Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

τελικα εγω αλλάζω βδομάδα κάθε Κυριακή!!!!άρα το σωστό τικερακι ειναι το επανω..έτσι έδειξε χθες ο υπερηχος και μου εδωσε πητ 22-4-13...κοριτσια αυτο θεωρητικα δεν σημαινει οτι μπορει να γεννήσω ανα πασα ώρα και στιγμή απο τις 22-3 μου μπαινω στον μηνα μου?

εννοειται αυτο εμενα με εχει για 25-10 αλλα ακομα και σημερα μπορεινα γεννησω δεν το ξερεις αυτο...

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριούλα, καλώς μας όρισες βρε!!!! Η απουσία σου ήταν τόσο μα τόσο αισθητή!!!! Το μωράκι σου έγινε ολόκληρος άντρας! Βρε τρελό, δεν πλήρωσες το λογαριασμό για μας; Θα σου κάνουμε έρανο αν σας κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα!!!( Χι! χι!). Ολο αμαρτίες είσαι πονηρούλα! Φτού σου, δεν ντρέπεσαι έγκυος γυναικα!!

Αντε, αν μπει και η ντέπα και η λούνα να συμπληρωθεί το παρεάκι!

Τα δικά μου τώρα. Βρίσκομαι στην 31η μέρα του κύκλου και η περίοδος δεν εμφανιστηκε. Η κοιλιά μου πονάει για περίοδο αλλά δεν λέει να έρθει! Δεν νομίζω να παίζει τίποτα, γιατί δεν έχω διαίσθηση ότι είμαι έγκυος. Ειχε βέβαια να μου κάνει πολύ καιρό τόση καθυστερήση, αλλά μάλλον αλλάζει ο κύκλος. Βέβαια, καλού κακού έκανα μία χοριακή που όμως τα αποτελέσματα θα τα πάρω την Δευτέρα. Πήρα και ένα τεστ εγκυμοσύνης, θα το κάνω αύριο το πρωί αν δεν αδιαθετήσω. Η θερμοκρασία μου δεν είναι ενθαρρυντική για εγκυμοσύνη (36,8 μόνο). Δεν περιμένω τίποτα. Απλά την έκανα γιατί με το εξωμήτριο που είχα πρέπει να προσέχω και να κάνω αμέσως τέστ ή χοριακή με το που έχω καθυστέρηση. Τρια χρόνια δεν έτυχε να έχω καθυστέρηση. Τπυς τελευταίους μήνες ο κύκλος είχε σταθεροποιηθεί στις 28- 30 μέρες. Τελευταία περίοδο είχα στις 9 αυγούστου. Ρε κορίτσια, να έγινε κανά θαύμα;;;;;

μαργκι μου οπως το ειπες αφησα το ρευμα απληρωτο για εσας για να δεις ποοοοοοοοσο σας αγαπαω:P

αληθεια ηταν αισθητη η απουσια μου???

ασε απο τετοιες αμαρτιες αλλα τιποτα...δεν φταιω εγω ο αντρας μου τα φταιει ολα:| καλε εσυ τοσους μηνες ποτε δεν ειχες καθυστερηση παντα σταθερη σε θυμαμαι ετσι δεν ειναι? λες να εισαι εγκυουλα???κανε γρηγορα το τεστ αν εισαι θα δειξει!!! σου ευχομαι να εισαι:P:p:p:p:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

margi μου μακαρι κοριτσι μου να εισαι και να επαναληφθει το ιδιο θαυμα που εγινε και με μενα. Μετα απο μια αποτυχημενη εξωσωματική τον επόμενο μηνα εγκυος!!! Κι εγω δεν το πιστευα ότι μπορει να ημουν εγκυος όταν ειχα καθυστερηση αν και τις τελευταιες δυο μερες ειχα κατι αμυδρα πονακια στη κοιλια που με εβαλαν σε σκεψεις αλλα τις εδιωχνα γιατι το θεωρουσα απιθανο. Για αυτο εκανα το τεστ την 3η μερα της καθυστερησης και αυτο επειδη το ειχα σπιτι διαφορετικά θα περιμενα τουλαχιστον λιγες μερες ακόμη αν ηταν να παω να το αγορασω. Επισης η θερμοκρασια μου ηταν απο 36,8 μεχρι 37.0 το πολυ. Ευχομαι η παναγια να κανει το θαυμα της και για σενα σημερα.

Εγω σας διαβαζω αλλα δεν ειμαι πολυ στα καλα μου και ψυχολογικα αλλά και σωματικά καθως εχω λίγες μερες που με ποναει παρα πολυ η μεση μου και ακομη και στο περπατημα δυσκολευομαι. Χαιρομαι που διαβαζω τα νεα σας αλλα ειμαι καπως ανορεχτη και δεν σας γραφω. Μη μου θυμωσετε θα στρωσω καποια στιγμη.

