Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλύτερα να μπαινετε εδω για να βλέπετε καθε προϊον που σας ενδιαφέρει που ειναι πιο οικονομικό και σε πιο καταστημα. http://www.skroutz.gr/c/1357/baby_drawers.html

στα 60-70 ευρω εχει μπανιερες- αλλαξιερες με βαση

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγω σκεφτομαι για ενα πολυ οικονομικό κρεββατι μαλλον απο το ικεα γυρω στα 80-90 ευρω και ενα καλο στρωμα ίσως και cocomat που εχω και εγω και κανει γυρω στα 150 ευρω

Στην διευθυνση που προτεινε το lilitaki θα παω να δω ενα καροτσι που μου αρεσε!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

κοριτσάκια καλημέρα σε όλες σας!!!

Δεν σταμάτησα να σας διαβάζω και θέλω να πω καταρχάς στην margi, πολλά συγχαρητήρια και να έχει μια τεράστια χοριακή!!!! :D

Εγώ δεν έχω καθόλου ενθαρρυντικά νέα και δεν μπαίνω να γράψω για να μην σας μαυρίζω την ψυχή, είστε και σχεδόν όλες εγκυούλες και πρέπει να είστε χαρούμενες και ευτυχισμένες. Έχετε άλλα πιο ευχάριστα να σκέφτεστε και έτσι πρέπει.

Η κλομιφένη και το 2ο μήνα, αν και με αυξημένη δόση (3 χάπια) δεν έπιασε και δεν έκανα κανένα ωοθηλάκιο και επομένως δεν έγινε ωορρηξία. Θα δοκιμάσω άλλη μια φορά και αν δεν κάνω ωορρηξία τα παρατάω... γιατί είναι ξόδεμα ψυχικής ενέργειας και χρημάτων στους υπερήχους που δεν περισσεύουν. Και χαλιέμαι πολύ όταν φεύγω από την γιατρό με κανένα αποτέλεσμα.

Φιλιά σε όλες και να είστε γερές μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης που θα κρατάτε τα μωράκια σας αγκαλίτσα!!!! ;)

Δεν σταμάτησα να σας διαβάζω και θέλω να πω καταρχάς στην margi, πολλά συγχαρητήρια και να έχει μια τεράστια χοριακή!!!! :D

Εγώ δεν έχω καθόλου ενθαρρυντικά νέα και δεν μπαίνω να γράψω για να μην σας μαυρίζω την ψυχή, είστε και σχεδόν όλες εγκυούλες και πρέπει να είστε χαρούμενες και ευτυχισμένες. Έχετε άλλα πιο ευχάριστα να σκέφτεστε και έτσι πρέπει.

Η κλομιφένη και το 2ο μήνα, αν και με αυξημένη δόση (3 χάπια) δεν έπιασε και δεν έκανα κανένα ωοθηλάκιο και επομένως δεν έγινε ωορρηξία. Θα δοκιμάσω άλλη μια φορά και αν δεν κάνω ωορρηξία τα παρατάω... γιατί είναι ξόδεμα ψυχικής ενέργειας και χρημάτων στους υπερήχους που δεν περισσεύουν. Και χαλιέμαι πολύ όταν φεύγω από την γιατρό με κανένα αποτέλεσμα.

Φιλιά σε όλες και να είστε γερές μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης που θα κρατάτε τα μωράκια σας αγκαλίτσα!!!! ;)

Μαρακι μου όλα διορθωνονται στην σημερινη εποχή, η κλομιφαινη είναι ένα φαρμακο το οποιο δεν ειναι ιδιαιτερα δυνατο. Σου στελνω πμ.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

κι εγω σκεφτομαι για ενα πολυ οικονομικό κρεββατι μαλλον απο το ικεα γυρω στα 80-90 ευρω και ενα καλο στρωμα ίσως και cocomat που εχω και εγω και κανει γυρω στα 150 ευρω

Στην διευθυνση που προτεινε το lilitaki θα παω να δω ενα καροτσι που μου αρεσε!!!!

