Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Κορίτσι μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι ο μήνας σου 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλησπερα σε ολες,σημερα δουλευα και μολις γυρισα ηθελα να ξεκουραστω λιγακι,ποσα πολλα γραψατε ρε κοριτσια,μια ωρα καθομαι και διαβαζω.

μαρτζι μια χαρα ειναι η χορισκη σου,εμενσ ηταν τοσο την πρωτη φορα,την 7 μερα καθυστερησης κιολας.ολα καλα θα πανε.να μην φοβασαι τιποτα.

εγω δεν εχω ψωνισει ακομα κατι,σχετικα με το μπανακι που λεγατε,οταν θα ειναι πολυ μικρακι δεν θα μπορουμε να το πλυνουμε στο μπανακι,γιατι ειναι τοσοδουλι και δεν θα μπορει να σταθει,θα πρεπει να μας το κραταει καποιος,οποτε το μπανακι ειναι ενα εξοδο που μπορει να γινει και αργοτερα. μια φιλη μου,πηρε απο τα τζαμπο και επε οτι εμεινε ευχαρηστημενη,αλλα ειναι απο αυτα που σκυβεις μεσαα στη μπανιερα και μια αλλη το ειχε παρει απο τα λιντλ τα σουπερμαρκετ γιατι αυτο που ειχε απο το πρωτο της παιδακι ειχε σπασει και το βρηκρ ολο το σετ στα 25 ευρο. αν εχει πεσει καθολου σταχερια σας φυλλαδιο απο μοδερ....μοιαζουν παρα πολυ. δεν λεω οτι ειναι τα ιδια αλλα για να καταλαβαιτε τι εννοω.

εγω ελεγα να αρχισω να ψωνιζω απο τον 8 και μετα,ειναι αργα; επισης μια συμβουλη που μου εδωσαν μην παρετε πολλα φορμακια,εσωρουχακια κλπ για 0-3 μηνων γιατι κατα πασα πιυανοτητα θα τα χρησιμοποιησετε μονο τις πρωτες 2-3 εβδομαδες,επιλεξτε καλυτερα 3-6 μηνων. και παρα πολυ ανθεκτικα σε πλυσικο και στα κουμπακια τους ειναι τα φορμακια σπο τα τζαμπο.

τσερυ θεωρω την καρεκλα θηλασμου περιτο εξοδο,γιατι μπορει να θηλαζεις και για ενα χρονο ολοκληρο,εγω θα επενδυα σε ενα καλο μαξιλαρι θηλασμου,ετσι ωστε να μπορω να θηλαζω οπου θελω μεσα στο σπιτι,ειτε στον υπνοδωματιο μου,ειτε μπροστα στη τηλεοραση...

εμπειστευεσται τις αγορες μεσω ιντερνετ; εγω οχι και τοσο,αν δε παψ να το δω,να το τσεκαρω δεν τον παιρνω,ειμαι λιγο οπισθοδρομικη σε αυτο το θεμα.

αγγελικακι μου ειναι πολυ αργα μετα τον 8ο το πολυ μολις κλισεις τον 7ο πρεπει να ετοιμαζεσαι...εχω παρει και φορμακια απο τα τζαμπο και οντως φαινονται πολυ καλα...! αγγελικακι μου πηρα κατι σεντονακια απο το ιντερνετ και βγηκαν τελεια :P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βασικα 3 μαγαζια εχουμε σδω στο νησι,οποτε απο αυτα θα παω,αντε και σε κανα επιπλαδικο να παρω τιμη για κουνια και αλλαξιερα. που θα ηθελα να μαι και γω σε μια μεγαλη πολη και να βολταρω να τα δω να τα χορτασω οπως και συ αλλα δεν μπαινω στην διαδικασια του ταξιδιου,και το β επιπεδου εδω θα το κανω στις 13 οκτωβριου. δεν ξερω γιατι δεν θελω να κοιταξψ νωριτερα,ισως φοβαμαι. κοριτσια μου σαν σημερα ηταν περσι η πητ μου για το πρωτο μου μωρακι,το σκεφτομαι απο το πρωι,οτι τωρα μπορουα να εχω ενα μωρακι ενος χρονου και να πηγαινα για το δευτερο.

