Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Εγώ κοριτσια έχω 3 τέτοια σουτιέν μου τα έστειλε η αδερφή μου κανούρια γιατί εκείνη δέν θηλασε καθόλου οπότε νομίζω φτάνουν και περισεύουν!!!;)

ναι μια χαρουλα ειναι:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι εγινε ρε παιδια? αυτο δεν ειναι forum ειναι μποστανι!!!! γεμισε φρουτα και λουλουδια!!!!:D:D

aggelikaki τελειο το τικερακι αλλα ξαναδοκίμασε να το ξανακάνεις για να διορθωσεις την ημερομηνια!!!!!

Αφου σας έμαθα όλες να βαζεται τικερακι τωρα μπορω να παρω προαγωγη και να αναδειχτώ ως ο καλλιτεχνικός διευθυντής του forum:):)!!!!

Λοιπόν σας διαβασα αλλα γραψατε τόσα πολλα που δεν ξερω αν τα θυμαμαι όλα.

mαrioula χαιρομαι που μεγαλωσε ο πριγκιπας σου!!!! Οσο για τα σουτιεν μια κοπελα μου ειπε ότι την βολεψαν πιο πολυ καποια μαλακά μπουστακια από οτι αυτα της εγκυμοσυνης γιατι μεσα στην νυχτα το κουμπωνε - ξεκουμπωνε ήταν πιο δυσκολο.

lilitaki αν γεννηθει το μωρακι σου στις 14/11 θα εχουμε την ίδια μερα γενεθλια!!!!

pepsi χαιρομαι που θα φυγεις εστω και για λίγο ίσως η αλλαγή της διαθεσης σου να σε βοηθησει και να εισαι γρηγορα εγκυουλα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

τι εγινε ρε παιδια? αυτο δεν ειναι forum ειναι μποστανι!!!! γεμισε φρουτα και λουλουδια!!!!:D:D

aggelikaki τελειο το τικερακι αλλα ξαναδοκίμασε να το ξανακάνεις για να διορθωσεις την ημερομηνια!!!!!

Αφου σας έμαθα όλες να βαζεται τικερακι τωρα μπορω να παρω προαγωγη και να αναδειχτώ ως ο καλλιτεχνικός διευθυντής του forum:):)!!!!

Λοιπόν σας διαβασα αλλα γραψατε τόσα πολλα που δεν ξερω αν τα θυμαμαι όλα.

mαrioula χαιρομαι που μεγαλωσε ο πριγκιπας σου!!!! Οσο για τα σουτιεν μια κοπελα μου ειπε ότι την βολεψαν πιο πολυ καποια μαλακά μπουστακια από οτι αυτα της εγκυμοσυνης γιατι μεσα στην νυχτα το κουμπωνε - ξεκουμπωνε ήταν πιο δυσκολο.

lilitaki αν γεννηθει το μωρακι σου στις 14/11 θα εχουμε την ίδια μερα γενεθλια!!!!

pepsi χαιρομαι που θα φυγεις εστω και για λίγο ίσως η αλλαγή της διαθεσης σου να σε βοηθησει και να εισαι γρηγορα εγκυουλα.

νενα μου σα να εχει δικιο η κοπελα δεν το ειχα σκεφτει για τα μπουστακια θα παρω 1-2 να εχω πιστευω πως στ'αληθεια θα ειναι πολυ βολικα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

5058_1558_006B.jpg&h=261&w=174 βολευουν πολυ το ξεκουμπονεις βγαζεις το ζιζακι εξω και θηλαζεις το μωρακι σου.

Ωραία φωτο! Το δεύτερο τικεράκι σου γιατί δεν το βλέπω :cool:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Κορίτσια φεύγω! Πάω να ετοιμαστώ γιατί έχω ραντεβού με τη γυναικολόγο να δω το μπουμπουκάκι μου! Ανυπομονώ να δω πόσο έχει μεγαλώσει γιατί την τελευταία φορά (πριν τρεις εβδομάδες) ήταν ένα ολόκληρο κιλό! Λίγο μεγάλο για μελιτζάνα δε νομίζετε;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κορίτσια φεύγω! Πάω να ετοιμαστώ γιατί έχω ραντεβού με τη γυναικολόγο να δω το μπουμπουκάκι μου! Ανυπομονώ να δω πόσο έχει μεγαλώσει γιατί την τελευταία φορά (πριν τρεις εβδομάδες) ήταν ένα ολόκληρο κιλό! Λίγο μεγάλο για μελιτζάνα δε νομίζετε;

χαχα πολυ μεγαλο για μελιτζανα γλυκια μου!!!:P

σοβαρα δεν φαινεται το 2ο τικερακι?

με το καλο να δεις τον αντρακλα σου περιμενουμε νεα σου:D

83tdp2.pngcWE4p3.png

δεν ειναι απλη μελιτζανα βρε ειναι φλασκα απο τις μπαμπατσικες!!!!:-P:razz:

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

δεν ειναι απλη μελιτζανα βρε ειναι φλασκα απο τις μπαμπατσικες!!!!:-P:razz:

νενα εσυ βλεπεις το τικερακι μου? εγω το βλεπω λετε να εκανα κατι λαθος και να το βλεπω μονο εγω???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια τωερα τελειωσα τις δουλειες,παλι καλα ηρθε και η πεθερα και βοητηεσε λιγο γιατι δεν νομιζς να προλαβαινα.

αντε μαριουλα μας εσκασες πια μεχρι να μπεις,πολυ χαιρομαι που ειναι ολα τελεια κοριτσακι.

πεπσι ισως να σου βγει και σε καλο,αλλαγη περιβαλλοντος,αλλγη διαθεσης ,μπορει να βρει δουλιτσα και ο συζυγος,και να καταφερεις και μονη σου. κοιτα η μαρτζι,πηγε βρηκε σπιτι,ολα της πηγαν δεξια,της εφυγε αυτο το αγχος και τσουπ ηρθε το μπεμπε,δεν πειραζει τωρα που θα στειλει τον αντρουλι πισω να ξαναπακεταρει,ολοκληρο μπεμπε θα του κανει,χιχιχιχι..

ντεπα τελικα μαλλον ριλαξ εννοουσα αλλα και αυτο μαρεσει,γιατι οπβς ειπα υα εχω θεμα αμα το πηγαινω στη πεθερα,οτσν κσνω ερευνα αγορας θα σας πω που καταληξα.

μαρμιν τι νουμερο σουτιεν φορας ή ποσο στητο ειναι το στηθος σου; εγω πριν μεινω εγκυος φορουσα 75-80 αναλογα με την εταιρια και δεν εχω διανοηθει να παω καποθ χωρις σουτιεν γιατι το δικο μου στηος παιρνει την κατιουσα.

τσερυ μου εμεις εδω ευχαιλεο και αγιασμο κανουμε οταν γεννηυει το μωρακι γαι να εχουμε και αγιασμο να αγιενουμε το κοσμο που μας επισκεπτεται,επισης μετα το πεσιμο του ηλιου δεν επιτρεπεται να μπει μεσα στο σπιτι κανενας ξενος,εκτος γονεις και παπππουδες γιατι δεν κλεινουν οι πορτες του σπιτιου,μη γελατε,εχει συμβει αρκετες φορες και ,μεσα σε αυτες ηταν και η μαμα μου.

ολο και κατι θα ξεχναω ειμαι σιγουρη αλλα θα ξαναδω τα μυνηματα και θα συμπληρωσω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...