Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

τινκερμπελ τον νοεμβριο θα ειναι και για σενα ο μηνας σου,ολα θα πανε μια χαρα,θα ειναι χριστουγεννιατικο εσενα το μωρακι σου

Μακάρι να πάνε όλα καλά και για μένα..πιστεύω ότι δεν θα φύγει το τόσο καρπερό 2012 χωρίς να μείνω έγκυος :) :) :)..θα δείξει!!

Μακάρι να με βοηθήσει ο Άγιος Γεράσιμος Ιορδανίτης.

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χάρηκε αλλά είμαστε πολύ συγκρατημένοι. Απλά δεν το πιστεύουμε ακόμη.Δεν λέει πολλά.....μόνο πως τι μεγάλη έκπληξη ήταν αυτη......Περιμένουμε τον υπέρηχο και πρέπει να πάει να μαζέψει πάλι τα πράγματά μας απο το χωριό.

Α, δεν με αφήνει να πολυμπαίνω για να μην παίρνω ακτινοβολία, λέει!!!Με βάζει να ξαπλώνω και δεν με αφήνει να κάνω το παραμικρό.

Μάρτζι μου τέλεια τα νέα σου άφησε τον αντρούλη σου να σε προσέχει τώρα και απόλαυσέ το αυτές είναι οι πιο ωραίες στιγμές σας μετά από τόσα που περάσατε το δικαιούστε. Εγώ είμαι στην 29η εβδομάδα σχεδόν κοιτάω την κοιλιά μου στον καθρέφτη που είναι και μεγάλη το μπουμπουκάκι μου κλωτσάει συνέχεια και πάλι δεν το πιστεύω. Συγκεκριμένα χθες έβλεπα την κοιλιά μου στον καθρέφτη και σκεφτόμουν είμαι έγκυος; είναι αλήθεια; Απίστευτο μου φαίνεται ακόμα

αααααα και κάτι άλλο ηρέμησε το μωράκι σου είναι σίγουρα στη μήτρα σου εμένα μου είχε πει η γυναικολόγος να κάνω δεύτερη χοριακή σε δύο μέρες οπως έκανες κι εσύ για να δούμε αν διπλασιάζεται μην είναι εξωμήτριο αφού διπλασιάστηκε είσαι μια χαρά την Πέμπτη θα δείτε την κουκιδούλα σας και σε κανα δυο βδομάδες θα ακούσετε και καρδούλα τέλεια:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

κορίτσια..η κύστη έφυγε!!πάμε με τη βοήθεια του Θεού για Νοέμβριο..Μακάρι να πάνε όλα καλά..

με είδε πολύ αγχωμένη και μου είπε να ηρεμήσω..τουλάχιστον αυτούς τους μήνες πρέπει να είμαι ήρεμη...

κορίτσια αν δεν έχουν πρόβλημα και τα άλλα κορίτσια θα ήθελα να μείνει η λίστα..

αχ τι ωραία που κοιτάζετε για παιδικά..:) :)

Δηλαδή εσύ θα είσαι η εγκυούλα του Νοεμβρίου τέλεια αλήθεια δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι και του Οκτωβρίου ή ακόμα και του Σεπτεμβρίου; αφού έφυγε η κύστη και έχετε ελεύθερες επαφές όλα είναι πιθανά σωστά;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

λιλιτάκι πολύ ωραίο το καροτσάκι σου και γω θα το ήθελα σε πορτοκαλί αλλά ο αντρούλης μου έχει μια αδυναμία στο μπλε οπότε για μπλε γκρι μας βλέπω αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο. Το πήρες μαζί με το καθισματάκι ή σκέτο; Από το ίντερνετ το παρήγγειλες ή από κατάστημα; Τι τιμή;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Δηλαδή εσύ θα είσαι η εγκυούλα του Νοεμβρίου τέλεια αλήθεια δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι και του Οκτωβρίου ή ακόμα και του Σεπτεμβρίου; αφού έφυγε η κύστη και έχετε ελεύθερες επαφές όλα είναι πιθανά σωστά;

πολύ δύσκολο Μάρμιν μου...με το σπερματάκι που έχουμε..άλλα Θαύματα γίνονται καθημερινά..

το μόνο που θέλω είναι να κάνω τη εξωσωματική και να πετύχει...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

λιλιτάκι πολύ ωραίο το καροτσάκι σου και γω θα το ήθελα σε πορτοκαλί αλλά ο αντρούλης μου έχει μια αδυναμία στο μπλε οπότε για μπλε γκρι μας βλέπω αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο. Το πήρες μαζί με το καθισματάκι ή σκέτο; Από το ίντερνετ το παρήγγειλες ή από κατάστημα; Τι τιμή;

εγώ πορτοκαλί θα το ήθελα..για να κάνει και για αγοράκια και κοριτσάκια..

