Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

marioula1234 (αγορακι) Π.Η.Τ=25/10/2012

lilitaki (αγορακι) Π.Η.Τ=3/12/2012

marmin (αγορακι) Π.Η.Τ= 6/12/2012

λουνα (αγορακι) Π.Η.Τ=9/1/2013

aggelikaki ( κοριτσακι??? ) Π.Η.Τ=2/2/2013

nena38 ( ??? ) Π.Η.Τ= 6/3/2013

deppa ( ??? ) Π.Η.Τ=8/4/2013

cherry09 ( ??? ) Π.Η.Τ=22/4/13

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Μόλις γύρισα από την εκκλησία, δεν σας διάβασα γιατί δεν έχω πολύ χρόνο. Είμαι άυπνη και κλείνουν τα μάτια μου από την κούραση.

Σήμερα γιορτάζει ο Αγιος Ιωακείμ και η Αγία Αννα, οι γονείς της Παναγίτσας μας. Διπλή γιορτή αφού χθες γιόρταζε η χάρη Της. Οπως ξέρετε η Αγιοι αυτοί άνθρωποι πολλά χρόνια προσπαθούσαν για παιδί, αλλά δεν τα κατάφερναν. Ξέρουν τι περνά ένα άτεκνο ζευγάρι. Κι έρχεται η ώρα να το βοηθήσουν........

Ετσι λοιπόν και μας μετά από τόσα χρόνια αναμονής, θέλησαν σήμερα στη γιορ΄τη τους να μας δώσουν μία μεγάλη χαρά! Για πρώτη φορά ΄μετά από τρία ολόκληρα χρόνια είχα καθυστέρηση και πήρα από το τέστ εγκυμοσύνης ένα πεντακάθαρο + !!!!

Δεν το πιστεύω, απλά έχω μείνει άφωνη. Είναι σαν να μην είμαι εγώ. Συγκρατιέμαι για να δω τα αποτελέσματα της χοριακής αυριο. Σας παρακαλώ πολυ να το γλεντήσουμε όταν με το καλό το δω να είναι στην μήτρα μου. Ευχομαι να πάνε όλα καλά!

Σας ευχαριστώ πολύ που ήσαστε διπλα μου!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΩΠΩ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΧΟΡΙΑΚΗΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλημέρα! Μόλις γύρισα από την εκκλησία, δεν σας διάβασα γιατί δεν έχω πολύ χρόνο. Είμαι άυπνη και κλείνουν τα μάτια μου από την κούραση.

Σήμερα γιορτάζει ο Αγιος Ιωακείμ και η Αγία Αννα, οι γονείς της Παναγίτσας μας. Διπλή γιορτή αφού χθες γιόρταζε η χάρη Της. Οπως ξέρετε η Αγιοι αυτοί άνθρωποι πολλά χρόνια προσπαθούσαν για παιδί, αλλά δεν τα κατάφερναν. Ξέρουν τι περνά ένα άτεκνο ζευγάρι. Κι έρχεται η ώρα να το βοηθήσουν........

Ετσι λοιπόν και μας μετά από τόσα χρόνια αναμονής, θέλησαν σήμερα στη γιορ΄τη τους να μας δώσουν μία μεγάλη χαρά! Για πρώτη φορά ΄μετά από τρία ολόκληρα χρόνια είχα καθυστέρηση και πήρα από το τέστ εγκυμοσύνης ένα πεντακάθαρο + !!!!

Δεν το πιστεύω, απλά έχω μείνει άφωνη. Είναι σαν να μην είμαι εγώ. Συγκρατιέμαι για να δω τα αποτελέσματα της χοριακής αυριο. Σας παρακαλώ πολυ να το γλεντήσουμε όταν με το καλό το δω να είναι στην μήτρα μου. Ευχομαι να πάνε όλα καλά!

AAAAAAAAA!!!!!!!!!! ZHTΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ρε κοπελια!!!! ειδες ότι τα θαυματα συμβαινουν!!!! εγω παντως ευχηθηκα να γινει όπως σε μενα!!!!! Αχχχ!!!! χαιρομαι πολυ για σενα γιατι το ηθελες πολυ!!!! Αντε με το καλο μια τεραστια χοριακή!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

nena38 ( αγορακι??? ) Π.Η.Τ= 6/3/2013

αντε ακομα μια να γραφτει απο αυριο!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

παναθεμα σε εγω κλαιω ηδη, ουτε για το δικο μου αποτελεσμα δεν εκλαψα.....

