Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

λιλιτακι κριος ειμαι...εξηγείται νομίζω ε???ο άντρας μου ειναι ψαρακι κ δεν μαζεύεται...κ σημερα δακρυσε το πουλακι μου!!!

'Ετσι πές να καταλάβω χαχαχααχαχαχαχαχαχα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΗΡΘΑ φιλεναδιτσες μου μου λειψατε παααααααααααααααααααααααααααααρα μα πααααααααααααααααρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! σημερα πηγα και πηρα καινουργιο στικακι γιατι οπως ξερετε αυτο που ειχα χαλασε....ειχα αλλες υποχρεωσεις που ειχαν πρωτεραιοτητα αλλα δεν αντεξα αλλο να μην σας μιλαω και πηγα σημερα και πηρα στικακι....ηταν να πληρωσω το ρευμα να παω στην ροδο κ μετα να παρω στικακι αλλα δεν αντεξα και πηρα το στικακι σιγα δεν θα παθει τιποτα το ρευμα και αν ληξει:tongue: το πολυ πολυ να μεινουμε χωρις φως :idea: εγω ολα μια χαρα το νινακι μου ειναι 1800 μεγαλωσε:P με κατατρομεξε βεβαια πριν λιγες μερες (το τι εγινε το ξερετε βλεπω σας μετεφεραν τα νεα μου τα κοριτσια και τα ευχαριστω πολυ) αλλα σημασια εχει που ολα ειναι μια χαρα!!! κοριτσια το τι κλωτσιες μου δινει δεν περιγραφονται!!!εχει πιασει ολη την κοιλια μου το μονο ασχημο ειναι οτι ξεκινησα να ποναω πολυ την καισαρικη μου (εσωτερικα) καθε φορα που κλωτσαει δυνατα το μωρακι μου (δλδ σχεδων ολη τη μερα:tongue:) εκανα αιματολογικες εξετασεις ολα ειναι μια χαρα ο αιματοκριτης μου επεσε κι'αλλο πηγε 32,8 αλλα ο γυναικολογος μου μου λεει οτι ειναι μια χαρα για τον μηνα που ειμαι (για να το λεει κατι θα ξερει)πηγα και στον ενδοκρινολογο μου και ολα καλα με τον θυρωειδη θα συνεχισω να πινω τα τ4 των 62 ως την γεννα μετα τη γεννα θα πινω για 2 μηνες τα τ4 των 50 και οταν περασουν αυτοι οι 2 μηνες θα παω ξανα να με δει να μου πει αν θα συνεχισω να πινω φαρμακα η οχι και αν ναι ποια....καλε ζυγιστηκα 2 φορες σε 2 διαφορετικες ζυγαριες ειμαι 56 κιλα οταν εμεινα εγκυος ημουν 52 που σημαινει πως πηρα μονο 4 κιλα απο τα 4 σχεδων τα 2 ειναι το μωρο ε βαλε και τα υγρα και τον πλακουντα τι εμεινε μετα για εμενα???αλλα δεν βαριεστε το μωρακι μου εχει σημασια να παχαινει οχι εγω:tongue: ολα τα ρουχαλακια σεντονακια κουβερτακια κ λοιπα που ειναι για να μεινουν εδω στο σπιτι ειναι ετοιμα πλυμενα και σιδερωμενα στα συρταρακια τους οσο για την βαλιτσουλα ειναι σχεδον ετοιμη και αυτη ελαχιστα ρουχαλακια εμειναν ακομα για να πλυνω και να τα βαλω και αυτα στην βαλιτσουλα και μετα θα ειναι ετοιμη κ η βαλιτσουλα :P την τριτη θα παω την προτελευταια μου επισκεψη στον γυναικολογο μου στην ροδο και μετα θα παω μια και καλη στην 1η οκτωβρη να μεινω εκει και για την γεννα εφερα και το κρεβατακι του μωρου στο σπιτι αλλα ακομα δεν το εστησα πρεπει πρωτα να ερθει η μανα μου να κανουμε γενικη καθαριοτητα στο σπιτι να στρωσουμε το πατωμα και να κανω και καποιες αλλαγες στο δωματιο μου για να στησουμε το κρεβατακι του πριγκηπα μας!!!

μαρμιν μου ποτε προλαβες και πηρες 10 κιλα???;) να μην σε νοιζει καθολου ομως χανονται τοοοοοοοσο μα τοσο ευκολα!!!με το καλο να δεις το νινι σου η τεταρτη κοντευει σιγουρα μεχρι την τεταρτη θα εχει μεγαλωσει και αλλο παντως με τις ασφαλειες συμφωνω μαζι σου γιατι να τα ασφαλισετε και τα 2 αφου μονο με το ενα κινηστε???

