Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κατ αρχην ευχαριστω παρα πολυ ολες για τις ευχες σας!!!!!!!!!!να ειστε ολες καλα με τις οικογενειες σας και να εχετε στην ζωη σας οτι επιθυμητε!!!μετα ευχαριστω ολες που με αναζητησαν ειτε απο εδω ειτε με πμ...λοιπον απο την Κυριακη το πρωι εχω επισκεψεις την Δευτερα πηγα το λαπ τοπ για φορματ γιατι ετρωγε κατι κοληματα τελευταια και μου ειχε σπασει τα νευρα την Τριτη φυγαμε ξεκινησαμε πρωι απο εδω πηγαμε Θεσσαλονικη την γυρησαμε ολη καναμε κατι ψωνια περιτο να σας πω οτι πεθανα στην κουραση το απογευμα φυγαμε για Καβαλα μεχρι που φτασαμε Θεσσαλονικη δεν ξεραμε που να παμε Χαλκιδικη(που εγω ηθελα για να δω και την Νενα)η Καβαλα-Θασο τελικα μιλησε κι ο αντρας μου με ενα φιλο του και αποφασησαν την δευτερη επιλογη φτασαμε Καβαλα 8 το απογευμα δεν φτανει που ειχα πεθανει απο τις 7 το πρωι εριξα και το περπατημα να βρω ξενοδοχειο τελικα βρηκαμε ενα αθλιο τελοσπαντων ουτε 12 ωρες δεν μειναμε εκει οποτα ας παει στο καλο η Καβαλα δεν μου πολυ αρεσε αλλο περπατημα το βραδυ να δουμε λιγο την Καβαλα και να βρουμε και κατι να φαμε μετα στο ξενοδοχειο επεσα ξερη το πρωι ανοιξα τα ματια μου και σκεφτομουν οτι θα τους εχω λερωσει τα σεντονια και το κρεβατι απο τα αιματα αυτο μου ειχε καρφωθει στο μυαλο οτι θα ειχα αιμορραγια τελικα ολα στο μυαλο μου ηταν ουτε αιμα ουτε τιποτα απλα πονουσα παντου ποδια μεση και η κοιλια μου ηταν σκληρη τελοσπαντων φευγουμε περναμε απεναντι Θασο εκει ηταν φανταστικα μου αρεσε παρα πολυ βρηκαμε ενα καταπληκτικο ξενοδοχειο ειχε πολυ ομορφα δωματια φανταστικη θεα,πισινα και πολυ εξυπηρετικους ιδιοκτητες αα και τελειο φαγητο εκει εκανα οτι δεν εχω κανει απο αρχες Ιουλιου τι μπανιο στην πισινα τι μπανιο στην θαλασσα τι περπατημα τι βαλιτσες σηκωσα τι ανηφορες κατηφορες τι σκαλες (καλα αυτα τα τελευταια τα ειχα ξανακανει) επισσης το νησι εχει καταπληκτικο φαγητο το θεμα ειναι οτι εγω δεν μπορω να φαω σχεδον τιποτα με 2 μπουκιες φουσκωνω αν δοκιμασω να φαω παραπανω υποφερω δεν εχω τοσες ζαλαδες και αναγουλες αλλα οταν ερχοταν η ωρα να παραγγειλουμε δεν ηθελα τιποτα ο καταλογος να εχει χιλιαδες πραγματα κι εγω να μην θελω τιποτα μονο μια φορα πηρα δικο μου πιατο τις υπολοιπες επαιρνα απο μια πιρουνια απο τους υπολοιπους (δεν ειναι ξενοι ο αδερφος μου με την κοπελα του)την ημερα των γενεθλιων μου τσακωθηκα με τον αντρα μου η αληθεια ειναι πως εχω φοβερα και τρομερα νευρα ολα μου φταινε και ειδικα μαζι του τα βαζω ακομα και για πολυ ασημαντους λογους του λεω πολυ σκληρα λογια μετα το μετανιωνω αλλα εκεινη την ωρα που με τσαντιζει και βλεπει οτι αρχιζω και εκτροχιαζομαι κι αυτος το συνεχιζει εεε θελω να τον σκοτωσω τελικα ειμασταν 2 μερες σκοτωμενοι πηρα και την μανα μου κατι της ειπα πηγε να τον δικαιολογησει τσακωθηκα και μαζι της τελικα μπηκε στη μεση ο αδερφος μου και τα βρηκαμε με τον αντρα μου με την μανα μου ομως οχι ακομα της το κραταω!!!!σημερα περασαμε κι απ τα Γιαννενα για ψωνια παλι αχχχχ μετα απο τοσο ταξιδι τοση ταλαιπωρια να σου και τοσες ωρες περπατημα στα Γιαννενα και αφου εκλεισαν τα μαγαζια πηγαμε και σε ολα τα πολυκαταστηματα...........τετοια εξτριμ πραγματα δεν τα εκανα ουτε πριν μεινω εγκυος χαχαχα τελικα καποια στιγμη εφτασα σπιτακι μου πηρα και το λαπτοπ μου φυσικα με το που φτασαμε εκανα και τις δουλιτσες μου ααα πηραμε και καινουριο πλυντηριοκαι μας το εφεραν κι αυτο μολις γυρησαμε σπιτι εβαλα και 2 πλυντηρια αμεσως το ενα τελειωσε και ειναι στο στεγνωτηριο και το αλλο δεν εχει τελειωσει ακομα να δω ποιος θα τα σιδερωσει...ο αδερφος μου θα φυγουν την Δευτερα στεναχωριεμαι που θα φυγουν αν ακαι κουραστηκα αρκετα αλλα δεν μπορω να πω οταν ειμαστε σπιτι ολοι βοηθανε ενταξη δεν κανουν αυτα που κανω εγω αλλα δεν μπορω να πω μια βοηθεια την προσφερουν!!!αυτα ηταν τα δικα μου!!!

