Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια εγω ξερετε τι εκανα???σας ειπα ο δικος μου (κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα) αλλά το καλοκαίρι μεταφερει βενζίνες και πετρελαιο στα βενζιναδικα με β βυτιο...πήρα τον υπερηχο και τον εκτυπωσα τον κολλησα πανω σε ενα μαγνητη που ειχα και εγραψα "μπαμπα μην τρεχεις"!!!κοριτσια τρελλαθηκε!!!το εβαλε στο φορτηγο χαχαχ

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

δηλαδη σε 9 εβδομαδες περιπου!!!!αχ τι καλα...η κοιλια τουρλα???φωτο γιατι δεν εχεις βαλει?

Η κολιά πολύ τούρλα φωτό δέν θέλουμε να βάλουμε θεωρούμε πολύ σημαντική τη στιγμή για να τη μοιραστούμε με τόσο κόσμο(facebook)!!!Εδώ προσπάθησα να βάλω αλλά δέν μπορώ :-(

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

κοριτσια εγω ξερετε τι εκανα???σας ειπα ο δικος μου (κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα) αλλά το καλοκαίρι μεταφερει βενζίνες και πετρελαιο στα βενζιναδικα με β βυτιο...πήρα τον υπερηχο και τον εκτυπωσα τον κολλησα πανω σε ενα μαγνητη που ειχα και εγραψα "μπαμπα μην τρεχεις"!!!κοριτσια τρελλαθηκε!!!το εβαλε στο φορτηγο χαχαχ

τέλειο! κρίμα που δεν έχω μαγνήτη ίσως έτσι άφηνε λίγο το γκάζι:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

1900 το Μαριουλάκι;;; Μπράβο βρε!!! Αντε Μαριούλα περιμένουμε αναλυτικές πληροφορίες για το μωράκι σου!

Τσέρυ, θυμάμαι παλιά πως έτσι ήμασταν εμείς στο χωριό μου. Κοσμος και κοσμάκης μαζεύονταν στα σπίτια. Τώρα έχουν μαζευτεί όλοι μέσα στα σπίτια τους και σπάνια σε επισκέπτεται ο άλλος......Μπορεί να σου φαίνεται σπαστικό τώρα, αλλά - πίστεψέ με- αν το χάσεις, θα σου λέιψει όλο αυτό το τρελό νταβαντούρι. Εμένα μου λείπουν τα μεσημεριανά καφεδάκια που πίναμε στης ξαδέλφης μου όλη η γειτονιά. Ούτε τηλέφωνα παίρναμε για να ρωτήσοτμε αν είναι κατάλληλη η ώρα, τίποτα. Απλά μαζευόμασταν μικρά, μεγάλοι, γέροι και λέγαμε, λέγαμε, λέγαμε.....Αχ τι όμορφα χρόνια!!!

Ντέπα, θα πάω στον Μακρυδ......!!! Εχω ακούσει καλά λόγια για αυτόν. Την Παρασκευή θα πάω για υπέρηχο. Αυριο έχει 13 ο μήνας και δεν θέλω. Εκτός αυτού στο προηγούμενο θυμάμαι πως έκανα το πρώτο υπέρηχο Πέμπτη και δεν θέλω να ξαναπάω Πέμπτη........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

1900 το Μαριουλάκι;;; Μπράβο βρε!!! Αντε Μαριούλα περιμένουμε αναλυτικές πληροφορίες για το μωράκι σου!

