Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουτε εγω μαρμιν τα κανω κ ας μην εχω την δικη σου εμπειρία....κανω τα ξεκουραστα κ οταν κ αν μπορω....μετα το πρωτο τριμηνο εχει ο Θεός...όλα θα ειναι αλλιως τοτε αλλά κ τοσα πολλά μαζί μπα...δεν πειραματιζομαι...ειπες το καλυτερο..παν μετρον αριστον!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Pepsi, σου εύχομαι να ειναι η τελευταία περίοδός σου!

Κορίτσια, πειράζει που δεν έχω τίποτα από συμπτώματα; Μόνο κατι πονάκια πού και πού στην κοιλιά! Εν τω μεταξύ φοβάμαι να κάνω το παραμικρό μην κάνω κακό στο μικρό!!! Δεν σκούπισα σήμερα, δεν καθάρισα, ούτε τα πιάτα δεν έπλυνα. Μήπως το παρακάνω;

μαργκι μου προσεχε χαρα μου μην κανεις βαριες δουλεια τωρα τα πιατα δεν πειραζει και αν τα πλυνεις αλλα το πρωτο 3μηνο να εισαι πολυ προσεκτικη ας μαζευτει και λιγη σκονη...σιγα τι εγινε?;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

αν εχανα το μωρακι μου και ηξερα πως εφταιγα εγω που π,χ εκανα πολλες δουλειες και επαθα αποκολληση δεν θα το αντεχα θα ενιωθα τυψεις σε ολη μου την ζωη!!!!!!!!! και εγω στην 1η μ εγκυμοσυνη μου ελεγαν να μην κουραζομαι κ τετοια κ εγω ελεγα εγκυος ειμαι οχι αναπηρη! και οντως δεν επαθα κατι με τα τοσα που εκανα...τωρα ομως δεν ρισκαρω να κανω αυτα που εκανα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη φοβαμαι πολυ να κουραζω τον εαυτο μου μην μου παθει κατι το μωρο μου...γι'αυτο αφηνω τους εγωισμους στην ακρη και προσπαθω να ξεκουραζομαι οσο μπορω...κανω μονη μ τις δουλιτσες αλλα οταν μπορω και νιωθω καλα...πολλες εχουν χασει μωρακια η εχουν γεννησει προωρα απο κουραση και δουλειες!

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερα!!!!αχ κοριτσια καθε μερα που ξεκιναει και ξυπναω κ ειμαι καλα χαιρομαι την ζωή πραγματικά!!!χθες περιττο να σας πω οτι εφαγα συνολικά 4 πιπερια!!!!!!!μαγειρεψα κιολας χωρις να μου μυριζουν ολα κ να μην αντεχω....εχω γινει σχεδον περδικι!!!!

λεω σχεδον γιατι η πιεση μου ειναι στα ταρταρα....η γιατρος που με μετρησε ειχα 9 μεγαλη κ 3 μικρή!!!!ενδιαφερον?χθες στην εκκλησια το πρωι ξαπλωθηκα....μαυρισαν ολα γυρω μου αλλά επειδη ξερω τον εαυτο μου πορολαβα κ ξαπλωσα...όταν γυρισα σπιτι εφαγα μισο κεσεδακι τουρσι μετρηθηκα κ η μικρη ηταν 4.5!!!!τα καλυτερά μου ειναι αυτά!!!!Δόξα το Θεό να λέμε...τουλαχιστον αυτο το ελεγχω εγώ...αν ειχα φαει εστω κ λιγο δεν θα το παθαινα...αλλά ηθελα να κοινωνίσω!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

coffee-cup.gifκαλημερα φιλεναδιτσες μου!!! τι κενετε???

week_55.gif τιμερα ειναι σημερα??????????????????????????????????????????ειναι δευτερα και ναι αλλαζω εβδομαδα:P:p:pειμαι 32 αβδομαδων!!! αντε 6 εβδομαδουλες μου εμειναν!

λιλιτακι κ εσυ αλλαζεις εβδομαδα σημερα και η ντεππα μας! ντεππουλα δες πως μεγαλωσε το νινι σου στο τικερακι σου:P

τσερρυ μου κ εμενα η πιεση μου χαμηλη ειναι αλλα οχι κ ετσι εσενα παρα ειναι χαμηλη:shock:

μαργκι περιμενουμε νεα σου:D

κοριτσια εγω αυριο θα ειμαι στην ροδο για την μηνιαια μου επισκεψη στον γυναικολογο μου και θα κανω κ εκει το ντομπλερ το εχω κανει κ εδω αλλα δεν πειραζει...

