Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα κ απο μενα.

Μαρτζι κ μενα τελευταια φορα μου ρθε 9 αυγουστου κ ακομη δεν μου ηρθε.εκανα τεστ το πρωι βγηκε αρνητικο.εγω πιστευω ειναι απο τη στενοχωρια κ το αγχος που περασα.

Σου ευχομαι τουλαχιστον εσυ να εισαι κοριτσακι μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρτζι κ μενα τελευταια φορα μου ρθε 9 αυγουστου κ ακομη δεν μου ηρθε.εκανα τεστ το πρωι βγηκε αρνητικο.εγω πιστευω ειναι απο τη στενοχωρια κ το αγχος που περασα.

πεπση μου ποσες μερες ειχες καθυστερηση και εκανες το τεστ σημερα?

σε εχω ξανα ρωτησει ποσες μερες κραταει ο κυκλος σου αλλα δεν θυμαμαι:(

83tdp2.pngcWE4p3.png

Εγώ ΔΕΝ εμπιστεύομαι τα τεστ!!

αχ κορίτσια μακάρι να είστε και οι 2 εγκυούλες!!!τι χαρά θα είναι αυτή!!!

κορίτσια σας εύχομαι ολόψυχα να παραμείνετε ΚΑΘΑΡΕΣ το σκ..και Δευτέρα να έχετε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ χοριακή!!!Μακάρι η Παναγία και η Αγία Άννα να βοήθησε και να έγινε το ΘΑΥΜΑ!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

margi και pepsi αυτος ο μηνας μπορει να ειναι ο τυχερος σας. πιστευω οτι στην κουνια του μωρου παιζει πολυ σημαντικο ρολο το στρωμα και οχι τοσο το ξυλο και η κατασκευη. δηλαδη καλυτερα να παρει καποιος μια φθηνη κουνια και να επενδυση σε ενα πολυ καλο στρωμα. το μονο που θα πρεπει να κοιταξουμε αν ειναι αρκετα φθηνη,ειναι να ζητησουμε ενα πιστοποιητικο κατασκευης και καταληλοτητας για να δουμε σχετικα με τα χρωματα που ειναι βαμμενη αν ειναι με βαση τα ευρωπαικα προτυπα,γιατι παιζειρολο το χρωμα που θα αναπνεει το μωρακι να μην ειναι επικυνδυνο για την υγεια του. ετσι πιστευω εγω,αν και ακομα δεν εχω αγορασει το παραμικρο οτι πρεπει να επενδυσουμε σε ενα καλο στρωμα,καλο και ευκολο στη χρηση καροτσι και σε ενα καθισματακι για οσο μεγαλυτερο χρονικο διαστημα γινεται. φιλη την πατησε παιρνοντας ενα απο 0 εως 6 μηνων,δεν το ειχε καταλαβει οτν της το πουλουσαν,το μωρο γεννηθηκε στη καρδια του χειμωνα,το εβγαλε πρωτη φορα βολτα στο καθισματακι 4,5 μηνων και μετα απο 2 μηνες αγορασε καινουργιο.

Διαφημίσεις

συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!το ιδιο εκανα και στο κρεββατι το δικο μου...αγορασα ενα μεταλικο 100Ε και το στρωμα εκανε 500Ε!!

η νενα βρηκε μια ωραια εταιρεια, beboulino. εχει οικονομικα πραγματα και ομορφα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Πόσα γράψατε καλέ;

Τα διάβασα πολύ γρήγορα κι ελάχιστα θυμάμαι. Τεσπα. Αγγελικάκι μου, παραπονιάρικο μου εσύ!!!Σου στέλνω μία τεράστια αγκαλιά!!!!

Πέπσι, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Οπότε ποτέ δεν ξέρεις......Από την άλλη κι αυτη η διαίσθηση είναι πολυ σημαντική. Εγώ νομίζω πως δεν είμαι!!! Εχω την εντύπωση ότι θα ξυπνήσω άυριο και θα έχει έρθει. Γιαυτό δεν κάνω το τε΄στ ακόμη. Να μην πάει χαμένο!!! Τινκερμπελ δεν θα σταθώ στο τέστ. Εκανα και ολόκληρη χοριακή. Θα περίμενα μόνο αυτή, αλλά θέλω να ξέρω σε περίπτωση που δεν αδιαθετήσω αύριο αν είμαι ή όχι, γιατί στην απίθανη περίπτωση που είμαι πρέπει να με δει σχεδόν αμέσως γιατρός! Αναψα κι εγώ κεράκι για όλες τις έγκυες και όλα τα κορίτσια που προσπαθούν. Ας γίνε ιτο θέλημα του Θεού. Δεν με πειράζει να αδιαθετήσω. Αρχίζω να βλέπω διαφορετικά πλέον τα πράγματα! Σας φιλώ.........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μαρτζί μου, είμαι πολύ αισιοδοξη νομίζω ότι θα έχεις ευχάριστα νέα να μας πεις, και αν πάλι δεν έχεις δεν θα το βάλουμε κάτω..χαίρομαι που ανάκτησες τις δυνάμεις σου...όλα θα πάνε καλά κοριτσάκι μου, θα το δείς..