κορίτσια εγώ αυτά τα μεγάλα και ακριβά θα αγόραζα ουδέτερα χρώματα..

1533345xcnw09g7xt.gif

πολύ δύσκολο Μάρμιν μου...με το σπερματάκι που έχουμε..άλλα Θαύματα γίνονται καθημερινά..

το μόνο που θέλω είναι να κάνω τη εξωσωματική και να πετύχει...

Αυτό με το σπερματάκι δεν το θυμόμουν κορίτσι μου αλλά ελπίζω να το διπλοτριπλοτσεκάρατε και καλύτερα όχι σε κέντρο γονιμοποίησης εμάς μας έστειλε σε γνωστότατο κέντρο εξωσωματική η γυναικολόγος μας για καλύτερα και μας έβγαλαν ένα σπέρμα μόνο με εξωσωματική και αν και μετά πήγαμε σε ουρολόγο μας έδωσε κι άλλες εξετάσεις τις κάναμε σε απλό αλλά καλό διαγνωστικό και βγήκαν όλες τέλειες και το σπέρμα που είχαμε μόνο λίγο πρόβλημα στην κινητικότητα που με μικρή θεραπεία διορθώθηκε και τελικά έμεινα με σπερματέγχυση όχι λόγω σπέρματος αλλά άλλων προβλημάτων και χρόνο που μας πίεζε για να συνεχίσουμε μόνοι μας χώρια το άγχος των προγραμματισμένων που δεν μας έβγαινε ειδικά εμένα που γινόμουν σπαστική του στυλ τώρα θα γίνει όχι σε δύο ώρες πχ γιατί μπορεί να "πεθάνει" το ωάριο και άλλα τέτοια χαζά

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

εγώ πορτοκαλί θα το ήθελα..για να κάνει και για αγοράκια και κοριτσάκια..

κορίτσια εγώ αυτά τα μεγάλα και ακριβά θα αγόραζα ουδέτερα χρώματα..

συμφωνώ αλλά και μπλε να το πάρουμε τελικά και κάνω μετά κοριτσάκι εννοείται ότι θα το χρησιμοποιώ και σε εκείνο εάν δεν έχει πάθει κάτι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Αυτό με το σπερματάκι δεν το θυμόμουν κορίτσι μου αλλά ελπίζω να το διπλοτριπλοτσεκάρατε και καλύτερα όχι σε κέντρο γονιμοποίησης εμάς μας έστειλε σε γνωστότατο κέντρο εξωσωματική η γυναικολόγος μας για καλύτερα και μας έβγαλαν ένα σπέρμα μόνο με εξωσωματική και αν και μετά πήγαμε σε ουρολόγο μας έδωσε κι άλλες εξετάσεις τις κάναμε σε απλό αλλά καλό διαγνωστικό και βγήκαν όλες τέλειες και το σπέρμα που είχαμε μόνο λίγο πρόβλημα στην κινητικότητα που με μικρή θεραπεία διορθώθηκε και τελικά έμεινα με σπερματέγχυση όχι λόγω σπέρματος αλλά άλλων προβλημάτων και χρόνο που μας πίεζε για να συνεχίσουμε μόνοι μας χώρια το άγχος των προγραμματισμένων που δεν μας έβγαινε ειδικά εμένα που γινόμουν σπαστική του στυλ τώρα θα γίνει όχι σε δύο ώρες πχ γιατί μπορεί να "πεθάνει" το ωάριο και άλλα τέτοια χαζά

βασικά με θεραπεία είναι πολύ καλύτερη η κινητικότητα..όμως πάνω από 2 χρόνια άκαρπων προσπαθειών με 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις...

όμως και εγώ μια απο τα ίδια..νιώθω το χρόνο να με πιέζει..

είμαι φούλ αγχωμένη..

στη δουλεία ξέρουν όλοι ότι προσπαθώ και δεν μένω..(γιατί ξέρουν ότι θέλω μετάθεση και η μετάθεση θα έρθει μόνο με την εγκυμοσύνη)

η πεθερά με πίεζε πάρα μα πάρα πολύ..και με στεναχωρούσε με τα λόγια της...όλες οι φίλες μου και οι γνωστές μου έμειναν φέτος έγκυες..χωρίς να το θέλουν ή από το πρώτο μήνα..

νιώθω να πνιγομαι σε ένα κουταλάκι νερό...

έχω γίνει σπαστική με τις προγραμματισμένες επαφές..και όσο δεν έρχεται..με κυριέυει ο φόβος...

