Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

lilitaki πριν χρόνια έγινε το ίδιο σε σπίτι που ήταν ακριβώς πάνω απο το αστυνομικό τμήμα...στην δωδεκανήσου κοριτσια απο θεσσαλονίκη!!!Το θυμάστε???

ελπίζω ο ανθρωπος να την βγάλει καθαρή τουλάχιστον...

η μπανιερα μαι χαρα αλλά ρε κοριτσια ακριβουτσικη δεν ειναι???ενταξει δεν τα εψαξα και εντατικά ακόμα αλλά σαν να ειδα φθηνότερες λύσεις...θα μπω λίγο πιο μετα να στειλω κανα λινκ αν μπροεσω...

ναι μαρμιν...η μαρια μαρακι μας ξεχασε νομιζω...περιμενουμε να μας πει τα νεα της!μπορει να μην ξέρει ακόμη οτι ειναι υποψήφια μάνα για τον επομενο μηνα που έχει ανοιχτή θέση η λίστα μας!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

lilitaki πριν χρόνια έγινε το ίδιο σε σπίτι που ήταν ακριβώς πάνω απο το αστυνομικό τμήμα...στην δωδεκανήσου κοριτσια απο θεσσαλονίκη!!!Το θυμάστε???

ελπίζω ο ανθρωπος να την βγάλει καθαρή τουλάχιστον...

η μπανιερα μαι χαρα αλλά ρε κοριτσια ακριβουτσικη δεν ειναι???ενταξει δεν τα εψαξα και εντατικά ακόμα αλλά σαν να ειδα φθηνότερες λύσεις...θα μπω λίγο πιο μετα να στειλω κανα λινκ αν μπροεσω...

ναι μαρμιν...η μαρια μαρακι μας ξεχασε νομιζω...περιμενουμε να μας πει τα νεα της!μπορει να μην ξέρει ακόμη οτι ειναι υποψήφια μάνα για τον επομενο μηνα που έχει ανοιχτή θέση η λίστα μας!!!

Μπράβο τσέρυ αν βρεις κάτι πιο φθηνό βάλτο να το δούμε εγώ στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης μπανιέρες αλλαξιέρες σε αυτή τη τιμή είδα και είναι κ ο λόγος που το σκέφτομαι εκτός από το χώρο αυτό που λέει το λιλιτάκι η αλήθεια τώρα το είδα αλλά θα το ψάξω δε νομίζω να δώσω τόσα λεφτά για μπανιερίτσα θα βρω άλλη λύση γιατί πολύ εκμετάλλευση σε αυτά τα βρεφικά βρε παιδί μου και συγχύζομαι ούτε τώρα με την κρίση δε βάζουν μυαλό κάποιοι έχω δει κάτι τιμές σε κρεβάτια καρότσια κλπ να σου πέφτουν οι τρίχες και τιμές προσφοράς μάλιστα

αυτό με τη δωδεκανήσου δυστυχώς δεν το θυμάμαι αλλά η μνήμη μου δεν είναι και ελέφαντα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κορίτσια είμαι τρελή δεν έχω πάρει πετσέτες για το μωρό μου απαπαπα δέν πάω καλά το έχω χάσει το μυαλό μου!!!Χαχαχαχαχαχαχα!!!

εγω πηρα μονο ενα σετ με πετσετες για το μωρο τα υπολοιπα τα πηρα μπουρνουζακια πιστευω πιο πολυ βολευουν:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

σας το πα!!!!δες τε λιστες...όλο κ κατι θα εχει ξεφυγει...εγώ την δική μου θα την κάνω σήμερα!!!θέλω να δω γενικά τι πράγματα χρειάζονται...τελικά μάλλον θα πάρω μια μεγαλη ντουλάπα καλή (άσπρη τριφυλλη, το ένα φυλλο ένα άλλο χρώμα), το κρεβατακι του μωρού το οποίο θα είναι πανφθηνο με ένα καλό στρώμα και μια καρέκλα για τον θηλασμό...αυτά!

βρε τσερρυ μου περιττο εξοδο δεν ειναι η καρεκλα θηλασμου??? εγω δεν πηρα.

