Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

marmin εσυ δεν εσια που θα πας στο ικα; θα ειναι περιπου με βαση το μισθο που πηρες τον δεκεμβριο του 2010,2 μηνιατικα συν κατι ελαχιστο και αλλα 2 αφου γεννησεις. επισης λογικα δικαιουσαι τα 900 ευρο για τη γεννα,παλια αν ησουν σε δημοσιο νοσοκομιο ή συμβεβλημενη κλινικη πηγαιναν κατευθειαν εκει,αλλιως αν δεν ηταν συμβεβλημενο στα εδιναν στο χερι,τωρα με τον εοπυ παλι τα παιρνεις αλλα στα μη συμβεβλημενα δεν ξερω τι απιζεται,εμενα πχ δεν ειναι συμβεβλημενη η κλινικη και πρεπει να το ρωτησω. τωρα εχει και συνεχεια, μετα τη γεννα και αφου κανεις και τα χαρτια για το επιδομα μετα τη γεννα παιρνεις ολα τα χαρτια που σου δινει το ικα και πας στον οαεδ εαν εχεις εργασιακη σχεση,εισαι δηλαδη υπαλληλος και κανεις λκατι χαρτια ακομα και αν δικαιουσαι παιρνεις συμπληρωματικο επιδομα απο εκει,δεν δικαιουνται ολοι. και κανεις και αλλα χαρτια για το επιδομα μητροτητας του οαεδ το οποιο για 6 μηνες απαλασσει τον εργοδοτη απο μισθο και εισφορες και σε πληρωνει ο οαεδ,παλια το επιδομα αυτο ηταν στα 600 ευρο,τωρα ο θεος και η ψυχη του ποσο θα ναι. και τελος ο εργοδοτης δεν μπορει να σε απολυσει απο τη στιγμη που ανακοινωνεις της εγκυμοσυνη εως και 12 ή 18 μηνες αφου γεννησεις,αυτο δεν το θυμαμαι πρεπει να το κοιταξω.

νομιζω ξεχασα να γραψω κατι απο τα πιο σημαντικα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγγελικακι πολυ ομορφο και ιδιαιτερο το τικερακι σου!!!πες μας εσυ οτι σου ερχετε και θα στα βρισκουμε εμεις εδω εννοειται πως θα βοηθησουμε η μια την αλλη στις αγορες αλλωστε θα μας πουνε και οι κοπελες που θα γινουν πρωτες μανουλες τι τις βολεψε και τι οχι!!θα φιλοξενησεις κοσμο??

Μαρμιν κι εγω πολλες φορες δεν φοραω σουτιεν εχω παρει 2 εγκυμοσυνης αλλα ειμαι με μεγαλες ραντες και καθολου κομψα και με τα καλοκαιρινα μπλουζακια δεν με βολευουν αργοτερα ομως θα βολεψουν με τα χειμερινα ρουχα τωρα οταν ειναι απαραιτητο να φορεσω φοραω αυτα που ειχα και πριν και η αληθεια ειναι πως με ενοχλουν παρα πολυ μολις τα βγαλω με τρωει το στηθος μου πονανε και τσουζουν οι θηλες μου.αντε περιμενουμε και τα δικα σου νεα απο το μελιτζανακι σου!!!

Μαριουλα μας εσκασες ευτυχως που εγραψες στο facebook και καταλαβαμε πως ολα ειναι ενταξη.μπραβο τελεια τα νεα σας!!!θελουμε φωτο με τα πραγματακια του πριγκιπα οπως εχετε καταλαβει τρελαινομαι για μωρουδιακα γενικοτερα......

Πεπσι ελπιζω τωρα να νιωθετε και οι 2 καλυτερα ποτε φευγετε???που εκανε το σπερμοδιαγραμμα σε ιδιωτικο η δημοσιο??αν το εκανε σε δημοσιο μπορεις να πας σε ενα δικο σου ιδιωτικο και να τους πεις να σου ''φτιαξου''ενα 3 μηνες πριν ετσι μπορεις να ξεκινησεις αμεσα.η Τριπολη δεν ειναι και οτι καλυτερο εγω που εζησα εκει 4 χρονια περιπου την συνηθησα δεν ειναι και τοσο χαλια οταν συνηθιζεις να ζεις καπου το μεγαλυτερο της προβλημα ειναι οι ανθρωποι αυτοι δεν συνηθιζοντε με τιποτα!!!!

