Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Ντεπουλα την αίτηση καναμε απλα για την αποσπαση οπως μου ειχανε πει. Ακόμη δεν ξέρω τη εξελιξη θα εχει. Απλα υποσχεθηκανε οτι θα μας τη δωσουν αφου δεν δωσανε μεταθεση. Ελπιζω να μην το παρουν πισω παλι. Απο βδομαδα θα ξερω.

Το σπερμα το εκανε σημερα σε ιδιωτικό. Εμενα μου πήγε στο μυαλο να μας βαλει απλα για αυγουστο. Λες να μπορει να το κανει και πιο πισω? Μετα θα πρπει να το κανει σε ΙΚΑ η Σε δημοσιο νοσοκομειο. Δεν θα καταλαβουν τιποτα? Αχ μακαρι νΑ γινεται. Ρε κοριτσια μηπως το πιεζω για την εξωσωματικη και παλι δεν μας το δωσει ο Θεος? Αυτο σκεφτομαι. Θα πανε ολα καλα?

ολα καλα θα πανε πεπση μου πολυ συντομα ο Θεουλης θα σου χαρισει μωρακι γιατι το αξιζεις!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τη σήμερον ημέρα στα 4 κ κάτι σου κάνουν καισαρική το μόνο που θα με στενοχωρήσει λίγο είναι που θα χάσω το πρώτο του κλάμα κ την πρώτη αγκαλίτσα αφού θα είμαι στην αγκαλιά του μορφέα αλλά ας πάνε καλά όλα μέχρι το τέλος και μετά δεν θα το αφήνω από την αγκαλιά μου

μαρμιν μου μπορεις να κανεις κ επισκληρηδιο για να ακουσεις το πρωτο κλαματακι του μωρου!:P:p:p εγω δεν μπορω να κανω γιατι εχω σκολιωση:(

83tdp2.pngcWE4p3.png

κοριτσαρες μολις έφυγε ο κοσμος μου!!!πεπσι είδες τι μπορεις να κανεις!!!ωραία ιδεα εδωσε η ντεππα!!!όλα καλα θα πανε...άσε που θα εισαι κ με αλλη διαθεση...μην σου πω να καθηστερίσεις την εξωσωματική μηπως έρθει κ μονο του εφοσον δεν ε΄χετε και άλλο θεματα...εσυ δεν εχεις κανει υστεροσκοπιση ε???ρε κοριτσια περιεργο μου φαινεται!!!!εμενα η δικιά μου μου το ειχε πει κατευθειαν και επεσε και μεσα...άσε που έχω ακουσει οτι στα περισσοτερα κεντρα εξωσωματικής στην βαζουν να την κανεις πριν να ξεκινησεις την διαδικασια...βεβαια εκει το θεωρώ και δωρων άδωρο...δηλ. οπως και να χει προσπαθεις πρωτα μονος σου και μετα μπαινεις σ αυτην την διαδικασια...

αγγελικακι τι εννοεις ακριβως δεν κλεινουν οι πορτες???αχαχχαχ οντως πολύ γελασα!!!αυτο παντως με τον αγιασμο μου άρεσε!!

μαρακι ναι ρε κοριτσι όσο μικρο στηθος κ να εχεις οι θηλες φαινονται καλα λεει ο ανθρωπος...εγω παντως εχω κ μεγαλες θηλες αν πω και ανατριχιασω,κρυωσω ή γαργαλιθει απο την μπουζα κανουν μπαμ απο 10 μετρα μακρια!!!κ γω 75Β φοραω...παλια ειχα νουμερο 3 γεματο αλλά εχασα μερικα κιλα και τα βυζι μου μαζι για παντα αποτοτε...

εμεναειναι πολυ μικρο μπορειτε να το δειτε και στο fb αλλα τι να κανουμε:rolleyes::rolleyes::rolleyes: κ εμενα χωρις σουτιεν φαινονται απο μακρια... στην πρωτη μ εγκυμοσυνη ελεγα δε θα εχω που γαλα τοσο μικρο στηθος που εχω και δεν θα χορταινει το μωρο. βλακειες δεν παιζει καθολου ρολο το μεγεθος!!!ειχα πολυυυυυυυυυ γαλα πηρα φαρμακα για να κοπει και το τραβαγα συνεχεια με το θηλαστρο για να νιωθω ανακουφηση.

83tdp2.pngcWE4p3.png

κοριτσια ξανα προσπαθησα το δειχνει τωρα το 2ο τικερακι η μπα???

ναι μικρομανουλα τωρα το δειχνει μια χαρα μεγεια!!!!!!!!!!αντε λιγο ακομα και με φτανεις στα τικερακια:tongue::tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Μαριούλα μεγιά το τικεράκι σου δυστυχώς ούτε εγώ μπορώ να κάνω επισκληρίδιο μου το απαγόρευσε ο νευρολόγος μου λόγω της πάθησής μου αν θυμάσαι μάλιστα μου είπε ακόμη και καισαρική με ολική όχι επισκληρίδιο:evil:.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ναι μικρομανουλα τωρα το δειχνει μια χαρα μεγεια!!!!!!!!!!αντε λιγο ακομα και με φτανεις στα τικερακια:tongue::tongue:

καλημερα ντεππουλα!!!:P ναι ακομα ενα θελω και σε εφτασα;););) εσυ πως πας? ποτε ειπαμε θα κανεις την αυχενικη διαφανεια?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαριούλα μεγιά το τικεράκι σου δυστυχώς ούτε εγώ μπορώ να κάνω επισκληρίδιο μου το απαγόρευσε ο νευρολόγος μου λόγω της πάθησής μου αν θυμάσαι μάλιστα μου είπε ακόμη και καισαρική με ολική όχι επισκληρίδιο:evil:.