νενα μου χαλια ψυχολογικα γιατι? δεν ειπαμε πως αυτη ειναι η καλυτερη φαση της ζωης σου και πρεπει να την χαρεις οσο μπορεις?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Άχ κορίτσια κουράστηκα πάλι σήμερα δέν ξέρω πως τα καταφέρνω έκανα μπαλκόνια ,παντζούρια, τζάμια σκούπισμα, σφουγγάρισμα,ξεσκόνισμα και φυσικά το μπάνιο....τη κρεββατοκάμαρα μου δέν είχα κουράγιο αύριο το πρωί και τώρα περιμένω να έρθει και ο σύζηγος για να βάλω πλυντίρια πολλά όμως και αύριο ΣΙΔΕΡΩΜΑ!!!Ούφ τα παιξα.........

καλε δεν ειπαμε οχι πολλες πολλες δουλειες??? εγω κοριτσια αφηνω το σπιτι να ψυλογινει σκατα και την ΓΕΝΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ καθαριοτητα θα την κανω τελος σεπτεβρη που θα στρωσω κιολας και θα φυγω για την ροδο να ερθω μετα να ειναι το σπιτι καθαρο....οσο θα λειπω ο αντρας μου θα μενει στους γονεις του οποτε το σπιτι θα διατηρηθει καθαρο:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

αχ μαρτζι μου μακαρι κοριτσακι...στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου...θα αναψω και για σενα το βραδυ που θα παω και για ολα τα κοριτσια που περιμενουν να δουν το θετικο τεστ...μακαρι μακαρι μακαρι να γινει οπως την νενα μας!!!

νενα κοριτσαρα μην σκεφτεσαι τετοια....εδω μπαινουμε για να ξεκουραστουμε με καμια χαζομαρουλα που θα πουμε....καλα να εισαι και διαβαζε μας μονο!!!

ρε παιδια η ντεππα ομως πολυ καιρο εχει να μας δωσει το παρον και δεν το συνηθιζει...:(

η λουνα χαθηκε παλι:( η ντεππα το κανει συχνα να χανετε για λιγο και να ξανα εμφανιζεται και θα την μαλωσω!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

marioula1234 (αγορακι) Π.Η.Τ=25/10/2012

lilitaki (αγορακι) Π.Η.Τ=3/12/2012

marmin (αγορακι) Π.Η.Τ= 06/12/2012

λουνα (αγορακι) Π.Η.Τ=09/01/2013

aggelikaki ( κοριτσακι??? ) Π.Η.Τ= 2/2/2013

nena38 ( ??? ) Π.Η.Τ= 6/3/2013

deppa ( ??? ) Π.Η.Τ=

cherry09 ( ??? ) Π.Η.Τ=22/04/13

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαριούλα, καλώς μας όρισες βρε!!!! Η απουσία σου ήταν τόσο μα τόσο αισθητή!!!! Το μωράκι σου έγινε ολόκληρος άντρας! Βρε τρελό, δεν πλήρωσες το λογαριασμό για μας; Θα σου κάνουμε έρανο αν σας κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα!!!( Χι! χι!). Ολο αμαρτίες είσαι πονηρούλα! Φτού σου, δεν ντρέπεσαι έγκυος γυναικα!!

Αντε, αν μπει και η ντέπα και η λούνα να συμπληρωθεί το παρεάκι!

Τα δικά μου τώρα. Βρίσκομαι στην 31η μέρα του κύκλου και η περίοδος δεν εμφανιστηκε. Η κοιλιά μου πονάει για περίοδο αλλά δεν λέει να έρθει! Δεν νομίζω να παίζει τίποτα, γιατί δεν έχω διαίσθηση ότι είμαι έγκυος. Ειχε βέβαια να μου κάνει πολύ καιρό τόση καθυστερήση, αλλά μάλλον αλλάζει ο κύκλος. Βέβαια, καλού κακού έκανα μία χοριακή που όμως τα αποτελέσματα θα τα πάρω την Δευτέρα. Πήρα και ένα τεστ εγκυμοσύνης, θα το κάνω αύριο το πρωί αν δεν αδιαθετήσω. Η θερμοκρασία μου δεν είναι ενθαρρυντική για εγκυμοσύνη (36,8 μόνο). Δεν περιμένω τίποτα. Απλά την έκανα γιατί με το εξωμήτριο που είχα πρέπει να προσέχω και να κάνω αμέσως τέστ ή χοριακή με το που έχω καθυστέρηση. Τρια χρόνια δεν έτυχε να έχω καθυστέρηση. Τπυς τελευταίους μήνες ο κύκλος είχε σταθεροποιηθεί στις 28- 30 μέρες. Τελευταία περίοδο είχα στις 9 αυγούστου. Ρε κορίτσια, να έγινε κανά θαύμα;;;;;

Μάρτζι μου σου το εύχομαι ολόψυχα!!!Μακάρι να βγεί θετικό...μην κάνεις σήμερα το τεστ..το πρωι με πρωινά ούρα ελπίζω να πήρες καλό τεστ..κλήαρ μπλού κτλ.!!!