Μαργκι εχεις λιγο χαθει η ειναι η ιδεα μου????πες μου οτι αποφευγεις να καθεσαι στον υπολογιστη?????να σου πω το ειχα σκεφτει κι εγω στην αρχη αλλα μετα εβαλα τα πραγματα κατω τα φιλοσοφησα (εγω η φιλοσοφος)και ετσι απεβαλα αυτες τις σκεψεις!!!μακαρι να μην ειναι αυτος ο λογος γιατι τωρα που εμεινες εγκυουλα θελουμε να μοιραζομαστε και τις ευχαριστες στιγμες μαζι σου!!!!!

το μεσημερι εκανα μοσχαρι με πουρε μελιτζανας δεν ειχα ξαναφτιαξει πουρε μελιτζανας και τρελαθηκα το εχω συνεχεια στο μυαλο μου!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κορίτσια καταρχήν η μελιτζάνα μου φαίνεται πήρε ορμόνες :P 1,5 κιλό ο παίδαρός μου (1472 για την ακρίβει) η γυναικολόγος μου είπε ότι με βλέπει για τεσσάρι και επιβεβαιώθηκε όταν της είπα ότι εγώ βγήκα 4450 και ο σύζυγος 4+ που να της έλεγα και για την αδελφή μου που ήταν το δεύτερο 4150! Τέλος πάντως εγώ έχω αρχίσει να περιορίζω τα γλυκά γιατί βλέπω να το γεννάω κατευθείαν δύο μηνών:tongue: Εγώ πάντως έχασα 1400!

Αγγελικάκι ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες πολύ ενημερωμένη σε βρίσκω μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες γιατί το 2010 το Δεκέμβρη έπαιρνα αξιοπρεπεί χρηματάκια γιατί τώρα άστα να πάν. Εμένα βέβαια είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα γιατί είμαι δημόσιος υπάλληλος αλλά με ασφάλεια ικα δικαιούμε επίδομα μητρότητας αλλά από τον οαεδ δε νομίζω να παίρνω τίποτα και όσο για τις απολύσεις η τρόικα θα αποφασίσει:rolleyes:

Το στήθος μου δεν είναι ούτε μικρό ούτε τεράστιο κανονικό θα το έλεγα σε νούμερο πάντα τα μπέρδευα αν θυμάμαι καλά 75Β; απλά το καλοκαίρι φοράω ή φορεματάκαι ή ολόσωμη παντελόνα αυτά έχουν μπροστά σούρα με λάστιχο μάλλον και φυσικά δεν φαίνεται η θηλή αλλιώς δεν θα τα φορούσα. τώρα το χειμώνα φορά αναγκαστικά και ιδιαίτερα φθινόπωρο και άνοιξη γιατί το χειμώνα εάν φορέσω κανένα πουλοβεράκι που δεν φαίνεται ή οτιδήποτε μπορώ να το αποφύγω δεν φοράω σουτιέν γενικώς είμαι λίγο σπαστικιά με τα ρούχα θέλω να μπαινοβγαίνουν εύκολα και να είναι άνετα πάνω μου (όχι φαρδιά) το ίδιο και με τα παπούτσια μόνο χωρίς κόκαλο ούτε καν δαχτυλάκι να σκεφτείται όρθια τα φοράω δεν σκύβω καν εκτός κι αν βάλω αθλητικό οπότε πρέπει να δέσω τα κορδόνια:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Ντεπουλα την αίτηση καναμε απλα για την αποσπαση οπως μου ειχανε πει. Ακόμη δεν ξέρω τη εξελιξη θα εχει. Απλα υποσχεθηκανε οτι θα μας τη δωσουν αφου δεν δωσανε μεταθεση. Ελπιζω να μην το παρουν πισω παλι. Απο βδομαδα θα ξερω.

Το σπερμα το εκανε σημερα σε ιδιωτικό. Εμενα μου πήγε στο μυαλο να μας βαλει απλα για αυγουστο. Λες να μπορει να το κανει και πιο πισω? Μετα θα πρπει να το κανει σε ΙΚΑ η Σε δημοσιο νοσοκομειο. Δεν θα καταλαβουν τιποτα? Αχ μακαρι νΑ γινεται. Ρε κοριτσια μηπως το πιεζω για την εξωσωματικη και παλι δεν μας το δωσει ο Θεος? Αυτο σκεφτομαι. Θα πανε ολα καλα?

Ντεπουλα την αίτηση καναμε απλα για την αποσπαση οπως μου ειχανε πει. Ακόμη δεν ξέρω τη εξελιξη θα εχει. Απλα υποσχεθηκανε οτι θα μας τη δωσουν αφου δεν δωσανε μεταθεση. Ελπιζω να μην το παρουν πισω παλι. Απο βδομαδα θα ξερω.