αν εξαιρεσεις την καβαλα που δεν σου αρεσε ολα τα αλλα ηταν καλα:Pμια χαρα περασες ντεππα μου:P με γεια το πλυντηριο χαρα μου... α και μην πολυ καμαρωνεις που κουραζεσαι, περπατας ωρες και σηκωνεις πραγματα και βαλιτσες το δυσκολο δεν ειναι μονο να μεινουμε εγκυες ειναι ακομα πιο δυσκολο να φτασουμε την εγκυμοσυνη μας ως το τελος!!! θελει προσοχη χαρα μου...

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στα δικα σας τωρα...μην με παρεξηγησετε οσα θυμαμαι.....

ΠΕΠΣΙ μπορω εν μερη να σε καταλαβω εζησα κι εγω σ αυτην την πολη και δεν περασα και τα καλυτερα χρονια οι ανθρωποι ειναι ψυχροι και αν δεν εχουν κατι να κερδισουν απο σενα σε ποδοπατανε εγω δοξα τον Θεο δεν ειχα μεινει χωρις δουλεια φυσικα αλλαξα 3 δουλειες αλλα δεν εμεινα καθολου χωρις δουλεια αλλιως θα ειχα φυγει την ιδια μερα μαλιστα καποιο διαστημα δουλευα σε 2 δουλειες συγχρονως και οι 3 εργοδοτες κοιτοισαν να εκμεταλλευτουν η ανθρωπους ειχαν η ζωα δεν διεφερε και πολυ γι αυτους οταν γνωρησα τον αντρα μου επρεπε να επιλεξω θα αφησω την δουλεια μου θα αλλαξω ζωη και θα τον ακολουθησω η θα τον ξεχασω και θα προχωρησω παρακατω...ειχα ορκιστει στην Τριπολη να μην ξανακανω σχεση με καποιον απο εκει γιατι ηθελα καποια στιγμη να φυγω ετσι επελεξα να φυγω αφησα τα παντα και τον ακολουθησα ξεροντας πως εδω που θα ερχομουν δεν θα εβρισκα δουλεια ξεροντας πως με την δουλεια που κανει ο αντρας μου καθε 3-4 χρονια θα μετακομιζω θα βρισκομαι απο το ενα μερος της Ελλαδας στο αλλο και ξεροντας πως αυτο δυσκολευει ακομα περισσοτερο το να βρω μια δουλεια το εκανα ομως και δεν το εχω μετανιωσει ομως ξερω πως οτι και να γινει αυτος την δουλεια του θα την εχει και οσο και να τον εχουν μειωσει τον μισθο του καθε μην αθα τον παιρνει αν ηταν ανεργος η αν δουλευε καπου που σημερα ειναι και αυριο δεν ξερουμε δεν θα το αποφασιζα!!!αν λοιπον θελεις την δικη μου γνωμη σου λεω να μην φυγεις γιατι ολο αυτο θα ειναι περιτα εξοδα την στιγμη που θα πρεπει να ξαναεπιστρεψεις κανε την προσπαθεια σου και οταν με το καλο θα εισαι εγκυουλα τοτε κανεις αυτες τις κινησεις θα παρεις την αποσπαση σου θα δουλεψεις οσο μπορεσεις μετα θα παρεις και την αδεια σου και μεχρι να τελειωσει θα εχεις παρει και την μεταθεση θα εχεις και το μωρακι σου θα εισαι και εκει που θελεις και ολα μια χαρα!!!!!οτι και να αποφασησεις σου ευχομαι να σου ερθουν ολα καλα!!!!!

ΤΣΕΡΡΥ ακουσατε καρδουλα???μπραβο κοριτσι μου ολα καλα!!!κι εγω δεν ειχα συγκινηθει καθολου ομως....μονο ειχα ιδρωσει και νομιζα οτι θα λυποθημησω......τα ουτροτζεσταν τα βαζω κι εγω κολπικα γιατι μου ειπε ο γιτρος οτι εχουν πολυ καλυτερη απορροφηση και βοηθουν και τον τραχηλο μεχρι ποτε θα τα βαζεις???εγω αυριο η μεθαυριο τα σταματαω

ΜΑΡΓΚΙ πολυ χαιρομαι που σε ακουω ανεβασμενη μακαρι την Δευτερα να εχεις μια τεραστιααααα χοριακη περιμενουμε με αγωνια!!!!καλε ασε τον Χριστιανο να χορευει οπως θελει κι εμενα ο αντρας μου δεν ειναι καθολου του χορου για τον γαμο τον ειχα παει σε σχολη χορου αλλα αν δεν το εχεις μεσα σου....ηταν σαν να μην πηγε φυσικα απο τοτε δεν εχει ξανασηκωθει αφου δεν του αρεσει και καθολου ενω εγω ειμαι ικανη και στο σπιτι αν ακουσω χορευτικα να χορευω μονη μου και ολα τα ειδη δεν εχω προβλημα...

ΜΑΡΙΟΥΛΑ τι ηταν κι αυτο που επαθες???με το που αρχησα να διαβασω το μηνυμα μου κοπηκε η ανασα ελεγα Παναγια μου να εχει καλη καταληξη!!!αχχχχ τι ωραια ετοιμασες και τα πραγματακια σας τελεια!!!!!!!!!!!περιμενουμε φωτο απο ολα!!!αντε να φτιαξει η διαθεση μας και να παιρνουμε και ιδεες!!

ΛΙΛΙΤΑΚΙ μια χαρα το πισπιριγκακι σου μεγαλωσε και ετοιμαζετε ελπιζω να μην αλλαξει θεση και να φτασετε ετσι μεχρι το τελος!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ παραπονιαρικο!!!!!εγω πριν φυγω σε ειχα αναζητησει παντως...ειναι αληθεια οτι επισαν αυτον που εβαλε την φωτια?????

