Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παιδια θα παρετε οποσδηποτε βαση για την μπανιερα και εκει εινια που διπασιαζεται η τιμη, εγω θα την παρω 1000% δεν αντεχει η μεση μου το σκυψιμο!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

ρε συ η αδερφη του αντρα μου δεν ειχε βαση....το εβαζε καπου επανω νομιζω...δεν γινεται?

εγω δεν εχω χωρο μεσα στο μπανιο ουτε θελω να το βαζω πανω στη τραπεζαρια για να γλυτωσω 30-40 ευρω.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

ε καλα ναι..εννοειται...αυτη ειχε το μπανακι μονιμα στο παιδικο οπου ζεσταιναμε νερο και το πηγαιναμε εκει και μετα το αδειαζαμε...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ε καλα ναι..εννοειται...αυτη ειχε το μπανακι μονιμα στο παιδικο οπου ζεσταιναμε νερο και το πηγαιναμε εκει και μετα το αδειαζαμε...

διπλη κουραση μου φαινεται ασε που εχω παρκε στο δωματιο και αν αρχισει να πλατσουριζει......

νομιζω ότι μεσα στο μπανιο ειναι καλυτερα....

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Κορίτσια εγώ για παράδειγμα θεωρώ το ριλάξ περιττό όσο για το παρκοκρέβατο δεν νομίζω να το πάρω γιατί το σπίτι είναι μικρό ακόμη και στο δωμάτιο του που θα το έχω στο κρεβάτι με το που θα βήξει θα το ακούω βέβαια ωραία θα ήταν να το είχα στον ίδιο χώρο να παίζει αλλά αυτό μάλλον θα το δω στην πράξη πάντως σίγουρα δεν θα το πάρω από τώρα επίση καλαθούνα σκέτη κι εγώ δεν θα αγόραζα ούτε λίκνο αλλά αφού στα τρία σε ένα στο δίνουν έτσι κι αλλιώς και είναι πιο οικονομικό από το να πάρω χώρια καρότσι και καθισματάκι ακόμη και χωρίς πορτ μπεμπε γιατί να μην το προτιμήσω;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

εγψ σκεφτομαι να παρω καλαθουνα γιατι η μαμα μου εχει τη δικη μου κουνια και θα οταν το πηγαινω εκει θα εχει το χωρο του,η πεθερα μου ομς δεν εχει και τα υπολοιπα δωματια του σπιτιου της ειναι πολυ μακρυα πο την κρεβατοκαμερα της οποτε σν χρειαστει ποτε να μεινει εκει,υα πρεπει α εχει το χωρο του. το λικνο ειναι αυτο που βαζεις και κατι σαν κοκαλα απο πανω και κραμονται και πραγματακια και κανει και μουσικη; απο αυτο θα παρω σιγουρα,ειναι πολυ βολικο για τη μαμα,το εχουν φιλες μου και τις εχει βολεψει πολυ,γιατι μετα το φαι αν δεν κοιμαται το βαζουν εκει και παιζει,η οταν παει καποιος και ειναι ξυπνο το βαζουν εκει,το εχουν απεναντι τους και τους βλεπει και ασχολειται και αυτο. δεν ξερω ομως αν αυτο που περιγραφω ειναι το λικνο.

αυτα τα χρωματιστα μπανακια που εβαλε η τσερυ ειναι ακριβψς ιδια με αυτα που ειχε το λιντλ. αλλαζουν μονο τα χρωματα,εκει ηταν ροζ,λαχανι και γαλαζιο. εκανε 10 ευρο και 5 ευρο 2 εξαρτηματα,νομιζω σσκαμπο και γιογιο. τα ειχε τον προηγουμενο μηνα. προσςπικα δεν ψωνιζω τροφιμα απο εκει,αλλα καιρους που το επισκεφτομαι φερνει ωραια πραγματα,αυτο το εχουν παρει και η φιλη μου και εχει μεινει πολυ ευχαρηστημενη. θα ψαξω να το βρω,μηπως το βαλω εδω να το δειτε.

εγψ σκεφτομαι να παρω καλαθουνα γιατι η μαμα μου εχει τη δικη μου κουνια και θα οταν το πηγαινω εκει θα εχει το χωρο του,η πεθερα μου ομς δεν εχει και τα υπολοιπα δωματια του σπιτιου της ειναι πολυ μακρυα πο την κρεβατοκαμερα της οποτε σν χρειαστει ποτε να μεινει εκει,υα πρεπει α εχει το χωρο του. το λικνο ειναι αυτο που βαζεις και κατι σαν κοκαλα απο πανω και κραμονται και πραγματακια και κανει και μουσικη; απο αυτο θα παρω σιγουρα,ειναι πολυ βολικο για τη μαμα,το εχουν φιλες μου και τις εχει βολεψει πολυ,γιατι μετα το φαι αν δεν κοιμαται το βαζουν εκει και παιζει,η οταν παει καποιος και ειναι ξυπνο το βαζουν εκει,το εχουν απεναντι τους και τους βλεπει και ασχολειται και αυτο. δεν ξερω ομως αν αυτο που περιγραφω ειναι το λικνο.

αυτα τα χρωματιστα μπανακια που εβαλε η τσερυ ειναι ακριβψς ιδια με αυτα που ειχε το λιντλ. αλλαζουν μονο τα χρωματα,εκει ηταν ροζ,λαχανι και γαλαζιο. εκανε 10 ευρο και 5 ευρο 2 εξαρτηματα,νομιζω σσκαμπο και γιογιο. τα ειχε τον προηγουμενο μηνα. προσςπικα δεν ψωνιζω τροφιμα απο εκει,αλλα καιρους που το επισκεφτομαι φερνει ωραια πραγματα,αυτο το εχουν παρει και η φιλη μου και εχει μεινει πολυ ευχαρηστημενη. θα ψαξω να το βρω,μηπως το βαλω εδω να το δειτε.

όντως αυτό στο λιντλ το είδα κι εγώ πήγαμε με τον αντρούλη μου για να το πάρουμε αλλά μας φάνηκε μικρό και καμία εκεί δεν ήξερε μέχρι ποια ηλικία χρησιμοποιείται κι έτσι δεν το πήραμε όμως απλές μπανιερίτσες έχει και το τζάμπο

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...