Το σπερμα το εκανε σημερα σε ιδιωτικό. Εμενα μου πήγε στο μυαλο να μας βαλει απλα για αυγουστο. Λες να μπορει να το κανει και πιο πισω? Μετα θα πρπει να το κανει σε ΙΚΑ η Σε δημοσιο νοσοκομειο. Δεν θα καταλαβουν τιποτα? Αχ μακαρι νΑ γινεται. Ρε κοριτσια μηπως το πιεζω για την εξωσωματικη και παλι δεν μας το δωσει ο Θεος? Αυτο σκεφτομαι. Θα πανε ολα καλα?

Μη στενοχωριέσαι κοπέλα μου όλα καλα΄θα πάνε δεν το πιέζεις απλά είναι η λαχτάρα σου να αποκτήσεις παιδάκι όλα θα γίνουν και απόσπαση θα πάρεις και ώσπου να γυρισεις θα έχεις μείνει έγκυος:P Τα αποτελέσματα από το σπέρμα πότε θα τα πάρεις;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

σε ποιο εργαστηριο το εκανες??ναι εννοειται να του ζητησεις να αλλαξει την ημερομηνια και να κλεισετε να κανετε σε νοσοκομειο με τωρινη ημερομηνια γιατι να χανετε χρονο???μην σκεφτεσαι χαζα πραγματα εσυ θα περιμενεις και για την επιτροπη εγω τι να πω που παρασκευη μου ηρθε το βιβλιαριο δευτερα πηγα στον γιατρο την επομενη δευτερα πηρα τα φαρμακα και την επομενη δευυτερα ξεκινησα κιολας πιο αμεσα δεν γινοταν.........σε ικα η σε δημοσιο νοσοκομειο γραφουν στα δικαιολογητικα του εοππυ το ικα στην τριπολη δεν νομιζω οτι κανει σπερμοδιαγραμμα!!!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κορίτσια καταρχήν η μελιτζάνα μου φαίνεται πήρε ορμόνες :P 1,5 κιλό ο παίδαρός μου (1472 για την ακρίβει) η γυναικολόγος μου είπε ότι με βλέπει για τεσσάρι και επιβεβαιώθηκε όταν της είπα ότι εγώ βγήκα 4450 και ο σύζυγος 4+ που να της έλεγα και για την αδελφή μου που ήταν το δεύτερο 4150! Τέλος πάντως εγώ έχω αρχίσει να περιορίζω τα γλυκά γιατί βλέπω να το γεννάω κατευθείαν δύο μηνών:tongue: Εγώ πάντως έχασα 1400!

Αγγελικάκι ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες πολύ ενημερωμένη σε βρίσκω μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες γιατί το 2010 το Δεκέμβρη έπαιρνα αξιοπρεπεί χρηματάκια γιατί τώρα άστα να πάν. Εμένα βέβαια είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα γιατί είμαι δημόσιος υπάλληλος αλλά με ασφάλεια ικα δικαιούμε επίδομα μητρότητας αλλά από τον οαεδ δε νομίζω να παίρνω τίποτα και όσο για τις απολύσεις η τρόικα θα αποφασίσει:rolleyes:

Το στήθος μου δεν είναι ούτε μικρό ούτε τεράστιο κανονικό θα το έλεγα σε νούμερο πάντα τα μπέρδευα αν θυμάμαι καλά 75Β; απλά το καλοκαίρι φοράω ή φορεματάκαι ή ολόσωμη παντελόνα αυτά έχουν μπροστά σούρα με λάστιχο μάλλον και φυσικά δεν φαίνεται η θηλή αλλιώς δεν θα τα φορούσα. τώρα το χειμώνα φορά αναγκαστικά και ιδιαίτερα φθινόπωρο και άνοιξη γιατί το χειμώνα εάν φορέσω κανένα πουλοβεράκι που δεν φαίνεται ή οτιδήποτε μπορώ να το αποφύγω δεν φοράω σουτιέν γενικώς είμαι λίγο σπαστικιά με τα ρούχα θέλω να μπαινοβγαίνουν εύκολα και να είναι άνετα πάνω μου (όχι φαρδιά) το ίδιο και με τα παπούτσια μόνο χωρίς κόκαλο ούτε καν δαχτυλάκι να σκεφτείται όρθια τα φοράω δεν σκύβω καν εκτός κι αν βάλω αθλητικό οπότε πρέπει να δέσω τα κορδόνια:tongue:

εεε αυτο δεν ειναι μελιτζανα ειναι πεπονι ολοκληρο!!!!!!κι εγω 4.4...κατι γεννηθηκα λες να γεννησω κι εγω τοσο?????ωχχχ Παναγια μου

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εεε αυτο δεν ειναι μελιτζανα ειναι πεπονι ολοκληρο!!!!!!κι εγω 4.4...κατι γεννηθηκα λες να γεννησω κι εγω τοσο?????ωχχχ Παναγια μου

Τη σήμερον ημέρα στα 4 κ κάτι σου κάνουν καισαρική το μόνο που θα με στενοχωρήσει λίγο είναι που θα χάσω το πρώτο του κλάμα κ την πρώτη αγκαλίτσα αφού θα είμαι στην αγκαλιά του μορφέα αλλά ας πάνε καλά όλα μέχρι το τέλος και μετά δεν θα το αφήνω από την αγκαλιά μου

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ντεπα στον Αναστ..... το εκανα. Αυριο θα παρω τα αποτελεσματα. Το αλλο σπερμα θα το κανει στην Θεσσαλονικη. Τελη του μηνα θα ανεβω Γιαννενα οποτε θα βρω κ τον γιατρό για να μιλησω μαζι του.

Σας ευχαριστώ ολες για την εμψυχωση. Μου δινετε κουραγιο.

Ντεπα στον Αναστ..... το εκανα. Αυριο θα παρω τα αποτελεσματα. Το αλλο σπερμα θα το κανει στην Θεσσαλονικη. Τελη του μηνα θα ανεβω Γιαννενα οποτε θα βρω κ τον γιατρό για να μιλησω μαζι του.

Σας ευχαριστώ ολες για την εμψυχωση. Μου δινετε κουραγιο.

τελεια ο Γιωργος ειναι πολυ καλο παιδι δεν υπαρχει περιπτωση να σου φερει αντιρρηση πες του το και ειμαι σιγουρη πως θα σου το φτιαξει με την ημερομηνια που θελεις μονο παρε τηλ να κλεισεις για το επομενο στο νοσοκομειο μην σε καθυστερησουν απο εκει.αντε κοντευεις ειδες που ολα παιρνουν το δρομο τους σιγα σιγα???????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρες μολις έφυγε ο κοσμος μου!!!πεπσι είδες τι μπορεις να κανεις!!!ωραία ιδεα εδωσε η ντεππα!!!όλα καλα θα πανε...άσε που θα εισαι κ με αλλη διαθεση...μην σου πω να καθηστερίσεις την εξωσωματική μηπως έρθει κ μονο του εφοσον δεν ε΄χετε και άλλο θεματα...εσυ δεν εχεις κανει υστεροσκοπιση ε???ρε κοριτσια περιεργο μου φαινεται!!!!εμενα η δικιά μου μου το ειχε πει κατευθειαν και επεσε και μεσα...άσε που έχω ακουσει οτι στα περισσοτερα κεντρα εξωσωματικής στην βαζουν να την κανεις πριν να ξεκινησεις την διαδικασια...βεβαια εκει το θεωρώ και δωρων άδωρο...δηλ. οπως και να χει προσπαθεις πρωτα μονος σου και μετα μπαινεις σ αυτην την διαδικασια...

αγγελικακι τι εννοεις ακριβως δεν κλεινουν οι πορτες???αχαχχαχ οντως πολύ γελασα!!!αυτο παντως με τον αγιασμο μου άρεσε!!

μαρακι ναι ρε κοριτσι όσο μικρο στηθος κ να εχεις οι θηλες φαινονται καλα λεει ο ανθρωπος...εγω παντως εχω κ μεγαλες θηλες αν πω και ανατριχιασω,κρυωσω ή γαργαλιθει απο την μπουζα κανουν μπαμ απο 10 μετρα μακρια!!!κ γω 75Β φοραω...παλια ειχα νουμερο 3 γεματο αλλά εχασα μερικα κιλα και τα βυζι μου μαζι για παντα αποτοτε...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

κοριτσαρες μολις έφυγε ο κοσμος μου!!!πεπσι είδες τι μπορεις να κανεις!!!ωραία ιδεα εδωσε η ντεππα!!!όλα καλα θα πανε...άσε που θα εισαι κ με αλλη διαθεση...μην σου πω να καθηστερίσεις την εξωσωματική μηπως έρθει κ μονο του εφοσον δεν ε΄χετε και άλλο θεματα...εσυ δεν εχεις κανει υστεροσκοπιση ε???ρε κοριτσια περιεργο μου φαινεται!!!!εμενα η δικιά μου μου το ειχε πει κατευθειαν και επεσε και μεσα...άσε που έχω ακουσει οτι στα περισσοτερα κεντρα εξωσωματικής στην βαζουν να την κανεις πριν να ξεκινησεις την διαδικασια...βεβαια εκει το θεωρώ και δωρων άδωρο...δηλ. οπως και να χει προσπαθεις πρωτα μονος σου και μετα μπαινεις σ αυτην την διαδικασια...