όλες θα γίνουμε μάνες αυτό είναι το μόνο σίγουρο..!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Πόσα γράψατε καλέ;

Τα διάβασα πολύ γρήγορα κι ελάχιστα θυμάμαι. Τεσπα. Αγγελικάκι μου, παραπονιάρικο μου εσύ!!!Σου στέλνω μία τεράστια αγκαλιά!!!!

Πέπσι, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Οπότε ποτέ δεν ξέρεις......Από την άλλη κι αυτη η διαίσθηση είναι πολυ σημαντική. Εγώ νομίζω πως δεν είμαι!!! Εχω την εντύπωση ότι θα ξυπνήσω άυριο και θα έχει έρθει. Γιαυτό δεν κάνω το τε΄στ ακόμη. Να μην πάει χαμένο!!! Τινκερμπελ δεν θα σταθώ στο τέστ. Εκανα και ολόκληρη χοριακή. Θα περίμενα μόνο αυτή, αλλά θέλω να ξέρω σε περίπτωση που δεν αδιαθετήσω αύριο αν είμαι ή όχι, γιατί στην απίθανη περίπτωση που είμαι πρέπει να με δει σχεδόν αμέσως γιατρός! Αναψα κι εγώ κεράκι για όλες τις έγκυες και όλα τα κορίτσια που προσπαθούν. Ας γίνε ιτο θέλημα του Θεού. Δεν με πειράζει να αδιαθετήσω. Αρχίζω να βλέπω διαφορετικά πλέον τα πράγματα! Σας φιλώ.........

μαργκι μου σου ευχομαι να εισαι εγκυουλα!!! στη θεση σου θα το εκανα τωρα και απορρω πως μπορεις και κρατιεσαι!!! τι ωρα ξυπνας?????θα μπεις αμεσως να μας πεις τα αποτελεσματα απο το τεστ μην μας ξεχασεις!εγω πρωι πρωι θα μπω και περιμενω να δω ευχαριστα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια θα σας μαλώσω όταν μπαίνω συχνά δε γράφετε τίποτα κι όταν κάνω κάποιες ώρες γεμίζετε δύο σελίδες:tongue: αλλά δεν πειράζει αρκεί να βλέπω ευχάριστα

Μαριούλα καλώς ήρθες επιτέλους όσο για τη ΔΕΗ μη στενοχωριέσαι δεν πρόκειται να σου κόψει το ρεύμα αλλά βρε παιδί μου τόσο ακριβό είναι το στικάκι ή δίνεται λίγα για ΔΕΗ; Πάντως η απουσία σου έγινε πολύ αισθητή καλά έκανες και μας είπες τις μέρες που μένουν γιατί είχα χάσει το λογαριασμό που σε σκεφτόμουν έλεγα πόσες να είναι άραγε:tongue:

Μάρτζι εύχομα ολόψυχα η Παναγίτσα μας και η Αγία Άννα που γιορτάζει αύριο μαζί με τον Ιωακείμ να έκαναν το θαύμα τους και να είσαι έγκυος κι εσύ και η πέπσι μας κι ας βγήκε αρνητικό το τεστ εδώ η Αγγελικούλα αν θυμάμαι καλά είχε πάρει και αρνητική χοριακή θα περιμένω με ανυπομονησία κ εύχομαι το καλύτερο

