Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Κορίτσι μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι ο μήνας σου 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λιλιτακι απιστευτο ε????εγώ ένα αρθρο που διαβασα και με εντυπωσίασε έλεγε οτι υπαρχει περιπτωση διδυμα που θα γεννηθουν να εχουν διαφορετικο πατερα!!!!ακουσον ακουσον τι μπορει να συμβει...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

λιλιτακι απιστευτο ε????εγώ ένα αρθρο που διαβασα και με εντυπωσίασε έλεγε οτι υπαρχει περιπτωση διδυμα που θα γεννηθουν να εχουν διαφορετικο πατερα!!!!ακουσον ακουσον τι μπορει να συμβει...

Ναι το έχω διαβάσει και εγώ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημερα κοριτσακια νιωθω απογοητευμενη δεν θα σβηστώ ποτέ απο την λίστα οποτε σβηστε με μια και καλή.

Μπουμπού άσε τα χαζά η λίστα είναι γουρλίδικη θα μείνεις και σύντομα θα δείς!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

αυτο μπορει να συμβει πολυ ευκολα σε μια γυναικα με πολυκυστικες οπου και φυσικα σε γυναικα που κανει καποια θεραπεια για προκλησει σε αυτες τις περιπτωσεις υπαρχουν παρα πανω απο ενα ωοθυλλακιο σε διαφορετικες ομως μερες δηλαδη γινεται διπλη ωορρηξια μεσα στον ιδιο κυκλο η γυναικα ερχεται σε επαφη με καποιον κατα την διαρκεια της πρωτης ωοορηξιας και καποια αλλη μερα ερχεται σε επαφη με καποιον αλλον που συμπεφτει ομως με την δευτερη ωορρηξια της ετσι εχει γονιμοποιηθει το πρωτο ωαριο απο τον πρωτο μετα γονιμοποιηται και το δευτερο ωαριο απο τον δευτερο και οριστε τα διδυμα απο διαφορετικο πατερα φυσικα βασικη προυποθεση ειναι να εχουν και οι 2 καλο σπερμα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

pepsi κοριτσακι μην χανεις το κουραγιο σου!!!θα δεις θα ερθει και η σειρα σου!!!κανε λιλη υπομονη και ολα θα γινουν...δες τα κοριτσια μας εδω που προσπαθουσαν χρονια και μια χαρα το καταφεραν...

28xYp3.png

Καλημερα κοριτσακια νιωθω απογοητευμενη δεν θα σβηστώ ποτέ απο την λίστα οποτε σβηστε με μια και καλή.

θα σβηστείς και πολύ σύντομα!!!μην απογοητεύεσαι...όλα θα πάνε καλά!!!

τι λες πως μπορεί να γίνει αυτό??!!και αναρωτιόμαστε εμείς αν θα γίνουμε μάνες!!!και φυσικά θα γίνουμε...το πότε δεν το ξέρουμε!!!

281936_418057754918296_1959492005_n.jpg

♥ Πραγματική αγάπη ♥

86 χρονια γαμου 105 αυτος και 101 ετών αυτη!

αχ τέλεια!!άραγε θα αντέξουμε και εμείς τόσα χρόνια αγαπημένοι???

Καλημερα κι απο μενα!!!!!

Μαριουλα με το καλο να γυρησεις και να εχεις ευχαριστα νεα απο το πριγκιπακι σου!!!

Τιγκερ κι εγω εχω το συνδρομο πολυκυστικων ειναι λιγο πικρα αλλα εμαθα να ζω μ αυτο απο τοτε που μου πρωτοηρθε περιοδος αντισυλληπτικα ορμονες κλπ κλπ κλπ αυτο που πρεπει να προσεξεις στην εξωσωματικη ειναι η υπερδιεγερση επειδη ετσι κι αλλιως εμεις που εχουμε πολυκυστικες κανουμε πολλα ωοθυλλακια αλλα δεν ωριμαζουν στην εξωσωματικη θα πρεπει να το ελεγχει ο γιατρος σου με τις ενεσεις καταστολης εγω αυτο φοβομουν και να σκεφτεις οτι ενω ημουν ηδη εγκυος σε εναν υπερυχο που εκανα την ιδια μερα με την χοριακη ειδαμε ωοθυλλακια αλλα ευτυχως ολα καλα!!!

Νενα το καροτσι σας μου αρεσει πολυ κι εγω την ιδια μαρκα ηθελα να παρω αλλα........εσυ ποτε εχεις το β επιπεδου????