ΜΑΡΜΙΝ μια χαρα κι εσενα το μικρουλι σου..αληθεια εσυ πως πας απο ετοιμασιες???

ΝΕΝΑ πως εισαι κοριτσακι μου???καλα αυτη η ψυχολογια ας μην πω τιποτα παραπανω κι εμενα σκατα ειναι.πολυ στεναχωρηθηκα τελικα που δεν ηρθαμε αλλα απο δω και περα που θα ψαχνω ησυχα και οικογενειακα μερη θα ερθω σιγουρα να παιζουν και τα μωρα μας!!!!

ΤΙΓΚΕΡ πως εισαι????ετοιμαζεσαι??σε τι φαση βρισκεσαι αδιαθετησες???ποτε ξεκιναμε την τυχερη προσπαθεια????

δεν θυμαμαι τιποτ αλλο και παλι ζητω συγνωμη αν ξεχασα τιποτα αλλα κλεισαν τα ματια μου!!!σας καληνυχτιζω δεν ξερω αν θα καταφερω να μπω αυριο αλλα απο την Δευτερα θα ειμαι συνεχως κοντα σας!!!φιλακια πολλα σε ολες!!!!!!!!!!

ασε με αυτο που επαθα κατατρομαξα ντεππα μου ευτυχως που ολα πηγαν καλα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

τινκερμπελ μου σου ευχομαι πολυ πολυ συντομα να δεις κ εσυ θετικο τεστ στα χερια σου:P

τσερρυ μου μην νευριαζεις στην κατασταση σου εμενα παλι ο αντρας μου στο θεμα επιπλα,κρεβατακι,ρουχαλακια και γενικα ειναι οτι πω εγω δεν ασχολειται οτι τον ρωτησω για να μου πει την γνωμη του η απαντηση παντα ειναι ιδια οτι θελει η μπεμπα μου απο την μια μου αρεσει αλλα απο την αλλη νευριαζω γιατι εχει φορες που δυσκολευομαι να αποφασισω και οταν τον ρωτησω την γνωμη του και μου λεει παντα οτι θελω εγω αυτο με εκνευριζει:rolleyes:

Εμένα έχει άποψη ο καλός μου αλλά στο τέλος κάνουμε αυτό που θέλω εγώ και μετα μου λέει ''τι με ρωτάς αφου στο τέλος το δικό σου περνάει'' χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Εμένα έχει άποψη ο καλός μου αλλά στο τέλος κάουμε αυτό που θέλω εγώ και μετα μου λέει ''τι με ρωτάς αφου στο τέλος το δικό σου περνάει'' χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ε μα και εσυ τι τον ρωτας αφου δεν εχεις σκοπο να τον ακουσεις?;););)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κατ αρχην ευχαριστω παρα πολυ ολες για τις ευχες σας!!!!!!!!!!να ειστε ολες καλα με τις οικογενειες σας και να εχετε στην ζωη σας οτι επιθυμητε!!!μετα ευχαριστω ολες που με αναζητησαν ειτε απο εδω ειτε με πμ...λοιπον απο την Κυριακη το πρωι εχω επισκεψεις την Δευτερα πηγα το λαπ τοπ για φορματ γιατι ετρωγε κατι κοληματα τελευταια και μου ειχε σπασει τα νευρα την Τριτη φυγαμε ξεκινησαμε πρωι απο εδω πηγαμε Θεσσαλονικη την γυρησαμε ολη καναμε κατι ψωνια περιτο να σας πω οτι πεθανα στην κουραση το απογευμα φυγαμε για Καβαλα μεχρι που φτασαμε Θεσσαλονικη δεν ξεραμε που να παμε Χαλκιδικη(που εγω ηθελα για να δω και την Νενα)η Καβαλα-Θασο τελικα μιλησε κι ο αντρας μου με ενα φιλο του και αποφασησαν την δευτερη επιλογη φτασαμε Καβαλα 8 το απογευμα δεν φτανει που ειχα πεθανει απο τις 7 το πρωι εριξα και το περπατημα να βρω ξενοδοχειο τελικα βρηκαμε ενα αθλιο τελοσπαντων ουτε 12 ωρες δεν μειναμε εκει οποτα ας παει στο καλο η Καβαλα δεν μου πολυ αρεσε αλλο περπατημα το βραδυ να δουμε λιγο την Καβαλα και να βρουμε και κατι να φαμε μετα στο ξενοδοχειο επεσα ξερη το πρωι ανοιξα τα ματια μου και σκεφτομουν οτι θα τους εχω λερωσει τα σεντονια και το κρεβατι απο τα αιματα αυτο μου ειχε καρφωθει στο μυαλο οτι θα ειχα αιμορραγια τελικα ολα στο μυαλο μου ηταν ουτε αιμα ουτε τιποτα απλα πονουσα παντου ποδια μεση και η κοιλια μου ηταν σκληρη τελοσπαντων φευγουμε περναμε απεναντι Θασο εκει ηταν φανταστικα μου αρεσε παρα πολυ βρηκαμε ενα καταπληκτικο ξενοδοχειο ειχε πολυ ομορφα δωματια φανταστικη θεα,πισινα και πολυ εξυπηρετικους ιδιοκτητες αα και τελειο φαγητο εκει εκανα οτι δεν