άναψα ένα κεράκι για όλες μας , μακάρι να πάνε όλα καλά!!!:P:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλησπερα,κοριτσαι εμενα ολο με ξεχνατε,παραπομο το χω πια,ουτε μια φορα δεν με σκεφτεται καποια. γιατι; τεσπα,ελπιζω απλα να ειναι τυχαιο...ναι εχω τις μαυρες μου παλι γι αυτο εχω αυτα τα ψυχολογικα. ξερετε τι παρατηρησα,αν εξαιρεσεις τον νοεμβριο και θε μηνα απο τον οκτωβρη που περιμένει η μαριουλα,ολο και καποια γενναει.ετσι καθε μηνα θα εχουμε να υποδεχομαστε και ενα μωρακι.

margi σου ευχομαι να εγινε το θαυμα και να εισαι εγκυουλα.νομιζω το αξιζεις μετα απο ολα οσα εχεις περασει.ανυπομονουμε για τα νεα σου.

νενα σε καταλαβαινω δεν ξερω αν σου εχει συμβει κατι ή αν ειναι λογω των ορμονων αλλα και γω το περισσοτερο διαστημα της εγκυμοσυνης μου το εχω περασει με πολυ χαλια ψυχολογια. ελπιζω να μην τα νιωθει ολα αυτα το μωρακι μου και να υποφερει και αυτο.

μαριουλα μου,μας ελειψες πολυ,αντε τυχερουλα κοντευεις να παρεις τον πριγκιπα σου αγκαλιτσα.

τσερυ μου,συμφωνω για τα ελληνικα προιοντα και γω λιγο απο εδω που εψαξα που ειμστε και σχετικα ακριβο νησι,τα ελληνικα τα βρηκα πολυ φθηνοτερα. τι εννοω: απο αλυσιδες εχουμε λητω,mothercare ,και orchestra δεν ξερω αν τα επιπλα που εχουν ειναι ελληνικα ή οχι,αλλα πηγα και σε αλλα μαγαζια με γενικα επιπλα.σαλονια ,καναπεδεσ και τετοια και μου εδωσαν προσπεκτους απο βρεφικα δωματια και ηταν σχεδον στο μισο η τιμη.

ντεπα και λουνα που χαθηκατε;

σε ολες τις υπολοιπες καλο σκ και καλη ξεκουραση,σας φιλω ολες.

ααααα καλή ιδέα!!!δεν ηξερα οτι θα βρω κ σε επιπλαδικα....δεν σε ξεχναμε,απλα κ συ μας εχεις συνηθισει να μπαινεις μια στο τοσο....ενω εγω κ η μαριουλα ειμαστε ολη μερα σε απευθειας συνδεση!!!χααχαχα

εγω αρχισα να ψαχνω κ μεταχειρισμενα να δω ετσι γενικα τι εχει κ κει...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Μάρτζι μου σου το εύχομαι ολόψυχα!!!Μακάρι να βγεί θετικό...μην κάνεις σήμερα το τεστ..το πρωι με πρωινά ούρα ελπίζω να πήρες καλό τεστ..κλήαρ μπλού κτλ.!!!

άναψα ένα κεράκι για όλες μας , μακάρι να πάνε όλα καλά!!!:P:p

τινγκερμπελ μου ευχαριστουμε πολυ για το κερακι που αναψες και για εμας:P καλε να το κανει το τεστ θα δειξει εγω στην 1η μου εγκυμοσυνη το εκανα μεσημερι και εδειξε αμεσως και στην δευτερη το εκανα σχεδων βραδυ και παλι εδειξε:P:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα,κοριτσαι εμενα ολο με ξεχνατε,παραπομο το χω πια,ουτε μια φορα δεν με σκεφτεται καποια. γιατι; τεσπα,ελπιζω απλα να ειναι τυχαιο...ναι εχω τις μαυρες μου παλι γι αυτο εχω αυτα τα ψυχολογικα. ξερετε τι παρατηρησα,αν εξαιρεσεις τον νοεμβριο και θε μηνα απο τον οκτωβρη που περιμένει η μαριουλα,ολο και καποια γενναει.ετσι καθε μηνα θα εχουμε να υποδεχομαστε και ενα μωρακι.

margi σου ευχομαι να εγινε το θαυμα και να εισαι εγκυουλα.νομιζω το αξιζεις μετα απο ολα οσα εχεις περασει.ανυπομονουμε για τα νεα σου.