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια βλέπω είστε οργανωμένες μανούλες εγώ όπως προείπα τα μόνα που έχω πάρει είναι ένα φανελάκι, ένα αριανίδικο φορμάκι για όταν θα γίνει ένα χρονόν γιατί ήταν κοντομάνικο κ δεν ήθελα να του το φοράω ως εσώρουχο, το στρωματάκι του που το βρήκα σε προσφορά από μαγαζί που έκλεινε και παρείγγειλα το κρεβατάκι του τα υπόλοιπα τον άλλο μήνα. Σκέφτομαι κι εγώ όπως και η Μαριούλα να καθαρίσω καλά το σπίτι και να βάλω τα χαλιά και μετά να φέρω το κρεβατάκι στο δωμάτιο μάλλον αρχές Νοέμβρη ή τέλος Οκτώβρη. Επίσης το δωμάτιο του ήταν ήδη βαμένο και είχα κρεβάτι και βιβλιοθήκη και ντουλάπα για νεανικό δωμάτιο που δεν θα τα βγάλω ακόμη θα κάνω μόνο χώρο για το κρεβατάκι του μωρού μας γιατί θέλω να δω αν θα κάνω και δεύτερο επειδή μόλις είμαι έτοιμη θα βάλω μπρος άλλωστε δεν μένω και με τη μυρωδιά όπως η μικρή μας :tongue: τον θέλω τον χρόνο μου. Μετά θα κάνω παιδικό μια και καλή

μαρμιν μου ναι ετσι να κανεις:Pστρωσε πρωτα το σπιτι και μετα στησε το κρεβατακι του μωρου λιγο πριν την γεννα...αχ ταιριαζουμε:tongue:και εγω το δωματιο το παιδικο το εχω ετοιμο απο επιπλα ντουλαπα γραφειο συρταριερα κρεβατι κομμωδινο κ.α... αλλα δεν ειναι μωρουδιστικα ειναι οπως ειπες για νεανικο δωματιο :Pτο κρεβατι στο παιδικο δωματιο ειναι κανονικο μονο κρεβατι που τοσο καιρο κοιμαται η αδερφη μου η οποιος συγγενεις θελησει να μεινει σπιτι μας για το βραδυ ξαδερφες μου φιλες μου κ.λ.π...το μπεμπε το κρεβατακι θα το βαλω στο δικο μ δωματιο για αρχη θα κοιμαται μαζι μας ο πριγκηπας μας πιο μετα θα το βαλω και το μπεμπε κρεβατακι στο παιδικο δωματιο

83tdp2.pngcWE4p3.png

bebe-813349211954f9147ebadb85.jpg

Αυτό θέλω κορίτσια για να μη σκύβω με 45 καλά δέν είναι???Μπένει πάνω στη μπανιέρα και είναι ψηλό!!!

πανεμορφο ειναι γλυκια μου και η τιμη τελεια! να το παρεις:D

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαριουλα μπορει δεν ξέρω...απλά όσα βρεφικά δωμάτια έχω δει έχουν και μια τέτοια καρέκλα και θεώρησα οτι θα ειναι απαραίτητη!!!και γω κοριτσια τωρα στο δωματιο έχω τα δικά μου τα φοιτητικά αλλά δεν με νοιάζει!!!θα πάρουν δρόμο...φτάνει...τα κουβαλά απο δω και απο κει μια 10 ετια...το μονο που λυπάμαι ειναι μια ντουλαπα της πεθερας μου που δεν μπορεσε να παρει γιατι δεν χορουσε στο σπιτι της και την κρατησα εγω. την εχω κανει 2 ντουλαπες και εχω απο μια σε καθε δωμάτιο...ε αυτη ειναι καινουρια και την λυπαμαι αλλά και τί να κάνω???να φορτωθώ μια ζωή μια ντουλάπα που δεν επέλεξα εγώ γιατι την λυπάμαι???

28xYp3.png

μαρμιν μου ναι ετσι να κανεις:Pστρωσε πρωτα το σπιτι και μετα στησε το κρεβατακι του μωρου λιγο πριν την γεννα...αχ ταιριαζουμε:tongue:και εγω το δωματιο το παιδικο το εχω ετοιμο απο επιπλα ντουλαπα γραφειο συρταριερα κρεβατι κομμωδινο κ.α... αλλα δεν ειναι μωρουδιστικα ειναι οπως ειπες για νεανικο δωματιο :Pτο κρεβατι στο παιδικο δωματιο ειναι κανονικο μονο κρεβατι που τοσο καιρο κοιμαται η αδερφη μου η οποιος συγγενεις θελησει να μεινει σπιτι μας για το βραδυ ξαδερφες μου φιλες μου κ.λ.π...το μπεμπε το κρεβατακι θα το βαλω στο δικο μ δωματιο για αρχη θα κοιμαται μαζι μας ο πριγκηπας μας πιο μετα θα το βαλω και το μπεμπε κρεβατακι στο παιδικο δωματιο

