Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

pepsi σιγουρα θα ρθει και η σειρα σου,εσυ ,η λια και τινκερμπελ μεσα στο επομενο 3μηνο θα μεινετε ,ειμαι σιγουρη σου λεω,απλα δεν ξερω τι σειρα. τωρα εχω να παω σε ενα τραπεζι γαμου και βαριεμσι τοσο μα τοσο πολυ....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Pepsi, σου εύχομαι να ειναι η τελευταία περίοδός σου!

Κορίτσια, πειράζει που δεν έχω τίποτα από συμπτώματα; Μόνο κατι πονάκια πού και πού στην κοιλιά! Εν τω μεταξύ φοβάμαι να κάνω το παραμικρό μην κάνω κακό στο μικρό!!! Δεν σκούπισα σήμερα, δεν καθάρισα, ούτε τα πιάτα δεν έπλυνα. Μήπως το παρακάνω;

εμενα αυτη η φιλη μου η γυναικολογος μου ειχε πει απο την αρχη αν ειναι να αποβαλεις θα αποβαλεις και στο κρεβατι να εισαι αν ειναι να συμβει θα συμβει!!τωρα η αληθεια ειναι πως δεν πρεπει να κουραζεσαι και πολυ για παραδειγμα στις οδηγιες μετα την εξωσωματικη εγραφε οχι ηλεκτρικη σκουπα τωρα γιατι οχι συγκεκριμενα η ηλεκτρικη δεν μπορω να στο εξηγησω επισσης ελεγε για 5 μερες ξεκουραση και μονο μεσα στο σπιτι εγω την τριτη μερα βγηκα και πηγα με το αυτοκινητο μια αποσταση 20 λεπτων για φαγητο και μεσα στην λακουβα ο δρομος οποτε θεωρω πως αν ειναι να γινει κατι θα γινει οσο για συμπτωματα αστο μην το ψαχνεις......και μακαρι να μην εχεις γιατι αν αρχησουν οι εμετοι και οι αναγουλες ειναι χαλια η κατασταση αααα και τα νευρα αχχχ αυτα τα νευρα αν μπορουσα θα σκοτωνα ολο τον κοσμο.....

ρε κοριτσια εχω 3 μερες τωρα που με ποναει υπερβολικα το στηθος μου ειδικα οι θηλες πονανε παρα πολυ αλλα και τσουζουν μιλαμε ωρες ωρες ειναι αρκετα επωδυνο και εχω παρατηρησει οτι ειναι πολυ ζεστες επισσης δεν θυμαμαι αν σας το ειπα κι εχθες αλλα εχω χασει 3 κιλα φυσικα αυτο ειναι πολυ καλο για μενα αλλα νιωθω συνεχεια μια αηδια......

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλημέρα! Μόλις γύρισα από την εκκλησία, δεν σας διάβασα γιατί δεν έχω πολύ χρόνο. Είμαι άυπνη και κλείνουν τα μάτια μου από την κούραση.

Σήμερα γιορτάζει ο Αγιος Ιωακείμ και η Αγία Αννα, οι γονείς της Παναγίτσας μας. Διπλή γιορτή αφού χθες γιόρταζε η χάρη Της. Οπως ξέρετε η Αγιοι αυτοί άνθρωποι πολλά χρόνια προσπαθούσαν για παιδί, αλλά δεν τα κατάφερναν. Ξέρουν τι περνά ένα άτεκνο ζευγάρι. Κι έρχεται η ώρα να το βοηθήσουν........

Ετσι λοιπόν και μας μετά από τόσα χρόνια αναμονής, θέλησαν σήμερα στη γιορ΄τη τους να μας δώσουν μία μεγάλη χαρά! Για πρώτη φορά ΄μετά από τρία ολόκληρα χρόνια είχα καθυστέρηση και πήρα από το τέστ εγκυμοσύνης ένα πεντακάθαρο + !!!!

Δεν το πιστεύω, απλά έχω μείνει άφωνη. Είναι σαν να μην είμαι εγώ. Συγκρατιέμαι για να δω τα αποτελέσματα της χοριακής αυριο. Σας παρακαλώ πολυ να το γλεντήσουμε όταν με το καλό το δω να είναι στην μήτρα μου. Ευχομαι να πάνε όλα καλά!

Σας ευχαριστώ πολύ που ήσαστε διπλα μου!

Μάτρζι μου!!!Τα συγχαρητήρια μου!!!Όλα θα πάνε καλά!!!

Η Αγία Άννα και όλοι οι Άγιοι είναι δίπλα σου!!!Σου το απόδειξαν!!!

είμαι πολύ συγκινημένη και χαρούμενη!!!

θα περιμένουμε μέχρι να πας στο γιατρό!!!άλλα είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα καλά!!!

χαίρομαι πάρα πολύ μα πάρα πολύ...μετά από τόσες δυσκολίες!!

