Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

και γω σημερα θα κανω μερικες δουλιτσες γιατι το βραδυ θα κανω ευχελαιο! ευτυχως ειναι τεταρτη και δεν θα χρειαστει να ψησω τυροπιττακαι...θα βγαλω μονο κανα κουλουρακι νηστισιμο για τον κοσμο και τον παπα...κοριτσακια να κανετε και σεις ευχελαιο που περιμενετε μωρακια!!

χθες ειχα κοσμο στο σπιτι...καλεσα την γιαγια του αντρα μου και την θεια και ήρθα τελικά 10 άτομα...ρε κοριτσια εσας το κανουν αυτο???σε μενα οταν καλω καποιον μεγαλο σε ηλικια ειναι στανταρ οτι θα ερθει πακετο και η πεθερα μου μαζι...χθες την ειπα λιγο στον αντρα μου γιατι η θεια του ειναι αμερικανιδα δεν τα καταλαβαινει ολα και παντα καθετε στην ακρη κ δεν μιλαει...και χθες αυτο εγινε αλλά δεν μ'αρεσε...αισθάνθηκα οτι δεν την φιλοξενισα καλα...στην γιαγια δεν προλαβα να πω κουβεντα με τοσο κοσμο...και σημερα με το ευχελαιο παλι χαμος θα γινεται...ενταξει δεν με νοιαζει αυτο οσο δεν εχω το μωρο...(θα τους πω εγώ καλά όταν γεννήσω...2-2 θα ανεβαινουν, δεν θα το τρελλανω το ανθρωπακι!!!)

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και γω σημερα θα κανω μερικες δουλιτσες γιατι το βραδυ θα κανω ευχελαιο! ευτυχως ειναι τεταρτη και δεν θα χρειαστει να ψησω τυροπιττακαι...θα βγαλω μονο κανα κουλουρακι νηστισιμο για τον κοσμο και τον παπα...κοριτσακια να κανετε και σεις ευχελαιο που περιμενετε μωρακια!!

χθες ειχα κοσμο στο σπιτι...καλεσα την γιαγια του αντρα μου και την θεια και ήρθα τελικά 10 άτομα...ρε κοριτσια εσας το κανουν αυτο???σε μενα οταν καλω καποιον μεγαλο σε ηλικια ειναι στανταρ οτι θα ερθει πακετο και η πεθερα μου μαζι...χθες την ειπα λιγο στον αντρα μου γιατι η θεια του ειναι αμερικανιδα δεν τα καταλαβαινει ολα και παντα καθετε στην ακρη κ δεν μιλαει...και χθες αυτο εγινε αλλά δεν μ'αρεσε...αισθάνθηκα οτι δεν την φιλοξενισα καλα...στην γιαγια δεν προλαβα να πω κουβεντα με τοσο κοσμο...και σημερα με το ευχελαιο παλι χαμος θα γινεται...ενταξει δεν με νοιαζει αυτο οσο δεν εχω το μωρο...(θα τους πω εγώ καλά όταν γεννήσω...2-2 θα ανεβαινουν, δεν θα το τρελλανω το ανθρωπακι!!!)

Εμένα ο άντρας μου από τώρα τους έχει ενημερώσει ότι θα μπέί ανακίνωση με τις επιτρεπόμενες ώρες επισκεπτηρίου και φυσικά 2 άτομα το πολύ κάθε φορά και ισχύει για ΟΛΟΥΣ ακόμα και για τους γονείς μας!!!!!!!!Θα πέσει πολύ γέλιο!!!Και φυσικά όταν έρθει η ευλογημένη ώρα να πάμε στο νοσοκομείο θα ενημερωθούν λίγοι και καλοί!!!Γιατι το σόι είναι μεγάλο και άν το μάθουν και έρθουν θα γίνει πανυγήρι!!:tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημερα ομορφες??????????????

Μαριουλα????????????1900 το πριγκιπακι...μπραβο σας αντε να μπεις να μαθουμε λεπτομεριες!!!

Λιλιτακι δεν πειραζει για το τικερακι του γαμου προεχουν αλλα τωρα και μ αρεσουν ολα δεν μπορω να αποχωρηστω κανενα εχω ηδη πολλα οταν με το καλο γεννησω θα το επαναφερω.εσυ ποτε πας γιατρο????

Μαργκι σε ποιον εκλεισες???ωραια αφου θα πηγαινουμε στο ιδιο νοσοκομειο μπορει να συναντηθουμε κιολας!!!