Τσέρυ, θυμάμαι παλιά πως έτσι ήμασταν εμείς στο χωριό μου. Κοσμος και κοσμάκης μαζεύονταν στα σπίτια. Τώρα έχουν μαζευτεί όλοι μέσα στα σπίτια τους και σπάνια σε επισκέπτεται ο άλλος......Μπορεί να σου φαίνεται σπαστικό τώρα, αλλά - πίστεψέ με- αν το χάσεις, θα σου λέιψει όλο αυτό το τρελό νταβαντούρι. Εμένα μου λείπουν τα μεσημεριανά καφεδάκια που πίναμε στης ξαδέλφης μου όλη η γειτονιά. Ούτε τηλέφωνα παίρναμε για να ρωτήσοτμε αν είναι κατάλληλη η ώρα, τίποτα. Απλά μαζευόμασταν μικρά, μεγάλοι, γέροι και λέγαμε, λέγαμε, λέγαμε.....Αχ τι όμορφα χρόνια!!!

Ντέπα, θα πάω στον Μακρυδ......!!! Εχω ακούσει καλά λόγια για αυτόν. Την Παρασκευή θα πάω για υπέρηχο. Αυριο έχει 13 ο μήνας και δεν θέλω. Εκτός αυτού στο προηγούμενο θυμάμαι πως έκανα το πρώτο υπέρηχο Πέμπτη και δεν θέλω να ξαναπάω Πέμπτη........

Άντε μάρτζι με το καλό να δεις κι εσύ το σάκο την Παρασκευή και να ηρεμήσεις

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

κοριτσια η μαριουλα με το ταξιδι πανω κατω τετοιες βαρβαρες ωρες εχει αγκαλιασει τον μορφεα ζεστα ζεστα κ δεν τον αφηνει με τιποτα!!!!

μαρτζι καταρχην με τα προληπτικά...λες χαζα!!!!ολες μερες του Θεου ειναι!!!

τωρα για το αλλο που συζητζμε...ρε κοριτσια εχουν αλλαξει τα δεδομενα...τωρα ολοι δουλευουν δεν γινεται να το κανεις αυτο!!!κ μας στο χωριο η γιαγια μου ετσι ειναι...σηκωνονται ολες με τις κοτες κανουν τις δουλειες κ μεχρι τις 9 εχουν μαγειρεψει κιολας κ μετα τρεχουν απο καφε σε καφε...βασικα μαζευονται ολες στην αυλη της γιαγιας μου γιατι εχει δροσια αλλά αυτο γινεται να το κανεις καθε μερα???κ γωημουν εκει μικρη οπως τα περιγραφεις μας ειχαν τα εγγονια εκει διπλα κ ουτε σημασια δεν μας εδειναν...

28xYp3.png

οντως πρεπει να ειναι πολυ καλος κι εμενα ο Ζηκ μου ειπε για αυχενικη και β επιπεδου να παω η στον Μακρ η στον Πλαχ μετα του ειπα ποιον μου προτινει και μου εκλεισε ο ιδιος στον Πλαχ απο οταν αρχισα να ενδιαφερομαι για μαιευτηρες ειχα ακουσει τα καλυτερα για τον Πλαχ και ειχα καταληξει πως θα παω σ αυτον εχω και 3 γνωστες που γεννησαν σ αυτον και ειναι πολυ ευχαριστημενες ειχα ρωτησει ειχα μαθει και ειχα αποφασησει να παω εκει στην ωολληψια και στην εμβρυομεταφορα τον γνωρησα κιολας αλλα μετα δεν ηθελα ν αλλαξω τον Ζηκ τον Μακρυδ δεν τον ξερω δεν εχω ακουσει κατι γι αυτον αλλα απο την στιγμη που μου τον ανεφερε ο Ζηκ για αυχενικη και β επιπεδου φανταζομαι πως θα ειναι κι αυτος εξισου καλος.

qWD1p2.png

xdgMp2.png

φιλεναδιτσες μου να 'μαι και εγω:P σας ευχαριστω ολες σας πάρα πολυ που με αναζητησατε!!!

τι κανετε ειστε ολες καλα?