αχ κορίτσι μου όλα θα πάνε τέλεια!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Margi μου και γω πιστεύω ότι καλά κάνεις και προσέχεις άλλωστε μην ξεχνάμε ότι οι γιαγιαδες μας είναι σοφές και οι απόψεις της επιστήμης διίστανται οπότε καλύτερα να είσαι προσεκτική εγώ που όταν πήγαμε να ακούσουμε καρδούλα είπε η γυναικολόγος ότι η αιμορραγία στη μήτρα μπορεί να ήταν δεύτερο μωράκι που χάθηκε ακόμακ και τώρα καμιά φορά σκέφτομαι μήπως φταίει που περπάτησα τότε, μήπως που είδα έργο και στενοχωρέθηκα και άλλα χαζά φαντάσου να μου συνέβαινε στο ένα και μοναδικό μου μωράκι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Μάρτζι μου, να ξεκουράζεσαι..να μην κάνεις τίποτα...να αφήσεις τον αντρούλη σου να σε προσέχει.!!

:) :)

αύριο θα ξανακάνεις χοριακή?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Tinkermpel, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Σύντομα να δίνουμε ευχές και σε όλες τις υπόλοιπες. Σας το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.

Στους γονείς μου δεν είπαμε τίποτα. Θα πάω πρώτα στο γιατρό να δω αν είναι ενδομήτριο και μετά θα τους το πω.

Βρε κορίτσια, μία συγγενής μου είναι στο νοσοκομείο ( πολύ δικό μας άτομο) και αύριο χειρουργείται. Να πάω ή όχι; Δεν ξέρω καθόλου. Και η μάνα μου που με ρώτησε πριν αν θα πάμε, της είπα ότι έχω δουλειά και δεν θα πάω. Η αλήθεια είναι πως όντως΄] έχω δουλειά. Θα πάω στο μικροβιολόγο να μου ξαναπάρει αίμα και προς το μεσημέρι θα είναι έτοιμες και οι δύο χοριακές για να δούμε και πόσο αυξάνονται! Θα πάρω και τηλ τη γιατρό να δω πότε θα μου κλέισει ραντεβού. Αχ, ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Βρες μια δικαιολογια για να μην πας πες οτι εχεις να ετοιμασεις κατι σημαντικό πχ. οτι πηρε ο διευθυντης απο το σχολειο και σου ζητησε να κανεις κατι για το σχολειο.

Αν δεν σε πιστεψει πες ότι δεν αισθανεσαι και πολυ καλα ότι εισαι λίγο κρυωμενη και καλύτερα να μην πας κοντα σε αρρωστους.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Tinkermpel, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Σύντομα να δίνουμε ευχές και σε όλες τις υπόλοιπες. Σας το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.

Στους γονείς μου δεν είπαμε τίποτα. Θα πάω πρώτα στο γιατρό να δω αν είναι ενδομήτριο και μετά θα τους το πω.

Βρε κορίτσια, μία συγγενής μου είναι στο νοσοκομείο ( πολύ δικό μας άτομο) και αύριο χειρουργείται. Να πάω ή όχι; Δεν ξέρω καθόλου. Και η μάνα μου που με ρώτησε πριν αν θα πάμε, της είπα ότι έχω δουλειά και δεν θα πάω. Η αλήθεια είναι πως όντως΄] έχω δουλειά. Θα πάω στο μικροβιολόγο να μου ξαναπάρει αίμα και προς το μεσημέρι θα είναι έτοιμες και οι δύο χοριακές για να δούμε και πόσο αυξάνονται! Θα πάρω και τηλ τη γιατρό να δω πότε θα μου κλέισει ραντεβού. Αχ, ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει.

Κορίτσι μου αφού χειρουργείται αύριο πιστεύω πως δεν είναι απαραίτητο να πας αύριο κι όλας κάνε τη χοριακή σου δες τα αποτελέσματα αν η δεύτερη είναι διπλάσια της πρώτης τότε πιστεύω πως μπορείς να ηρεμήσεις έπειτα μιλά με τη γυναικολόγο σου τη ρωτάς για το νοσοκομείο και κάνεις ότι σου πει

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

margi είναι πολύ νωρίς ακόμα για συμπρώματα...μετά την 6η εβδομάδα να τα περιμένεις αν και σου ευχομαι να εισαι απο τις τυχερες που δεν θα εχεις κανενα συμπτωμα αλλά και αν εχεις να ξερεις οτι οταν θα εισαι χαλια απο ανακατωσουρες όλα παν τελεια μεσα σου!!

η δική μου γιατρός ειπε να ειμαι ξαπλα οσο μπορώ για να δεσει καλυτερα το μωρακι, να μην κουραζομαι, αν θελώ να κανω καμια δουλεια (συμμαζεμα - πιατα και τιποτα άλλο) να τα κανω σιγά σιγά και οχι όλα μαζι...να κάθομαι στο ενδιαμεσο και φυσικα να αποφυγω τις μεγαλες αποστασεις, γενικά τις μετακινήσεις....σε αυτήν την φαση μου ειχε πει οτι δεν θελουμε πονους χαμηλα (πήρα ουτροτζεσταν 100 αν θυμάσαι, αν παρεις βαλτα κατευθειαν στον κολπο) και δεν θελουμε αιμα...εδώ ειμαστε οτι χρειαστεις ρωτάς...στην συγγενή σου...οχι οτι θα παθεις κάτι αλλά μπορει να σου ζητήσουν πχ να φερεις μια καρεκλα και τι θα πεις που δεν θ αξερουν τιποτα...πανε πιο μετα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