1533345xcnw09g7xt.gif

συμφωνώ αλλά και μπλε να το πάρουμε τελικά και κάνω μετά κοριτσάκι εννοείται ότι θα το χρησιμοποιώ και σε εκείνο εάν δεν έχει πάθει κάτι

τίποτε δεν θα πάθει..θα το πλύνεις και θα είναι μια χαρά..η μαμά μου μέχρι πρόσφατα είχε το καρότσι μας..και το είχαμε εφεδρικό για τα ανηψάκια και ξαδελφάκια μου..το κρεβατάκι μου..ακόμη το έχει η θεία μου , που προσέχει τα εγγονάκια της...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Από κατάστημα το πήρα 230€ σκέτο!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κοριτσάκια από Θεσσαλονίκη που ψάχνετε για άσπρο κρεβατάκι δείτε κι αυτό αν θέλετε αλλά δεν ξέρω εάν σας κάνουν οι διαστάσεις ή θέλετε μεγαλύτερο

http://www.pierro-baby.gr/site/xPage.asp?page=detailview&CID=67&SCID=84&PID=580

Όμορφο δεν είναι; Εμείς αυτό θα πέρναμε αλλά βρήκαμε τελικά αυτό που σας είπα με 70 και τα 30 που γλιτώσαμε καλά δεν είναι; Απλά το δικό μας δεν έχει τη ζωγραφιά

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Tinkermpel, έτσι αγχωνόμουν κι εγώ. Θα σου πω κάτι : ούτε το άγχος είχα αποβάλει αυτό το μήνα που έμεινα έγκυος, ούτε ήμουν ήρεμη. Κοιμόμουν τα μεσημέρια και ξυπνούσα σχεδόν κλαίγοντας. Ελεγα "εγώ δεν θα κάνω παιδάκι;". Τώρα καθ'ομαστε με τον άντρα μου και αναρωτιόμαστε ποια στιγμή να έμεινα. Δεν το πολυκάναμε και δεν τρελαθήκαμε στις γόνιμες. Οχι ότι δεν το κάναμε καθόλου, απλά όχι εκείνη η υστερία που είχαμε.....

Εχω περάσει πάρα πολλά και σας καταλαβαίνω. Το θαύμα έρχεται όταν δεν το περιμένεις.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Από κατάστημα το πήρα 230? σκέτο!!

Λίγο ακριβούτσικο μου φαίνεται αλλά σημασία έχει ότι σου άρεσε και μπορείς να τα διαθέσεις εμείς βρήκαμε στη Λητώ καρότσι και καθισματάκι καλής ποιότητας τελευταία κομμάτια σε προσφορά 199? αλλά δε νομίζω να τα πάρουμε γιατί βρήκαμε κι άλλες προσφορές σε γνωστά καταστήματα της Θεσσαλονίκης 200? και πορτ μπεμπέ και τσάντα και ποδόσακο απλά θέλω να τα ξαναδώ και να δω για πόσα κιλά είναι το καθισματάκι τα καρότσια λίγο πολύ ήταν τα ίδια και από λειτουργίες κάνει ότι και το δικό σου δηλαδή γυρίζει το χερούλι, μπαίνει το καθισματάκι και το πορτ μπεμπέ κ.α και είναι και καλοκαιρινό και χειμωνιάτικο αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα καταλήξουμε σε κάποιο από αυτά θέλω να τα προσέξω αυτά τα είδη και έχω καιρό μπροστά μου ευτυχώς που έχω και τον αντρούλη μου που τα κοιτάει καλά γιατί εγώ είμαι λίγο στούρνος:oops:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Tinkermpel, έτσι αγχωνόμουν κι εγώ. Θα σου πω κάτι : ούτε το άγχος είχα αποβάλει αυτό το μήνα που έμεινα έγκυος, ούτε ήμουν ήρεμη. Κοιμόμουν τα μεσημέρια και ξυπνούσα σχεδόν κλαίγοντας. Ελεγα "εγώ δεν θα κάνω παιδάκι;". Τώρα καθ'ομαστε με τον άντρα μου και αναρωτιόμαστε ποια στιγμή να έμεινα. Δεν το πολυκάναμε και δεν τρελαθήκαμε στις γόνιμες. Οχι ότι δεν το κάναμε καθόλου, απλά όχι εκείνη η υστερία που είχαμε.....

Εχω περάσει πάρα πολλά και σας καταλαβαίνω. Το θαύμα έρχεται όταν δεν το περιμένεις.

Έτσι είναι κοπέλα μου εσυ έκλαιγες για το μωράκι που δεν ερχόταν και το μυαλό σου είχε φύγει από τις προγραμματισμένες κάνατε ότι θέλατε όταν το θέλατε και το κυριότερο ο Θεούλης είδε τον πόνο σας και αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα για να χαρείτε κι εσείς:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...