Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

κοριτσι αν ειχες κι αλλα να σε παιδευουν ισως να μην σου το ελεγα...αλλά γιατι???εφοσον ολα παν τελεια γιατι να μην μενεις?μετα απο τα χρονια ακαρπης προσπαθειας και αν εχεις κανει ολα τα υπολοιπα η σειρα ειναι να κανεις αυτο....και ειναι τοσο μα τοσο απλή επεμβαση...μεχρι να καταλαβεις τι γινεται φευγεις κιολας!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω παντως σου ειπα...ουτε φαινοταν κατι στους υπερηχους ουτε αιμοραγια ειχα...ισα ισα που η περιοδος μου εκανε κατι περιεργα...ενα μηνα πριν την κανω ειχα 3 μερες περιοδο και μονο καφε...ειχα κανει και τεστ αν θυμαστε!!!

ναι εσένα θυμάμαι και σκέφτομαι να το τολμήσω..να κάνω μια υστεροσκόπηση να τελειώνουμε όλα θα φανούν εκεί..και μακάρι να μην έχω τίποτα...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

κοριτσι αν ειχες κι αλλα να σε παιδευουν ισως να μην σου το ελεγα...αλλά γιατι???εφοσον ολα παν τελεια γιατι να μην μενεις?μετα απο τα χρονια ακαρπης προσπαθειας και αν εχεις κανει ολα τα υπολοιπα η σειρα ειναι να κανεις αυτο....και ειναι τοσο μα τοσο απλή επεμβαση...μεχρι να καταλαβεις τι γινεται φευγεις κιολας!!!

βασικά επειδή έχουμε το σπέρμα χάλια...και πριν τα χριστούγεννα κινητικότητα α και β =0

και ο υπέροχος ήταν πάντα καθαρός..όλοι έδωσαν έμφαση στο σπέρμα..

αλλά η κύστη που εμφανίστηκε και αυτό με τις κυστούλες..πολυ με ανησύχησε..μάλλον θα πάρω την απόφαση...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

κοίτα όπως και να χει η σειρα των εξετασεων ειναι αυτη!!!εγω παλι δεν ξερω αν θα σου ευχηθώ να μην έχεις γιατι στην περιπτωσή μου τον εβγαλα και ησύχασα τον άλλον μηνα!!!

28xYp3.png

καταλαβαίνεις τότε πως νιώθω...:P:p:p

νιώθω πως παίζει με τα νεύρα και την υπομονή μου...δεν θα τη περάσει όμως..αυτή τη μάχη θα τη κερδίσω..παίρνω κουράγιο από όλες εσάς που τα καταφέρατε και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε και εμείς!!

ναι πεπσι θα τα καταφέρουμε...το 2012 όλες θα γίνουμε μάνες!!

μια πολύ καλή μου φίλη χθες μου λέει μήτρα έχεις, άρα θα γίνεις μάνα!!!

Και πολύ καλά στα λέει η φίλη σου!!!;););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Πέπσι, να ήξερες πόσο σε νιώθω και πόσο σε καταλαβαίνω!!!! Οσο δεν μπορείς να φανταστείς. Ηθελα να βρω το συγκεκριμένο μήνυμά μου αλλά το βρήκε πρώτη η ντέπα!!! Θέλω να το κοιτάξεις προσεκτικά και να δεις πόσο χάλια ήμουν. Ο,τι και να μου λέγατε τότε πολυ απλά δεν σας πίστευα. Διάβαζα τη Μαριούλα να λέει πως θα μείνουμε όλες και χαμογελούσα με πικρία! Ολα θα γίνουν. Θα δεις.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημερα,σημερα δεν εχει δουλεια,την παρασκευη θα ξαναπαω οποτε θα σας απολαυσω.

μαριουλα ολα καλα θα πανε,θα γυρισεις και θα μας πεις ποσο πολυ μεγαλωσε το μωρακι σου,με εχεις κολησει και μενα και καυε φορα που παω στο γιατρο του λεω ποσο ειναι τωρα; α λεω μεγαλωσε τοσο. χιχι

με αγχωσατε λιγο τωρα μηπως και δεν προλαβω,αντε μετα το β επιπεδου θα αρχισω να ψαχνω και γω. απο ρουχαλακι καλτσακια κτλ πηρατε πολλα κομματια; εγω μπλεκω κιολας και ελεγα να εφτιαχνα ενα ζακετακι η ενα φορεματακι αν ειναι τελικα κοριτσακι,αλλα σκεφτομαι οτι τοσο μικρακι που θα ειναι δεν προκειται να το χαρει,και το εχω αφησει....