εχω κανει απο αρχες Ιουλιου τι μπανιο στην πισινα τι μπανιο στην θαλασσα τι περπατημα τι βαλιτσες σηκωσα τι ανηφορες κατηφορες τι σκαλες (καλα αυτα τα τελευταια τα ειχα ξανακανει) επισσης το νησι εχει καταπληκτικο φαγητο το θεμα ειναι οτι εγω δεν μπορω να φαω σχεδον τιποτα με 2 μπουκιες φουσκωνω αν δοκιμασω να φαω παραπανω υποφερω δεν εχω τοσες ζαλαδες και αναγουλες αλλα οταν ερχοταν η ωρα να παραγγειλουμε δεν ηθελα τιποτα ο καταλογος να εχει χιλιαδες πραγματα κι εγω να μην θελω τιποτα μονο μια φορα πηρα δικο μου πιατο τις υπολοιπες επαιρνα απο μια πιρουνια απο τους υπολοιπους (δεν ειναι ξενοι ο αδερφος μου με την κοπελα του)την ημερα των γενεθλιων μου τσακωθηκα με τον αντρα μου η αληθεια ειναι πως εχω φοβερα και τρομερα νευρα ολα μου φταινε και ειδικα μαζι του τα βαζω ακομα και για πολυ ασημαντους λογους του λεω πολυ σκληρα λογια μετα το μετανιωνω αλλα εκεινη την ωρα που με τσαντιζει και βλεπει οτι αρχιζω και εκτροχιαζομαι κι αυτος το συνεχιζει εεε θελω να τον σκοτωσω τελικα ειμασταν 2 μερες σκοτωμενοι πηρα και την μανα μου κατι της ειπα πηγε να τον δικαιολογησει τσακωθηκα και μαζι της τελικα μπηκε στη μεση ο αδερφος μου και τα βρηκαμε με τον αντρα μου με την μανα μου ομως οχι ακομα της το κραταω!!!!σημερα περασαμε κι απ τα Γιαννενα για ψωνια παλι αχχχχ μετα απο τοσο ταξιδι τοση ταλαιπωρια να σου και τοσες ωρες περπατημα στα Γιαννενα και αφου εκλεισαν τα μαγαζια πηγαμε και σε ολα τα πολυκαταστηματα...........τετοια εξτριμ πραγματα δεν τα εκανα ουτε πριν μεινω εγκυος χαχαχα τελικα καποια στιγμη εφτασα σπιτακι μου πηρα και το λαπτοπ μου φυσικα με το που φτασαμε εκανα και τις δουλιτσες μου ααα πηραμε και καινουριο πλυντηριοκαι μας το εφεραν κι αυτο μολις γυρησαμε σπιτι εβαλα και 2 πλυντηρια αμεσως το ενα τελειωσε και ειναι στο στεγνωτηριο και το αλλο δεν εχει τελειωσει ακομα να δω ποιος θα τα σιδερωσει...ο αδερφος μου θα φυγουν την Δευτερα στεναχωριεμαι που θα φυγουν αν ακαι κουραστηκα αρκετα αλλα δεν μπορω να πω οταν ειμαστε σπιτι ολοι βοηθανε ενταξη δεν κανουν αυτα που κανω εγω αλλα δεν μπορω να πω μια βοηθεια την προσφερουν!!!αυτα ηταν τα δικα μου!!!

