Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

α!!!! επισης τρελλα σημαντικό ειναι η κουνια να εχει βαθος γιατι όταν θα σηκωνεται ορθιο καποια στιγμη να μην μπορει να πεσει εξω απο το κρεββατι δυστυχως πολλα απο τα ακριβα δεν εχουν το καταλληλο υψος ενω του ικεα εχει το ιδανικο υψος γυρω στα 80 εκατοστα

επισης αν θες να το εχεις για περισσοτερο καιρο καλο ειναι να μην επιλεξουμε το 120Χ60 αλλα το 140Χ70 οι κουνιες του ικεα ομως ειναι για το πρωτο μεγεθος.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια εγώ το κρεβατάκι του θα το έχω για κανα δυο χρόνια μετά σκέφτομαι να του κάνω απευθείας δωμάτιο με κανονικό κρεβάτι και αν χρειαστεί θα βάλω προστατευτικό κάγκελο στην αρχή οπότε τότε θα πάρω κι ένα πολύ καλό στρώμα που θα είναι για χρόνια τώρα που το έψαξα μου είπαν ότι επειδή το μωράκι δεν έχει βάρος δεν έχει πρόβλημα και όντως διίστανται οι απόψεις όπως πχ για το αν θα πρέπει να έχει ελατήρια άλλοι λένε ναι άλλοι τα προτιμούν χωρίς εμένα το δικό μου εχει ελατήρια κοκοφοίνικα και λάτεξ νομίζω θα πάρω κι ένα καλό αδιάβροχο κάλυμα και θα είμαι εντάξει για τις βροχές:tongue:

ναι αλλα αυτο που θα παρεις αν ειναι εστω και 120 θα ειναι μεχρι το παιδι να γινει 5 ετων.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

οι περισσοτερεςκουνιες που ειδα εχουν επιπεδα και ανεβοκατεβαινει το υψος αναλογα πως το θες για να μην κοψομεσιαζεται η μαμα οταν ειναι μικρουλι...εγω καλό κρεββάτι έχω για μετα για το κυριως παιδικό με πολύ καλό στρώμα αλλά ρε κορίτσια θα κανουμε και 2!!!δεν θα παν χαμενα τα λεφτα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

marmin οσο για το πορτ μπεμπε δες καλυτερα να παρεις παρκοκρεβατο που θα σου χρειαστει 5-6 μηνες μετα γιατι μετα τους 3-4 μηνες που δεν θα χωραει στο πορτ-μπεμπε που θα το βαλεις? Στο παρκοκρεβατο μπορεις να το εχεις μονιμα στο σαλονι ή στη κουζινα και να το εχεις μαζι σου.

Μιλησα με πολλες μαμαδες και για το μονο που μετανιωσανε ειναι για το πορτ-μπεμπε το καλυτερο ειναι να δανειστουμε απο καποια για 2 μηνες που μπορει να χρειαστει.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

http://www.oneira.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=7573

να ενα μακρυ κρεββατι μεχρι 7 ετων για υψος δε λεει αλλα φαινεται βαθυ και ειναι στο ιδιο καταστημα με το καροτσι οπότε θα παω αν το δω απο κοντα.

cherry κι ομως υπαρχει μαμα που πηρε πανακριβο απο γνωστο καταστημα και τελικα δεν εινια αρκετα βαθυ και το σκυλομετανιωσε.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

ουτε εγω θα παρω πορτ μπεμπε ουτε λικνο....νομιζω το παρκοκρεββατο μια χαρα ειναι...θα εχει κ ριλαξ...τι αλλο?

ακριβως το ιδιο σκεφτομαι, εγω σου ειπα να παμε μαζι για να αρχισουμε τα παζαρια αλλα εσυ δεν ακους!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

νενα το εβλεπα κ γω αυτο σημερα!!!το συγκρινα στο σκρουτζ!!!εγω πρωτα θα ρωτησω φιλο να μου το κανει εφοσον το θελω απλο για να το βαψω με μη τοξικες βαφες κ να ειναι ετσι οπως θαλω για να το ζωγραφισω που ειπα...αν βγαινει πολύ πιο ακριβά...τοτε θα αγορασω...

28xYp3.png

ακριβως το ιδιο σκεφτομαι, εγω σου ειπα να παμε μαζι για να αρχισουμε τα παζαρια αλλα εσυ δεν ακους!!!

ναι ναι...πως δεν θέλω!!!!να παμε στις εκπτωσεις...

28xYp3.png

νενα το εβλεπα κ γω αυτο σημερα!!!το συγκρινα στο σκρουτζ!!!εγω πρωτα θα ρωτησω φιλο να μου το κανει εφοσον το θελω απλο για να το βαψω με μη τοξικες βαφες κ να ειναι ετσι οπως θαλω για να το ζωγραφισω που ειπα...αν βγαινει πολύ πιο ακριβά...τοτε θα αγορασω...

ρωτα και πες μου κι εμενα!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

ντεππα τι βλεπω????να την έχω πάντα μαζί???η διαίσθηση της μάνας???

την καλαθουνα καλε........καλα οχι οτι θα με χαλαγε αν ηταν και κοριτσι...αλλα δεν μπορω να προβλεψω τιποτα:oops::oops:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

α! κι επισης κατι ελεγε χθες -προχθες η deppa για σφουγγαρι στηριξης στη μπανιερα. Μην το παρει καμια αν ειναι απλο σφουγγαρι γιατι εχω πελατισσα που το μωρο επαθε μυκητες. Τωρα βεβαια βγαζουν και κατι αλλα πχ.http://www.oneira.gr/safe-bath-0.html αλλα δεν ξερω ποσο αξιοπιστα ειναι

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

ρε κοριτσια η φιλη μου που γεννησε γαλλια ειχε λεει κατι μπανιερακια που στεκοταν το μωρο κ δεν γλιστρουσε!!!πρεπει να την ρωτησω μηπως στην τελικη παραγγειλουμε κατι απο κει...γιατι οχι?

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...