Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κορίτσια άσχετο αλλά σήμερα έκανα μια πολύ ωραία ψαρόσουπα και φάγαμε μου τη ζήτησε ο αντρούλης μου και φυσικά δεν του χαλάω χατήρι :P εγώ φοβόμουν λίγο μήπως μου πέσει βαριά αλλά μου άρεσε πολύ

Πόσο ζηλεύω:(:(:( εγώ δέν μπορώ ούτε να τα μυρίσω τα ψάρια που τόσο πολύ αγαπάω αλλα μάλλον το πισπιρίγκι μου θα μοιασει του μπαμπά του...

που δέν τα τρώει!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια άσχετο αλλά σήμερα έκανα μια πολύ ωραία ψαρόσουπα και φάγαμε μου τη ζήτησε ο αντρούλης μου και φυσικά δεν του χαλάω χατήρι :P εγώ φοβόμουν λίγο μήπως μου πέσει βαριά αλλά μου άρεσε πολύ

μαρμιν μ εχω μεγαλο θεμα με τις σουπες σε αυτη μου την εγκυμοσυνη ολο σουπες θελω και κατα προτιμηση κοτοσουπα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

γεια σας ομορφουλες φουσκωτουλες αλλα και μελλουσες φουσκωτουλες!!!!!

ΜΑΡΓΚΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!γιατι κοριτσακι μου εισαι συγκρατημενη μια χαρα ειναι η χοριακη σου λογικα η σημερινη θα ειναι γυρω στο 720 εγω πιστευω πως δεν θα δειξει ακομα ο υπερυχος εγω ειχα παει στην 5η εβδομαδα και υποτιθεται ειχε δει σακο αλλα αλλα ντ αλλων εβλεπε τελικα..εγω θα σου προτινα να κανεις αλλες δυο χοριακες ανα 2 μερες και μην αγχωνεσαι θα δεις που θα πανε ολα τελεια οσο για το νουμερο της χοριακης σου εε δεν το λες και λιγο.....

απο την λιστα αν θυμαμαι καλα η Μαργκι και η Πεπσι ηθελαν να διαγραφουν τωρα ειμαι σιγουρη πως η Μαργκι εχει αλλαξει γνωμη και τον επομενο μηνα που θα σβηστει και η Πεπσι σιγουρα αυτες οι σκεψεις θα ξεχαστουν!!!!

εγω εχω κουνια απο την θεια μου και απο την κουμπαρα μου μονο στρωματακι θα χρειαστω αλλα εαν επαιρνα δεν θα εδινα και πολλα χρηματα προτιμω να παρω ενα καλυτερο καροτσι και μιας και το συζηταμε εχετε καταληξει σε καροτσι??εμενα ρε κοριτσια δεν μου αρεσει κανενα εχετε να μου προτινεται καποιο???το ονειρο μου ηταν παντα να παρω αυτα τα 3 σε 1 με καθισματακι και πορτ μπεμπε αλλα τωρα δεν νομιζω πως γινεται αυτο!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Πόσο ζηλεύω:(:(:( εγώ δέν μπορώ ούτε να τα μυρίσω τα ψάρια που τόσο πολύ αγαπάω αλλα μάλλον το πισπιρίγκι μου θα μοιασει του μπαμπά του...

που δέν τα τρώει!!!

ε τότε κι εμένα θα μοιάσει τον αντρούλη μου που τρελαίνεται για όλα τα ψάρια σε όλες τις μορφές:tongue:; Μακάρι γιατί είναι πολύ υγιεινό και τα παιδάκια συνήθως δεν τα τρώνε

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

θελω κι εγω:cry::cry::cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

μαρμιν πολυ καλη ιδεα!!!εγω οπως εχω πει εδω κ μερες...κοτοσουπα με γιαουρτι!!!γιατι να ειναι βαρια???ψαρακι ειναι...

τωρα που ψιλοσυνηλθα θα τα βαλω κ γω στο προγραμμα κ μαλιστα οσο πιο εντατικα μπορω!βοηθαν στο νευρικο συσρημα κ το μυαλο του μωρου...