Έλα βρέ κορίτσι μας έλειψες!!!Σημασία έχει που πέρασες καλά και οσο για τα νεύρα λιγο οι ορμόνες λίγο τα utrogetan δέν θέλει και πολύ και εγώ έτσι ήμουν αλλά τώρα είμαι πολύ καλύτερα!!!:tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Εμείς πάλι κορίτσια για όλα μα όλα πάμε μαζί με τον αντρούλη μου και πριν το μωράκι μας πόσο μάλλον τώρα δεν τολμάω ούτε φορμάκι που λέει ο λόγος να του πάρω χωρίς να είναι και ο ίδιο αλλά μου αρέσει πολύ αυτό αφήστε που εμπιστεύομαι πολύ το γούστο του άλλωστε αν δεν είχε δεν θα έπαιρνε εμένα:tongue: Πάντως προς το παρόν μόνο στρώμα αγοράσαμε και κρεβατάκι που παραγγείλαμε επίσης ένα εσωρουχάκι κορμάκι και ένα φορμάκι αριανίδικο αααα κι ένα από αυτό που στριφογυρίζει και κάνει μουσική για την κούνια του

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ να που τελικα μπηκα......ΜΑΡΓΚΙ θα κανεις το τεστ σημερα???

ΜΑΡΙΟΥΛΑ δεν καμαρωνω καλε που ταλαιπωρουμαι αλλα δεν θελω να το παιζω και αρρωστη αφου τωρα μπορω να τα κανω ας τα κανω γιατι σε λιγους μηνες δεν το βλεπω να μπορω...

ΛΙΛΙΤΑΚΙ εσυ εχεις ετοιμασει τιποτα απο τα πραγματακια του μικρου μπομπιρακου???αντε καλε βαλτε καμια φωτο να παιρνουμε καμια ιδεα...κοιταξε κι σε μας συνηθως οτι διαλεξω εγω παιρνουμε τωρα ομως για το καροτσι τον ψιλορωταω για να διαλεξουμε κατι που να χωραει και στο αμαξι απο κουνια εχουμε τωρα δεν ξερω τι αλλο πρεπει να παρουμε...

ΜΑΡΙΟΥΛΑ εγω εχω πητ 8/4 αλλα δεν θα φτασω μεχρι εκει φυσικα ελπιζω να φτασω μεχρι 25/3

κοριτσια αποψε εβλεπα ενα ονειρο ειχα γεννησει ενα πανεμορφο αγορακι και ηταν τοσο ησυχουλι εβλεπα οτι το θηλαζα κι αυτο το καημενακι ουτε που ακουγοταν καθολου ετρωγε και κοιμωταν λετε να εχω αγορι????οχι τιποτ αλλο για να το συνηθισω μεχρι να γεννησω.....μην μου ερθει αποτομο..

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!το ιδιο εκανα και στο κρεββατι το δικο μου...αγορασα ενα μεταλικο 100Ε και το στρωμα εκανε 500Ε!!

η νενα βρηκε μια ωραια εταιρεια, beboulino. εχει οικονομικα πραγματα και ομορφα!!!