μαρμιν μου με γεια τα τικερακια ειναι πολυ ομορφα!μαρμιν μ με το καλο τα μαθηματα που θα κανεις:D

αγγελικακι το τικερακι σου ειναι τελειο! και εγω πλεκω του εχω κανει ενα ζευγαρι παπουτσακια πλεκτα για μεσα στο σπιτι και ειναι τελεια!αν πας στο fb μου στον φακελο διαφορα θα δεις κατι σκουφακια δικα μου που ειχα κανει τον χειμωνα:P απο καλτσακια και ρουχαλακια πηρα παααααααααρα πολλα λαθος βεβαια γιατι ειδικα το πρωτο 6αμηνο μεγαλωνουν πολυ αποτομα τα μωρακια κ δεν προλαβαινουν να τα φορεσουν.

νενα μου ολοκληρο ποστοκαλακι εγινε το μωρακι σου:P νενα μου πολυ ομορφο το κρεβατακι αλλα εχω ειδη παρει απο το πρωτο μ μωρο ενα πολυ ομορφο γαλανο:D

λιλιτακι 101 η γιαγια στην φωτο αλλα το κολιε κολιε:tongue::tongue:ομορφο το νεο σου τικερακι!

τινκερμπελ μου το ερωτημα δεν ειναι αν θα αντεξουμε τοσα χρονια αγαπημενοι αλλα αν θα αντεξουμε τοσα χρονια ζωντανοι χαχαχα:tongue:

βρε πεπση μου τι ανυσηχεις αφου το ειπα εγω θα μεινετε εγκυες ολες τελειωσε!!!

ντεππα μου ποσα τικερακια θα βαλεις?

μαργκι μου με το καλο να δεις το φασολακι σου την παρασκευη!

κοριτσια εγω πηρα καλαθουνα και λικνοαπο το πρωτο μου μωρο...

μου αρεσει πολυ που με λετε μικρη ;)

τα νεα μου, ολα ειναι μια χαρα το μωρακι μας ειναι 1.900 γραμμαρια τα υγρα μια χαρα κ εκεινα σταθερος στην θεση απο 5 μηνων με το κεφαλι προς τα κατω:P (αν κ δεν μας νοιαζει γτ θα γεννησω με καισαρικη) επιτελους θα σταματησω να πινω το μαγνησιο!!!αχ ειναι απαισιο πολυ χαρηκα που το σταματαω και μολις μπω στον μηνα μου θα σταματησω και τα γιουτοπαρ και το σαλοσπιρ και το ισοπτιν και γενικα θα ειναι καλυτερα... ο γιατρος μου ξανα τονισε οτι με βλεπει για προωρο τοκετο αλλα οπως ξερετε πρωτη του μηνα την εχω κανει για ροδο! πηγαμε στα τζαμπο και αγορασα μπανακι γιο το μωρο ειναι πολυ ομορφο γαλαζιο, επισης ειχε πολυ χαριτωμενα ρουχαλακια και ενω εχω παρα πολλα μπηκα παλι στον πειρασμο και αγορασα κι'αλλα:P:p:p ειναι πανεμορφα τα ρουχαλακια και τοσο μικρουλια!!!επισης πηρα σουτιεν θηλασμου, μπηκα σημερα και σε ενα φαρμακειο εδω στο νησι μου και αγορασα βαμβακι,οινοπνευμα,αποστειρωμενες γαζες (για τον ομφαλο του μωρου) επιθεματα στηθους και ετσι τελειωσα και με ολα τα ψωνια για την βαλιτσα δεν εμεινε να παρω τιποτα αλλο! οπως σας ειχα πει επλυνα ολα τα ρουχαλακια που ηταν για να τα αφησω σπιτι κ οτι τα ρουχαλακια που θα παρω στο νοσοκομειο θα τα αφηνα για πιο μετα για να ειναι πιο φρεσκοπλυμενα ε σημερα εβαλα και μια μπουγαδα με ρουχαλακια που θα παρω στο νοσοκομειο :Pστεγνωσαν και τωρα παω να βαλω ακομα μια:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

μαριουλα ολα τελεια δηλαδή και συ στην τελικά ευθεία!!!΄θα εχεις ιντερνετ εκει στη ροδο ε???

