Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Pepsi μου, σου έυχομαι σύντομα να δεις ένα θετικό τεστ!

Ναι, Μαριούλα, θα κα΄νουμε υπομονή μέχρι να δω τις χοριακές και να με δει γιατρός. Βγαίνω τώρα, θα πάω να ξαπλώσω, είμαι πολύ κουρασμένη. σας ευχαριστώ. Μια προσευχούλα κορίτσια μου για μένα να δω σάκο!!!

θα προσευχηθουμε ολα τα κοριτσια μαργκι μου για εσενα γιατι το αξιζεις! αυριο κιολας θα πας για σακο ναι???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρτζιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι τελειαααααααααααααα νέαααααα είναι αυτΑ? Μπραβο κοριτσι μου μπράβο!!! Άντε φτανουμε και μεις στο πολυποθητο. Λίγες μειναμε πιαααααα!!!!!!!!!

πεπση μου εσυ τι εγινε αδιαθετησες? σου ευχομαι να μεινεις πολυ πολυ συντομα εγκυος εσυ η λεια και η τινγκερμπελ μας μεινατε πολυ λιγες και να δεις που μεχρι να γεννησω ολο κ καποια θα μεινει ακομα:D

83tdp2.pngcWE4p3.png

Όντως κορίτσια κι εγώ σκεφτόμουν αυτό που είπε η Μαριούλα ότι δηλαδή μέχρι να γεννήσει όλες θα μείνουμε Μάρτζι εννοείται ότι όλα θα πάνε καλά αυτή την φορά εγώ με βουλωμένη σάλπιγγα και πάλι ο Θεούλης βοήθησε και δεν έγινε εξωμήτριο αύριο θα δεις μια τεράστια χοριακή:tongue: Μπράβο πάντως και στον αντρούλη σου που σε ξύπνησε να πάτε να ευχαριστήσετε τους Αγίους εμείς εδώ κοντά μας έχουμε εκκλησία των Αγίων και πήγαμε χθες το απόγευμα να ανάψουμε κεράκι γιατί πριν μείνω πάντα τους παρακαλούσα και πήγαινα κάθε χρόνο στη γιορτή τους το θεώρησα αγένεια να μην πάω τώρα που είμαι έγκυος.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μαρτζιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι τελειαααααααααααααα νέαααααα είναι αυτΑ? Μπραβο κοριτσι μου μπράβο!!! Άντε φτανουμε και μεις στο πολυποθητο. Λίγες μειναμε πιαααααα!!!!!!!!!

αντε τωρα η δικη σου η σειρα..και μην αργεις περιμενουν κι αλλα κοριτσια!!!!

να σας πω βρε κοριτσια οτι κι εγω καθε φορα που ακουγα για καποιο κοριτσι απο εδω μεσα με επιανε μια συγκινηση ενα ριγος στην δικη μου εγκυμοσυνη δεν αισθανθηκα τιποτα ημουν πολυ ψυχρη και απο τοτε για οποια εγκυμοσυνη κι αν ακουσω δεν με συγκινει λεω οκ και τι εγινε φυσικα χαιρομαι για ολες και για την ΜΑΡΓΚΙ το ηθελα πολυ να ακουσω τα τοσο ευχαριστα νεα της αλλα δεν μπορω να πω οτι συγκινουμαι πλεον ισως ειναι μια αυτοαμυνα για τα ασχημα που θα ακολουθησουν τι να πω δεν ξερω.....παντως χαιρομαι παρα πολυ οταν ακουω πως εχετε ΕΝΑ υγιεστατο μωρακι και το περιμενετε πως και πως!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Όντως κορίτσια κι εγώ σκεφτόμουν αυτό που είπε η Μαριούλα ότι δηλαδή μέχρι να γεννήσει όλες θα μείνουμε Μάρτζι εννοείται ότι όλα θα πάνε καλά αυτή την φορά εγώ με βουλωμένη σάλπιγγα και πάλι ο Θεούλης βοήθησε και δεν έγινε εξωμήτριο αύριο θα δεις μια τεράστια χοριακή:tongue: Μπράβο πάντως και στον αντρούλη σου που σε ξύπνησε να πάτε να ευχαριστήσετε τους Αγίους εμείς εδώ κοντά μας έχουμε εκκλησία των Αγίων και πήγαμε χθες το απόγευμα να ανάψουμε κεράκι γιατί πριν μείνω πάντα τους παρακαλούσα και πήγαινα κάθε χρόνο στη γιορτή τους το θεώρησα αγένεια να μην πάω τώρα που είμαι έγκυος.