οκ κοριτσια για την λιστα...άλλωστε μην ξεχνατε οτι ειμαι η δημιουργος της δικης μας κ την εκανα με μεγαλη αγαπη κ αισιοδοξία!!!οτι πειτε...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

hnNfp2.png

QBMLp2.png

ναι καλε η λιστα ειναι το γουρι μας!!!:P:p:p

ντεπα μου εμενα 5 εβδομαδων ακριβως που πηγα ειχε φανει ο σακος. και συγκεκριμενα εγω πηγα στον γιατρο επειδη μου ειχε πει μολις μεινω εγκυος να ξεκινησω τις ενεσεις κ ειχα παει να μου πει τι ενεσεις να κανω και μου λεει ελα να κανουμε ενα υπερηχο να δουμε πως πας και του λεω μα καλα 5 εβδομαδων ακριβως θα φανει τιποτα? και μου λεει μα φυσικα θα φανει ο σακος!ξαφνιαστηκα λεω γιατρε απο τωρα? και μου λεει η β-χοριακη παραγεται απο τον πλακουντα του εμβρυου αφου λοιπον ανιχνευθηκε στα ουρα σου σημενει πως εχει ειδη δημιουργηθει ο πλακουντας επομενος και ο σακος αφου ο σακος ειναι το πρωτο πραγμα που δημιουργειται, μηπως ο γιατρος που πηγες δεν ηταν καλος νομιζω δεν ειχες παει στον δικο σου γυναικολογο ετσι δεν ειναι?

83tdp2.pngcWE4p3.png

πολυ ομορφο ειναι λιλιτακι μου με γεια!με το καλο να βαλεις μεσα τον ρπιγκηπα σου!!!:P καλε τι ομορφα που ειναι και τα καροτσια που εχει για διδυμακια! λατρευω τα διδυμακια:P:p:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

με το καλο σε ολα τα κοριτσια!!!εγω βλεπω μια σελιδα τωρα http://koudounistra.gr/home.html δεν την ειδα καλά αλλά εχει ωραια πραγματακια...

κ γω πηγα 4,5 - 5 εβδομαδων συμφωνα με την χοριακή γιατι ο υπερηχος δεν δειχνει απο τοσο νωρις κ ειδαμε σακο κ οτι βρισκεται μεσα στην μητρα.

28xYp3.png

Διαφημίσεις

πολυ ομορφο ειναι λιλιτακι μου με γεια!με το καλο να βαλεις μεσα τον ρπιγκηπα σου!!!:P καλε τι ομορφα που ειναι και τα καροτσια που εχει για διδυμακια! λατρευω τα διδυμακια:P:p:p

Σε ευχαριστώ Μαριούλα μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

καλησπερα σε ολες,σημερα δουλευα και μολις γυρισα ηθελα να ξεκουραστω λιγακι,ποσα πολλα γραψατε ρε κοριτσια,μια ωρα καθομαι και διαβαζω.

μαρτζι μια χαρα ειναι η χορισκη σου,εμενσ ηταν τοσο την πρωτη φορα,την 7 μερα καθυστερησης κιολας.ολα καλα θα πανε.να μην φοβασαι τιποτα.

εγω δεν εχω ψωνισει ακομα κατι,σχετικα με το μπανακι που λεγατε,οταν θα ειναι πολυ μικρακι δεν θα μπορουμε να το πλυνουμε στο μπανακι,γιατι ειναι τοσοδουλι και δεν θα μπορει να σταθει,θα πρεπει να μας το κραταει καποιος,οποτε το μπανακι ειναι ενα εξοδο που μπορει να γινει και αργοτερα. μια φιλη μου,πηρε απο τα τζαμπο και επε οτι εμεινε ευχαρηστημενη,αλλα ειναι απο αυτα που σκυβεις μεσαα στη μπανιερα και μια αλλη το ειχε παρει απο τα λιντλ τα σουπερμαρκετ γιατι αυτο που ειχε απο το πρωτο της παιδακι ειχε σπασει και το βρηκρ ολο το σετ στα 25 ευρο. αν εχει πεσει καθολου σταχερια σας φυλλαδιο απο μοδερ....μοιαζουν παρα πολυ. δεν λεω οτι ειναι τα ιδια αλλα για να καταλαβαιτε τι εννοω.

εγω ελεγα να αρχισω να ψωνιζω απο τον 8 και μετα,ειναι αργα; επισης μια συμβουλη που μου εδωσαν μην παρετε πολλα φορμακια,εσωρουχακια κλπ για 0-3 μηνων γιατι κατα πασα πιυανοτητα θα τα χρησιμοποιησετε μονο τις πρωτες 2-3 εβδομαδες,επιλεξτε καλυτερα 3-6 μηνων. και παρα πολυ ανθεκτικα σε πλυσικο και στα κουμπακια τους ειναι τα φορμακια σπο τα τζαμπο.

τσερυ θεωρω την καρεκλα θηλασμου περιτο εξοδο,γιατι μπορει να θηλαζεις και για ενα χρονο ολοκληρο,εγω θα επενδυα σε ενα καλο μαξιλαρι θηλασμου,ετσι ωστε να μπορω να θηλαζω οπου θελω μεσα στο σπιτι,ειτε στον υπνοδωματιο μου,ειτε μπροστα στη τηλεοραση...

εμπειστευεσται τις αγορες μεσω ιντερνετ; εγω οχι και τοσο,αν δε παψ να το δω,να το τσεκαρω δεν τον παιρνω,ειμαι λιγο οπισθοδρομικη σε αυτο το θεμα.