Αγγελικακι κι εγω χρησιμοποιω πολυ χλωρινη και οχι μονο...εμενα γενικα μου μυριζουν τα παντα αν δεν χρησιμοποιησω χλωρινη δεν φευγει αυτη η μυρωδια που με ενοχλει.

leto179243large_222x255.jpg

μηπως εννοεις αυτο???ειναι το καθησματακι αυτοκινητου κανει απο νεογεννητο και ειναι μεχρι 13 κιλα.αν παρεις το καροτσι 3 σε 1 αυτο ειναι το ενα απο τα 3 κοματια του προσαρμοζεται πανω στο καροτσι και το μωρο κοιταζει την μαμα,στο αυτοκινητο μπανει κοιτωντας το μωρο προς τα πισω και μπορεις να το βαλεις και στη θεση του συνοδηγου και στο σπιτι το χρησιμοποιεις σαν ριλαξ επισσης υπαρχουν και καροτσια 2 σε 1 που ειναι το καροτσι και το καθησμετακι και δεν σε υποχρεωνει να παρεις και το πορτ μπεμπε..νομιζω οι πληροφοριες μου ηταν κατατοπιστικοτατες χαχαχαχα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Εμένα ο άντρας μου από τώρα τους έχει ενημερώσει ότι θα μπέί ανακίνωση με τις επιτρεπόμενες ώρες επισκεπτηρίου και φυσικά 2 άτομα το πολύ κάθε φορά και ισχύει για ΟΛΟΥΣ ακόμα και για τους γονείς μας!!!!!!!!Θα πέσει πολύ γέλιο!!!Και φυσικά όταν έρθει η ευλογημένη ώρα να πάμε στο νοσοκομείο θα ενημερωθούν λίγοι και καλοί!!!Γιατι το σόι είναι μεγάλο και άν το μάθουν και έρθουν θα γίνει πανυγήρι!!:tongue::tongue::tongue:

καλημέρα κορίτσια!!!

τέλειο το τικεράκι...έφτασες στη τελική εύθεια!!!

πολύ ωραία η έρευνα αγοράς που κάνετε...θα τα βρούμε και εμείς οι πολύ μέλλουσες έτοιμα;););):P:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημέρα κορίτσια!!!

τέλειο το τικεράκι...έφτασες στη τελική εύθεια!!!

πολύ ωραία η έρευνα αγοράς που κάνετε...θα τα βρούμε και εμείς οι πολύ μέλλουσες έτοιμα;););):P:p

Ναι είδες τελική ευθεία και ακόμα δέν μπορώ να το πιστέψω!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

εμεις οσες φορες εχουμε καλεσει τα πεθερικα για τραπεζι εννοειεται πως θα ερθει μαζι και η κουνιαδα με τον αντρα της μενουν σε αλλο σπιτι ειναι παντρεμενοι δεν τους εχουμε παρει τηλ να ερθουν αλλα παντα ερχοντε και μια φορα ηξερα οτι θα λειπουν και λεω του αντρα μου παρε τον πατερα σου και πες του να ερθουν την Κυριακη για φαγητο τον παιρνρι λοιπον και ο αλλος του απανταει αυτη την Κυριακη δεν γινεται γιατι η αδερφη σου λειπουν θα ερθουμε τη επομενη και του λεει κι ο αντρας μου αυτη την Κυριακη θα ερθεται οι 2 σας και καποια αλλη στιγμη θα ερθει και η αδερφη μου και του λεει ο πατερας του οχι δεν γινεταια αυτο αφου θα ερθουμε που θα ερθουμε γιατι να μην ειμαστε ολοι μαζι και παιρνω κι εγω την θεια του αντρα μου και της λεω την Κυριακη θα ερθουν τα πεθερικα μου για φαγητο παρε τον θειο κι ελατε κι εσεις να φαμε ολοι μαζι αυτη χαρηκε τοσο πολυ πηρε κατευθειαν τον πεθερο μου τηλ να κανονησουν με τι αυτοκινητο θα ερθουν οποτε ο αλλος δεν μπορουσε να πει τιποτα ηρθαν χωρις την κουνιαδα κι εσκασαν!!!ειμαι κακια το ξερω!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εμεις οσες φορες εχουμε καλεσει τα πεθερικα για τραπεζι εννοειεται πως θα ερθει μαζι και η κουνιαδα με τον αντρα της μενουν σε αλλο σπιτι ειναι παντρεμενοι δεν τους εχουμε παρει τηλ να ερθουν αλλα παντα ερχοντε και μια φορα ηξερα οτι θα λειπουν και λεω του αντρα μου παρε τον πατερα σου και πες του να ερθουν την Κυριακη για φαγητο τον παιρνρι λοιπον και ο αλλος του απανταει αυτη την Κυριακη δεν γινεται γιατι η αδερφη σου λειπουν θα ερθουμε τη επομενη και του λεει κι ο αντρας μου αυτη την Κυριακη θα ερθεται οι 2 σας και καποια αλλη στιγμη θα ερθει και η αδερφη μου και του λεει ο πατερας του οχι δεν γινεταια αυτο αφου θα ερθουμε που θα ερθουμε γιατι να μην ειμαστε ολοι μαζι και παιρνω κι εγω την θεια του αντρα μου και της λεω την Κυριακη θα ερθουν τα πεθερικα μου για φαγητο παρε τον θειο κι ελατε κι εσεις να φαμε ολοι μαζι αυτη χαρηκε τοσο πολυ πηρε κατευθειαν τον πεθερο μου τηλ να κανονησουν με τι αυτοκινητο θα ερθουν οποτε ο αλλος δεν μπορουσε να πει τιποτα ηρθαν χωρις την κουνιαδα κι εσκασαν!!!ειμαι κακια το ξερω!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ δεν υπάρχεις χαχααχαχαχαχα αλλά κάλα τους έκανες!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