Ναι όντως στην αρχή και γω δίπλα μου θέλω να το έχω αλλά δεν ξέρω αν θα βάλω το κρεβάτι ή καμιά καλαθούνα εάν τελικά πάρουμε το τρίο καρότσι-κάθισμα-καλαθούνα που τα βρήκαμε προσφορά και είναι σα να πέρνεις την καλαθούνα δώρο με τίποτα δεν μπορώ να έχω το μωράκι μου να κοιμάται μακριά εδώ δίπλα μου και πάλι πιστεύω ότι τον πρώτο καιρό δεν θα με πιάνει ύπνος:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

μαριουλα μπορει δεν ξέρω...απλά όσα βρεφικά δωμάτια έχω δει έχουν και μια τέτοια καρέκλα και θεώρησα οτι θα ειναι απαραίτητη!!!και γω κοριτσια τωρα στο δωματιο έχω τα δικά μου τα φοιτητικά αλλά δεν με νοιάζει!!!θα πάρουν δρόμο...φτάνει...τα κουβαλά απο δω και απο κει μια 10 ετια...το μονο που λυπάμαι ειναι μια ντουλαπα της πεθερας μου που δεν μπορεσε να παρει γιατι δεν χορουσε στο σπιτι της και την κρατησα εγω. την εχω κανει 2 ντουλαπες και εχω απο μια σε καθε δωμάτιο...ε αυτη ειναι καινουρια και την λυπαμαι αλλά και τί να κάνω???να φορτωθώ μια ζωή μια ντουλάπα που δεν επέλεξα εγώ γιατι την λυπάμαι???

τσερρυ μ αν η ντουλαπα ειναι σε καλη κατασταση γιατι να μην την κρατησεις? το πολυ πολυ να την αλλαξεις χρωμα ας πουμε να την κανεις λευκη που θες...καλη ιδεα δεν ειναι?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Ναι όντως στην αρχή και γω δίπλα μου θέλω να το έχω αλλά δεν ξέρω αν θα βάλω το κρεβάτι ή καμιά καλαθούνα εάν τελικά πάρουμε το τρίο καρότσι-κάθισμα-καλαθούνα που τα βρήκαμε προσφορά και είναι σα να πέρνεις την καλαθούνα δώρο με τίποτα δεν μπορώ να έχω το μωράκι μου να κοιμάται μακριά εδώ δίπλα μου και πάλι πιστεύω ότι τον πρώτο καιρό δεν θα με πιάνει ύπνος:tongue:

χαχα και εγω το πιστευω αυτο:tongue: με τιποτα δεν μπορω να εχω το μωρο σε αλλο δωματιο τους πρωτους μηνες ειδικα που πνιγονται και κανουν εμετουλι στον υπνο τους εδω κοντα μου θα το εχω!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

δεν γινεται μαρμιν...η ντουλαπα ειναι ολοκαινουρια αλλά ειναι απο μελαμινη και δεν βαφεται...αν την κρατησω θα την κρατησω ετσι οπως ειναι αλλά δεν προκειται...αυτες τις μερες την μισώ γιατί πολύ με προβλημάτισε...και πιο πολ.υ τα βάζω μετον εαυτό μου γιατι λεω απο την αρχή δεν έπρεπε να την κρατησω....αλλου βαρος το φορτωθηκα εγω να στεναχωριεμαι τώρα που ειναι καινουρια και δεν την θελω...και ο αντρας μου θελει απλως να την αλλάξουμε λιγο και αν θελω να την βαψει και οτι βγει....

28xYp3.png

δεν γινεται μαρμιν...η ντουλαπα ειναι ολοκαινουρια αλλά ειναι απο μελαμινη και δεν βαφεται...αν την κρατησω θα την κρατησω ετσι οπως ειναι αλλά δεν προκειται...αυτες τις μερες την μισώ γιατί πολύ με προβλημάτισε...και πιο πολ.υ τα βάζω μετον εαυτό μου γιατι λεω απο την αρχή δεν έπρεπε να την κρατησω....αλλου βαρος το φορτωθηκα εγω να στεναχωριεμαι τώρα που ειναι καινουρια και δεν την θελω...και ο αντρας μου θελει απλως να την αλλάξουμε λιγο και αν θελω να την βαψει και οτι βγει....

μαλλον για εμενα πηγαινε το μηνυμα τσερρυ μου ε?;););)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...