αλλα τοσες ευχες που πηρες απο εδω μεσα ηταν αδυνατο να μην συμβει!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

μαργκι μου τι τελεια νεα ειναι αυτα μπαινω συνεχεια απο το πρωι για να διαβασω αυτο ακριβως που διαβασα!!! γιατι καλε να μην το γιορτασουμε το μωρακι ειναι μεσα στην μητρα σου και ολα μα ολα θα πανε καλα θα το δεις!!! αυριο θα πας στο γιατρο και θα δεις τον σακο που θα ειναι στην μητρα σου και θα ηρεμησεις! ναι οπως το ακουσες αυριο θα πας δεν ειναι νωρις ο σακος θα φανει!!! εγω εκανα τεστ σαββατο βραδυ και δευτερα πηγα στο γιατρο και τον σακο μια χαρα τον ειδαμε...καταλαβαινω ποσο πολυ φοβασαι αλλα ο Χριστουλης μας δεν θα σε αφηνε ετσι και ημουν σιγουρη γι'αυτο! εξ'αλλου σας το ειπα πως μεχρι να γεννησω εγω θα σας γκαστρωσω ολες:tongue::tongue::tongue::tongue:πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ χαιρομαι μαργκι μου:P:p:p σου ευχομαι να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη και σε λιγους μηνες να κρατας αγκαλιτσα ενα υγιεστατο και ομορφο μωρακι!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Ευχαριστώ βρε κοριτσάκια μου! Δεν μπορώ να το πιστέψω......Ρωτάω συνέχεια τον εαυτό μου "τώρα είμαι έγκυος;" και απλά δεν δίνω απάντηση. Σαν να βλέπω όνειρο. Χθες ήμασταν σε ένα γάμο και γυρίσαμε 4 το πρωί. 6 ξύπνησα και το έκανα. Μόλις είδα το σταυρό πήγα και ξύπνησα τον άντρα μου. Δεν το πίστευε. Το κοίταζε, το ξανακοίταζε, έτριβε τα μάτια του. Μου λέει "κοιμήσου να ξεκουραστείς" Εγώ αποκοιμήθηκα και αυτός σηκώθηκε, έκανε μπάνιο και με ξύπνησε να παμε εκκλησία να ευχαριστήσουμε τους Αγίους και το Θεό! Τώρα κοιμάται. Είμαστε συγκρατημένοι ακόμη΄. Θα ηρεμήσουμε όταν το δούμε μέσα στην μήτρα!!!! Φοβάμαι λίγο.....Δεν λέω τίποτα ακόμη σε κανέναν. Ούτε στους γονείς μου. Θα πάρω τηλ το διευθυντή του σχολείου να ζητήσω λίγες μέρες άδεια. Ντρέπομαι να τον πάρω κι αυτόν.....Αχ, κορίτσια, βλέπω όνειρο; Ηπια και είμαι μεθυσμένη;;;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μαριούλα μου εγώ το περίμενα ότι θα βάλω πολλά κιλά το θέμα όμως δεν είναι μόνο πώς τα έβαλα αλλά και που γιατί όσοι με βλέπου μου λένε μπράβο έτσι να μείνεις δεν έβαλες πολλά κιλά και η αλήθεια είναι ότι τα μπράτσα μου και το πρόσωπό μου δεν έχουν παχύνει έκανα μεγάλη κοιλιά βέβαια φαίνεται εκεί τα έβαλα:tongue: επίσης έχουν πρηστεί αρκετά τα πόδια μου αφού μόνο κανά δυο παπούτσια μου μπαίνουν πλέον σήμερα ντύθηκα να πάω εκκλησία και πήγα να βάλω κάτι παπούτσια που μου ήταν φαρδιά και τα κρατούσα μόνο και μόνο για όταν και αν πρηζόταν τα πόδια μου και έμπαινε μόνο τα δάχτυλα αν και δεν το καταλαβαίνω ότι είναι τόσο πολύ αλλά δεν πειράζει το αγγελουδάκι μου να είναι καλά και όλα τα άλλα είναι μηδαμινά:P

εννοειται γλυκια μου τα μωρα μας να ειναι καλα!!!!:P:p:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

παναθεμα σε εγω κλαιω ηδη, ουτε για το δικο μου αποτελεσμα δεν εκλαψα.....