Κορίτσια εγώ έχει λίγες μέρες που έχω περισσότερα υγρά και πολύ βρώμα βρε παιδί μου αφήστε που είναι καφέ σαν το βρακάκι του μωρού όταν αρχίσει να βγάζει τις πάνες αν καταλαβαίνετε τι εννοώ γιατί είναι αρκετά αηδιαστικά κάνω μπάνιο το πρωί και το βράδυ μου μυρίζω αφήστε που άλλαξα εσώρουχο στις 4 και στις 7:30 ξανά άλλαξα ήταν και μαύρο και πάλι φαινόταν έντονα ουφ τι θα κάνω τη Δευτέρα θα τηλ τη γυναικολόγο αλλά ανησυχώ για το μωράκι μου αν είναι μικρόβιο ή μύκητας λέτε να κινδυνεύει το μικρούλι μου;:|

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

μαρμιν εγω σας ειπα που ειχα κατι απειροελαχιστα καφε και οταν της το ειπα μου ειπα γιατι δεν με πηρες τηλ....μηπως πρεπει να παρεις και συ???ας ειναι κυριακή...μην περιμενεις 2 μερες...να σου φυγει και το αγχος αλλά και να σιγουρευτεις...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κατ αρχην ευχαριστω παρα πολυ ολες για τις ευχες σας!!!!!!!!!!να ειστε ολες καλα με τις οικογενειες σας και να εχετε στην ζωη σας οτι επιθυμητε!!!μετα ευχαριστω ολες που με αναζητησαν ειτε απο εδω ειτε με πμ...λοιπον απο την Κυριακη το πρωι εχω επισκεψεις την Δευτερα πηγα το λαπ τοπ για φορματ γιατι ετρωγε κατι κοληματα τελευταια και μου ειχε σπασει τα νευρα την Τριτη φυγαμε ξεκινησαμε πρωι απο εδω πηγαμε Θεσσαλονικη την γυρησαμε ολη καναμε κατι ψωνια περιτο να σας πω οτι πεθανα στην κουραση το απογευμα φυγαμε για Καβαλα μεχρι που φτασαμε Θεσσαλονικη δεν ξεραμε που να παμε Χαλκιδικη(που εγω ηθελα για να δω και την Νενα)η Καβαλα-Θασο τελικα μιλησε κι ο αντρας μου με ενα φιλο του και αποφασησαν την δευτερη επιλογη φτασαμε Καβαλα 8 το απογευμα δεν φτανει που ειχα πεθανει απο τις 7 το πρωι εριξα και το περπατημα να βρω ξενοδοχειο τελικα βρηκαμε ενα αθλιο τελοσπαντων ουτε 12 ωρες δεν μειναμε εκει οποτα ας παει στο καλο η Καβαλα δεν μου πολυ αρεσε αλλο περπατημα το βραδυ να δουμε λιγο την Καβαλα και να βρουμε και κατι να φαμε μετα στο ξενοδοχειο επεσα ξερη το πρωι ανοιξα τα ματια μου και σκεφτομουν οτι θα τους εχω λερωσει τα σεντονια και το κρεβατι απο τα αιματα αυτο μου ειχε καρφωθει στο μυαλο οτι θα ειχα αιμορραγια τελικα ολα στο μυαλο μου ηταν ουτε αιμα ουτε τιποτα απλα πονουσα παντου ποδια μεση και η κοιλια μου ηταν σκληρη τελοσπαντων φευγουμε περναμε απεναντι Θασο εκει ηταν φανταστικα μου αρεσε παρα πολυ βρηκαμε ενα καταπληκτικο ξενοδοχειο ειχε πολυ ομορφα δωματια φανταστικη θεα,πισινα και πολυ εξυπηρετικους ιδιοκτητες αα και τελειο φαγητο εκει εκανα οτι δεν εχω κανει απο αρχες Ιουλιου τι μπανιο στην πισινα τι μπανιο στην θαλασσα τι περπατημα τι βαλιτσες σηκωσα τι ανηφορες κατηφορες τι σκαλες (καλα αυτα τα τελευταια τα ειχα ξανακανει) επισσης το νησι εχει καταπληκτικο φαγητο το θεμα ειναι οτι εγω δεν μπορω να φαω σχεδον τιποτα με 2 μπουκιες φουσκωνω αν δοκιμασω να φαω παραπανω υποφερω δεν εχω τοσες ζαλαδες και αναγουλες αλλα οταν ερχοταν η ωρα να παραγγειλουμε δεν ηθελα τιποτα ο καταλογος να εχει χιλιαδες πραγματα κι εγω να μην θελω τιποτα μονο μια φορα πηρα δικο μου πιατο τις υπολοιπες επαιρνα απο μια πιρουνια απο τους υπολοιπους (δεν ειναι ξενοι ο αδερφος μου με την κοπελα του)την ημερα των γενεθλιων μου τσακωθηκα με τον αντρα μου η αληθεια ειναι πως εχω φοβερα και τρομερα νευρα ολα μου φταινε και ειδικα μαζι του τα βαζω ακομα και για πολυ ασημαντους λογους του λεω πολυ σκληρα λογια μετα το μετανιωνω αλλα εκεινη την ωρα που με τσαντιζει και βλεπει οτι αρχιζω και εκτροχιαζομαι κι αυτος το συνεχιζει εεε θελω να τον σκοτωσω τελικα ειμασταν 2 μερες σκοτωμενοι πηρα και την μανα μου κατι της ειπα πηγε να τον δικαιολογησει τσακωθηκα και μαζι της τελικα μπηκε στη μεση ο αδερφος μου και τα βρηκαμε με τον αντρα μου με την μανα μου ομως οχι ακομα της το κραταω!!!!σημερα περασαμε κι απ τα Γιαννενα για ψωνια παλι αχχχχ μετα απο τοσο ταξιδι τοση ταλαιπωρια να σου και τοσες ωρες περπατημα στα Γιαννενα και αφου εκλεισαν τα μαγαζια πηγαμε και σε ολα τα πολυκαταστηματα...........τετοια εξτριμ πραγματα δεν τα εκανα ουτε πριν μεινω εγκυος χαχαχα τελικα καποια στιγμη εφτασα σπιτακι μου πηρα και το λαπτοπ μου φυσικα με το που φτασαμε εκανα και τις δουλιτσες μου ααα πηραμε και καινουριο πλυντηριοκαι μας το εφεραν κι αυτο μολις γυρησαμε σπιτι εβαλα και 2 πλυντηρια αμεσως το ενα τελειωσε και ειναι στο στεγνωτηριο και το αλλο δεν εχει τελειωσει ακομα να δω ποιος θα τα σιδερωσει...ο αδερφος μου θα φυγουν την Δευτερα στεναχωριεμαι που θα φυγουν αν ακαι κουραστηκα αρκετα αλλα δεν μπορω να πω οταν ειμαστε σπιτι ολοι βοηθανε ενταξη δεν κανουν αυτα που κανω εγω αλλα δεν μπορω να πω μια βοηθεια την προσφερουν!!!αυτα ηταν τα δικα μου!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

