Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

marioula κι ενα κρεββατι για τον ΠΡΙΓΚΙΠΑ εχει και το σημα του επάνω!!!! χιχιχι!!!

http://www.babydream.gr/prodsolo.aspx?pid=1125

Κορίτσια πέρα από την πλάκα για όποια ενδιαφέρεται το ίδιο κρεβάτι στη μισή τιμή

http://www.pierro-baby.gr/site/xPage.asp?page=detailview&CID=67&SCID=84&PID=580

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πριν λίγο με ειδοποίησαν από το Ιπποκράτειο την επόμενη Τρίτη ξεκινάω μαθήματα ανώδυνου τοκετού δωρεάν έχω μάθει ότι είναι πολύ χρήσιμα και σου μαθαίνουν κι άλλα πράγματα για το μωράκι πολύ ενδιαφέροντα ανυπομονώ να ξεκινήσω ίσως μετά καταλήξω πιο εύκολα σε πρακτικά πραγματάκια που θα πρέπει να αγοράσω άλλωστε έχω καιρό ακόμη σωστά;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

δεν μπορωνα το βρω,αν τα καταφερει καποια καλυτερα καποια,το ειχε αρχες αυγουστου. δεν ξερω τωρα αν το ξερετε αυτο το σουπερ μαρκετ,εμεις το εχουμε εδω στο νησι,αλλα τωρα στις μαγαλες πολεις δεν ξερω σν υπαρχει. εμενα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι εχω 2 μανια,το ενα εχει ντουζιερα οποτε εκει δεν γινεται να βαλω κατι και στο αλλο εχω στην μπανιερα γυαλινη πορτα,η οποια καλυπτει τα 2,5 /3 της μπανιερας οταν ειναι κλειστη και δεν ξερω αν θα με βολευει το ψηλο μπανακι, ή αν θα μπορει να στεραιοθει,θα ενοχλει στην πορτα.ωρες ωρες σκεφτομαι οτι για να το πλυνω θα πρεπει να μπω και γω μεσα στη μπανιερα. μηπως υπαρχει κατι για ντουζιερα εσεις που τα κοιτατε; αυτο το ορθιο που ελεγε το λιλιτακι λετε να μπαινει στη ντουζιερα;

marmin μου ειναι μεχρι να αρχισει να περπαταει,μετα θα στεκεται ορθιο μοναχουλι του και θα το πλενουμε και θα το καμαρωνουμε. εγω παντως επειδη οι προσφορες αυτες επαναλμαβανονται αν δεν βρψ κατι που να βολευει στην μπανιερα ή στη ντουζιερα μαλλον αν το ξαναβαλει θα παω να το παρω. επισης με εχει πιασει μια τρελα με τα παιδικα,και τον τελευταιο καιρο εχει φερει πολλα πραγματακια για παιδακια ειχε λοιπον αλι με την ντορα την εξερευνητρια μεγαλο μεγεθος και ασορτι παπλωματωθηκη και πολυ πολυ μου αρεσαν και τα 2 μαζι 30 ευρο. η παπλωματωθηκη για μεγαλο κραβατι αλλα επειδη εγω εχω μεσα στο παιδικο δψματιο κραβατι ημιδιπλο προς διπλο δεν θα το βγαλω ,αφου χωρουν τα πραγματα του μωρου και ετσι θα μετακομισουμε εκει με τον αντρουλι μου οταν θα ρθει το μωρακι.ετσι μολις τα ειδα ενθουσιαστηκα αλλα αφου δεν ξερω τι θα κανω ακομα να παω να παρω την ντορα και να μετα να μου βγει λελος;

εγω αλλαζω εβδομαδα καθε κυριακη και μηνα καθε 28. ετσι λοιπον την κυριακη μπηκα στην 20 εβδομαδα και παμε τωρα για την 21η. στη μεση ακριβως λοιπον. δεν μπορω να βαλω τικερακι και ζηλευω τοσο πολυ τα δικα σας. τα αγαπημενα μου ειναι της νενας με τα φρουτακια και της τσερυ,ολα μαρεσουν αλλα αυτα περισσοτερο.

Διαφημίσεις

εγω αλλαζω εβδομαδα καθε κυριακη και μηνα καθε 28. ετσι λοιπον την κυριακη μπηκα στην 20 εβδομαδα και παμε τωρα για την 21η. στη μεση ακριβως λοιπον. δεν μπορω να βαλω τικερακι και ζηλευω τοσο πολυ τα δικα σας. τα αγαπημενα μου ειναι της νενας με τα φρουτακια και της τσερυ,ολα μαρεσουν αλλα αυτα περισσοτερο.