αλλα τοσες ευχες που πηρες απο εδω μεσα ηταν αδυνατο να μην συμβει!!!!!

Αν σου πω ότι δεν έκλαψα, θα το πιστέψεις; Κι εγώ έκλαιγα όταν διάβαζα ευχάριστα εδώ μέσα, αλλά τώρα με τα δικά μου είμαι τέρας ψυχραιμίας. :P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ευχαριστώ βρε κοριτσάκια μου! Δεν μπορώ να το πιστέψω......Ρωτάω συνέχεια τον εαυτό μου "τώρα είμαι έγκυος;" και απλά δεν δίνω απάντηση. Σαν να βλέπω όνειρο. Χθες ήμασταν σε ένα γάμο και γυρίσαμε 4 το πρωί. 6 ξύπνησα και το έκανα. Μόλις είδα το σταυρό πήγα και ξύπνησα τον άντρα μου. Δεν το πίστευε. Το κοίταζε, το ξανακοίταζε, έτριβε τα μάτια του. Μου λέει "κοιμήσου να ξεκουραστείς" Εγώ αποκοιμήθηκα και αυτός σηκώθηκε, έκανε μπάνιο και με ξύπνησε να παμε εκκλησία να ευχαριστήσουμε τους Αγίους και το Θεό! Τώρα κοιμάται. Είμαστε συγκρατημένοι ακόμη΄. Θα ηρεμήσουμε όταν το δούμε μέσα στην μήτρα!!!! Φοβάμαι λίγο.....Δεν λέω τίποτα ακόμη σε κανέναν. Ούτε στους γονείς μου. Θα πάρω τηλ το διευθυντή του σχολείου να ζητήσω λίγες μέρες άδεια. Ντρέπομαι να τον πάρω κι αυτόν.....Αχ, κορίτσια, βλέπω όνειρο; Ηπια και είμαι μεθυσμένη;;;;;

οχι δεν βλεπεις ονειρο!!!ουτε και μεθυσμενη εισαι!!! ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!! τι τεστ εκανες?σταυρο συνηθως εχουν τα κλιαρ μπλου σωστα?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

οχι δεν βλεπεις ονειρο!!!ουτε και μεθυσμενη εισαι!!! ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!! τι τεστ εκανες?σταυρο συνηθως εχουν τα κλιαρ μπλου σωστα?

Σωστά!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

nena38 ( αγορακι??? ) Π.Η.Τ= 6/3/2013

αντε ακομα μια να γραφτει απο αυριο!!!!

απο σημερα πρεπει κανονικα να την βαλω γιατι ειναι εγκυουλα αλλα αντε θα της κανω το χατηρι και θα περιμενω ως αυριο που θα δει τον σακο!:P:p:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαρτζιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι τελειαααααααααααααα νέαααααα είναι αυτΑ? Μπραβο κοριτσι μου μπράβο!!! Άντε φτανουμε και μεις στο πολυποθητο. Λίγες μειναμε πιαααααα!!!!!!!!!

Pepsi μου, σου έυχομαι σύντομα να δεις ένα θετικό τεστ!

Ναι, Μαριούλα, θα κα΄νουμε υπομονή μέχρι να δω τις χοριακές και να με δει γιατρός. Βγαίνω τώρα, θα πάω να ξαπλώσω, είμαι πολύ κουρασμένη. σας ευχαριστώ. Μια προσευχούλα κορίτσια μου για μένα να δω σάκο!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Σωστά!!!

χαρα μου τα κλιαρ μπλου ειναι απο τα πιο αξιοπιστα τεστ που υπαρχουν γιορτασε το πες το παντου μην φοβασαι για τιποτα τα εφτασε η στιγμη τα ονειρα σου να αρχισουν να πραγματοποιουνται!:D I LOVE YOU!!!! μου εδωσες τεραστια χαρα μαργκι μου!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...