μαρμινακι μου καλημερα:P πρωινες πρωινες ειμαστε και οι δυο μας σημερα:P:p:p ναι χαρα μου θυμαμαι την παθηση σου κριμα εμεις οι δυο δεν θα ακουσουμε το πρωτο κλαμα του μωρου:( εσυ εχεις πιθανοτητες να το ακουσεις αν γεννησεις με φυσιολογικο τοκετο:P εγω δεν παιζει να γεννησω με φυσιολογικο τοκετο οποτε δεν θα το ακουσω και λυπαμαι πολυ γι'αυτο:( ο αντρας μου μου λεει να μην στεναχωριεμαι γιατι αν ολα πανε καλα εχω να ακουω μπολικο κλαμα μετα:tongue::tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαρμινακι μου καλημερα:P πρωινες πρωινες ειμαστε και οι δυο μας σημερα:P:p:p ναι χαρα μου θυμαμαι την παθηση σου κριμα εμεις οι δυο δεν θα ακουσουμε το πρωτο κλαμα του μωρου:( εσυ εχεις πιθανοτητες να το ακουσεις αν γεννησεις με φυσιολογικο τοκετο:P εγω δεν παιζει να γεννησω με φυσιολογικο τοκετο οποτε δεν θα το ακουσω και λυπαμαι πολυ γι'αυτο:( ο αντρας μου μου λεει να μην στεναχωριεμαι γιατι αν ολα πανε καλα εχω να ακουω μπολικο κλαμα μετα:tongue::tongue::tongue:

Δίκιο έχει ο αντρούλης σου το μωράκι μας να γεννηθεί γερό και μετά δεν θα το αφήνουμε από την αγκαλιά μας

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Δίκιο έχει ο αντρούλης σου το μωράκι μας να γεννηθεί γερό και μετά δεν θα το αφήνουμε από την αγκαλιά μας

αχ πως την περιμενω αυτη την στιγμη!!! πολυ φοβαμαι πως δεν θα αφηνω κανεναν να το σηκωνει το μωρακι ολο εγω θα θελω να το κραταω:P τον αγαπαω τοσο πολυ τον πριγκιπα μου θελω να τον παρω αγκαλιτσα!!! και για να μην ξεχνιομαστε 42 μερουλες μου εμειναν αντε ακομα 2 μερες να περασουν και φευγω και απο το 40 και κατι παω στο 30 κ κατι μετα:tongue::tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Μαριούλα εκτός από το μαγνήσιο τι είναι τα υπόλοιπα που σου είπε ο γιατρός να κόψεις μπαίνοντας στον ένατο; Για τη θρομβοφιλία;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

αχ πως την περιμενω αυτη την στιγμη!!! πολυ φοβαμαι πως δεν θα αφηνω κανεναν να το σηκωνει το μωρακι ολο εγω θα θελω να το κραταω:P τον αγαπαω τοσο πολυ τον πριγκιπα μου θελω να τον παρω αγκαλιτσα!!! και για να μην ξεχνιομαστε 42 μερουλες μου εμειναν αντε ακομα 2 μερες να περασουν και φευγω και απο το 40 και κατι παω στον 30 κ κατι μετα:tongue::tongue::tongue:

Τυχερούλα! Κι εγώ έτσι νομίζω πως θα θέλω συνέχεια να τον έχω αγκαλίτσα! Βλέπω να μαλώνουμε με τον άντρα μου ποιος θα τον πρωτοπάρει :confused: Ευτυχώς εκείνος δεν θηλάζει:tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαριούλα έχω ακριβώς 40 μέρες πάνω από εσένα! Κι εμένα αν περάσουν δύο μέρες θα μετράω 70 και κάτι αντί για 80 και κάτι. Δηλαδή όταν θα γεννάς εσύ εγώ θα είμαι σχεδόν όσο εσύ τώρα:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαριούλα εκτός από το μαγνήσιο τι είναι τα υπόλοιπα που σου είπε ο γιατρός να κόψεις μπαίνοντας στον ένατο; Για τη θρομβοφιλία;

μου ειπε στις 36 εβδομαδες να σταματησω το σαλοσπιρ που ειναι και αυτο για την θρομβοφιλια, το γιουτοπαρ που ειναι για τις συσπασεις και το ισοπτιν που ειναι για την ταχυκαρδια που προκαλει το γιουτοπαρ....αυτα!το ασβεστειο, το σιδηρο, το φιλισιν, το φαρμακο του θυρωειδη και τις ενεσουλες μου τις συνεχισω κανονικα ως το τελος...

83tdp2.pngcWE4p3.png

μου ειπε στις 36 εβδομαδες να σταματησω το σαλοσπιρ που ειναι και αυτο για την θρομβοφιλια, το γιουτοπαρ που ειναι για τις συσπασεις και το ισοπτιν που ειναι για την ταχυκαρδια που προκαλει το γιουτοπαρ....αυτα!το ασβεστειο, το σιδηρο, το φιλισιν, το φαρμακο του θυρωειδη και τις ενεσουλες μου τις συνεχισω κανονικα ως το τελος...

ΑΑΑΑ τις ενεσούλες θα τις συνεχίσεις; Εντάξει τότε. Για τη θρομβοφιλία δεν είναι και αυτές;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...