Αγγελικακι μην αγχωνεσαι κανε την ερευνα σου απο τωρα κατασταλαξε στο τι χρειαζεσαι τι σου αρεσει και τι θα σε βολεψει και μετα την β επιπεδου ξεκινας τις αγορες απλα ισως κατι που σου αρεσει να χρειαζεται παραγγελεια και να σου καθυστερησει οποτε καλυτερα να το εχεις νωριτερα παρα να γεννηθει το μωρακι να το χρειαζεσαι και να μην το εχεις!!!ξερω κοπελα με διδυμα που ενω ειχε ψωνησει τα παντα δεν ειχε παρει καροτσι γεννησε μεσα στον ιουλιο τα μωρα μπηκαν θερμοκοιτιδες δεν ειχε στο νου της το καροτσι μετα που βγηκαν τα μωρα και ηταν αυγουστος και ηθελε να κανει τις βολτες της το καροτσι ηθελε παραγγελεια και οι εταιριες ηταν κλειστα και ακομα τωρα που μιλαμε το καροτσι δεν της εχει ερθει και εχει παθει παρακρουση μεσα στο σπιτι με 2 μωρα.

καλημερα και απο μένα

Και για να σταματησω να γινομαι γραφική μηπως τα κοριτσακια με τις πολυκυστικες ειναι καιρος να επισκεφτουν εναν καλο ομοιοπαθητικό???? λεω εγω τώρα....

A!!! σήμερα αλλάζω εβδομαδα εγώ και η marmin

aggelikaki εγω ειμαι πισω απο σένα 1 μηνα- αληθεια θυμησε μας σε ποια εβδομαδα εισαι?- και μόνο κοιταω. Θα βαψω όλο το σπίτι μετά την 28 Οκτωβριου και μετά θα αρχίζω να ετοιμαζω το δωματιο με τα απολυτως απαραιτητα πχ. κουνια, συρταριερα, μπανιερα-αλαξιερα. Αν και σκεφτομαι ισως να ειναι καλυτερα να τα αγορασω όλα τον Ιανουαριο με τις εκπτώσεις.

Το μονο που εχω παρει μεχρι τωρα ειναι ενα σετ για νεογεννητο απο το H&M.

Για καροτσακι μαλλον εχω αποφασίσει ενα απο τις καλυτερες μαρκες http://www.skroutz.gr/s/1709038/Peg-Perego-Pliko-P3-Compact-On-Track.html?from=recommendation- και με βοηθησε μια μαμα σε αυτο- θα παρω ενα συμπαγες χειμωνιατικο- κλασικο καροτσακι που ρυθμιζεται και η θεση μπρος πίσω γιατι στην αρχή το μωρο πρεπει να κοιταει προς εσενα και οχι προς τον δρομο.

Τα αλλα που λεγονται μπαστουνι ειναι καλοκαιρινα ενω το κλασικο με τον ποδοσακο καλυπτει όλο το μωρο σαν πορτ-μπεμπε. Ειχα σκεφτει κι εγω το σετ των 3ων αλλα στο πορτ μπεμπε χωραει το μωρο μέχρι το πολυ τον 4ο μηνα. Εαν υποθεσουμε ότι μεχρι να σαραντισει το μωρο δεν το βγαζεις και πολυ τοτε μενει να το χρησιμοποιησεις το πολυ 2μιση μηνες. Εμενα της φιλης μου το μωρο ειναι 3 μηνων και δεν χωρει πια. Οποτε μονο καροτσακι και καθισματακι αυτοκινητου. Αυτα όμως θα δυο σιγουρα θα τα παρω μετα τον καινουριο χρονο.

Καλημέρα κοριτσάκια!

tinkerbell, μην ανησυχείς αν έχεις κανονικό κύκλο δεν έχεις πρόβλημα. Το προβλημα θα υπήρχε αν είχες το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (που έχω εγώ) που συνδυάζει πολλά παρατράγουδα, όπως ανωορρηκτικούς κύκλους, απουσία περιόδου, κιλά και τρυχοφυϊα. Η γιατρός μου λέει ότι γεννήθηκα με το σύνδρομο και ωοθήκες γεμάτες από ωοθηλάκια που δεν ωριμάζουν με αποτέλεσμα να βλεπουμε την εικόνα πολυκυστικών ωοθηκών. Πολλές γυναίκες έχουν "σκέτο" πολυκυστικές ωοθήκες χωρίς να παρουσιάζουν καμία ανωμαλία πουθενά. Το έχω ψάξει πολύ και σου λέω να μην ανησυχείς.

Απλά δέν είχε τύχει να σε δεί σε μέρες που ήταν σε έξαρση σου ξαναλέω δέν είναι τίποτα μην το σκέφτεσαι κάν!!!

ο κύκλος μου ήταν πάντα 28 μέρες το τελευταίο χρόνου που πάω από γιατρό σε γιατρό έχει αλλάξει λίγο 27-28-29...

ελπίζω να μην επηρεάσει την εξωσωματική και δεν με πειράζει να με ελέγχει πιο συχνά...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Σβήστε με οριστικά από την λίστα. Δεν θέλω να υπάρχει το ονομά μου, γιατί δεν θα το σβήσετε ποτέ!!!

