Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Λίγο ακριβούτσικο μου φαίνεται αλλά σημασία έχει ότι σου άρεσε και μπορείς να τα διαθέσεις εμείς βρήκαμε στη Λητώ καρότσι και καθισματάκι καλής ποιότητας τελευταία κομμάτια σε προσφορά 199 αλλά δε νομίζω να τα πάρουμε γιατί βρήκαμε κι άλλες προσφορές σε γνωστά καταστήματα της Θεσσαλονίκης 200 και πορτ μπεμπέ και τσάντα και ποδόσακο απλά θέλω να τα ξαναδώ και να δω για πόσα κιλά είναι το καθισματάκι τα καρότσια λίγο πολύ ήταν τα ίδια και από λειτουργίες κάνει ότι και το δικό σου δηλαδή γυρίζει το χερούλι, μπαίνει το καθισματάκι και το πορτ μπεμπέ κ.α και είναι και καλοκαιρινό και χειμωνιάτικο αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα καταλήξουμε σε κάποιο από αυτά θέλω να τα προσέξω αυτά τα είδη και έχω καιρό μπροστά μου ευτυχώς που έχω και τον αντρούλη μου που τα κοιτάει καλά γιατί εγώ είμαι λίγο στούρνος:oops:

Και εμένα έχει ποδόσακο και τσάντα!!:tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια...

μαριούλα περιμένουμε νέα!!

κορίτσια δεν είμαι καλά..έφυγε η κύστη αλλά χθες μου ανάφερε για πολυκυστικές ωοθήκες που ποτέ δεν είχα..τώρα δεν ξέρω μου είπε πως δεν επηρεάζουν αλλά γιατί εμφανίστηκαν τώρα???

Καλημέρα κοριτσάκι!!!Αφού είχες κύστη αυτό σημαίνει και πολυκυστικές αλλά μη σε αγχώνει ειμαστε παααααααααααραααα πολλές οι γυναίκες με πολυκυστικές!!!Το σημαντικό είναι οτι έΦυγε η κύστη και από εδώ και πέρα χαλαρώνεις απολαμβάνεις το SEX και άν δεν έχεις μείνει μέχρι τον Νοέμβριο(που εγώ είμαι σίγουρη ότι θα έχεις μείνει)ξεκινάς την εξωσωματική σου!!!ΌΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!;););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλημέρα κοριτσάκι!!!Αφού είχες κύστη αυτό σημαίνει και πολυκυστικές αλλά μη σε αγχώνει ειμαστε παααααααααααραααα πολλές οι γυναίκες με πολυκυστικές!!!Το σημαντικό είναι οτι έΦυγε η κύστη και από εδώ και πέρα χαλαρώνεις απολαμβάνεις το SEX και άν δεν έχεις μείνει μέχρι τον Νοέμβριο(που εγώ είμαι σίγουρη ότι θα έχεις μείνει)ξεκινάς την εξωσωματική σου!!!ΌΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!;););)

μακάρι να πάνε όλα καλά..πρέπει να ηρεμήσω..

μου ήρθε λίγο απότομο..από τη στιγμή που δεν είχα τίποτα(έτσι μου είχε πει τουλάχιστο)

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

μακάρι να πάνε όλα καλά..πρέπει να ηρεμήσω..

μου ήρθε λίγο απότομο..από τη στιγμή που δεν είχα τίποτα(έτσι μου είχε πει τουλάχιστο)

Απλά δέν είχε τύχει να σε δεί σε μέρες που ήταν σε έξαρση σου ξαναλέω δέν είναι τίποτα μην το σκέφτεσαι κάν!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια...

μαριούλα περιμένουμε νέα!!

κορίτσια δεν είμαι καλά..έφυγε η κύστη αλλά χθες μου ανάφερε για πολυκυστικές ωοθήκες που ποτέ δεν είχα..τώρα δεν ξέρω μου είπε πως δεν επηρεάζουν αλλά γιατί εμφανίστηκαν τώρα???

Καλημέρα κοριτσάκια!

tinkerbell, μην ανησυχείς αν έχεις κανονικό κύκλο δεν έχεις πρόβλημα. Το προβλημα θα υπήρχε αν είχες το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (που έχω εγώ) που συνδυάζει πολλά παρατράγουδα, όπως ανωορρηκτικούς κύκλους, απουσία περιόδου, κιλά και τρυχοφυϊα. Η γιατρός μου λέει ότι γεννήθηκα με το σύνδρομο και ωοθήκες γεμάτες από ωοθηλάκια που δεν ωριμάζουν με αποτέλεσμα να βλεπουμε την εικόνα πολυκυστικών ωοθηκών. Πολλές γυναίκες έχουν "σκέτο" πολυκυστικές ωοθήκες χωρίς να παρουσιάζουν καμία ανωμαλία πουθενά. Το έχω ψάξει πολύ και σου λέω να μην ανησυχείς.