καλα εκανες και πηγες μαρμιν μου καλε ναι ολες εγκυες θα μεινουν μεχρι να γεννησω εγω:P:p:p αν οχι ολες μεχρι να γεννησω αντε και ενα δυο μηνες μετα μεχρι τις κοβω το πολυ σε 3 μηνες ολες θα ειναι εγκυες!:D

83tdp2.pngcWE4p3.png

Εμενα Μαριουλα μου ηρθε πρωι πρωι. Απλά εχω χαλασει τον κυκλο μου πλεον με το αγχος μου

κριμα πεπση μου αλλα δεν το βαζουμε κατω...προχωραμε δυναμικα για τον επομενο μηνα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

ααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχ κοριτσαρα μου μαρτζι μου συγκινηθηκα απιστευτα!!!αρχισα να φωνάζω και τρομαξε ο άντρας μου!!!!μπραβο κοπελάρα μου....στο ειπα εμεις θα μεινουμε μαζι!!!!τελεια τελεια τελεια....θα δεις ολα θα παν τελεια!!!!αχ μπραβο...οπως λεει και η νενα ουτε οταν εμεινα εγω δεν ενθουσιαστικα τοσο!!!πω πω χαρα!!!!το ηξερα!!ο Θεος ειναι μεγάλος και μας βλέπει όλους...να πηγαινεις να κοινωνας το μωρακι σου και ολα θα παν καλα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

αχ κοριτσαρες αν σας ειχα θα σας εδεινα απο ενα φιλι στις κοιλιτσες!!!πλεον το μικρο μου δεν ειναι το μικροτερο της παρεας!!!!

ντεππα εσενα θα σε μαλωνα και λιγο...ξερεις εσυ...μην παιζεις με την τυχη σου...κάτι σου ειπε η μικρή!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Πάντως κορίτσια εγώ όταν πήρα τη χοριακή μου δεν καταλάβαινα τίποτα γιατί είχε μόνο το νούμερο όταν πήρα τη γυναικολόγο μου και φώναζε είσαι, είσαι έβαλα τα κλάματα αφού και τώρα που το σκέφτομαι μου έρχεται να κλάψω και κάθε φορά που το θυμάμαι και θυμάμαι και τον αντρούλη μου τον καημένο από δίπλα να με βλέπει και να προσπαθώ να του πω ότι είμαι για να μη νομίζει ότι κλαίω επειδή δεν είμαι ώσπου τελικά του έδωσα το τηλ να μιλήσει στη γυναικολόγο και από τότε όταν βλέπω εδώ μέσα ότι κάποια έμεινε έγκυος ειδικά μετά από τόσο κόπο όπως η Μάρτζι μας συγκινούμε και χαίρομαι πάρα πολύ

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

[quote=cherry09;1714745

ντεππα εσενα θα σε μαλωνα και λιγο...ξερεις εσυ...μην παιζεις με την τυχη σου...κάτι σου ειπε η μικρή!!!

Συμφωνώ απόλυτα κάναμε αμαν να μείνουμε τώρα έχουμε χρέος να το προστατεύουμε με όλους τους τρόπους ειδικά εάν δεν έχετε κλείσει ούτε το πρώτο τρίμηνο όσο καλά και να νιώθετε ΠΡΟΣΟΧΗ

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

εγω που το ειχα καταλαβει απο την προηγουμενη μερα πηγα να κανω το τεστ και την χοριακη απλα για να εχω αποδεικτικα στοιχεια!!!!ήμουν σχεδον αναισθητη...άσε που ουτε να κατουρησω το στικακι δεν προλαβα...έδειξε ένα καραμπινατο + στο δευτερολεπτο.....και φυσικα χοριακή 1280...πάνω απο 10 εισαι εγκυος...

28xYp3.png

εγω που το ειχα καταλαβει απο την προηγουμενη μερα πηγα να κανω το τεστ και την χοριακη απλα για να εχω αποδεικτικα στοιχεια!!!!ήμουν σχεδον αναισθητη...άσε που ουτε να κατουρησω το στικακι δεν προλαβα...έδειξε ένα καραμπινατο + στο δευτερολεπτο.....και φυσικα χοριακή 1280...πάνω απο 10 εισαι εγκυος...

Απλά εμένα η χοριακή μου ηταν 138 και πάνω που πήγα να χαρώ γιατί είχα κάνει και παλιότερα και βγαίναν 0 ή 1, 2 βλέπω δίπλα τα νούμερα 1η εβδοδάμα τόσο 2η τόσο και λέω εγώ τώρα σε ποια είμαι; και μπερδεύτηκα ασε που είχα πολύ πολύ άγχος και να το είχα καταλάβει φοβόμουν να το παραδεχτώ

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εμενα Μαριουλα μου ηρθε πρωι πρωι. Απλά εχω χαλασει τον κυκλο μου πλεον με το αγχος μου

κρίμα πέπσι μου αλλά κι εσύ θα μείνεις σύντομα θα το δεις όντως όμως αυτό το θεματάκι με τη δουλειά δε σε βοηθάει και πολύ βρε κορίτσι μου εκτός από το άγχος έχει χαλάσει και η ψυχολογία σου. Αλήθεια οι γονείς σας πού μένουν; Θεσσαλονίκη;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...