Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

286 η χοριακή. Το απόγευμα θα πάρω την επόμενη να δουμε αν αυξήθηκε. Συγκρατημένη αισιοδοξία έχω κορίτσια. Δεν σας διάβασα. Ο κέρβερος- άντρας μου δεν με αφήνει να κάθομαι πολύ ώρα μπροστά στον υπολογιστή. Σας φιλώ!!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

286 η χοριακή. Το απόγευμα θα πάρω την επόμενη να δουμε αν αυξήθηκε. Συγκρατημένη αισιοδοξία έχω κορίτσια. Δεν σας διάβασα. Ο κέρβερος- άντρας μου δεν με αφήνει να κάθομαι πολύ ώρα μπροστά στον υπολογιστή. Σας φιλώ!!!!!

μαρτζι μου , τέλεια τα νέα σου!!!

μια χαρά θα είναι όλα!!!:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

γιουπηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!! τελεια η χοριακή

αντε κλεισε ραντεβου με τον γιατρο αυριο, σημερα, τωρααααα!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

marioula1234 (αγορακι) Π.Η.Τ=25/10/2012

lilitaki (αγορακι) Π.Η.Τ=3/12/2012

marmin (αγορακι) Π.Η.Τ= 6/12/2012

λουνα (αγορακι) Π.Η.Τ=9/1/2013

aggelikaki ( κοριτσακι??? ) Π.Η.Τ=2/2/2013

nena38 (αγορακι???) Π.Η.Τ= 6/3/2013

deppa ( ??? ) Π.Η.Τ=8/4/2013

cherry09 ( ??? ) Π.Η.Τ=22/4/13

83tdp2.pngcWE4p3.png

νενα μου διορθωσα το λαθος μου... δεν το εσβησα εγω χαρα μου απλα η λιστα που βρηκα και εβαλα ισως να μην ηταν η τελευταια που ειχαμε ανανεωσει sorry:neutral:

83tdp2.pngcWE4p3.png

μια χαρα η χοριακουλα μαργκι μου :P στον γιατρο ποτε θα πας???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Μαρτζι μου τέλεια η χοριακή σου να μπεις να μας πεις και τη δεύτερη που να δεις ότι θα είναι όχι απλά διπλάσια αλλά τριπλάσια:tongue: όπως καταλαβαίνεις εγώ είμαι πολύ αισιόδοξη για σένα όχι μόνο θα πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου αλλά σύντομα θα βρει δουλειά και ο αντρούλης σου και θα είστε και πάλι ευτυχισμένοι:P:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

νενα το ειδατε απο τοσο νωρίς???την αυχενική διαφανεια την εκανες εσυ ε?

κ γω ασπρο δωματιο θελω!!!να ειναι φωτεινο κ οτι βαλω μεσα ννα εχει παλχρωματα...οχι εντομα οπως μινι μικι...κανα σεντονακι μπορει αλλά οι τοιχοι κ οι κορνιζες τα θελω ηρεμα!!!

μαρτζι τελεια!!!αντε μιλα με τον γιατρο σου τωρα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

νενα μου διορθωσα το λαθος μου... δεν το εσβησα εγω χαρα μου απλα η λιστα που βρηκα και εβαλα ισως να μην ηταν η τελευταια που ειχαμε ανανεωσει sorry:neutral:

καλα σταματησα να κλαιω χαχα!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

νενα το ειδατε απο τοσο νωρίς???την αυχενική διαφανεια την εκανες εσυ ε?

κ γω ασπρο δωματιο θελω!!!να ειναι φωτεινο κ οτι βαλω μεσα ννα εχει παλχρωματα...οχι εντομα οπως μινι μικι...κανα σεντονακι μπορει αλλά οι τοιχοι κ οι κορνιζες τα θελω ηρεμα!!!

μαρτζι τελεια!!!αντε μιλα με τον γιατρο σου τωρα!!!

ναι εχω 3 εβδομαδες που την εκανα την αυχενική και εδειξε κατα 70% αγορακι. Αυτη ή την επόμενη εβδομάδα που θα παω για υπέρηχο μου ειπε ότι θα μαθουμε 100% το φύλλο.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

1. luna82 έγκυος

2. aggelikaki έγκυος

3. pepsi1

4. deppa εγκυος

5. baby girl εγκυος

6. Elenaki25 εγκυος

7. Nena38 εγκυος

8. marioula1234 εγκυος

9. Nenos εγκυος

10. margi εγκυος

11. lilitaki εγκυος

12. cherry09 εγκυος

13. marmin εγκυος

14. iriniv έγκυος

15. Λεια 33

16. Trelokouneli εγκυος

17. tinkerbell!24

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...