αγγελικακι μου να ξερες ποσο σε καταλαβαινω και εγω εχασα μωρακι και ξερω:( προσπαθησε να εισαι ηρεμη για να μην στεναχωρεις το μωρακι σου

83tdp2.pngcWE4p3.png

αγγελικακι μου ειναι πολυ αργα μετα τον 8ο το πολυ μολις κλισεις τον 7ο πρεπει να ετοιμαζεσαι...εχω παρει και φορμακια απο τα τζαμπο και οντως φαινονται πολυ καλα...! αγγελικακι μου πηρα κατι σεντονακια απο το ιντερνετ και βγηκαν τελεια :P

εμένα ο αντρούλης μου βιαζόταν από νωρίς να κοιτάμε δηλαδή όταν μπορούσα κι εγώ να βγαίνω από το σπίτι δηλαδή μετά την 17η εβδομάδα για να μην πω 19η εκεί κάπου στην 20 που έφυγε και το αιμάτωμα από τη μήτρα ρώτησε τη γυναικολόγο εάν μπορούμε να βλέπουμε για κρεβατάκια κτλ και ειπε φυσικά και τότε εγώ τη ρώτησα μόνο να κοιτάμε ή να αγοράσουμε κι όλας και είπε μόνο να κοιτάτε στον όγδοο να τα αγοράσετε βέβαια αυτό είναι σχετικό όταν θέλει ο καθένας τα παίρνει εγώ απλά εκανα την έρευνά μου και θα συνεχίσω να την κάνω μόλις κατασταλάξω κάπου θα κάνω ότι έκανα και με το κρεβάτι δηλαδή θα δώσω μια προκαταβολή για να τα κλείσω και θα τα πάρω σπίτι μάλλον κατά το Νοέμβρη δηλαδή όταν θα μπω στον ένατο όσο για σεντόνια, κουβέρτες κτλ κι εκεί έχω κάποια μαγαζιά υπόψιν μου αλλά τον άλλο μήνα μάλλον σίγουρα όχι αυτόν γιατί και λεφτάκια γιοκ έτσι κι αλλιώς αρχές Οκτώβρη θα πάω στο ικα να κάνω αίτηση για επίδομα μητρότητας (ελπίζω να μην το κόψουν και αυτό) να δω πότε θα μου πουν ότι θα μπουν τα χρήματα να ξοδέψω για το μωρακι μου άλλωστε γι' αυτό δεν τα δίνουν;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλη εποχη ειναι τοτε ντεπα μου,εισαι και τυχερη γιατι θα πεσεις και μεσα στις εκπτωσεις οποτε θα κερδισεις και κατι.

αντε που ειναι η μαρτζι; μου φαινεται απο τη χαρα της μας ξεχασε,καλα κανει,ας το χαρει με τον αντρουλι της,πως και πως την περιμενε αυτη τη στιγμη.

εχετε σκεφτει ή μηπως εχετε κανει λιστα για το τι θα χρειαστουμε για το μαιευτηριο;

εγω ττην προηγουμρνη πεμπτη αρχισα να νιωθω κατι περιεργα γρου γρου μσα στη κοιλια μου και ο γιατρος επε οτι ειναι το μωρο,χθες και σημερα δεν εχω νιωσει κατι,να ανηυσυχησω;

οχι καλε μικρουλι ειναι ακομα λογικο ειναι να μην το νιωθεις καποιες φορες, εγω αγγελικακι μου δεν ειδα καποια συγκεκριμενη λιστα μονη μου σκεφτηκα τι θα χρειαστω και τα ετοιμασα.

83tdp2.pngcWE4p3.png

εμένα ο αντρούλης μου βιαζόταν από νωρίς να κοιτάμε δηλαδή όταν μπορούσα κι εγώ να βγαίνω από το σπίτι δηλαδή μετά την 17η εβδομάδα για να μην πω 19η εκεί κάπου στην 20 που έφυγε και το αιμάτωμα από τη μήτρα ρώτησε τη γυναικολόγο εάν μπορούμε να βλέπουμε για κρεβατάκια κτλ και ειπε φυσικά και τότε εγώ τη ρώτησα μόνο να κοιτάμε ή να αγοράσουμε κι όλας και είπε μόνο να κοιτάτε στον όγδοο να τα αγοράσετε βέβαια αυτό είναι σχετικό όταν θέλει ο καθένας τα παίρνει εγώ απλά εκανα την έρευνά μου και θα συνεχίσω να την κάνω μόλις κατασταλάξω κάπου θα κάνω ότι έκανα και με το κρεβάτι δηλαδή θα δώσω μια προκαταβολή για να τα κλείσω και θα τα πάρω σπίτι μάλλον κατά το Νοέμβρη δηλαδή όταν θα μπω στον ένατο όσο για σεντόνια, κουβέρτες κτλ κι εκεί έχω κάποια μαγαζιά υπόψιν μου αλλά τον άλλο μήνα μάλλον σίγουρα όχι αυτόν γιατί και λεφτάκια γιοκ έτσι κι αλλιώς αρχές Οκτώβρη θα πάω στο ικα να κάνω αίτηση για επίδομα μητρότητας (ελπίζω να μην το κόψουν και αυτό) να δω πότε θα μου πουν ότι θα μπουν τα χρήματα να ξοδέψω για το μωρακι μου άλλωστε γι' αυτό δεν τα δίνουν;