αγγελικακι τι εννοεις ακριβως δεν κλεινουν οι πορτες???αχαχχαχ οντως πολύ γελασα!!!αυτο παντως με τον αγιασμο μου άρεσε!!

μαρακι ναι ρε κοριτσι όσο μικρο στηθος κ να εχεις οι θηλες φαινονται καλα λεει ο ανθρωπος...εγω παντως εχω κ μεγαλες θηλες αν πω και ανατριχιασω,κρυωσω ή γαργαλιθει απο την μπουζα κανουν μπαμ απο 10 μετρα μακρια!!!κ γω 75Β φοραω...παλια ειχα νουμερο 3 γεματο αλλά εχασα μερικα κιλα και τα βυζι μου μαζι για παντα αποτοτε...

κοριτσακι μου βοηθεια σας!!!!μονο χαρες και ευτυχια απο δω και περα!!με το καλο το μωρακι σας αλλα και τα επομενα που θ ακολουθησουν!!!!!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

οχι προσπαθησε ξανα

μπα δεν ξερω τι πρεπει να κανω το εκαν επικολληση και εμενα μου το δειχνει κανονικα το βλεπω κατω απο το παλιο μ τικερακι εσεις δεν ξερω γιατι δεν μπορειτε να το δειτε:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

αχ κοριτσια τωερα τελειωσα τις δουλειες,παλι καλα ηρθε και η πεθερα και βοητηεσε λιγο γιατι δεν νομιζς να προλαβαινα.

αντε μαριουλα μας εσκασες πια μεχρι να μπεις,πολυ χαιρομαι που ειναι ολα τελεια κοριτσακι.

πεπσι ισως να σου βγει και σε καλο,αλλαγη περιβαλλοντος,αλλγη διαθεσης ,μπορει να βρει δουλιτσα και ο συζυγος,και να καταφερεις και μονη σου. κοιτα η μαρτζι,πηγε βρηκε σπιτι,ολα της πηγαν δεξια,της εφυγε αυτο το αγχος και τσουπ ηρθε το μπεμπε,δεν πειραζει τωρα που θα στειλει τον αντρουλι πισω να ξαναπακεταρει,ολοκληρο μπεμπε θα του κανει,χιχιχιχι..

ντεπα τελικα μαλλον ριλαξ εννοουσα αλλα και αυτο μαρεσει,γιατι οπβς ειπα υα εχω θεμα αμα το πηγαινω στη πεθερα,οτσν κσνω ερευνα αγορας θα σας πω που καταληξα.

μαρμιν τι νουμερο σουτιεν φορας ή ποσο στητο ειναι το στηθος σου; εγω πριν μεινω εγκυος φορουσα 75-80 αναλογα με την εταιρια και δεν εχω διανοηθει να παω καποθ χωρις σουτιεν γιατι το δικο μου στηος παιρνει την κατιουσα.

τσερυ μου εμεις εδω ευχαιλεο και αγιασμο κανουμε οταν γεννηυει το μωρακι γαι να εχουμε και αγιασμο να αγιενουμε το κοσμο που μας επισκεπτεται,επισης μετα το πεσιμο του ηλιου δεν επιτρεπεται να μπει μεσα στο σπιτι κανενας ξενος,εκτος γονεις και παπππουδες γιατι δεν κλεινουν οι πορτες του σπιτιου,μη γελατε,εχει συμβει αρκετες φορες και ,μεσα σε αυτες ηταν και η μαμα μου.

ολο και κατι θα ξεχναω ειμαι σιγουρη αλλα θα ξαναδω τα μυνηματα και θα συμπληρωσω

αγγελικακι τι εννοεις δεν κλεινουν οι πορτες? και οταν λες μετα το πεσιμο του ηλιου δεν επιτρεπεται να μπει κανεις μεσα στο σπιτι εννοεις μεχρι να σαραντησει το μωρο?η για παντα???

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαρμιν μ ολοκληρος αντρας εγινε ο μπεμπης σου!!! μπραβο τελεια τα νεα σου γλυκια μου:P:p:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...