Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαριουλα ολα τελεια δηλαδή και συ στην τελικά ευθεία!!!΄θα εχεις ιντερνετ εκει στη ροδο ε???

μαρμιν οταν τελειωσεις με το καλο να μου πεις και μενα να παω σ'αυτα τα μαθηματα. ειναι πολλα?πως κανεις αιτηση?πρεπει να εχεις κατι συγκρκριμενο πχ να εισαι νοσηλευτρια???

Η μόνη προϋπόθεση είναι να είσαι έγκυος! Παίρνεις τηλ στο Ιπποκράτειο και σε ειδοποιούν στην 27η εβδομάδα εμένα να σκεφτές με πήραν χθες που έκλεινα στην 28η και θα ξεκινήσω όταν κλείσω την 29η! Όταν πλησιάζει ο καιρός θα σου πω και λεπτομέρειες αφού θα έχω παρακολουθήσει και τα μαθήματα και θα έχω εμπειρία

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πέπσι πολύ χαίρομαι για σένα όλα θα πάνε καλά μόλις φύγεις από εκεί θα νιώσεις άλλος άνθρωπος! Η αλήθεια είναι πως όταν πήγαμε στην Παναγία Μαλεβή μείναμε ένα βράδυ στην Τρίπολη και δε μας άρεσε καθόλου η χειρότερη πόλη που έχω δει ένα βράδυ με το ζόρι αντέξαμε δεν έχει απολύτως τίποτα οπότε σε καταλαβαίνω και πολύ άντεξες

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

οκ να μου πεις και αν ειναι ωραια και αν αξιζει ο κοπος. λεφτα δεν θελουν ε???οι αντρες έρχονται???τον δικο μου του το εχω ταξει!!!του ρθε φετος να μάθει αρχαία ελληνικά και οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος του λεω ασε τα ιδαιτερα...θα κανεις μαθηματα ανωδυνου τοκετου φετος!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Βρε Μαριούλα και οι υπόλοιπες δηλαδή από καιρό τώρα έχω μια απορία το σουτιέν θηλασμού είναι απαραίτητο; Δηλαδή εάν δεν φοράς καθόλου σουτιέν δεν μπορείς να θηλάσεις; Το ρωτάω επειδή εγώ δεν φοράω ακόμη και τώρα το καλοκαίρι μόνο με ένα φόρεμα και κανά δυο μπλούζες χρειάστηκε να βάλω αλλά μέσα στο σπίτι ποτέ

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

εγω νομιζω οτι θα με ενοχλει η θηλη να τρίβεται στα ρουχα...θα ειναι ουτως ή αλλως ερεθισμενες...άσε που τρεχουν και γαλατα...αφου οι λεχωνες βαζουν ενα βαμβακακι εκει δεν εχεις δει?

28xYp3.png

οκ να μου πεις και αν ειναι ωραια και αν αξιζει ο κοπος. λεφτα δεν θελουν ε???οι αντρες έρχονται???τον δικο μου του το εχω ταξει!!!του ρθε φετος να μάθει αρχαία ελληνικά και οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος του λεω ασε τα ιδαιτερα...θα κανεις μαθηματα ανωδυνου τοκετου φετος!!!

Ξέρω ότι είναι δωρεάν αλλά χθες που μου τηλ η μαια ξέχασα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποια συμμετοχή το κάνουν εθελοντικά οι μαίες του ιπποκρατείου άντρες επιτρέπονται και μάλιστα τους θέλουν κι όλας μακάρι να έρθει και ο δικός σου γιατί εμένα μόνη μου με βλέπω:tongue: Ωραία τα αρχαία ελληνικά πολύ μου άρεζαν στο λύκειο αλλά τώρα τα έχω ξεχάσει δεν πειράζει όμως θα τα ξαναθυμηθώ όταν το αγοράκι μου τα κάνει στο σχολείο σύντομα δηλαδή:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

εγω νομιζω οτι θα με ενοχλει η θηλη να τρίβεται στα ρουχα...θα ειναι ουτως ή αλλως ερεθισμενες...άσε που τρεχουν και γαλατα...αφου οι λεχωνες βαζουν ενα βαμβακακι εκει δεν εχεις δει?

Δηλαδή θα πρέπει όλη μέρα κι όλη νύχτα να φοράω σουτιέν; Οιμέ! :cool:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

και γω μαρμιν την περιμενω αυτην την στιγμη!!!για να δουμε...θα κανω ολα αυτα που σκεφτομαι κατα καιρους και λεω στις φιλες μου για τα παιδια τους ή θα κανω και γω τα ίδια???ωραια αφου τους θελουν θα έρθει!!!αχαχαχχαχα

28xYp3.png

αχχαχαχαχχαχ μαρμιν δεν σάρεσε!!!!ετσι οπως συνηθισες...απορω πως χρειαζονται μονο λιγα ρουχα σου σουτιεν...εγω βαζω με ολα!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Η τριπολη ειναι χειροτερη κ απο γρεβενα.ουτε σε μενα αρεσαν τα γρεβενα.δεν εχουν τιποτα. Εμεις δεν εχουμε κανενα προβλημα υγειας.ειχε λιγο χαλια σπερμα το χαμε θεραπευσει.με τοσο αγχος θελει βεβαια κ προσοχη μην ξαναχαλασει κ γενικα η ψυχολογια μας.πιστευω τωρα θα ανεβουμε ψυχολογικα

Η τριπολη ειναι χειροτερη κ απο γρεβενα.ουτε σε μενα αρεσαν τα γρεβενα.δεν εχουν τιποτα. Εμεις δεν εχουμε κανενα προβλημα υγειας.ειχε λιγο χαλια σπερμα το χαμε θεραπευσει.με τοσο αγχος θελει βεβαια κ προσοχη μην ξαναχαλασει κ γενικα η ψυχολογια μας.πιστευω τωρα θα ανεβουμε ψυχολογικα

με καρνιτίνη όπως εμείς?

πόσα καιρό προσπαθείτε?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

μαρμιν μου σουτιεν δεν γινεται να μην φοραω θα με σκοτωσει ο αντρας μου ζηλευει τραβαω την προσοχη λεει οταν δεν φοραω σουτιεν γιατι σχηματιζονται οι θηλες στα μπλουζακια και θα κοιταν ολοι οι αντρες λεει.... ελεος?????πως γινεται να τραβαω προσοχη με τοσο μικρο στηθος που εχω???:tongue::tongue::tongue:

αλλα χρειαζεται μαρμιν μου γιατι τα επιθεματα στηθους για να κρατανε το γαλα που θα χυνεται απο το στηθος δεν γινεται να σταθουν στο στηθος ετσι απο μονα τους χωρις σουτιεν...

τωρα βεβαια θα μου πεις δεν γινεται να φορας κανονικο σουτιεν? και βεβαια γινεται απλα το σουτιεν θηλασμου σε βοηθαει περισσοτερο δεν χρειαζεται να βγαλεις ολο το σουτιεν για να θηλασεις απλα το ανοιγεις απο μπροστα και θηλαζεις το νινι σου:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

5058_1558_006B.jpg&h=261&w=174 βολευουν πολυ το ξεκουμπονεις βγαζεις το ζιζακι εξω και θηλαζεις το μωρακι σου.

Εγώ κοριτσια έχω 3 τέτοια σουτιέν μου τα έστειλε η αδερφή μου κανούρια γιατί εκείνη δέν θηλασε καθόλου οπότε νομίζω φτάνουν και περισεύουν!!!;)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...