Αντί να το πάρεις από το ικεα μπορείς να δεις στο babyjunior εάν φυσικά έρχεσαι καθόλου Θεσσαλονίκη είδαμε κι εμείς στα ικεα αλλά του άντρα μου δεν του άρεσε που είχε ξύλο από κάτω (τάβλα λέγεται;) και όχι αυτά τα ανατομικά ξύλα και βρήκαμε τελικά πολύ οικονομικ΄στο παραπάνω μαγαζί είναι στην Ηλιούπολη εμείς το κλείσαμε με 70? βέβαια ήταν εκπτώσεις και το είχε 100 από 120 νομίζω και μεις πήραμε από το εργοστάσιο που είχε κομμάτια με 70 ευρώ γενικά νομίζω πως αν τους πιέσεις λίγο θα σου κάνουν έκπτωση και χωρίς να είναι εκπτώσεις εκτός κι αν πας στις εκπτώσεις Ιανουαρίου αλήθεια τι πιθανη ημερομηνία τοκετού έχεις; αααα επίσης να πω ότι εμείς ψάχναμε για μικρό κρεβάτι 120*60 αλλά και πάλι ήταν το πιο οικονομικό που βρήκα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Μαράκι δε μας στενοχωρείς καθόλου να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου για να σου στέλνουμε θετική ενέργεια έχει δίκιο η Νένα η κλομιφαίνη δεν είναι ιδιαίτερα δυνατή ούτε πιστεύω ότι το πρόβλημά σου είναι άλυτο να δεις σύντομα θα χαιρόμαστε και για σένα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

νενα μου ηρθε το καινουριο προσπεκτους του ικεα...εχει κρεββατακι με 35Ε...αλλά εγω δεν παω απο κει κ ας πληρωσω τα τριπλασια!!!θα ρωτησω μαραγκο πρωτα η θα παω στα φοιτητικα μηπως βρω κατι...στο σκρουτζ μπηκα αλλα δεν βρηκα κατι οικομικο...

μαρακι μην σκεφτεσαι τετοια ολες παρεουλα θα τα καταφερουμε!!!να μπαινεις να μας λες τα νεα σου!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

marioula1234 (αγορακι) Π.Η.Τ=25/10/2012

lilitaki (αγορακι) Π.Η.Τ=3/12/2012

marmin (αγορακι) Π.Η.Τ= 6/12/2012

λουνα (αγορακι) Π.Η.Τ=9/1/2013

aggelikaki ( κοριτσακι??? ) Π.Η.Τ=2/2/2013

nena38 ( ??? ) Π.Η.Τ= 6/3/2013

deppa ( ??? ) Π.Η.Τ=8/4/2013

cherry09 ( ??? ) Π.Η.Τ=22/4/13

μαρμιν μου εχουμε λιστα με τις π.η.τ απ'ολα τα κοριτσια :P

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαρακι μου χαιρομαι που ξανα μπηκες και μας ειπες τα νεα σου να μπαινεις να μας μιλας να νιωθεις καλυτερα γλυκια μου συντομα θα μπεις να μας πεις οτι εισαι εγκυουλα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Αντί να το πάρεις από το ικεα μπορείς να δεις στο babyjunior εάν φυσικά έρχεσαι καθόλου Θεσσαλονίκη είδαμε κι εμείς στα ικεα αλλά του άντρα μου δεν του άρεσε που είχε ξύλο από κάτω (τάβλα λέγεται;) και όχι αυτά τα ανατομικά ξύλα και βρήκαμε τελικά πολύ οικονομικ΄στο παραπάνω μαγαζί είναι στην Ηλιούπολη εμείς το κλείσαμε με 70? βέβαια ήταν εκπτώσεις και το είχε 100 από 120 νομίζω και μεις πήραμε από το εργοστάσιο που είχε κομμάτια με 70 ευρώ γενικά νομίζω πως αν τους πιέσεις λίγο θα σου κάνουν έκπτωση και χωρίς να είναι εκπτώσεις εκτός κι αν πας στις εκπτώσεις Ιανουαρίου αλήθεια τι πιθανη ημερομηνία τοκετού έχεις; αααα επίσης να πω ότι εμείς ψάχναμε για μικρό κρεβάτι 120*60 αλλά και πάλι ήταν το πιο οικονομικό που βρήκα

οτι παρω απο Θεσσαλονικη θα το παρω, θα το δω κουκλα και αυτο που λες!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

νενα μου ηρθε το καινουριο προσπεκτους του ικεα...εχει κρεββατακι με 35Ε...αλλά εγω δεν παω απο κει κ ας πληρωσω τα τριπλασια!!!θα ρωτησω μαραγκο πρωτα η θα παω στα φοιτητικα μηπως βρω κατι...στο σκρουτζ μπηκα αλλα δεν βρηκα κατι οικομικο...

μαρακι μην σκεφτεσαι τετοια ολες παρεουλα θα τα καταφερουμε!!!να μπαινεις να μας λες τα νεα σου!!!

ξερω τον εχω τον καταλογο, εγω θελω ενα ασπρο σκετο με καγκελακια τιποτα αλλο.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...