στα δικα σας τωρα...μην με παρεξηγησετε οσα θυμαμαι.....

ΠΕΠΣΙ μπορω εν μερη να σε καταλαβω εζησα κι εγω σ αυτην την πολη και δεν περασα και τα καλυτερα χρονια οι ανθρωποι ειναι ψυχροι και αν δεν εχουν κατι να κερδισουν απο σενα σε ποδοπατανε εγω δοξα τον Θεο δεν ειχα μεινει χωρις δουλεια φυσικα αλλαξα 3 δουλειες αλλα δεν εμεινα καθολου χωρις δουλεια αλλιως θα ειχα φυγει την ιδια μερα μαλιστα καποιο διαστημα δουλευα σε 2 δουλειες συγχρονως και οι 3 εργοδοτες κοιτοισαν να εκμεταλλευτουν η ανθρωπους ειχαν η ζωα δεν διεφερε και πολυ γι αυτους οταν γνωρησα τον αντρα μου επρεπε να επιλεξω θα αφησω την δουλεια μου θα αλλαξω ζωη και θα τον ακολουθησω η θα τον ξεχασω και θα προχωρησω παρακατω...ειχα ορκιστει στην Τριπολη να μην ξανακανω σχεση με καποιον απο εκει γιατι ηθελα καποια στιγμη να φυγω ετσι επελεξα να φυγω αφησα τα παντα και τον ακολουθησα ξεροντας πως εδω που θα ερχομουν δεν θα εβρισκα δουλεια ξεροντας πως με την δουλεια που κανει ο αντρας μου καθε 3-4 χρονια θα μετακομιζω θα βρισκομαι απο το ενα μερος της Ελλαδας στο αλλο και ξεροντας πως αυτο δυσκολευει ακομα περισσοτερο το να βρω μια δουλεια το εκανα ομως και δεν το εχω μετανιωσει ομως ξερω πως οτι και να γινει αυτος την δουλεια του θα την εχει και οσο και να τον εχουν μειωσει τον μισθο του καθε μην αθα τον παιρνει αν ηταν ανεργος η αν δουλευε καπου που σημερα ειναι και αυριο δεν ξερουμε δεν θα το αποφασιζα!!!αν λοιπον θελεις την δικη μου γνωμη σου λεω να μην φυγεις γιατι ολο αυτο θα ειναι περιτα εξοδα την στιγμη που θα πρεπει να ξαναεπιστρεψεις κανε την προσπαθεια σου και οταν με το καλο θα εισαι εγκυουλα τοτε κανεις αυτες τις κινησεις θα παρεις την αποσπαση σου θα δουλεψεις οσο μπορεσεις μετα θα παρεις και την αδεια σου και μεχρι να τελειωσει θα εχεις παρει και την μεταθεση θα εχεις και το μωρακι σου θα εισαι και εκει που θελεις και ολα μια χαρα!!!!!οτι και να αποφασησεις σου ευχομαι να σου ερθουν ολα καλα!!!!!

