Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κοριτσια η φιλη μου που γεννησε γαλλια ειχε λεει κατι μπανιερακια που στεκοταν το μωρο κ δεν γλιστρουσε!!!

πες της να μας στειλει κανα 2 ή εστω καμια διευθυνση

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

α! κι επισης κατι ελεγε χθες -προχθες η deppa για σφουγγαρι στηριξης στη μπανιερα. Μην το παρει καμια αν ειναι απλο σφουγγαρι γιατι εχω πελατισσα που το μωρο επαθε μυκητες. Τωρα βεβαια βγαζουν και κατι αλλα πχ.http://www.oneira.gr/safe-bath-0.html αλλα δεν ξερω ποσο αξιοπιστα ειναι

μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα...δεν εννουσα σφουγγαρι που χρησιμοποιουμε για μπανιο αυτα ουτε εγω δεν τα χρησιμοποιω για ακριβως αυτον το λογο συγκεκριμενα τα σιχαινομαι γιατι μετα απο 2 χρησεις θελουν πεταμα αυτο που εννουσα εγω ειναι ενα υλικο σαν αδιαβροχο υφασμα και μεσα εχει κατι σαν μικρα μπαλακια-κοκους.το ειχε και η θεια μου μετα το ξεπλεναμε με ενα αντισυπτικο το απλωναμε και στεγνωνε πολυ γρηγορα.απλα το ειπα σφουγγαρι γιατι δεν ξερω πως λεγεται.

ουτε εγω θα παρω καλαθουνα-πορτ μπεμπε ουτε και λικνο.

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

OC-4084-diapo-1675.jpg

αυτο κανει και 39Ε!!!και πιο υγειινο νομιζω ειναι...το αλλο δεν καταλαβα τι υλικο εχει...βλεπεται που εχει ενα παλουκακι να μην γλυστραει το μπεμπε???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

OC-4084-diapo-1675.jpg

αυτο κανει και 39Ε!!!και πιο υγειινο νομιζω ειναι...το αλλο δεν καταλαβα τι υλικο εχει...βλεπεται που εχει ενα παλουκακι να μην γλυστραει το μπεμπε???

ναι αλλα για τι ηλικια ειναι???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...