μαρμιν οταν τελειωσεις με το καλο να μου πεις και μενα να παω σ'αυτα τα μαθηματα. ειναι πολλα?πως κανεις αιτηση?πρεπει να εχεις κατι συγκρκριμενο πχ να εισαι νοσηλευτρια???

28xYp3.png

μαριουλα ολα τελεια δηλαδή και συ στην τελικά ευθεία!!!΄θα εχεις ιντερνετ εκει στη ροδο ε???

μαρμιν οταν τελειωσεις με το καλο να μου πεις και μενα να παω σ'αυτα τα μαθηματα. ειναι πολλα?πως κανεις αιτηση?πρεπει να εχεις κατι συγκρκριμενο πχ να εισαι νοσηλευτρια???

ναι ναι θα εχω:D

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλησπερα και απο μενα

για τον Μακρυδ εχω ακουσει καλα λογια, πρπει να ναι ο διευθυντης της κλινικης και απ οτι ακουσα η γυναικα του νομιζω στο ιατρειο της εχει ενα καινουριο μηχανημα τελευταιας τεχνολογιας και τις στελνει εκει.

Εγω κοριτσια τελικα εκανα την αιτηση για την εξαμηνη αποσπαση. Το πηραμε αποφαση κ μετα εχει ο Θεος... Αν δεν εφευγα θα παθαινα καταθλιψη. Αυτο διεγνωσε και ο γιατρος της υπηρεσιας μου. Συγκεκριμενα μου ειπε οτι εχεις ξεσηκωθει οποτε πρπει κατι να κανεις για να φυγεις γιατι θα παθεις καταθλιψη.

Σημερα εκανε κ σπερμα ο συζυγουλης για να ξεκινησουμε την διαδικασια της εξωσωματικης. Απλα θελει πολυ διαστημα για τα 3μηνα σπερμοδιαγραμματα οποτε μας βλεπω να την κανουμε κατα Δεκεμβριο με Ιανουαριο. Πολυ πισω με παει αλλα τι να κανω?

Καλησπερα και απο μενα

για τον Μακρυδ εχω ακουσει καλα λογια, πρπει να ναι ο διευθυντης της κλινικης και απ οτι ακουσα η γυναικα του νομιζω στο ιατρειο της εχει ενα καινουριο μηχανημα τελευταιας τεχνολογιας και τις στελνει εκει.

Εγω κοριτσια τελικα εκανα την αιτηση για την εξαμηνη αποσπαση. Το πηραμε αποφαση κ μετα εχει ο Θεος... Αν δεν εφευγα θα παθαινα καταθλιψη. Αυτο διεγνωσε και ο γιατρος της υπηρεσιας μου. Συγκεκριμενα μου ειπε οτι εχεις ξεσηκωθει οποτε πρπει κατι να κανεις για να φυγεις γιατι θα παθεις καταθλιψη.

Σημερα εκανε κ σπερμα ο συζυγουλης για να ξεκινησουμε την διαδικασια της εξωσωματικης. Απλα θελει πολυ διαστημα για τα 3μηνα σπερμοδιαγραμματα οποτε μας βλεπω να την κανουμε κατα Δεκεμβριο με Ιανουαριο. Πολυ πισω με παει αλλα τι να κανω?

πεπση μου με το καλο πιστη και ολα θα σου ερθουν δεξια!

83tdp2.pngcWE4p3.png

ήδη πεπσι με αυτα που θα κανετε ειστε ενα βημα μπροστα στην ζωη σας!!!τι πειραζει κι αν αργησεις μερικους μηνες???δεν σε πηραν κ τα χρονια...στο ενδιαμεσο θα χαρεις τον ερωτας σου ελευθερα κ που ξερεις??καθε εμποδιο για καλο!!!!για θυμησε μου???εχετε θεμα με την κινητικοτητα κ συ πολυκυστικες?

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...