μαρμιν αυτο με το ικα,ξερψ οοτι βαση ενσημων το διακιουμαι και γω,χρειαζεσαι 200 ενσημα τα 2 τελευταια χρονια και τα εχω,αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κανω και ποτε,μηπως γνωριζεις την διαδικασια;

με τα καροτσαι δεν εχω καταλαβει ακομα τι παιζει,υπαρχουν 2 ειδη,αυτα που ειναι ξαπλψτα τα μωρακια ή κσαι αυτα που ειναι καθιστα; ή ειναι ενα ειδος και μετατρεπεται αναλογα με την ηλικια του μωρου; νομιζψ αυτο που δεν βολευει καθολου ειναι το 3 σε 1,δεν τα μπορω τα στηνε ξεστηνε...

και γω τώρα που κοντεύω έμαθα λοιπόν 56 μέρες πριν την πιθανή ημερομηνία τοκετού που θα στη πει η γυναικολός μπορείς να κάνεις αίτηση στο ικα πρώτα όμως λίγες μέρες πριν παίρνες γνωμάτευση με την πιθανή ημερομηνία τοκετού από γυναικολόγο που λεει την πιθανή ημερομηνία τοκετού πας στο κέντρο μάνας και παιδιού - εάν δεν έχετε προφανώς πας στο ικα - σου δίνει κάποιο χαρτί αυτός που μάλλον θα λέει επάνω την ημερομηνία τοκετού (εγώ 11 Οκτώβρη είναι να πάω στο ικα οπότε θα ξέρω ακριβώς) τη σφραγίζει ο εργοδότης σου και πας με το χαρτάκι και το βιβλιάριο σου στο ικα για τα φράγκα τα οποία μπαίνουν σε έναν λογαριασμό σου που σημαίνει ότι εάν δεν έχεις πάρει αναρρωτική στην εγκυμοσύνη σου μάλλον θα πρέπει να πας ακόμα φωτοτυπία ταυτότητας, βιβλιαρίου τραπέζης (και τα πρωτότυπα) και κάποιο επίσημο χαρτί που να φαίνεται η μόνιμη κατοικία σου (πχ λογαριασμό δεη στο όνομά σου) αυτά τα ολίγα. Το μόνο που δεν ξέρω ακόμα είναι τι ποσό θα πάρουμε

Όσο για τα τρια σε ένα δεν είσαι υποχρεωμένη να τα στήνεις και να τα ξεστήνεις μπορείς να τα χρησιμοποιείς σαν τρία ξεχωριστά κομάτια απλά έχεις τη δυνατότητα εάν θες να προσαρμόσεις το καθισματάκι στο καροτσάκι όταν θα βγαίνεις βόλτα για να είναι πιο ψηλά το μωρούλι σου και να το βλέπεις καλύτερα ή το πορ μπεμπέ αλλά δεν είναι υποχρεωτικό το καλό σε μερικές περιπτώσεις είναι ότι μπορεί να σου βγουν πιο οικονομικά από ότι αν πάρεις τρία μεμονωμένα αν όμως δεν θες το πορτ μπεμπε υπάρχουν και τα δύο σε ένα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Εγώ κορίτσια το πορτ μπεμπε το θέλω για μέσα στο σπίτι αντί για καλαθούνα γιατί ακριβώς επειδή είναι για μόνο τρεις μήνες δε θέλω να πάρω και καλαθούνα αφού μπορώ να τη βρώ χωρίς επιπλέον έξοδο και από την άλλη θέλω οπωσδήποτε να έχω συνέχεια το μωράκι όπου βρίσκομαι εγώ και φυσικά δεν μπορώ να μεταφέρω το κρεβατάκι του από το σαλόνι στην κρεβατοκάμαρα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εγώ κορίτσια το πορτ μπεμπε το θέλω για μέσα στο σπίτι αντί για καλαθούνα γιατί ακριβώς επειδή είναι για μόνο τρεις μήνες δε θέλω να πάρω και καλαθούνα αφού μπορώ να τη βρώ χωρίς επιπλέον έξοδο και από την άλλη θέλω οπωσδήποτε να έχω συνέχεια το μωράκι όπου βρίσκομαι εγώ και φυσικά δεν μπορώ να μεταφέρω το κρεβατάκι του από το σαλόνι στην κρεβατοκάμαρα