νενα σε καταλαβαινω δεν ξερω αν σου εχει συμβει κατι ή αν ειναι λογω των ορμονων αλλα και γω το περισσοτερο διαστημα της εγκυμοσυνης μου το εχω περασει με πολυ χαλια ψυχολογια. ελπιζω να μην τα νιωθει ολα αυτα το μωρακι μου και να υποφερει και αυτο.

μαριουλα μου,μας ελειψες πολυ,αντε τυχερουλα κοντευεις να παρεις τον πριγκιπα σου αγκαλιτσα.

τσερυ μου,συμφωνω για τα ελληνικα προιοντα και γω λιγο απο εδω που εψαξα που ειμστε και σχετικα ακριβο νησι,τα ελληνικα τα βρηκα πολυ φθηνοτερα. τι εννοω: απο αλυσιδες εχουμε λητω,mothercare ,και orchestra δεν ξερω αν τα επιπλα που εχουν ειναι ελληνικα ή οχι,αλλα πηγα και σε αλλα μαγαζια με γενικα επιπλα.σαλονια ,καναπεδεσ και τετοια και μου εδωσαν προσπεκτους απο βρεφικα δωματια και ηταν σχεδον στο μισο η τιμη.

ντεπα και λουνα που χαθηκατε;

σε ολες τις υπολοιπες καλο σκ και καλη ξεκουραση,σας φιλω ολες.

αγγελικακι μου τι παραπονο ειναι αυτο???εννοειται πως δεν σε ξεχναμε εγω εγραψα και για εσενα δεν το ειδες???απλα οπως λεει και η τσερρυ μας δεν πολυμπαινεις...

εγω σχετικα κοντευω 47 μερες εμειναν αλλα μου φαινονται αιωνας:|μακαρι να περασουν γρηγορα...

83tdp2.pngcWE4p3.png

εγώ κορίτσια ψιλοφοβάμαι τα τεστ...σου δημιουργούν αμφιβολίες..φυσικά ποτέ δεν είδα θετικό τεστ...:(

η αλήθεια είναι ότι τα παιδικά είναι πολύ ακριβά..τουλάχιστο το κρεβατάκι αν μπορούσε να σας το δώσει κάποια...νομίζω καλαθά δεν χρειάζεται μπορείτε να το βάλετε απευθείας στο κρεβατάκι...

εγκυούλες μου γιατί δεν είστε καλά??

τωρα να είστε χαρούμενες...τα καλύτερα έρχονται...!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

εγω καλα ειμαι!!!αν εξαιρεσουμε οτι μου εσπασε τα νευρα ο αντρας μου....δεν θελει λεει να αγοραζει πραγματα που θα χρειαστει να αντικαταστησουμε...να παρουμε κατι μια κ καλη!!!αρχικά λύσσαξε με μια ντουλάπα που έχουμε της μαμας του που δεν χορεουσε στο σπιτι το καινουριο που πηγαν οποτε την κρατησαμε εμεις προσωρινα...εγώ του ξεκαθαρισα οτι το παιδικό το θέλω άσπρο!!!!και αφου δεν θελει να αγορασει κατι προσωρινα...αποφασισαμε να φτιαξουμε 4φυλλη ντουλαπα ασπρη λακαριστή!!!!αυτην την εναλλακτικη του εδωσα δηλαδή...

28xYp3.png

τινκερμπελ μου σου ευχομαι πολυ πολυ συντομα να δεις κ εσυ θετικο τεστ στα χερια σου:P

τσερρυ μου μην νευριαζεις στην κατασταση σου εμενα παλι ο αντρας μου στο θεμα επιπλα,κρεβατακι,ρουχαλακια και γενικα ειναι οτι πω εγω δεν ασχολειται οτι τον ρωτησω για να μου πει την γνωμη του η απαντηση παντα ειναι ιδια οτι θελει η μπεμπα μου απο την μια μου αρεσει αλλα απο την αλλη νευριαζω γιατι εχει φορες που δυσκολευομαι να αποφασισω και οταν τον ρωτησω την γνωμη του και μου λεει παντα οτι θελω εγω αυτο με εκνευριζει:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

κ αφου μου ειπε να παρουμε μια κ καλη δωματιο του ειπα να αγορασουμε κ ενα γραφειο κ υπολογιστη στο μωρο...

δεν εχω προβλημα να ειναι φθηνα αυτα που θα παρω...αρκει να μου αρεσουν κ να φτιαχνουν ενα μωρουδιακο δωματιο!!!

μαριουλα κ αυτο σπαστικο!!!το κανει ο κουμπαρος μου κ καμια φορα τον βαζουμε να αποφασισει κ πελαγωνει!!!πολυ γελιο...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...