καλημερα και απο μένα

Και για να σταματησω να γινομαι γραφική μηπως τα κοριτσακια με τις πολυκυστικες ειναι καιρος να επισκεφτουν εναν καλο ομοιοπαθητικό???? λεω εγω τώρα....

A!!! σήμερα αλλάζω εβδομαδα εγώ και η marmin

aggelikaki εγω ειμαι πισω απο σένα 1 μηνα- αληθεια θυμησε μας σε ποια εβδομαδα εισαι?- και μόνο κοιταω. Θα βαψω όλο το σπίτι μετά την 28 Οκτωβριου και μετά θα αρχίζω να ετοιμαζω το δωματιο με τα απολυτως απαραιτητα πχ. κουνια, συρταριερα, μπανιερα-αλαξιερα. Αν και σκεφτομαι ισως να ειναι καλυτερα να τα αγορασω όλα τον Ιανουαριο με τις εκπτώσεις.

Το μονο που εχω παρει μεχρι τωρα ειναι ενα σετ για νεογεννητο απο το H&M.

Για καροτσακι μαλλον εχω αποφασίσει ενα απο τις καλυτερες μαρκες http://www.skroutz.gr/s/1709038/Peg-Perego-Pliko-P3-Compact-On-Track.html?from=recommendation- και με βοηθησε μια μαμα σε αυτο- θα παρω ενα συμπαγες χειμωνιατικο- κλασικο καροτσακι που ρυθμιζεται και η θεση μπρος πίσω γιατι στην αρχή το μωρο πρεπει να κοιταει προς εσενα και οχι προς τον δρομο.

Τα αλλα που λεγονται μπαστουνι ειναι καλοκαιρινα ενω το κλασικο με τον ποδοσακο καλυπτει όλο το μωρο σαν πορτ-μπεμπε. Ειχα σκεφτει κι εγω το σετ των 3ων αλλα στο πορτ μπεμπε χωραει το μωρο μέχρι το πολυ τον 4ο μηνα. Εαν υποθεσουμε ότι μεχρι να σαραντισει το μωρο δεν το βγαζεις και πολυ τοτε μενει να το χρησιμοποιησεις το πολυ 2μιση μηνες. Εμενα της φιλης μου το μωρο ειναι 3 μηνων και δεν χωρει πια. Οποτε μονο καροτσακι και καθισματακι αυτοκινητου. Αυτα όμως θα δυο σιγουρα θα τα παρω μετα τον καινουριο χρονο.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

καλημερα και απο μένα

Και για να σταματησω να γινομαι γραφική μηπως τα κοριτσακια με τις πολυκυστικες ειναι καιρος να επισκεφτουν εναν καλο ομοιοπαθητικό???? λεω εγω τώρα....

A!!! σήμερα αλλάζω εβδομαδα εγώ και η marmin

aggelikaki εγω ειμαι πισω απο σένα 1 μηνα- αληθεια θυμησε μας σε ποια εβδομαδα εισαι?- και μόνο κοιταω. Θα βαψω όλο το σπίτι μετά την 28 Οκτωβριου και μετά θα αρχίζω να ετοιμαζω το δωματιο με τα απολυτως απαραιτητα πχ. κουνια, συρταριερα, μπανιερα-αλαξιερα. Αν και σκεφτομαι ισως να ειναι καλυτερα να τα αγορασω όλα τον Ιανουαριο με τις εκπτώσεις.

Το μονο που εχω παρει μεχρι τωρα ειναι ενα σετ για νεογεννητο απο το H&M.

Για καροτσακι μαλλον εχω αποφασίσει ενα απο τις καλυτερες μαρκες http://www.skroutz.gr/s/1709038/Peg-Perego-Pliko-P3-Compact-On-Track.html?from=recommendation- και με βοηθησε μια μαμα σε αυτο- θα παρω ενα συμπαγες χειμωνιατικο- κλασικο καροτσακι που ρυθμιζεται και η θεση μπρος πίσω γιατι στην αρχή το μωρο πρεπει να κοιταει προς εσενα και οχι προς τον δρομο.

