Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια και απο μενα

Βρε κοριτσια να σας πω ενα φοβο μου που ισως πιστευω οτι με μπλοκαρει? Δεν ξέρω. Φοβάμαι όσες κοπελες εβλεπα που ήταν έγκυες από μικρο κοριτσακι θυμαμαι. Εβλεπα την μεγαλη κοιλια και τρομαζα. Και τωρα πιανω τον εαυτό μου όταν βλεπω εγκυο με μεγαλη κοιλια να λέω έτσι θα γινω και εγώ? Επισης φοβαμαι ότι θα χασω την ανεξαρτησια μου και δεν θα τα καταφερω αν κανω παιδί. Μήπως τελικά όλες αυτές οι σκεψεις με μπλοκαρουν?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν ξερω βρε μαριουλα μου,ελπιζω να τις κανω σωστα. αλλες μερες πονάω αλλες οχι,και εχω γεμισει και μελανιες. χθες πηγα στην παραλια και ολοι κοιτουσαν την κοιλια μου. αλλα για το καλο του μωρου μου χαναλι. εμενα ειναι τελικα των 10000 η μια. καθε μηνα κανεις και την εξεταση του anti xa; γραφονται αυτες; ξερεις;

ναι καθε μηνα την κανω του αντι χα την εξεταση ειναι απαραιτητη για να βλεπει ο γιατρος σου αν θα πρεπει να σου αυξησει η να σου μειωσει την δωση της ενεσης.οι ενεσεις γραφονται δεν πληρωνω τιποτα η εξεταση του αντι χα δεν γραφεται και κοστιζει 30 ευρω...πριν λιγο καιρο ειχαν απεργεια τα φαραμακεια δεν δεχονταν συνταγη απο γιατρο κ πλξρωνα κανονικα τις ενεσεις:| αλλα τωρα ειναι ενταξει παλι δεν πληρωνω τιποτα:)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Αχ, ρε Μαριούλα, ξεχάστηκα! Ηθελα σήμερα να προλάβω να μπω και να σου πω εγώ ότι άλλάζεις βδομάδα, αλλα άργησα γμτ! Τέσπα. Εφτασες στις 24, να δεις τι γρήγορα θα φτάσεις και στις 38-40! Καλά θα κάνεις και θα πας σήμερα. Κι εγώ νομίζω θα μας πεις ευχάριστα.

χαχα μαργκι μου σε προλαβα και το ειπα απο μονη μου να κανουμε διαγωνισμο για την επομενη δευτερα αν ειμαστε καλα πρωτα ο Θεος ποια θα το θυμηθει πρωτη?;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημερα κοριτσακια και απο μενα

Βρε κοριτσια να σας πω ενα φοβο μου που ισως πιστευω οτι με μπλοκαρει? Δεν ξέρω. Φοβάμαι όσες κοπελες εβλεπα που ήταν έγκυες από μικρο κοριτσακι θυμαμαι. Εβλεπα την μεγαλη κοιλια και τρομαζα. Και τωρα πιανω τον εαυτό μου όταν βλεπω εγκυο με μεγαλη κοιλια να λέω έτσι θα γινω και εγώ? Επισης φοβαμαι ότι θα χασω την ανεξαρτησια μου και δεν θα τα καταφερω αν κανω παιδί. Μήπως τελικά όλες αυτές οι σκεψεις με μπλοκαρουν?

πεπση μου η κοιλιτσα ειναι τοοοοοοοοοοσο χαρητωμενη ειναι το δευτερο πραγμα που μου αρεσει πιο πολυ οταν ειμαι εγκυος γιατι το πρωτο ειναι οταν νιωθω το μωρο μου να κλωτσαει:D μπες στο φεις μπουκ στον φακελο διαφορα και δες κατω κατω μια φωτο με ενα ροζ φουστανι την εβγαλα χθες δεν ειναι τελεια η κοιλιτσα?????

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα ε όλες της μέλουσες μανούλες!!!Και όταν λέω όλες εννοώ όλες!!!Θετική σκέψη κοριτσάκια μου αφήστε το άγχος χαρήτε τον ήλιο τη θάλασσα και το όμορφο καλοκαιράκι που μόνο στην Ελλάδα μας έχουμε!!!Σήμερα και εγώ είμαι ακριβώς στα μισά 20 εβδομάδων κορίτσια ακόμα δέν μπορώ να το πιστέψω νομίζω ότι βλέπω όνειρο το ομορφότερο όνειρο της ζωής μου!!!Να έχουμε καλή εβδομάδα κούκλες και ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ!!!

λιλιτακι μου ακριβως στα μισα εφτασες αλλο τοσο και θα εχεις το μωρακι σου αγκαλιτσα:D

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

λοιπον αφου απαντησα σε ολες τις κοπελες σειρα μου να σας γραψω τα νεα μου!!! ολα πηγαν καλααααααααααααααααααααααααααα το υγρο μειωθηκε 3 μοναδες:P:p:pτο κανονικο ειναι απο 1-10 εγω ειχα 10.78 και τωρα πηγε στα 7.3:D:D:D δεν το πιστευω ειμαι πολυ χαρουμενη:Dο γιατρος ειπε προς το παρον δεν υπαρχει κανενας κινδυνος!!!!τι ευτυχια Θεε μου φοβομουν τοσο μα τοσο μα πολυ!οχι οτι τωρα δεν φοβαμαι...θα ησυχασω μονο οταν το παρω αγκαλιτσα!!!αλλα οσο να ναι μου εφυγε ενα αγχος:P ααα το μωρουληνι μου σε 13 μερες πηρε 200 γραμμαρια ηταν 500 γραμμαρια και τωρα ειναι 700 γραμμαρια:D