όντως είναι πολύ ωραίο μαγαζί επίσης στη Θεσσαλονίκη για όποια ενδιαφέρεται υπάρχει και ένα ακομη οικονομικό ειδικά στα κρεβάτια που έχει και ποικιλία το babyjunior επίσης εάν δε σας ενδιαφέρει εάν είναι εκθεσιακό ή έχει καμιά γρατσουνίτσα βγάζουν κομμάτια σε πολύ καλή τιμή. Εμείς που ψάχναμε και μικρό (1,20+60) γιατί δεν θα του κάνω ακόμα δωματιάκι δυσκολευόμασταν πολύ να βρούμε και ήταν και πανάκριβα όταν βρίσκαμε και τελικά πήραμε από εκεί ένα πολύ ωραίο στις εκπτώσεις 70? που ανεβοκατεβαίνουν και τα κάγκελα και το στρώμα και επειδή είμαστε και οι δύο ψηλοί με βολεύει πολύ το στρώμα να είναι ψηλά στην αρχή ειδικά.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ να που τελικα μπηκα......ΜΑΡΓΚΙ θα κανεις το τεστ σημερα???

ΜΑΡΙΟΥΛΑ δεν καμαρωνω καλε που ταλαιπωρουμαι αλλα δεν θελω να το παιζω και αρρωστη αφου τωρα μπορω να τα κανω ας τα κανω γιατι σε λιγους μηνες δεν το βλεπω να μπορω...

ΛΙΛΙΤΑΚΙ εσυ εχεις ετοιμασει τιποτα απο τα πραγματακια του μικρου μπομπιρακου???αντε καλε βαλτε καμια φωτο να παιρνουμε καμια ιδεα...κοιταξε κι σε μας συνηθως οτι διαλεξω εγω παιρνουμε τωρα ομως για το καροτσι τον ψιλορωταω για να διαλεξουμε κατι που να χωραει και στο αμαξι απο κουνια εχουμε τωρα δεν ξερω τι αλλο πρεπει να παρουμε...

ΜΑΡΙΟΥΛΑ εγω εχω πητ 8/4 αλλα δεν θα φτασω μεχρι εκει φυσικα ελπιζω να φτασω μεχρι 25/3

κοριτσια αποψε εβλεπα ενα ονειρο ειχα γεννησει ενα πανεμορφο αγορακι και ηταν τοσο ησυχουλι εβλεπα οτι το θηλαζα κι αυτο το καημενακι ουτε που ακουγοταν καθολου ετρωγε και κοιμωταν λετε να εχω αγορι????οχι τιποτ αλλο για να το συνηθισω μεχρι να γεννησω.....μην μου ερθει αποτομο..

χαχα γιατι οχι γλυκια μου? πιο ομορφα ειναι τα αγορια!:P αλλα καλα να ναι τα μωρα μας και το αγορι η κοριτσι δεν εχει καμια σημασια.;) καλε τι φωτο να βαλουμε με τα ρουχαλακια,τισ πιπιλες κουβερτακια σεντονακια??? ασε που ειναι ολα πλυμεννα σιδερωμενα στην θεση τους...το κρεβατακι δεν το εστησα ακομα...θα βαλω απειρες φωτο οταν με το καλο γεννησω να δειτε το μωρακι μου και τα πραγματακια του, αν τα ανεβασω απο τωρα στο fb θα με περασουν για ψωνιο:tongue::tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα! Μόλις γύρισα από την εκκλησία, δεν σας διάβασα γιατί δεν έχω πολύ χρόνο. Είμαι άυπνη και κλείνουν τα μάτια μου από την κούραση.

Σήμερα γιορτάζει ο Αγιος Ιωακείμ και η Αγία Αννα, οι γονείς της Παναγίτσας μας. Διπλή γιορτή αφού χθες γιόρταζε η χάρη Της. Οπως ξέρετε η Αγιοι αυτοί άνθρωποι πολλά χρόνια προσπαθούσαν για παιδί, αλλά δεν τα κατάφερναν. Ξέρουν τι περνά ένα άτεκνο ζευγάρι. Κι έρχεται η ώρα να το βοηθήσουν........

