Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το φόρουμ είναι πολύ γουρλίδικο, ίσως γιατί είστε και κορίτσια με θετική ενέργεια. Σχεδόν όλες μείνατε έγκυες από δω μέσα... Κάθε μήνα έχουμε και μια αυξημένη χοριακή. Σε λίγο θα αρχίσουν και τα γεννητούρια :-P

Χτες με τη μάρτζι συγκινήθηκα γιατί και το κορίτσι αυτό ταλαιπωρήθηκε αρκετά και τελικά της ήρθε η εγκυμοσύνη με φυσικό τρόπο. Όπως και της νένας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι εχω 3 εβδομαδες που την εκανα την αυχενική και εδειξε κατα 70% αγορακι. Αυτη ή την επόμενη εβδομάδα που θα παω για υπέρηχο μου ειπε ότι θα μαθουμε 100% το φύλλο.

αγορακι θα ειναι θα δεις:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

ειναι να πιστεψεις στο θαυμα λ ολα γινονται με λιγη υπομονή!!!!η ατακα μας ηταν ειναι κ θα ειναι...ολες θα μεινουμε εγκυες απλα δεν ξερουμε ποτε!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

1. luna82 έγκυος

2. aggelikaki έγκυος

3. pepsi1

4. deppa εγκυος

5. baby girl εγκυος

6. Elenaki25 εγκυος

7. Nena38 εγκυος

8. marioula1234 εγκυος

9. Nenos εγκυος

10. margi εγκυος

11. lilitaki εγκυος

12. cherry09 εγκυος

13. marmin εγκυος

14. iriniv έγκυος

15. Λεια 33

16. Trelokouneli εγκυος

17. tinkerbell!24

Και γω θέλω να μπω στη γουρλιδικη λίστα!!!

Διαφημίσεις

1. luna82 έγκυος

2. aggelikaki έγκυος

3. pepsi1

4. deppa εγκυος

5. baby girl εγκυος

6. Elenaki25 εγκυος

7. Nena38 εγκυος

8. marioula1234 εγκυος

9. Nenos εγκυος

10. margi εγκυος

11. lilitaki εγκυος

12. cherry09 εγκυος

13. marmin εγκυος

14. iriniv έγκυος

15. Λεια 33

16. Trelokouneli εγκυος

17. tinkerbell!24

18. Maria-Maraki27

Μάρτζι είδες σβήστηκες κι εσύ από τη λίστα!:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

1. luna82 έγκυος

2. aggelikaki έγκυος

3. pepsi1

4. deppa εγκυος

5. baby girl εγκυος

6. Elenaki25 εγκυος

7. Nena38 εγκυος

8. marioula1234 εγκυος

9. Nenos εγκυος

10. margi εγκυος

11. lilitaki εγκυος

12. cherry09 εγκυος

13. marmin εγκυος

14. iriniv έγκυος

15. Λεια 33

16. Trelokouneli εγκυος

17. tinkerbell!24

18. maria-maraki27

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καποια κοριτσακια ειχαν πει να την εξαφανισουμε την λιστα...να τις σεβαστουμε εγώ λεω...

Νομίζω ήταν η πέπσι και η Μάρτζι η οποία έμεινε έγκυος και πιστεύω πως τώρα θα θέλει να πάρει και αυτή τη χαρά και η πέπσι θα είναι η επόμενη οπότε μάλλον δεν θα έχει πρόβλημα και αυτή:rolleyes: αλλά και πάλι όπως θέλουν

Τέλειο το βιντεάκι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

286 η χοριακή. Το απόγευμα θα πάρω την επόμενη να δουμε αν αυξήθηκε. Συγκρατημένη αισιοδοξία έχω κορίτσια. Δεν σας διάβασα. Ο κέρβερος- άντρας μου δεν με αφήνει να κάθομαι πολύ ώρα μπροστά στον υπολογιστή. Σας φιλώ!!!!!

Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

κοριτσια καποια κοριτσακια ειχαν πει να την εξαφανισουμε την λιστα...να τις σεβαστουμε εγώ λεω...

τσερρυ μου η λιστα αυτη ειναι το γουρι μας με αυτην ξεκινησαμε και βαλαμε στοχο να σβηστουμε ολες μας καποια μερα και οπως ολες βλεπουμε καθε μηνα ολο και καποια σβηνετε... αν θυμαμαι σωστα μονο η πεπση δεν την ηθελε την λιστα ολες οι υπολοιπες κοπελες την θελουμε...πιστευω πως ειναι χαρα να εχουμε την λιστα και καθε μηνα να σβηνουμε και μια κοπελα, εξ'αλλου καποια κοπελα που ακομα δεν εχει μεινει εγκυουλα θα μπορουσε να την αγχωνει και η λιστα η καινουργια με τις εγκυες που γραφουν και το φυλο και την π.η.τ τι να την σβησουμε κ αυτη? αν ειναι ετσι να σταματησουμε να μιλαμε και για τις εγκυμοσυνες μας. και παλι δεν εχω προβλημα... αποφασιστε εσεις και αν δεν την θελετε την λιστα την εξαφανιζουμε;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κορίτσια άσχετο αλλά σήμερα έκανα μια πολύ ωραία ψαρόσουπα και φάγαμε μου τη ζήτησε ο αντρούλης μου και φυσικά δεν του χαλάω χατήρι :P εγώ φοβόμουν λίγο μήπως μου πέσει βαριά αλλά μου άρεσε πολύ

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...