ΤΣΕΡΡΥ ακουσατε καρδουλα???μπραβο κοριτσι μου ολα καλα!!!κι εγω δεν ειχα συγκινηθει καθολου ομως....μονο ειχα ιδρωσει και νομιζα οτι θα λυποθημησω......τα ουτροτζεσταν τα βαζω κι εγω κολπικα γιατι μου ειπε ο γιτρος οτι εχουν πολυ καλυτερη απορροφηση και βοηθουν και τον τραχηλο μεχρι ποτε θα τα βαζεις???εγω αυριο η μεθαυριο τα σταματαω

ΜΑΡΓΚΙ πολυ χαιρομαι που σε ακουω ανεβασμενη μακαρι την Δευτερα να εχεις μια τεραστιααααα χοριακη περιμενουμε με αγωνια!!!!καλε ασε τον Χριστιανο να χορευει οπως θελει κι εμενα ο αντρας μου δεν ειναι καθολου του χορου για τον γαμο τον ειχα παει σε σχολη χορου αλλα αν δεν το εχεις μεσα σου....ηταν σαν να μην πηγε φυσικα απο τοτε δεν εχει ξανασηκωθει αφου δεν του αρεσει και καθολου ενω εγω ειμαι ικανη και στο σπιτι αν ακουσω χορευτικα να χορευω μονη μου και ολα τα ειδη δεν εχω προβλημα...

ΜΑΡΙΟΥΛΑ τι ηταν κι αυτο που επαθες???με το που αρχησα να διαβασω το μηνυμα μου κοπηκε η ανασα ελεγα Παναγια μου να εχει καλη καταληξη!!!αχχχχ τι ωραια ετοιμασες και τα πραγματακια σας τελεια!!!!!!!!!!!περιμενουμε φωτο απο ολα!!!αντε να φτιαξει η διαθεση μας και να παιρνουμε και ιδεες!!

ΛΙΛΙΤΑΚΙ μια χαρα το πισπιριγκακι σου μεγαλωσε και ετοιμαζετε ελπιζω να μην αλλαξει θεση και να φτασετε ετσι μεχρι το τελος!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ παραπονιαρικο!!!!!εγω πριν φυγω σε ειχα αναζητησει παντως...ειναι αληθεια οτι επισαν αυτον που εβαλε την φωτια?????

ΜΑΡΜΙΝ μια χαρα κι εσενα το μικρουλι σου..αληθεια εσυ πως πας απο ετοιμασιες???

ΝΕΝΑ πως εισαι κοριτσακι μου???καλα αυτη η ψυχολογια ας μην πω τιποτα παραπανω κι εμενα σκατα ειναι.πολυ στεναχωρηθηκα τελικα που δεν ηρθαμε αλλα απο δω και περα που θα ψαχνω ησυχα και οικογενειακα μερη θα ερθω σιγουρα να παιζουν και τα μωρα μας!!!!

ΤΙΓΚΕΡ πως εισαι????ετοιμαζεσαι??σε τι φαση βρισκεσαι αδιαθετησες???ποτε ξεκιναμε την τυχερη προσπαθεια????