χαχχαχαχ καλά εκανες!!!!ο δικος μου στεναχωρεθηκε χθες που του το ειπα αλλά κ τι να κανω???ρε κοριτσια μεγαλωσα στην πολη κ στο σπιτι ερχοντουσαν λιγοι κ καλοι....συγγενεις σπανια μιας κ ολοι ηταν στο χωριο...οι δικοι του ειναι παρα πολλοι κ παντα επιδιωκουν να ναι μαζι κ κυριως οι γονεις του...ο πατερας του που καθε βραδυ ανελλειπως ειναι στο καφενειο χθες ηρθε σε μας!!!

28xYp3.png

χαχχαχαχ καλά εκανες!!!!ο δικος μου στεναχωρεθηκε χθες που του το ειπα αλλά κ τι να κανω???ρε κοριτσια μεγαλωσα στην πολη κ στο σπιτι ερχοντουσαν λιγοι κ καλοι....συγγενεις σπανια μιας κ ολοι ηταν στο χωριο...οι δικοι του ειναι παρα πολλοι κ παντα επιδιωκουν να ναι μαζι κ κυριως οι γονεις του...ο πατερας του που καθε βραδυ ανελλειπως ειναι στο καφενειο χθες ηρθε σε μας!!!

παντως μην αισθανεσαι ασχημα γιατι αφου δεν τους καλεσες εσυ τοτε η γιαγια η η θεια το ειπε λοιπον καλα να παθουν να μαθουν αλλη φορα να πηγαινουν ησυχα και ομορφα στην επισκεψη που τους καλους και να μην βγαζουν ανακοινωση

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

στανατησα κοριτσια μου,.για το γαλα δεν το ηξερα,θα παω να πιω λιγο τωρα. τη δευτερα δουλευα και χυες ειχα εξωτερικες δουλειες,βοηθαω και τον αντρα μου τα απογευματα απο το σπιτι,τωρα κανουμε τις συγκλεντρωτικες και ετσι εχ λιγοτερο χρονο στη διααθεση μου. τα ειχα ξανακανει το σκ αλλα κανουν εργα στην περιοχη και εχει πολυ χωμα.

λιλιτακι οι εβδομαδες ειναι 11 για να συμπηρωσεις τις 40...εσυ ομως μπορει να γεννησεις κ στην 37 φυσιολογικα ετσι δεν ειναι?

Ναί μας είπε κατά τις 15 Νοεμβρίου μας βλέπει να γεννάμε!!!;)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

μπα ντεππα η πεθερα μου την εκανε την δουλεια γιατι το ηξερε!!!κ ετσι κανει γενικά...ετσι ειναι σαν ανθρωπος, δεν το κανει απο κακια η για να μου σπασει τα νευρα...ειναι γλετζου, θελει κοσμο κ πιστευει οτι παντα 1000 καλοι χωρανε...

απλα εγω δεν ειμαι ετσι...

28xYp3.png

Ναί μας είπε κατά τις 15 Νοεμβρίου μας βλέπει να γεννάμε!!!;)

αληθεια βρε βαλε μια φωτο κοιλιτσα στο αβαταρ και ολες οσες εχετε κοιλιτσα και αργοτερα κι εμας που θα φαινεται και καθε μηνα τις αλλαζουμε..εεεεεεε πως σας φαινεται????γιατι ειπαμε ΤΣΕΡΡΥ εγω μιλαω παντα με αποδειξεις και ντοκουμεντα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...