Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαριουλα εχει ονλαιν κ λιστες με ολα οσα χρειαζεται ενα μωρο..τσεκαρε κ εκει αν σου λειπει κατι...

χαρα μου τα εχω ολα απο το πρωτο μωρακι απλα το μπανακι μου ειχε πει ενας ξαδερφος μου τοτε οτι θα μου το παρει δωρο για το μωρο κ ετσι δεν το ειχα αγορασει, καλα που μου το θυμισε το λιλιτακι μας!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαρα μου τα εχω ολα απο το πρωτο μωρακι απλα το μπανακι μου ειχε πει ενας ξαδερφος μου τοτε οτι θα μου το παρει δωρο για το μωρο κ ετσι δεν το ειχα αγορασει, καλα που μου το θυμισε το λιλιτακι μας!

Ναι και εγώ το ψάχνω λίγο θέλω με βάση που ακουμπάει πάνω στη μπανιέρα γιατί με τη μέση που έχω δέν μπορώ να σκύβω και το μπάνιο μου δέν έχει χώρο για βάση εκτός μπανιέρας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κορίτσια είμαι τρελή δεν έχω πάρει πετσέτες για το μωρό μου απαπαπα δέν πάω καλά το έχω χάσει το μυαλό μου!!!Χαχαχαχαχαχαχα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

σας το πα!!!!δες τε λιστες...όλο κ κατι θα εχει ξεφυγει...εγώ την δική μου θα την κάνω σήμερα!!!θέλω να δω γενικά τι πράγματα χρειάζονται...τελικά μάλλον θα πάρω μια μεγαλη ντουλάπα καλή (άσπρη τριφυλλη, το ένα φυλλο ένα άλλο χρώμα), το κρεβατακι του μωρού το οποίο θα είναι πανφθηνο με ένα καλό στρώμα και μια καρέκλα για τον θηλασμό...αυτά!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια βλέπω είστε οργανωμένες μανούλες εγώ όπως προείπα τα μόνα που έχω πάρει είναι ένα φανελάκι, ένα αριανίδικο φορμάκι για όταν θα γίνει ένα χρονόν γιατί ήταν κοντομάνικο κ δεν ήθελα να του το φοράω ως εσώρουχο, το στρωματάκι του που το βρήκα σε προσφορά από μαγαζί που έκλεινε και παρείγγειλα το κρεβατάκι του τα υπόλοιπα τον άλλο μήνα. Σκέφτομαι κι εγώ όπως και η Μαριούλα να καθαρίσω καλά το σπίτι και να βάλω τα χαλιά και μετά να φέρω το κρεβατάκι στο δωμάτιο μάλλον αρχές Νοέμβρη ή τέλος Οκτώβρη. Επίσης το δωμάτιο του ήταν ήδη βαμένο και είχα κρεβάτι και βιβλιοθήκη και ντουλάπα για νεανικό δωμάτιο που δεν θα τα βγάλω ακόμη θα κάνω μόνο χώρο για το κρεβατάκι του μωρού μας γιατί θέλω να δω αν θα κάνω και δεύτερο επειδή μόλις είμαι έτοιμη θα βάλω μπρος άλλωστε δεν μένω και με τη μυρωδιά όπως η μικρή μας :tongue: τον θέλω τον χρόνο μου. Μετά θα κάνω παιδικό μια και καλή

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

bebe-813349211954f9147ebadb85.jpg

Αυτό θέλω κορίτσια για να μη σκύβω με 45? καλά δέν είναι???Μπένει πάνω στη μπανιέρα και είναι ψηλό!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

bebe-813349211954f9147ebadb85.jpg

Αυτό θέλω κορίτσια για να μη σκύβω με 45? καλά δέν είναι???Μπένει πάνω στη μπανιέρα και είναι ψηλό!!!

Τέλειο είναι και πάμφθηνο γιατί μπορεί να μην έχω ψωνίσει αλλά τις έρευνές μου τις έκανα όμως πιάστηκα αδιάβαστη δεν ήξερα ότι υπάρχει και τέτοιο που μπαίνει στη μπανιέρα ήταν το πρόβλημά μου γιατί και οι δύο ήμασταν ψηλοί αλλά ούτε εγώ έχω χώρο ούτε μέσα ούτε έξω από το μπάνιο είχα σκεφτεί κάτι αλλά μόνο σαν έσχατη λύση. Αυτό υπάρχει και στο ίντερνετ; ή μόνο στο μαγαζι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τέλειο είναι και πάμφθηνο γιατί μπορεί να μην έχω ψωνίσει αλλά τις έρευνές μου τις έκανα όμως πιάστηκα αδιάβαστη δεν ήξερα ότι υπάρχει και τέτοιο που μπαίνει στη μπανιέρα ήταν το πρόβλημά μου γιατί και οι δύο ήμασταν ψηλοί αλλά ούτε εγώ έχω χώρο ούτε μέσα ούτε έξω από το μπάνιο είχα σκεφτεί κάτι αλλά μόνο σαν έσχατη λύση. Αυτό υπάρχει και στο ίντερνετ; ή μόνο στο μαγαζι

http://www.oneira.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=3539&ref=bestprice.gr εδώ το βρήκα !!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

τέλεια αυτό το μαγαζί υπάρχει και στη Θεσσαλονίκη βέβαια η τιμή απ' ότι κατάλαβα αφορά μόνο τη βάση συν άλλα 33 για τη μπανιέρα σύνολο 78 κι εγώ απόρησα γιατί το συγκεκριμένο μαγαζί δεν είναι τόσο οικονομικό για να το έχει πακέτο 45 βέβαια και στα 78 είναι μια νορμάλ τιμή γιατί τόσο πωλούνται και οι μπανιέρες αλλαξιέρες οι οποίες πολύ μου άρεσαν αλλά το σκέφτομαι λόγω χώρου και επειδή είναι για λίγο καιρό με βάλατε σε σκέψη πάλι κορίτσια πάνω που είχα αρχίσει να κατασταλάζω

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

τέλεια αυτό το μαγαζί υπάρχει και στη Θεσσαλονίκη βέβαια η τιμή απ' ότι κατάλαβα αφορά μόνο τη βάση συν άλλα 33 για τη μπανιέρα σύνολο 78 κι εγώ απόρησα γιατί το συγκεκριμένο μαγαζί δεν είναι τόσο οικονομικό για να το έχει πακέτο 45 βέβαια και στα 78 είναι μια νορμάλ τιμή γιατί τόσο πωλούνται και οι μπανιέρες αλλαξιέρες οι οποίες πολύ μου άρεσαν αλλά το σκέφτομαι λόγω χώρου και επειδή είναι για λίγο καιρό με βάλατε σε σκέψη πάλι κορίτσια πάνω που είχα αρχίσει να κατασταλάζω

Βρέ άν είναι να είναι καλά η μέση μου και 100 δίνω!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Πρίν 10 λεπτά κορίτσια πέσανε πυροβολισμοί 10 μέτρα από το σπίτι μου ληστεία με τραυματία μέσα στη μέρα το Α.Τ έίναι στα 20 μέτρα και ο Δράστης ξέφυγε καλό έ???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Πρίν 10 λεπτά κορίτσια πέσανε πυροβολισμοί 10 μέτρα από το σπίτι μου ληστεία με τραυματία μέσα στη μέρα το Α.Τ έίναι στα 20 μέτρα και ο Δράστης ξέφυγε καλό έ???

Καλά βρε κορίτσι που μένεις; Κοίτα μήπως έχει καμιά κάμερα να πας να μιλήσεις για να σε γνωρίσουμε κι εμείς που δεν έχουμε facebook:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...