ναι μαρμιν μ εγω τα ετοιμασα τοσο νωρις γιατι με φοβιζουν οι γιατροι για προωρο τοκετο και γιατι θα φυγω σχεδων ενα μηνα πριν την γεννα να παω να μεινω στην ροδο οποτε πρεπει να τα εχω ετοιμα πριν φυγω

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια..η κύστη έφυγε!!πάμε με τη βοήθεια του Θεού για Νοέμβριο..Μακάρι να πάνε όλα καλά..

με είδε πολύ αγχωμένη και μου είπε να ηρεμήσω..τουλάχιστον αυτούς τους μήνες πρέπει να είμαι ήρεμη...

κορίτσια αν δεν έχουν πρόβλημα και τα άλλα κορίτσια θα ήθελα να μείνει η λίστα..

αχ τι ωραία που κοιτάζετε για παιδικά..:) :)

τελεια μπραβο τινκερμπελ μου χαιρομαι που εφυγε η κυστουλα:Pολα καλα θα πανε ο νοεμβριος κοντευει:P:p:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

ναι μαρμιν μ εγω τα ετοιμασα τοσο νωρις γιατι με φοβιζουν οι γιατροι για προωρο τοκετο και γιατι θα φυγω σχεδων ενα μηνα πριν την γεννα να παω να μεινω στην ροδο οποτε πρεπει να τα εχω ετοιμα πριν φυγω

εσύ κουκλίτσα μου μια χαρά τα ετοίμασες καθόλου νωρίς άλωστε σε 20 μερούλες φεύγεις σωστά; εγώ σκέφτομαι πως αν τα ετοιμάσω και τόοοοοοοοσο νωρίς μετά τι θα κάνω ώσπου να έρθει το μπουμπουκάκι μου;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

665 η δεύτερη χοριακή μου κορίτσια! Διπλασιάστηκε!!! Η γιατρός είναι ευχαριστημένη και μου είπε να πάω για υπέρηχο την Πέμπτη με Παρασκευή. Εννοείται θα παώ Πέμπτη. Στους γονείς μου βρήκα δικαιολογία πως ο διευθυντής μου είπε να μην πάω σήμερα και αύριο μιας και δεν ξεκίνησαν τα μαθήματα. Αυτοί περιμένουν να φύγω Τετάρτη πρωί. Θα τους πω ότι απεργώ! Θα βάλουν τις φωνές βέβαια......Κρατιέμαι να μην μιλήσω. Δεν λέω όμως τιποτα μέχρι να δω το μικρό μου μέσα στην μήτρα μου. Εκτος αυτού η μάνα μου είναι πολύ αγχώδης και δεν θέλω να αρχίσει να με αγχώνει. Να φανταστείτε η αδελφή μου είναι 6 μηνών έγκυος και η μάνα μου πριν από λίγες μέρες το είπε σε συγγενείς. Κι ακόμη φοβάται....Καλά, περάσαμε και πάρα πολλά κι εγώ κι η αδελφή μου, οπότε είναι λογικό να κρατάει μικρό κάλάθι η μάνα μου!!!

μαργκι μου τελεια ολα καλα θα πανε χαρα μου αφου διπλασιαστηκε μια χαρα ειναι το μωρακι σου!:) μην σε νοιαζει για τα ψεματακια που λες στην μαμα σου οταν μαθει την αληθεια θα τρελαθει απο τη χαρα της! ααααααα ειναι και η αδερφη σου εγκυουλα? τι τελεια τα ξαδερφακια θα ειναι σχεδων ιδια ηλικια:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

εσύ κουκλίτσα μου μια χαρά τα ετοίμασες καθόλου νωρίς άλωστε σε 20 μερούλες φεύγεις σωστά; εγώ σκέφτομαι πως αν τα ετοιμάσω και τόοοοοοοοσο νωρίς μετά τι θα κάνω ώσπου να έρθει το μπουμπουκάκι μου;

ναι μαρμιν μ σε 20 μερες φευγω να παω να μεινω στην ροδο να ειμαι κοντα στον γιατρο μου αν κατι μου τυχει...

