Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλά θα κανεις αγγελικακι ...δεν χρειαζεται μαραθωνιος...ισα ισα να το ψαξουμε!!!!κ γω τα ψωνια που ελεγα απο αμαζον τα κανω κ μεχρι στιγμης δεν εχω προβλημα...βεβαια οι τιμες μετα την αγορα με το αμπαλαρισμα κ τα εξοδα αποστολης συνηθως ανεβαζουν απροσδοκητα το κοστος κ σου χαλαν την χαρα!!!

αγγελικακι σκεψου οτι ολα γινονται για καλο...σε λιγο θα εχεις αγκαλιτσα ενα πανεμορφο μικρουλι!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βασικα 3 μαγαζια εχουμε σδω στο νησι,οποτε απο αυτα θα παω,αντε και σε κανα επιπλαδικο να παρω τιμη για κουνια και αλλαξιερα. που θα ηθελα να μαι και γω σε μια μεγαλη πολη και να βολταρω να τα δω να τα χορτασω οπως και συ αλλα δεν μπαινω στην διαδικασια του ταξιδιου,και το β επιπεδου εδω θα το κανω στις 13 οκτωβριου. δεν ξερω γιατι δεν θελω να κοιταξψ νωριτερα,ισως φοβαμαι. κοριτσια μου σαν σημερα ηταν περσι η πητ μου για το πρωτο μου μωρακι,το σκεφτομαι απο το πρωι,οτι τωρα μπορουα να εχω ενα μωρακι ενος χρονου και να πηγαινα για το δευτερο.

κι εγω θα ελεγα μετα την β επιπεδου να αρχισεις σιγα σιγα να καταληγεις απλα να εχεις δει τι κυκλοφορει και τι σου αρεσει και απο το ιντερνετ οποτε μπορεις να ζητησεις και απο τα εκει μαγαζια να στο παραγγειλουν.στο μπανακι οταν το μωρο ειναι πολυ μικρο υπαρχουν διαφορα που βαζεις μεσα για να μπορεις να ακουμπας το μωρο χωρις να χανεται μεσα σε ολο αυτο υπαρχουν καποια μαξιλαρακια σαν σφουγγαρι η καποιο πετσετε με βαση το τζαμπο εχει διαφορα τετοια γιατι εννοειται ποως οταν ειναι πολυ μικρουλια δεν μπορουν να σταθουν μεσα σε ολοκληρο μπανακι εε και δεν ειναι παντα ευκολο να εχεις καποιον μαζι σου για να κανεις το μωρο μπανιο....εσυ θα σκεφτεσαι οτι το μωρακι σου ερχεται και τωρα εισαι πιο καλα προετοιμασμενη να το δεχτεις!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλά θα κανεις αγγελικακι ...δεν χρειαζεται μαραθωνιος...ισα ισα να το ψαξουμε!!!!κ γω τα ψωνια που ελεγα απο αμαζον τα κανω κ μεχρι στιγμης δεν εχω προβλημα...βεβαια οι τιμες μετα την αγορα με το αμπαλαρισμα κ τα εξοδα αποστολης συνηθως ανεβαζουν απροσδοκητα το κοστος κ σου χαλαν την χαρα!!!

αγγελικακι σκεψου οτι ολα γινονται για καλο...σε λιγο θα εχεις αγκαλιτσα ενα πανεμορφο μικρουλι!!!

δεν εχω ψωνησει ποτε αλλα μου εχουν πει να προσεχω να ειναι απο το αμαζον απευθειας και οχι απο τριτους για να μην εχει εξοδα αποστολης εσυ εχεις παρει κατι??ποσο παραπανω βγαινει??αληθεια ποτε σκεφτεσαι να ξεκινησεις ψωνια???εγω εχω β επιπεδου 20/12 οποτε αν μεχρι τοτε ειναι ολα καλα λεω μετα να ξεκινησω

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλη εποχη ειναι τοτε ντεπα μου,εισαι και τυχερη γιατι θα πεσεις και μεσα στις εκπτωσεις οποτε θα κερδισεις και κατι.

αντε που ειναι η μαρτζι; μου φαινεται απο τη χαρα της μας ξεχασε,καλα κανει,ας το χαρει με τον αντρουλι της,πως και πως την περιμενε αυτη τη στιγμη.

εχετε σκεφτει ή μηπως εχετε κανει λιστα για το τι θα χρειαστουμε για το μαιευτηριο;

εγω ττην προηγουμρνη πεμπτη αρχισα να νιωθω κατι περιεργα γρου γρου μσα στη κοιλια μου και ο γιατρος επε οτι ειναι το μωρο,χθες και σημερα δεν εχω νιωσει κατι,να ανηυσυχησω;

αναλογα τι θα παρεις...εγω βεβαια ηθελα πραγματα κ απο αλλες εταιρειες. κ γω βλεπω διαφορα τωρα...θα κανω τις λιστες μου κ μαλλον κ γω καπου κατα κει που λες να αρχισω τις αγορες...δεν θα παρω κ πολλα...τα βασικα. την ντουλαπα κ το κρεββατι. θελω να ψαξω κ το στρωμα γιατι οι αποψεις διιστανται για τον κοκοφοινικα...καποια αλλα θα πω κ στους συγγενεις να παρουν...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια..η κύστη έφυγε!!πάμε με τη βοήθεια του Θεού για Νοέμβριο..Μακάρι να πάνε όλα καλά..

