Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

να μαι κι εγω με τις μεγαλες ωρες................αλλαξα κι εγω τικερακια εβγαλα και του γαμου μπαγιατεψε πια και το τικερακι και ο γαμος :tongue::tongue:τωρα εχουμε φρεσκα γεγονοτα!!!!αυτο αλλαζει καθε εβδομαδα φρουτο-λαχανικο????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

leto303944large_222x255.jpgαυτο ειναι ενα λικνο υπαρχουν κι αλλα σχεδια αλλα αυτο βρηκα προχειρο ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ αυτο που λες ειναι το περιστρεφομενο παιχνιδι????

leto339188large_400x.jpg

και αυτη ειναι μια πολυ εξυπηρετικη λυση για την ντουζιερα εκτος αν η ντουζιερα ειναι πολυ μικρη και δεν χωραει αν ομως χωραει ειναι πολυ πιο εξυπηρετικο απο το να βαλεις μπανακι στην μπανιερα σου.το συγκεκριμενο κοστιζει 59? απο το λητω φανταζομαι ομως πως κυκλοφορουν και αλλα παρομοια στην αγορα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλημερα,νομιζω τα καταφερα και γω,ευχαριστω τοσο πολυ νενα μου. αντε μαριουλα μου που εισαι; περιμενουμε τα νεα. ντεπα δεν εννοουσα αυτο,μαλλον το πορτ-μπεμπε ειναι αυτο που λεω εγω,ενα καθισματακι μικρο ,το ακουμπας στο πατωμα. ωραιο και το μπανακι,η ντουζιερα μου ειναι τετραγωνγ μικροτερη απο 1*1 νομιζω.αντε το πολυ να ειναι τοσο. το πολυ πολυ να το βαζω και το βγαζω μεσα στη μπανιερα...

Διαφημίσεις

Καλημέρα στα όμορφα κορίτσια!!!Μαριούλα που είσαι πουλάκι μου περιμένουμε νέα!!!Τα τικεράκια σας κορίτσια είναι όλα υπέροχα!!!Depoula μου δέν έχει μπαγιατέψει ο γάμος :-( στο χέρι μας είναι να τον διατηρούμε φρέσκο!!!Ξαναβάλε το τικεράκι σου :P !!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημερα λιλιτακι,σημερα κανω γενικη και το αζαξ και η χλωρινη πανε φουλ.νιωθω ενα καψιμο στο λαιμο.λετε να πειραζουν το μωρακι μου; να σταματησψ καλυτερα; δεν ειναι η πρωτη φορα που κανω απλα αλλες φορες τα κανω λιγα λιγα,σημερα υα εχουεμ κοσμο γι αυτο μου πεσανε ολα μαζι.

Tι ωραία τικεράκια βάλατε!Αγγελικάκι μου, το δικό σου είναι πολύ ωραίο και μοναδικό!!!! Η μαργαριτα κάνε τη διαφορά. Είναι ένα μαργαριτάρι το δικό σου!!!! Και τα υπόλοιπα είναι όμορφα, κοριτσάκια μου. ΑΝτε, να πάνε όλα καλά να βάλω κι εγώ δικό μου......Η γιατρός είπε να πάω προς το τέλος της εβδομάδας. Θα πάω αύριο ή την Παρασκευή. Φοβάμαι λίγο βρε κορίτσια!Πήρα τηλ κι έναν πανεπιστημιακό γιατρό για να ξεκινήσω σιγά σιγά να πηγαίνω εκεί και μου είπε ο βοηθός του πως είναι νωρίς για να δούμε κάτι και μου έκλεισε ραντεβού για την Τετάρτη (19 του μηνός). Θα πάω εγώ αρχικά στη γιατρό μου να δω τι γίνεται και μετά θα ξεκινήσω να βλέπω αυτόν. Αχ, να πάνε όλα καλά και να είναι καλά το αγγελουδάκι μου.

Από συμπτώματα τίποτα απόλύτως!

Μαριούλα μου, να πήγαν όλα καλά.

Καρότσια βλέπω, λίκνο υπέροχο από την ντέπα βλέπω, κούνιες.....Πώ!πω! Εσείς γίνατε κινητή αγορά!!!!Μ' άρεσει.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

καλημερα λιλιτακι,σημερα κανω γενικη και το αζαξ και η χλωρινη πανε φουλ.νιωθω ενα καψιμο στο λαιμο.λετε να πειραζουν το μωρακι μου; να σταματησψ καλυτερα; δεν ειναι η πρωτη φορα που κανω απλα αλλες φορες τα κανω λιγα λιγα,σημερα υα εχουεμ κοσμο γι αυτο μου πεσανε ολα μαζι.

Κορίτσι όχι μόνο να σταματήσεις αλλά να βγείς εξω να πάρεις καθαρο αέρα και ρούφα κα ένα ποτήρι φρέσκο γάλα........άσε τα χαζά πέτα τη χλωρίνη και πάρε Detoll!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημερα κοριτσαρες και απο μενα!!!

αγγελικακι καλά το πήγαινες...τί επαθες πρωί πρωί???πέτα τα καθαριστικά και κατσε στα αυγα σου...τί θα σε παρεξηγήσουν???έγκυς εισαι!!!μην βαζεις τον κοσμο πανω απο το μωρό σου...γραψτους!άσε τον αντρα σου να τα κανει αυτα που θελουν οπωσδηποτε καθαριστηκα...και εσυ κανε τα υπολοιπα....γιατι τα αφησες ολα τελευταια στιγμη??τωρα θα κουραστεις!!!άντε παρατα τα και συμμαζεψε μονο...μονο ενας χαζοσ θα σε παρεξηγησει...

κοριτσια εχω την σιδερώστρα κ διπλα ασιδερωτα κυριολεκτικά 3 εβδομάδες!!!ούτε που μου καιγεται καρφακι!!!οοοοοοοοοοοοτι θελουν ας παν να που...άλλωστε αν ειμαι νοικοκυρα ή οχι το έχω ήδη αποδειξει!

μαρτζι μην αγχωνεσαι ολα θα παν καλα!για συμπτώματα σου ειπα ειναι νωρις...εγω με την τιμε 1280 ήμουν μεταξυ 4-5 εβδομάδας....άρα εσυ ίσως είσαι τώρα καπου εκει...τα συμπτώματα ειναι μετα την 6η....εγω ειχα μαθει οτι ειμαι εγκυος παρασκευη και πηγα τριτη για υπερηχο για να δουμε σακο και αν αυτος ειναι ενδομητριος...στα ξαναπα ε??

μαριουλα???ο πριγκιπας 1900 ε???άντε μπες να μας τα πεις...

αχ ρε κοριτσια θελω οταν με το καλο γεννησουμε ολες καποια στιγμη να βρεθουμε ολες μαζι με τα μωρα μας...δεν ξερω πως θα γινει αυτο!!!ισως ειναι εξαιρετικά δύσκολο...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...