83tdp2.pngcWE4p3.png

λοιπον αφου απαντησα σε ολες τις κοπελες σειρα μου να σας γραψω τα νεα μου!!! ολα πηγαν καλααααααααααααααααααααααααααα το υγρο μειωθηκε 3 μοναδες:P:p:pτο κανονικο ειναι απο 1-10 εγω ειχα 10.78 και τωρα πηγε στα 7.3:D:D:D δεν το πιστευω ειμαι πολυ χαρουμενη:Dο γιατρος ειπε προς το παρον δεν υπαρχει κανενας κινδυνος!!!!τι ευτυχια Θεε μου φοβομουν τοσο μα τοσο μα πολυ!οχι οτι τωρα δεν φοβαμαι...θα ησυχασω μονο οταν το παρω αγκαλιτσα!!!αλλα οσο να ναι μου εφυγε ενα αγχος:P ααα το μωρουληνι μου σε 13 μερες πηρε 200 γραμμαρια ηταν 500 γραμμαρια και τωρα ειναι 700 γραμμαρια:D

Μπράβο κοριτσάκι μου όλα τέλεια είδες....χαλάρωσε τώρα λίγο και συνλεχισε να απολαμβάνεις την ομορφότερη περίοδο της ζωής σου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μπράβο κοριτσάκι μου όλα τέλεια είδες....χαλάρωσε τώρα λίγο και συνλεχισε να απολαμβάνεις την ομορφότερη περίοδο της ζωής σου!!!

lilitaki μου ακομα δεν το πιστευω οτι ολα ειναι ενταξει και μακαρι ετσι να συνεχισουν να ειναι η κοιλιτσα ειδες πως μεγαλωσε απο την τελευταια φωτο που εβαλα?:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

lilitaki μου ακομα δεν το πιστευω οτι ολα ειναι ενταξει και μακαρι ετσι να συνεχισουν να ειναι η κοιλιτσα ειδες πως μεγαλωσε απο την τελευταια φωτο που εβαλα?:P

Είναι υπέροχη η κοιλίτσα Μαριούλα μου και μου αρέσει και το φόρεμα πολύ και εγώ όλο φούξια φοράω χιχιχιχι μου αρέσει πολύ το χρώμα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

marioula ευχαριστα τα νεα σου κοριτσακι.αντε χαλαρωσε τωρα....

αν εχεις τα κουπονια απο τα φαρμακα που πηρες,μπορεις α;κομα και τωρα να πας να στα γραψεις γιατρος του εοπυ και να τα καταθεσεις στο ταμειο σου και να παρεις τα χρηματα πισω. εγω ειχα δψσει σε φαρμακα της εγκυμοσυνης 45 ευρο ,μου τα εγραψαν μετα απο κανα μηνα απο την ημερομηνια αγορας,πηγα στο φαρμακειο μου εδωσαν αποδειξη και τα καταυεσα στο ικα και σε 20 μερες μου τα κατεθεσαν στο λογαριασμο μου.

Είναι υπέροχη η κοιλίτσα Μαριούλα μου και μου αρέσει και το φόρεμα πολύ και εγώ όλο φούξια φοράω χιχιχιχι μου αρέσει πολύ το χρώμα!!!

και εμενα ειναι απο τα αγαπημενα μου χρωματα λιλιτακι μου εχω πολλα ρουχα σε φουξια:D

83tdp2.pngcWE4p3.png

marioula ευχαριστα τα νεα σου κοριτσακι.αντε χαλαρωσε τωρα....

αν εχεις τα κουπονια απο τα φαρμακα που πηρες,μπορεις α;κομα και τωρα να πας να στα γραψεις γιατρος του εοπυ και να τα καταθεσεις στο ταμειο σου και να παρεις τα χρηματα πισω. εγω ειχα δψσει σε φαρμακα της εγκυμοσυνης 45 ευρο ,μου τα εγραψαν μετα απο κανα μηνα απο την ημερομηνια αγορας,πηγα στο φαρμακειο μου εδωσαν αποδειξη και τα καταυεσα στο ικα και σε 20 μερες μου τα κατεθεσαν στο λογαριασμο μου.

μπα βρε χαρα μου δεν τα εχω ειμαι βοδι δεν το σκεφτηκα αυτο:?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μόλις έκανα τις ενέσεις! Ουφ.....πολλές είναι και όσο σκέφτομαι πως έχω να πάω σε γάμο το Σάββατο, δύο ώρες μακριά, μού έρχεται το τέλος μου.....Θα τις πάρω μαζί και κατά τις 8 θα φύγουμε για λίγο με τον αντρούλη μου και θα τις κάνουμε λέμε στο αυτοκίνητο. Ζορι!!!Δεν θα πήγαινα αλλά δεν γίνεται. Κουμπάροι βλέπετε, τι να τους πω;

Ντέπα, τι έγινε; Κάνατε σήμερα την εμβρυομεταφορά; Πώς είσαι; Ευχομαι να ριζώσει ένα ή και δύο μωρά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...