Ετσι λοιπόν και μας μετά από τόσα χρόνια αναμονής, θέλησαν σήμερα στη γιορ΄τη τους να μας δώσουν μία μεγάλη χαρά! Για πρώτη φορά ΄μετά από τρία ολόκληρα χρόνια είχα καθυστέρηση και πήρα από το τέστ εγκυμοσύνης ένα πεντακάθαρο + !!!!

Δεν το πιστεύω, απλά έχω μείνει άφωνη. Είναι σαν να μην είμαι εγώ. Συγκρατιέμαι για να δω τα αποτελέσματα της χοριακής αυριο. Σας παρακαλώ πολυ να το γλεντήσουμε όταν με το καλό το δω να είναι στην μήτρα μου. Ευχομαι να πάνε όλα καλά!

Σας ευχαριστώ πολύ που ήσαστε διπλα μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μαριούλα μου εγώ το περίμενα ότι θα βάλω πολλά κιλά το θέμα όμως δεν είναι μόνο πώς τα έβαλα αλλά και που γιατί όσοι με βλέπου μου λένε μπράβο έτσι να μείνεις δεν έβαλες πολλά κιλά και η αλήθεια είναι ότι τα μπράτσα μου και το πρόσωπό μου δεν έχουν παχύνει έκανα μεγάλη κοιλιά βέβαια φαίνεται εκεί τα έβαλα:tongue: επίσης έχουν πρηστεί αρκετά τα πόδια μου αφού μόνο κανά δυο παπούτσια μου μπαίνουν πλέον σήμερα ντύθηκα να πάω εκκλησία και πήγα να βάλω κάτι παπούτσια που μου ήταν φαρδιά και τα κρατούσα μόνο και μόνο για όταν και αν πρηζόταν τα πόδια μου και έμπαινε μόνο τα δάχτυλα αν και δεν το καταλαβαίνω ότι είναι τόσο πολύ αλλά δεν πειράζει το αγγελουδάκι μου να είναι καλά και όλα τα άλλα είναι μηδαμινά:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα! Μόλις γύρισα από την εκκλησία, δεν σας διάβασα γιατί δεν έχω πολύ χρόνο. Είμαι άυπνη και κλείνουν τα μάτια μου από την κούραση.

Σήμερα γιορτάζει ο Αγιος Ιωακείμ και η Αγία Αννα, οι γονείς της Παναγίτσας μας. Διπλή γιορτή αφού χθες γιόρταζε η χάρη Της. Οπως ξέρετε η Αγιοι αυτοί άνθρωποι πολλά χρόνια προσπαθούσαν για παιδί, αλλά δεν τα κατάφερναν. Ξέρουν τι περνά ένα άτεκνο ζευγάρι. Κι έρχεται η ώρα να το βοηθήσουν........

Ετσι λοιπόν και μας μετά από τόσα χρόνια αναμονής, θέλησαν σήμερα στη γιορ΄τη τους να μας δώσουν μία μεγάλη χαρά! Για πρώτη φορά ΄μετά από τρία ολόκληρα χρόνια είχα καθυστέρηση και πήρα από το τέστ εγκυμοσύνης ένα πεντακάθαρο + !!!!

Δεν το πιστεύω, απλά έχω μείνει άφωνη. Είναι σαν να μην είμαι εγώ. Συγκρατιέμαι για να δω τα αποτελέσματα της χοριακής αυριο. Σας παρακαλώ πολυ να το γλεντήσουμε όταν με το καλό το δω να είναι στην μήτρα μου. Ευχομαι να πάνε όλα καλά!

Σας ευχαριστώ πολύ που ήσαστε διπλα μου!

Ανατρίχιασα!!!!!!!!!!!! Τέλεια!!!!!!! Ήμουν σίγουρη ότι οι Άγιοι θα έκαναν το θαύμα τους. Καλά μιλάμε μου έρχεται να κλάψω. Φαντάζομαι πως θα είστε τώρα. Ο άντρας σου τι κάνει;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...