Τα αλλα που λεγονται μπαστουνι ειναι καλοκαιρινα ενω το κλασικο με τον ποδοσακο καλυπτει όλο το μωρο σαν πορτ-μπεμπε. Ειχα σκεφτει κι εγω το σετ των 3ων αλλα στο πορτ μπεμπε χωραει το μωρο μέχρι το πολυ τον 4ο μηνα. Εαν υποθεσουμε ότι μεχρι να σαραντισει το μωρο δεν το βγαζεις και πολυ τοτε μενει να το χρησιμοποιησεις το πολυ 2μιση μηνες. Εμενα της φιλης μου το μωρο ειναι 3 μηνων και δεν χωρει πια. Οποτε μονο καροτσακι και καθισματακι αυτοκινητου. Αυτα όμως θα δυο σιγουρα θα τα παρω μετα τον καινουριο χρονο.

Και το δικό μου καρότσι κορίτσι έχει την δυνατότητα να γυρνάει το χερούλι και να κοιτάει το μωρό όπου θές εσύ εσένα ή τον δρόμο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

ωραιο το καροτσι νενα...κ γω δεν εχω ιδεα με το θεμα τι παιζει...κ γω μαλλον τοτε θα τα παρω ολα...τον ιανουαριο που θα ειμαι καπου 6 μηνων με τις εκπτωσεις!!!μια χαρα πεφτει η εποχή!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

ναι μεγαλωσαμε γιναμαι πορτοκαλακι!!!

πρεπει να φυγω για τη δουλεια σε λιγο αλλιως θα σου εξηγουσα τι παιζει και με τον κοκοφοινικα που σκεφτεσαι για κρεββατι εγω μαλλον αυτο θα παρω αλλα μονο απο cocomat γιατι σε τετοιο κοιμαμαι και ειναι τελειο.

Βασικα μηπως θα πρεπει να συναντηθουμε και να κανουμε τα ψωνια μαζι? αν τα παιρνουμε δυο-δυο θα μας κανουν και εκπτωση χιχιχιχ!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Καλημερα κι απο μενα!!!!!

Μαριουλα με το καλο να γυρησεις και να εχεις ευχαριστα νεα απο το πριγκιπακι σου!!!

Τιγκερ κι εγω εχω το συνδρομο πολυκυστικων ειναι λιγο πικρα αλλα εμαθα να ζω μ αυτο απο τοτε που μου πρωτοηρθε περιοδος αντισυλληπτικα ορμονες κλπ κλπ κλπ αυτο που πρεπει να προσεξεις στην εξωσωματικη ειναι η υπερδιεγερση επειδη ετσι κι αλλιως εμεις που εχουμε πολυκυστικες κανουμε πολλα ωοθυλλακια αλλα δεν ωριμαζουν στην εξωσωματικη θα πρεπει να το ελεγχει ο γιατρος σου με τις ενεσεις καταστολης εγω αυτο φοβομουν και να σκεφτεις οτι ενω ημουν ηδη εγκυος σε εναν υπερυχο που εκανα την ιδια μερα με την χοριακη ειδαμε ωοθυλλακια αλλα ευτυχως ολα καλα!!!

Νενα το καροτσι σας μου αρεσει πολυ κι εγω την ιδια μαρκα ηθελα να παρω αλλα........εσυ ποτε εχεις το β επιπεδου????

Αγγελικακι μην αγχωνεσαι κανε την ερευνα σου απο τωρα κατασταλαξε στο τι χρειαζεσαι τι σου αρεσει και τι θα σε βολεψει και μετα την β επιπεδου ξεκινας τις αγορες απλα ισως κατι που σου αρεσει να χρειαζεται παραγγελεια και να σου καθυστερησει οποτε καλυτερα να το εχεις νωριτερα παρα να γεννηθει το μωρακι να το χρειαζεσαι και να μην το εχεις!!!ξερω κοπελα με διδυμα που ενω ειχε ψωνησει τα παντα δεν ειχε παρει καροτσι γεννησε μεσα στον ιουλιο τα μωρα μπηκαν θερμοκοιτιδες δεν ειχε στο νου της το καροτσι μετα που βγηκαν τα μωρα και ηταν αυγουστος και ηθελε να κανει τις βολτες της το καροτσι ηθελε παραγγελεια και οι εταιριες ηταν κλειστα και ακομα τωρα που μιλαμε το καροτσι δεν της εχει ερθει και εχει παθει παρακρουση μεσα στο σπιτι με 2 μωρα.

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...