα που δεν δεχονται συνταγες οι φαρμακοποιοι.

μαρμιν πραγματι αν τα παρουμε θα ειμαι τρισετυχισμενη γιατι και γω το 2010 δουλευα στην προηγουμενη δουλεια μου και τα λεφτα ηταν πολυ καλα. εγω κατα τον νοεμβριο θα παω,θα πας εσυ πρωτη και θα μου τα πεις.

τι ακριβως ζηλευεις μαρμιν μ??? τις γειτονιες η το οτι στα χωρια συνηθως ολοι γνωριζονται και πεφτει το κουτσομπολιο!!!!!!!!δεν μπορεις να κανεις τιποτα σημερα κλανεις αυριο βρωμαει...

σίγουρα έχει και τα αρνητικά του αλλά μη νομίζεις ότι και στις πόλεις δε συμβαίνουν αυτά να σκεφτείς όταν έμεινα έγκυος ενώ το ήξερε όλος ο κόσμος στην πολυκατοικία δεν το είπα σε κανέναν γιατί είναι κουτσομπόληδες τώρα που φαίνεται η κοιλιά το έμαθαν

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...