ΠΕΠΣΙ εψαξα και βρηκα αυτο το μηνυμα ηταν περιπου ενα μηνα πριν και δες τι εγινε μετα απο ενα μηνα..................δεν θα σε σβησει καμια απο την λιστα θα σβηστει το ονομα σου οταν θα ερθει η ωρα να σβηστει...κανε λιγο υπομονη εισαι η επομενη ειμαι σιγουρη γι αυτο!!!!!!!!!!!μην χανεις την πιστη σου και την ελπιδα σου!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

θα σβηστείς και πολύ σύντομα!!!μην απογοητεύεσαι...όλα θα πάνε καλά!!!

τι λες πως μπορεί να γίνει αυτό??!!και αναρωτιόμαστε εμείς αν θα γίνουμε μάνες!!!και φυσικά θα γίνουμε...το πότε δεν το ξέρουμε!!!

αχ τέλεια!!άραγε θα αντέξουμε και εμείς τόσα χρόνια αγαπημένοι???

ο κύκλος μου ήταν πάντα 28 μέρες το τελευταίο χρόνου που πάω από γιατρό σε γιατρό έχει αλλάξει λίγο 27-28-29...

ελπίζω να μην επηρεάσει την εξωσωματική και δεν με πειράζει να με ελέγχει πιο συχνά...

Και εμένα έτσι είναι ο κύκλος μου σταθερός από όταν αδιαθέτησα δέν είχα ποτέ πρόβλημα και όταν ξεκήνισα την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής τσούπ να και η κύστη αλλά έφυγε με χάπια και όλα οκ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

αχχαχαχαχ πεπσι ευθύμησε κοριτσι μου γιατι η ντεππα εχει στοιχεια και αποδειξεις!!!περίμενε και θα δεις...θα τα λεμε και τα δικά σου!!!

τινκερμπελ δεν ειναι σημαντικη η αλλαγη στον κυκλο...παρ'ολα αυτα να επισημανω οτι και γω παρότι ειχα σταθεροτατο κυκλο (ήξερα αν θα ερθει πρωι-μεσημερι-βραδυ και προμηθευομουν απο βραδυς το παναντολ και το νερο διπλα στο κρεββατι για να μην σηκωνομαι μες την νυχτα) κατα τον πολυποδα άρχισα να εχω κατι αποκλεισεις στις μερες...βεβαια αυτο που σου λεω δεν προλαβα να το τσεκαρω μετα τον πολυποδα...απλα μια επισημανση!!!

28xYp3.png

Και εμένα έτσι είναι ο κύκλος μου σταθερός από όταν αδιαθέτησα δέν είχα ποτέ πρόβλημα και όταν ξεκήνισα την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής τσούπ να και η κύστη αλλά έφυγε με χάπια και όλα οκ!!!

καταλαβαίνεις τότε πως νιώθω...:P:p:p

νιώθω πως παίζει με τα νεύρα και την υπομονή μου...δεν θα τη περάσει όμως..αυτή τη μάχη θα τη κερδίσω..παίρνω κουράγιο από όλες εσάς που τα καταφέρατε και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε και εμείς!!

ναι πεπσι θα τα καταφέρουμε...το 2012 όλες θα γίνουμε μάνες!!

μια πολύ καλή μου φίλη χθες μου λέει μήτρα έχεις, άρα θα γίνεις μάνα!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

αχχαχαχαχ πεπσι ευθύμησε κοριτσι μου γιατι η ντεππα εχει στοιχεια και αποδειξεις!!!περίμενε και θα δεις...θα τα λεμε και τα δικά σου!!!

τινκερμπελ δεν ειναι σημαντικη η αλλαγη στον κυκλο...παρ'ολα αυτα να επισημανω οτι και γω παρότι ειχα σταθεροτατο κυκλο (ήξερα αν θα ερθει πρωι-μεσημερι-βραδυ και προμηθευομουν απο βραδυς το παναντολ και το νερο διπλα στο κρεββατι για να μην σηκωνομαι μες την νυχτα) κατα τον πολυποδα άρχισα να εχω κατι αποκλεισεις στις μερες...βεβαια αυτο που σου λεω δεν προλαβα να το τσεκαρω μετα τον πολυποδα...απλα μια επισημανση!!!

και για πολύποδα το σκέφτηκα..με κοίταξε και δεν έδειξε κάτι..μου είπε ότι αν είχα πολύποδα θα είχα σίγουρα αιμορραγία τώρα δεν ξέρω..σκέφτομαι να κάνω υστεροσκόπηση να δω τι γίνεται...

1533345xcnw09g7xt.gif

εγω παντως σου ειπα...ουτε φαινοταν κατι στους υπερηχους ουτε αιμοραγια ειχα...ισα ισα που η περιοδος μου εκανε κατι περιεργα...ενα μηνα πριν την κανω ειχα 3 μερες περιοδο και μονο καφε...ειχα κανει και τεστ αν θυμαστε!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...