εμενα αυτη η φιλη μου η γυναικολογος μου ειχε πει απο την αρχη αν ειναι να αποβαλεις θα αποβαλεις και στο κρεβατι να εισαι αν ειναι να συμβει θα συμβει!!τωρα η αληθεια ειναι πως δεν πρεπει να κουραζεσαι και πολυ για παραδειγμα στις οδηγιες μετα την εξωσωματικη εγραφε οχι ηλεκτρικη σκουπα τωρα γιατι οχι συγκεκριμενα η ηλεκτρικη δεν μπορω να στο εξηγησω επισσης ελεγε για 5 μερες ξεκουραση και μονο μεσα στο σπιτι εγω την τριτη μερα βγηκα και πηγα με το αυτοκινητο μια αποσταση 20 λεπτων για φαγητο και μεσα στην λακουβα ο δρομος οποτε θεωρω πως αν ειναι να γινει κατι θα γινει οσο για συμπτωματα αστο μην το ψαχνεις......και μακαρι να μην εχεις γιατι αν αρχησουν οι εμετοι και οι αναγουλες ειναι χαλια η κατασταση αααα και τα νευρα αχχχ αυτα τα νευρα αν μπορουσα θα σκοτωνα ολο τον κοσμο.....

ρε κοριτσια εχω 3 μερες τωρα που με ποναει υπερβολικα το στηθος μου ειδικα οι θηλες πονανε παρα πολυ αλλα και τσουζουν μιλαμε ωρες ωρες ειναι αρκετα επωδυνο και εχω παρατηρησει οτι ειναι πολυ ζεστες επισσης δεν θυμαμαι αν σας το ειπα κι εχθες αλλα εχω χασει 3 κιλα φυσικα αυτο ειναι πολυ καλο για μενα αλλα νιωθω συνεχεια μια αηδια......

οντως αν ειναι να αποβαλεις αποβαλεις, ο συνηθες λογος ειναι χρωμοσωμικές ανωμαλίες...ομως αποκολληση μπορεις να παθεις οποτεδηποτε!!!

οι θηλές ε???πονανε ολοκληρα εμενα αλλά τα χαιρομαι κιολας ετσι μεγαλα μεγαλα που τα βλεπω!!!!τι καλα να μεινουν ετσι...

οι περισσοτερες χανουν κιλα στην αρχη, αν τρως καλα μην σε αγχωνει...αν οχι..προσπαθησε να τρως ποιοτικα τουλαχιστον κ με το λιγο να περνεις βιταμινες!!!οσο αυτο για την αηδια...δυσκολο...το ξερω!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

οντως αν ειναι να αποβαλεις αποβαλεις, ο συνηθες λογος ειναι χρωμοσωμικές ανωμαλίες...ομως αποκολληση μπορεις να παθεις οποτεδηποτε!!!

αποκολληση μπορεις να παθεις και κανοντας εμετο η ακομα και αν φτερνιστεις δυνατα ολα χρειαζοντε προσοχη στον τροπο που θα τα κανεις εμενα θυμαμαι απο την αρχη μου ελεγε συνεχεια ''εισαι εγκυος οχι αρρωστη αν θελεις να το παιξεις οτι δεν πρεπει να κανεις τιποτα καντο για τους αλλους αρκει να μην το πιστεψεις εσυ''και βλεπω πως εχει απολυτο δικιο μου δειχνει και το σωμα μου πλεον τι μπορω να κανω και τι οχι.

qWD1p2.png

xdgMp2.png

"παν μετρον άριστον" όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι εννοείται πως δεν είμαστε άρρωστες αλλά καλό θα είναι να προσέχουμε λίγο ειδικά όταν έχουμε δυσκολευτεί τόοοοοοοοσο να μείνουμε έγκυες και με βαρύ ιστορικό όμως πάνω απ' όλα θα κάνουμε ότι μας λένε οι γυναικολόγοι μας και ότι μας κάνει εμάς να νιώθουμε καλύτερα κάθε γυναίκα και κάθε οργανισμός διαφέρει εγώ για παράδειγμα στην αρχή της εγκυμοσύνης δεν θα έκανα με τίποτα όλα αυτά που μας είπε η ντεππα ότι έκανε ακόμη κι αν ήμουν καλά αλλά έτσι κι αλλιώς την έβγαλα στο κρεβάτι ένα τρίμηνο οπότε ήταν μονόδρομος για μένα εγώ επίσης δεν οδηγώ ακόμη και τώρα έχω φιλενάδα που οδηγούσε σχεδόν με το που γέννησε και άλλη που δεν οδηγούσε και την τράκαραν (οδηγούσε ο άντρας της και απλά την χτύπησαν ενώ ήταν σταματημένο το όχημα) και στη δεύτερη εγκυμοσύνη της όπου έχασε το μωράκι και τώρα που είναι πάλι έγκυος αλλά ευτυχώς είναι καλά όλα είναι σχετικά λοιπόν

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...