και γω μια από τα ίδια δεν μπορώ να βάλω και ζηλεύω:oops:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

λοιπον aggelikaki και marmin σε αυτες τις σελίδες διαλεξτε το τικερακι που θελετε

http://global.thebump.com/tickers/default.aspx

http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php

πχ. για να φτιαξετε το δικο μου

1. ανοιξε την πρωτη σελιδα πιο πανω και πατηστε πανω στο τικερακι

2. σου ζηταει να βαλεις την ημερομηνια της τελευταιας περιοδου λεει Enter the first day of last menstrual period

3. μετα διαλεγεις χρωμα που θες να εχει το φοντο λεει Choose your background color

4. μετα πατας generate tiker code

5. Κανεις αντιγραφή τον δευτερο κωδικο και μπαινεις στην σελιδα του parentscafe. Εκει πατας επανω αριστερα που λεει πινακας ελεγχου

6. Μετα στα αριστερα εχει μια λίστα και πατας εκει που λεει επεξεργασια υπογραφής

7. Κανεις επικόλληση μεσα στο λευκο φοντο τον κωδικό που εχεις αντιγραψει και μετα κανεις προεπισκόπηση υπογραφής αν δεν σου βγαλει το τικερακι που επελεξες τοτε δοκιμασε τον αλλον κωδικο. Καμια φορα πρεπει να κανεις αντιγραφή επικόλληση το ίδιο το τικερακι που εφτιαξες αν δεν το εμφανιζει με τους κωδικους.

8. Αν σας εμφανίσει το τικερακι στην προεπισκόπηση πατηστε αποθηκευση υπογραφής

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

λοιπον aggelikaki και marmin σε αυτες τις σελίδες διαλεξτε το τικερακι που θελετε

http://global.thebump.com/tickers/default.aspx

http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php

πχ. για να φτιαξετε το δικο μου

1. ανοιξε την πρωτη σελιδα πιο πανω και πατηστε πανω στο τικερακι

2. σου ζηταει να βαλεις την ημερομηνια της τελευταιας περιοδου λεει Enter the first day of last menstrual period

3. μετα διαλεγεις χρωμα που θες να εχει το φοντο λεει Choose your background color

4. μετα πατας generate tiker code

5. Κανεις αντιγραφή τον δευτερο κωδικο και μπαινεις στην σελιδα του parentscafe. Εκει πατας επανω αριστερα που λεει πινακας ελεγχου

6. Μετα στα αριστερα εχει μια λίστα και πατας εκει που λεει επεξεργασια υπογραφής

7. Κανεις επικόλληση μεσα στο λευκο φοντο τον κωδικό που εχεις αντιγραψει και μετα κανεις προεπισκόπηση υπογραφής αν δεν σου βγαλει το τικερακι που επελεξες τοτε δοκιμασε τον αλλον κωδικο. Καμια φορα πρεπει να κανεις αντιγραφή επικόλληση το ίδιο το τικερακι που εφτιαξες αν δεν το εμφανιζει με τους κωδικους.

8. Αν σας εμφανίσει το τικερακι στην προεπισκόπηση πατηστε αποθηκευση υπογραφής

Nena μου καταρχήν ευχαριστώ για τις αναλυτικότατες οδηγίες και το χρόνο που αφιέρωσες αυτό κάνω κι εγώ άπειρες φορές αλλά δε δέχεται κανένα κωδικό και όταν έβαλα αντιγραφή επικόλληση το τικεράκι δεν μου άλλαζε ημερομηνίες αλλά δε χάνω τίποτα να προσπαθήσω ξανά

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Δεν το πιστεύω Νενα σου αφιερώνω το τικεράκι μου ίσως αργότερα φτιάξω άλλο αλλά προς το παρόν καλό είναι κι αυτό σωστά;:tongue::tongue::tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

άντε βρε μαρμιν!!!συγχαρητηρια κ μεγειά!!!!επισης αν πατησετε πανω στα δικα μας τικερακια μπαινεται σε σελιδες να κανετε το δικο σας!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Δεν το πιστεύω Νενα σου αφιερώνω το τικεράκι μου ίσως αργότερα φτιάξω άλλο αλλά προς το παρόν καλό είναι κι αυτό σωστά;:tongue::tongue::tongue::tongue:

ναι ειναι μια να το μαθεις θα το αλλαζεις οποτε θελεις, χαρηκα που το καταφερες, κανε και το δικο μου αν θες, μπορεις να βαλεις αλλο φοντο και δεν θα μοιαζουν ασε που εσενα θα εχει κανα πεπονακι τωρα!!!! χιχιχι!!!! χαιρομαι!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

αγγελικακι κ γω κυριακες αλλαζω εβδομαδα κ καθε 22 μηνα...αν κ εχω μπερδευτει λιγο...πως περναει το πρωτο τριμηνο στις 12 εβδομαδες που ειναι 7-9 αφου ο μηνας κλεινει στις 22???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...