λετε κοριτσια ε??αλλωστε εχουμε κ μια κουνηστη στο σπιτι....νομιζω με μεταπεισατε!!!όσο για τις αγορες στο ιντερνετ μεχρι στιγμης δεν ειχα προβλημα...άλλωστε μπορεις να αλλαξεις κατι αν δεν εισαι ευχαριστημενος!φυσικα καθε συναλλαγη με πρε παιντ!

αγγελικακι νομιζω πολυ αργα τα αφηνεις...τοτε ρε κοριτσι η κοιλια σου θα ειναι τουρλα!!!τι θα δεις?

28xYp3.png

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ συμφωνω μαζι σου για τις αγορες μεσω νετ κι εγω το ιδιο θελω να το βλεπω να το πιανω....βεβαια εχω αγορασει διαφορα απο το νετ οπως καλλυντικα και γενικα απο φαρμακειο ψωνιζω τα παντα μεσω νετ αλλα τα γνωριζω και δεν παω στα τυφλα να μου ερθει κατι δηλαδη και να μην ξερω πως ειναι.τωρα αν σας πω ομως πως βρηκα καροτσι πασιγνωστης μαρκας σε ολα τα Ελληνικα καταστηματα και στο νετ αλλα και εδω στο λητω και σε καποια αλλα 470-540? και στο amazon βρηκα ακριβως το ιδιο 350? εε τωρα πειτε μου δεν θα ειναι κουτο να παω και να δωσω 150?περιπου παραπανω για το ιδιο ακριβως πραγμα??οπως φυσικα και παρα πολλα αλλα οπως καθησματακια μαξιλαρια θηλασμου κλπ.....δεν ξερω ακομα τι θα κανω αλλωστε για μενα ειναι παρα πολυ νωρις σημερα μπηκα στην 10η εβδομαδα αχχ βρε Μαριουλα μου να εισαι καλα που μου το θυμιζεις!!!για την πολυθρονα θηλασμου δεν ξερω κατα ποσο βολευει βασικα εγω που σκεφτομαι και τις μετακομησεις καθε φορα θα πρεπει να κουβαλαω μαζι μου και την πολυθρονα και αντε οσο ειναι μωρο την εχεις στο δωματιο του μετα που θα μεγαλωσει και το δωματιο θα γεμισει με αλλα πραγματακια του παιδιου τι θα την κανω....(για εμενα μιλαω)νομιζω οτι η ιδεα σου ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ ειναι πολυ καλη με το μαξιλαρι θηλασμου οπου μπορεις να πηγαινεις οπουδηποτε.

ΜΑΡΙΟΥΛΑ εμενα δεν με ενθουσιαζει η ιδεα των διδυμων για διαφορους λογους οπως:κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικη εισαι παντα με τον φοβο μην συμβει κατι και δεν απολαμβανεις την εγκυμοσυνη οσο θελεις,υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα προωροτητας,μετα πρεπει να εχει βοηθεια γιατι μονη με 2 μωρα που εχουν συγχρονως τις ιδιες αναγκες εε δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα,σου μεγαλωνουν και τα 2 και δεν τα εχεις χορτασει οσο θα ηθελες εε μετα και ειδικα στις μερες μας δεν ειναι ευκολο να πας και για 3ο ασε που πρεπει να αγορασεις τα παντα εις διπλουν ενω οταν ειναι ενα ενα τα πραγματακια του πρωτου μπορει να τα χρεισημοποιησει και το δευτερο οποτε κανεις και αποσβεση μμμ καποιοι απο τους λογους ειναι αυτοι....

ΛΙΛΙΤΑΚΙ πολυ ομορφο το καροτσακι σας μεγεια με το καλο να κανει το πισπιριγκακι σου τις βολτες του!!!

ΜΑΡΓΚΥ που εισαι καλε τι εγινε με την δευτερη χοριακη????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

βασικα 3 μαγαζια εχουμε σδω στο νησι,οποτε απο αυτα θα παω,αντε και σε κανα επιπλαδικο να παρω τιμη για κουνια και αλλαξιερα. που θα ηθελα να μαι και γω σε μια μεγαλη πολη και να βολταρω να τα δω να τα χορτασω οπως και συ αλλα δεν μπαινω στην διαδικασια του ταξιδιου,και το β επιπεδου εδω θα το κανω στις 13 οκτωβριου. δεν ξερω γιατι δεν θελω να κοιταξψ νωριτερα,ισως φοβαμαι. κοριτσια μου σαν σημερα ηταν περσι η πητ μου για το πρωτο μου μωρακι,το σκεφτομαι απο το πρωι,οτι τωρα μπορουα να εχω ενα μωρακι ενος χρονου και να πηγαινα για το δευτερο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...