και μην νομιζεις δεν τα εχω ολα ετοιμα εχω ακομα αρκετα πραγματα να φτιαξω. ασε μαρμιν μ σε 4μιση ωρες ταξιδευω αυριο το πρωι εχω ραντεβου με τον γυναικολογο μου στην ροδο ειναι η πρωτελευταια μ επισκεψη θα ξανα κανω κ το ντομπλερ οπως σας ειπα.μετα θα κανω και μια τελευταια επισκεψη αρχες οκτωβρη και μετα μια και καλη θα παω για γεννα.αντε γιατι κουραστηκα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

ναι μαρμιν μ σε 20 μερες φευγω να παω να μεινω στην ροδο να ειμαι κοντα στον γιατρο μου αν κατι μου τυχει...

και μην νομιζεις δεν τα εχω ολα ετοιμα εχω ακομα αρκετα πραγματα να φτιαξω. ασε μαρμιν μ σε 4μιση ωρες ταξιδευω αυριο το πρωι εχω ραντεβου με τον γυναικολογο μου στην ροδο ειναι η πρωτελευταια μ επισκεψη θα ξανα κανω κ το ντομπλερ οπως σας ειπα.μετα θα κανω και μια τελευταια επισκεψη αρχες οκτωβρη και μετα μια και καλη θα παω για γεννα.αντε γιατι κουραστηκα!

και είσαι ακόμη ξύπνια; γρήγορα στο κρεβάτι σου:D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Tinkermpel, έτσι αγχωνόμουν κι εγώ. Θα σου πω κάτι : ούτε το άγχος είχα αποβάλει αυτό το μήνα που έμεινα έγκυος, ούτε ήμουν ήρεμη. Κοιμόμουν τα μεσημέρια και ξυπνούσα σχεδόν κλαίγοντας. Ελεγα "εγώ δεν θα κάνω παιδάκι;". Τώρα καθ'ομαστε με τον άντρα μου και αναρωτιόμαστε ποια στιγμή να έμεινα. Δεν το πολυκάναμε και δεν τρελαθήκαμε στις γόνιμες. Οχι ότι δεν το κάναμε καθόλου, απλά όχι εκείνη η υστερία που είχαμε.....

Εχω περάσει πάρα πολλά και σας καταλαβαίνω. Το θαύμα έρχεται όταν δεν το περιμένεις.

εσυ αγχονοσουν ακομα περισσοτερο μαργκι μου

83tdp2.pngcWE4p3.png

φιλεναδιτσες μου καλο βραδυ σε ολες! σε 4 ωρες περιπου θα μπω στο καραβι :| ταλαιπωρια παλι... αυριο βραδυ η μεθαυριο πρωι θα μπω να σας πω τα νεα μου απο τον γυναικολογο μου μακαρι να ειναι καλα...φιλακια!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημερα,σημερα δεν εχει δουλεια,την παρασκευη θα ξαναπαω οποτε θα σας απολαυσω.

μαριουλα ολα καλα θα πανε,θα γυρισεις και θα μας πεις ποσο πολυ μεγαλωσε το μωρακι σου,με εχεις κολησει και μενα και καυε φορα που παω στο γιατρο του λεω ποσο ειναι τωρα; α λεω μεγαλωσε τοσο. χιχι

με αγχωσατε λιγο τωρα μηπως και δεν προλαβω,αντε μετα το β επιπεδου θα αρχισω να ψαχνω και γω. απο ρουχαλακι καλτσακια κτλ πηρατε πολλα κομματια; εγω μπλεκω κιολας και ελεγα να εφτιαχνα ενα ζακετακι η ενα φορεματακι αν ειναι τελικα κοριτσακι,αλλα σκεφτομαι οτι τοσο μικρακι που θα ειναι δεν προκειται να το χαρει,και το εχω αφησει....

μαρμιν αυτο με το ικα,ξερψ οοτι βαση ενσημων το διακιουμαι και γω,χρειαζεσαι 200 ενσημα τα 2 τελευταια χρονια και τα εχω,αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κανω και ποτε,μηπως γνωριζεις την διαδικασια;

με τα καροτσαι δεν εχω καταλαβει ακομα τι παιζει,υπαρχουν 2 ειδη,αυτα που ειναι ξαπλψτα τα μωρακια ή κσαι αυτα που ειναι καθιστα; ή ειναι ενα ειδος και μετατρεπεται αναλογα με την ηλικια του μωρου; νομιζψ αυτο που δεν βολευει καθολου ειναι το 3 σε 1,δεν τα μπορω τα στηνε ξεστηνε...

καλημέρα κορίτσια...

μαριούλα περιμένουμε νέα!!

κορίτσια δεν είμαι καλά..έφυγε η κύστη αλλά χθες μου ανάφερε για πολυκυστικές ωοθήκες που ποτέ δεν είχα..τώρα δεν ξέρω μου είπε πως δεν επηρεάζουν αλλά γιατί εμφανίστηκαν τώρα???

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...