Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Μόλις γύρισα από την εκκλησία, δεν σας διάβασα γιατί δεν έχω πολύ χρόνο. Είμαι άυπνη και κλείνουν τα μάτια μου από την κούραση.

Σήμερα γιορτάζει ο Αγιος Ιωακείμ και η Αγία Αννα, οι γονείς της Παναγίτσας μας. Διπλή γιορτή αφού χθες γιόρταζε η χάρη Της. Οπως ξέρετε η Αγιοι αυτοί άνθρωποι πολλά χρόνια προσπαθούσαν για παιδί, αλλά δεν τα κατάφερναν. Ξέρουν τι περνά ένα άτεκνο ζευγάρι. Κι έρχεται η ώρα να το βοηθήσουν........

Ετσι λοιπόν και μας μετά από τόσα χρόνια αναμονής, θέλησαν σήμερα στη γιορ΄τη τους να μας δώσουν μία μεγάλη χαρά! Για πρώτη φορά ΄μετά από τρία ολόκληρα χρόνια είχα καθυστέρηση και πήρα από το τέστ εγκυμοσύνης ένα πεντακάθαρο + !!!!

Δεν το πιστεύω, απλά έχω μείνει άφωνη. Είναι σαν να μην είμαι εγώ. Συγκρατιέμαι για να δω τα αποτελέσματα της χοριακής αυριο. Σας παρακαλώ πολυ να το γλεντήσουμε όταν με το καλό το δω να είναι στην μήτρα μου. Ευχομαι να πάνε όλα καλά!

Σας ευχαριστώ πολύ που ήσαστε διπλα μου!

Κοριτσάρα μου ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ δέν μπορώ να σταματήσω να κλαίω από χαρα Μεγάλη η Χάρη της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

δεν πειράζει πεπσι μου εσύ τον επομενο μήνα...σου στέλνουμε ένα φορουμ μπεμπεδοσκονη όλη πανω σου και στα υπολοιπα κοριτσια που περιμενουν....λίγες μείνατε κοριτσακια και οπως ειπαμε όλες θα μεινετε...απλά δεν ξερουμε ποτε...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Εμενα Μαριουλα μου ηρθε πρωι πρωι. Απλά εχω χαλασει τον κυκλο μου πλεον με το αγχος μου

Pepsi μη μασάς πάμε γερά για τον επόμενο μήνα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Πολύ με συγκινείτε με την χαρά που δείχνετε! Σας ευχαριστώ τόσο πολύ. Εγώ είμαι πάρα πολύ συγκρατημένη ακόμη. Σας φιλώ όλες σας!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

συγχαρητηρια margi μου,μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και μια μεγαλη χοριακη αυριο για να το πιστεψεις επιτελους. κοριτσια εχουμε δεθει και αγαπηθει παρα πολυ εδω μεσα,μολις ο διαβασα με πιασαν τα ζουμια,οσο χαιρομαι για σας καθε φορα που συμβαινει κατι ευχαριστο,δεν χαιρομαι για τις γνωστες μου,που θα τις συναντησω και θα μου τα πουν και ας τις γνωριζω.

ετσι τωρα θα εχουμε συνεχεια στη λιστα με την ημερομηνια γεννησης,δεν θα μεινει κανεννας μηνας κενος.pepsi θα εισαι η επομενη.

πω πω πολυ χαρηκα...

Λοιπον θα πρεπει να συντονισουμε τις κεραιες μας προς την pepsi. Εχει προτεραιότητα λόγω παλαιότητας στο forum. Οι ευχες και οι προσευχες στην pepsi για να γινει μανουλα συντομα. Και εγω το πιστευω ακραδαντα αν πολλοι ανθρωποι σκεφτονται το ιδιο πραγμα καταφέρνουν να το προκαλέσουν. Αντε καμιά να μην μεινει στη λίστα μεχρι να αλλάξει ο χρονος.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Λοιπον θα πρεπει να συντονισουμε τις κεραιες μας προς την pepsi. Εχει προτεραιότητα λόγω παλαιότητας στο forum. Οι ευχες και οι προσευχες στην pepsi για να γινει μανουλα συντομα. Και εγω το πιστευω ακραδαντα αν πολλοι ανθρωποι σκεφτονται το ιδιο πραγμα καταφέρνουν να το προκαλέσουν. Αντε καμιά να μην μεινει στη λίστα μεχρι να αλλάξει ο χρονος.

θα συμφωνησω απολυτα φυσατε ολες να στειλουμε μπολικη μπεμπεδοσκονη στην ΠΕΠΣΙ φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ οριστε κοριτσακι παρε ολη την μπεμπεδοσκονη και μαζι και ολη την θετικη μας ενεργεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Pepsi, σου εύχομαι να ειναι η τελευταία περίοδός σου!

Κορίτσια, πειράζει που δεν έχω τίποτα από συμπτώματα; Μόνο κατι πονάκια πού και πού στην κοιλιά! Εν τω μεταξύ φοβάμαι να κάνω το παραμικρό μην κάνω κακό στο μικρό!!! Δεν σκούπισα σήμερα, δεν καθάρισα, ούτε τα πιάτα δεν έπλυνα. Μήπως το παρακάνω;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

καλα κανεις,και γω τους πρωτους 3 μηνες ετσι ημουν,τωρα εχω παρει αερα και οχι πολυ. η γιαγια μου,μου ελεγε να ξεκουραζεσαι,να εισαι ξαπλωμενη συνεχεια,να δεσει πανω σου το μωρο καλα και αμα δεσει μη φοβασαι τιποτα πια. προπαθησε να το ευχαριστηθεις κοριτσακι.και τι θα γινει αν αυτους τους 3 μηνες ή το πρωτο διαστημα σε φροντισουν λιγο παραπανω οι αλλοι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...