συμφωνω μαζι σου κι εγω την ηθελα για να μπορω να την εχω παντου μαζι μου επισσης μπορεις να το βγαλεις εξω απο πολυ μωρουλι και να ειναι προστατευμενο μεσα στο πορτ μπεμπε η σε μια επισκεψη να μην σε πειραζει που θα το κοιμησεις αυτα τα 3 σε 1 τα εχω λατρεψει ημουν σιγουρη πως θα επαιρνα κατι τετοιο!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

cherry καταρχην εχω οπως σου ειπα στρωμα με κοκοφοινικα και καουτσουκ και ειναι ότι καλυτερο εχω κοιμηθει ποτε στη ζωή μου. Το ιδιο θα παρω μαλλον και για το μωρο. Τωρα εχει πολλα καταστηματα με κοκοφοινικα. Το συγκεκριμένο εχει ακατεργαστο κοκοφοινικα που δεν μυριζει και δεν χρειαζεται αερισμό. Τουλάχιστον το δικό μου δεν χρειαζόταν τίποτα. Επίσης αυτο που σκεφτομαι να παρω ειναι όπως το δικό μου δηλ. πανω και κατω καουτσουκ ή φυσικο λατεξ αν θες και κοκοφοινικα στη μέση.

http://www.coco-mat.com/?i=coco_gr.el.children&c=22

Οσο για αυτό που λένε ότι μπορει να βρεχτει ο κοκοφοινικας 1ον στο συγκεκριμένο στρωμα πρεπει να διαπεράσει το πρωτο στρωμα του λατεξ που εινια μαλλον δυσκολο για να φτασει στο κοκοφοινικα. Αλλα ακόμη και το πρώτο στρωμα μπορεις να το προστατεψεις με αυτο που προτεινουν αυτοι

http://www.coco-mat.com/?i=coco_gr.el.children&c=25&id=41&m=251

και για ακόμη μεγαλυτερη προστασια βαζεις πιο κατω απο το κεφαλακι του μωρου δηλ απο την πλατουλα και κατω μια λεπτή πανα-σελτεδακι για παν ενδεχόμενο. Μετά απο 2 -2.5 χρόνια που θα σταματήσει να κανει πιπι στον υπνο του θα συνεχισεις να εχεις ενα πολυ καλό στρωμα μεχρι να γινει περιπου 5 ετων.

Βεβαια παλι δεν εχω αποφασίσει 100% γιατι ειναι και ακριβα σε σχεση με τα αλλα γυρω στα 150 ευρω. Αλλα λεω να προτιμησω ακατεργαστα φυσικα υλικα απο τα συνθετικά.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

συμφωνω μαζι σου κι εγω την ηθελα για να μπορω να την εχω παντου μαζι μου επισσης μπορεις να το βγαλεις εξω απο πολυ μωρουλι και να ειναι προστατευμενο μεσα στο πορτ μπεμπε η σε μια επισκεψη να μην σε πειραζει που θα το κοιμησεις αυτα τα 3 σε 1 τα εχω λατρεψει ημουν σιγουρη πως θα επαιρνα κατι τετοιο!!!!

ντεππα τι βλεπω????να την έχω πάντα μαζί???η διαίσθηση της μάνας???

28xYp3.png

νενα δεν με νοιαζει ποσο θα κανει...ουτως ή άλλως θα παρουμε φτηνο κρεβατακι γι αυτον τον λογο...να δωσουμε σημασια στα σημαντικα...όντως ετσι οπως το λες...αν ο κοκοφοινικας ειναι στην μεση...που να προλαβει να φτασει εκει το υγρο....

28xYp3.png

διορθωση περιπου 200 ευρω το στρωμα κανει

Κορίτσια εγώ το κρεβατάκι του θα το έχω για κανα δυο χρόνια μετά σκέφτομαι να του κάνω απευθείας δωμάτιο με κανονικό κρεβάτι και αν χρειαστεί θα βάλω προστατευτικό κάγκελο στην αρχή οπότε τότε θα πάρω κι ένα πολύ καλό στρώμα που θα είναι για χρόνια τώρα που το έψαξα μου είπαν ότι επειδή το μωράκι δεν έχει βάρος δεν έχει πρόβλημα και όντως διίστανται οι απόψεις όπως πχ για το αν θα πρέπει να έχει ελατήρια άλλοι λένε ναι άλλοι τα προτιμούν χωρίς εμένα το δικό μου εχει ελατήρια κοκοφοίνικα και λάτεξ νομίζω θα πάρω κι ένα καλό αδιάβροχο κάλυμα και θα είμαι εντάξει για τις βροχές:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...