δεν θυμαμαι τιποτ αλλο και παλι ζητω συγνωμη αν ξεχασα τιποτα αλλα κλεισαν τα ματια μου!!!σας καληνυχτιζω δεν ξερω αν θα καταφερω να μπω αυριο αλλα απο την Δευτερα θα ειμαι συνεχως κοντα σας!!!φιλακια πολλα σε ολες!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κορίτσια θα σας μαλώσω όταν μπαίνω συχνά δε γράφετε τίποτα κι όταν κάνω κάποιες ώρες γεμίζετε δύο σελίδες:tongue: αλλά δεν πειράζει αρκεί να βλέπω ευχάριστα

Μαριούλα καλώς ήρθες επιτέλους όσο για τη ΔΕΗ μη στενοχωριέσαι δεν πρόκειται να σου κόψει το ρεύμα αλλά βρε παιδί μου τόσο ακριβό είναι το στικάκι ή δίνεται λίγα για ΔΕΗ; Πάντως η απουσία σου έγινε πολύ αισθητή καλά έκανες και μας είπες τις μέρες που μένουν γιατί είχα χάσει το λογαριασμό που σε σκεφτόμουν έλεγα πόσες να είναι άραγε:tongue:

Μάρτζι εύχομα ολόψυχα η Παναγίτσα μας και η Αγία Άννα που γιορτάζει αύριο μαζί με τον Ιωακείμ να έκαναν το θαύμα τους και να είσαι έγκυος κι εσύ και η πέπσι μας κι ας βγήκε αρνητικό το τεστ εδώ η Αγγελικούλα αν θυμάμαι καλά είχε πάρει και αρνητική χοριακή θα περιμένω με ανυπομονησία κ εύχομαι το καλύτερο

Κορίτσια εγώ έχει λίγες μέρες που έχω περισσότερα υγρά και πολύ βρώμα βρε παιδί μου αφήστε που είναι καφέ σαν το βρακάκι του μωρού όταν αρχίσει να βγάζει τις πάνες αν καταλαβαίνετε τι εννοώ γιατί είναι αρκετά αηδιαστικά κάνω μπάνιο το πρωί και το βράδυ μου μυρίζω αφήστε που άλλαξα εσώρουχο στις 4 και στις 7:30 ξανά άλλαξα ήταν και μαύρο και πάλι φαινόταν έντονα ουφ τι θα κάνω τη Δευτέρα θα τηλ τη γυναικολόγο αλλά ανησυχώ για το μωράκι μου αν είναι μικρόβιο ή μύκητας λέτε να κινδυνεύει το μικρούλι μου;:|

μαρμιν μου ηρθα εγω γι'αυτο γεμισαν τοσο γρηγορα οι σελιδες ;) ξανα ζωντανεψε το καφε χαχα:tongue:καλε ολες μου το λετε οτι εγινε αισθητη η απουσια μου σας ελειψε η πολυλογια μου μου φαινεται:tongue: χαρα μου δεν θα μου κοψουν το ρευμα θα το πληρωσω απλα ειχα σκοπο να πληρωσω πρωτα το ρευμα μετα να παω στην ροδο για την μηνιαια μου επισκεψη (την τριτη που θα ερθει) και οταν θα γυριζα απο την ροδο να μαζευα χρηματα για να αγορασω το στικακι......αλλα δεν κρατηθηκα και αλλαξα την σειρα πηρα πρωτα το στικακι τωρα θα παω στην ροδο και οταν επιστρεψω θα μαζεψω χρηματα για το ρευμα...120 ευρω κανει το στικακι μου για το ιντερνετ δεν τα λες και παρα πολλα αλλα οταν εισαι οικονομικα στριμωγμενη και εχεις του κοσμου τις υποχρεωσεις και παιρνεις και 30 ευρω μεροκαματο πολλα σου φαινονται χαρα μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes: φαντασου δουλευε ο αντρας μου 4 ολοκληρες μερες για να παρουμε το στικακι:? κ μην ξεχναμε πως εχω να παω ξανα στην ροδο στην 1η του οκτωβρη και να μεινω εκει ενα ολοκληρο μηνα:shock: αλλα δεν σκαω θα τα καταφερω!!!θα πληρωσω το ρευμα και μετα θα μαζεψω για να παω να μεινω στην ροδοκαι οσο θα ειμαι εκει θα μου στελνει και ο αντρας μου κι'αλλα λεφτα α ευτυχως σε 3-4 μερες τα 30 ευρω θα ξανα γινουν 40 την ημερα οποτε θα ειναι καλυτερα τα πραγματα:P μαρμιν μου σιγουρα αυτο που εχεις θα ειναι κατι που διορθωνεται αλλα μην το αφησεις ετσι περιεργο χρωμα ετσι οπως το περιγραφεις οπως δηποτε να παρεις τηλ τη γυναικολογο σου να σου πει τι θα κανεις....κ εγω εχω πολλαααααααααααααα υγρα αλλα ειναι λευκα

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...