83tdp2.pngcWE4p3.png

coffee-cup.gifκαλημερα φιλεναδιτσες μου!!! τι κενετε???

week_55.gif τιμερα ειναι σημερα??????????????????????????????????????????ειναι δευτερα και ναι αλλαζω εβδομαδα:P:p:pειμαι 32 αβδομαδων!!! αντε 6 εβδομαδουλες μου εμειναν!

λιλιτακι κ εσυ αλλαζεις εβδομαδα σημερα και η ντεππα μας! ντεππουλα δες πως μεγαλωσε το νινι σου στο τικερακι σου:P

τσερρυ μου κ εμενα η πιεση μου χαμηλη ειναι αλλα οχι κ ετσι εσενα παρα ειναι χαμηλη:shock:

μαργκι περιμενουμε νεα σου:D

κοριτσια εγω αυριο θα ειμαι στην ροδο για την μηνιαια μου επισκεψη στον γυναικολογο μου και θα κανω κ εκει το ντομπλερ το εχω κανει κ εδω αλλα δεν πειραζει...

Καλημέρα κοριτσάκια!!!Ναί σήμερα η μέρα μας χιχιχιχιχι:tongue: 28 εβδομάδων και ακόμα μου μοιάζει όνειρο!!!Εμείς κορίτσια τα έχουμε σχεδόν αγοράσει όλα για το μωρο από έπιπλα τώρα βάφουμε και το δωμάτιο (ο αντρουλης μου δηλαδή εγώ δίνω μόνο οδηγίες:tongue::tongue::tongue:)και όσο γα ρουχλάκια αγόρασα εγώ τα πρωτά του και μου έτειλε και η αδερφή μου πολλά του ανιψιού μου οπότε δέν νομίζω να χρειαστώ άλλα τέλος Σεπτεμβρίου θα μου φερουν τα επιπλάκια και μετα θα πλύνω και τα ρουχαλάκια του να μπούν κατευθείαν στα δικά του συρταράκια!!!Θέλω ακόμα παρκοκρέββατο και μπανάκι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

αχ ποσο σας ζηλευω κοριτσια!!!η πιο ωραια φαση!!!ανυπομονώ!!!λιλιτακι τι χρωμα το δωματιο???πως θα το φτιάξεις μέσα??

Κίτρινο ,γαλάζιο το βάφω τώρα για φιγούρες ακόμα δέν έχω καταλήξει θα πάω σε μαγαζί με ταπέτσαρίες και θα ζητήσω να μου φτιάξουν το όνομα του να μπεί στον ενα τοίχο και γα τους υπόλοιπους θα δώ...

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Α ξέχασα να σας πώ από σήμερα αδειούχα ......... άντε να δώ πώς θα περάσει ο καιρός!!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!Ναί σήμερα η μέρα μας χιχιχιχιχι:tongue: 28 εβδομάδων και ακόμα μου μοιάζει όνειρο!!!Εμείς κορίτσια τα έχουμε σχεδόν αγοράσει όλα για το μωρο από έπιπλα τώρα βάφουμε και το δωμάτιο (ο αντρουλης μου δηλαδή εγώ δίνω μόνο οδηγίες:tongue::tongue::tongue:)και όσο γα ρουχλάκια αγόρασα εγώ τα πρωτά του και μου έτειλε και η αδερφή μου πολλά του ανιψιού μου οπότε δέν νομίζω να χρειαστώ άλλα τέλος Σεπτεμβρίου θα μου φερουν τα επιπλάκια και μετα θα πλύνω και τα ρουχαλάκια του να μπούν κατευθείαν στα δικά του συρταράκια!!!Θέλω ακόμα παρκοκρέββατο και μπανάκι!!!

λιλιτακι μου με το καλο να χρησιμοποιησεις ολα τα πραγματακια που αγορασες στον μπεμπη σου!!! καλε ωραια μανα ειμαι εγω.... μπανακι ξεχασα να παρω:tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Α ξέχασα να σας πώ από σήμερα αδειούχα ......... άντε να δώ πώς θα περάσει ο καιρός!!!!!!!!!

αχχχχχχχχ μεγαλο θεμα για το πως θα περασει ο καιρος δεν περναει ο ατιμος!!! αντε να ευχαριστηθεις την αδεια σου να ξεκουραστεις τωρα :P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...