με είδε πολύ αγχωμένη και μου είπε να ηρεμήσω..τουλάχιστον αυτούς τους μήνες πρέπει να είμαι ήρεμη...

κορίτσια αν δεν έχουν πρόβλημα και τα άλλα κορίτσια θα ήθελα να μείνει η λίστα..

αχ τι ωραία που κοιτάζετε για παιδικά..:) :)

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

665 η δεύτερη χοριακή μου κορίτσια! Διπλασιάστηκε!!! Η γιατρός είναι ευχαριστημένη και μου είπε να πάω για υπέρηχο την Πέμπτη με Παρασκευή. Εννοείται θα παώ Πέμπτη. Στους γονείς μου βρήκα δικαιολογία πως ο διευθυντής μου είπε να μην πάω σήμερα και αύριο μιας και δεν ξεκίνησαν τα μαθήματα. Αυτοί περιμένουν να φύγω Τετάρτη πρωί. Θα τους πω ότι απεργώ! Θα βάλουν τις φωνές βέβαια......Κρατιέμαι να μην μιλήσω. Δεν λέω όμως τιποτα μέχρι να δω το μικρό μου μέσα στην μήτρα μου. Εκτος αυτού η μάνα μου είναι πολύ αγχώδης και δεν θέλω να αρχίσει να με αγχώνει. Να φανταστείτε η αδελφή μου είναι 6 μηνών έγκυος και η μάνα μου πριν από λίγες μέρες το είπε σε συγγενείς. Κι ακόμη φοβάται....Καλά, περάσαμε και πάρα πολλά κι εγώ κι η αδελφή μου, οπότε είναι λογικό να κρατάει μικρό κάλάθι η μάνα μου!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

αχ τι καλα!!!ολα θα παν τελεια...ειδες που σε σβησαμε ε???

τινκερμπελ άντε με το καλο κοριτσι!!!όλα παν καλα...εσενα δεν σε φοβαμαι εχεις αποθεματα ψυχικά...ξέρεις οτι ολα θα παν κατευχήν!!!

28xYp3.png

ολα καλα θα πανε μαρτζι μου,μη φοβασαι τιποτα,αναμενουμε τα υπολοιπα την πεμπτη. εγω ειμαι στον 5 μηνα και δεν το πολυλεω αφου δεν φαινεται.θα πετατε απο τη χρα σας εσυ και ο αντρουλης σου. δεν μας ειπες τι σου λεει,πως το πηρε;

Διαφημίσεις

Χάρηκε αλλά είμαστε πολύ συγκρατημένοι. Απλά δεν το πιστεύουμε ακόμη.Δεν λέει πολλά.....μόνο πως τι μεγάλη έκπληξη ήταν αυτη......Περιμένουμε τον υπέρηχο και πρέπει να πάει να μαζέψει πάλι τα πράγματά μας απο το χωριό.

Α, δεν με αφήνει να πολυμπαίνω για να μην παίρνω ακτινοβολία, λέει!!!Με βάζει να ξαπλώνω και δεν με αφήνει να κάνω το παραμικρό.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

665 η δεύτερη χοριακή μου κορίτσια! Διπλασιάστηκε!!! Η γιατρός είναι ευχαριστημένη και μου είπε να πάω για υπέρηχο την Πέμπτη με Παρασκευή. Εννοείται θα παώ Πέμπτη. Στους γονείς μου βρήκα δικαιολογία πως ο διευθυντής μου είπε να μην πάω σήμερα και αύριο μιας και δεν ξεκίνησαν τα μαθήματα. Αυτοί περιμένουν να φύγω Τετάρτη πρωί. Θα τους πω ότι απεργώ! Θα βάλουν τις φωνές βέβαια......Κρατιέμαι να μην μιλήσω. Δεν λέω όμως τιποτα μέχρι να δω το μικρό μου μέσα στην μήτρα μου. Εκτος αυτού η μάνα μου είναι πολύ αγχώδης και δεν θέλω να αρχίσει να με αγχώνει. Να φανταστείτε η αδελφή μου είναι 6 μηνών έγκυος και η μάνα μου πριν από λίγες μέρες το είπε σε συγγενείς. Κι ακόμη φοβάται....Καλά, περάσαμε και πάρα πολλά κι εγώ κι η αδελφή μου, οπότε είναι λογικό να κρατάει μικρό κάλάθι η μάνα μου!!!

αχ κορίτσι μου..όλα θα πάνε καλά και για σένα και την αδελφή σου!!!

τσέρρυ μου,ευχαριστώ για τις ευχές..

η αλήθεια είναι πως δεν είμαι και τόσο δυνατή η καρδούλα μου το ξέρει..αλλά παίρνω πολύ θάρρος από τις ιστορίες όλων των κοριτσίων!!!

και γι αυτό ξέρω ότι ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ!!!το πότε μόνο ο Θεός το ξέρει!!

πρέπει να ηρεμήσω και να χαλαρώσω..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...