μαργκι μου 170 ευρω το ενοικιο μια χαρα σε βρισκω τελεια τιμη δεν το συζηταω!!!θα ερθει και για εσενα η ωρα που θα κρατας το μωρακι σου αγκαλιτσα και θα σου φερνουν λουλουδια! εγω πηγαινω καθε κυριακη εκκλησια ειδικα απο τοτε που εμεινα εγκυος δεν εχω χασει ουτε μια κυριακη αλλα δεν κοινωνουσα συχνα γιατι ενιωθα λιγο αμαρτωλη,,,εξομολογηθηκα την παρασκευη για να δω τι θα μου πει ο πνευματικος μου και αν θα μπορω να κοινωνησω πριν την γεννα και μου ειπε να κοινωνισω μετα τις 14 σεπτεμβρη....οι αμαρτιες μου???σεξουαλικου περιεχομενου:rolleyes: με το να μην κανουμε τοσο συχνα σεξ με τον αντρα μου τωρα (οχι οτι δεν θελουμε απλα εγω φοβαμαι) ζηταει ολο αλλα πραγματα για να νιωσει ικανοποιηση και ξερετε αυτα θεωρουνται αμαρτια... κοτοσουπα μμμμμμμμ τρελαινομαι για κοτοσουπα ειδικα σε αυτη την εγκυμοσυνη κατι εχω παθει τους τελευταιους 2 μηνες και ολα θελω κοτοσουπα:tongue: την κανω τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα;)παντως με εκανες και γελασα με τον αντρα σου πως μιλας ετσι για τον καημενο σιγα δεν πειραζει που δεν ξερει να χωρευει....εγω ειμαι παααααααααααααρα πολυτ χωρευταρου λατρευω το τσιφτεντελι και τα κρητικα (ειδικα πεντοζαλι μαλεβιζιωτικο και κρητικη σουστα) ο αντρας μου ειναι κ εκεινος πολυ χωρευταρας αλλα σε αλλο ειδους χωρους,,,δεν ξερει καθολου κρητικα αν και του αρεσουν ξερει ομως τα κλασικα νησιωτικα αλλα το μεγαλο του κολλημα το brake dance χωρευει τελειο brake dance κανει απιθανες φυγουρες αν τον δειτε να χωρευει θα παθετε πλακα!!!

νενα το μωρουλινακι ολοκληρο λεμονακι:P

να ζησεις ντεππακι και χρονια πολλα μεγαλη να γινεις με ασπρα μαλλια παντου να σκορπιζεις της νιωτης το φως και ολοι να λενε να μια σοφος :D χρονια πολλα γλυκια μου για χθες να τα 100στησεις και ο,τι επιθυμεις με ατομα που σε αγαπανε παντα διπλα σου:Dτου χρονου στα γενεθλια σου θα ειναι πολυ διαφορετικα:D

τσερρυ μου εγω πιστευω πως αυτο το καφετι που βλεπεις ισως να ειναι αιματακι που απο γδαρσιμο που εκανες στην προσπαθεια σου να βαλεις το φαρμακο στον κολπο σου μην φοβασαι δεν ειναι τιποτα! καλε γιαουρτι στην σουπα? σε το βοηθαει?? εχει ωραια γευση??? εχω περιεργια τωρα πρεπει να το δοκιμασω καποια στιγμη:rolleyes: 22 χιλιοστα το μωρακι ε? ολοκληρο ανθρωπακα εγινε:P ναι χαρα μου για τις εξετασεις πρεπει να πας νηστικη, καλα αποτελεσματα σου ευχομαι!!!

πεπσουλα μου το φεβρουαριο ξεκινας εξωσωματικη??? κανε υπομονη με τον αντρα σου ειναι φορτισμενος και αυτος θα δεις που ολα θα φτιαξουν. παντως αδικαιολογητο να σε βριζει χαρα μου εγω δεν θα το δεχομουν με τιποτα!!!παντως οπως ειπε και η τσερρυ μας δεν γινονται αυτα τα πραγματα με το ζορι... 5 ολοκληρα χρονια μενατε χωρια τον χειμωνα?συμφωνω και εγω με την τινγκερμπελ.... α και μην σκας με τις γονιμες κει εγω εμεινα εγκυος σε μη γονιμες μερες αν θυμαστε προσεχα στιν γονιμες:tongue:

λιλιτακι μου γλυκο μην στεναχωριεσαι θα φας μετα πολλες πολλες σοκολατοπιτες!!! σε ευχαριστω που την δευτερα θυμησες στα κοριτσια οτι αλλαξα εβδομαδα κοντεψα να σκασω που δεν μπορουσα να μπω να σας το γραψω;) το πισπιριγκι σου μια χαρουλα σχεδον εναμιση κιλο εμενα το μωρακι μου εχει παρει θεση απο 5 μηνων...μην στεναχωριεσαι για την δουλεια παει το 500ακι αλλα ερχεται το μωρακι:Pολα τα αλλα θα γινουν! ο αντρας σου τι δουλεια κανει αν επιτρεπεται??? πρεπει να μου ξανα ειπες αλλα δεν θυμαμαι αυτο το μηνα τελειωνεις την δουλεια?

αγγελικακι 230 γραμμαρια μεγαλωσε πολυ το μωρακι σου:P να δεις που θα ειναι κοριτσακι! αν ηταν αγορακι πιστευω θα εδειχνε στην 20η εβδομαδα που εισαι... υπομονη μεχρι το β-επιπεδου να μαθουμε σιγουρα! ποτε θα κανεις το β-επιπεδου??? κανεις κ εμετους ε? εγω ευτυχως να και κατι καλο απο εμετους ζαλαδες κ τετοια ευτυχως δεν εχω....

τινγκερμπελ μου τι κανεις? κριμα για την κυστη ευχομαι να φυγει συντομα! μολις φυγει αμεσως ξεκινας προσπαθειες για εξωσωματικη??? ευχομαι ολα να πανε καλα και συντομα θα γινει το θαυμα και για εσενα θα το δεις!!!:P

λεια μου γιατι να μηνερθει μονο του το μωρακι? σου ευχομαι να ερθει μονο του γλυκια μου και να σταματησεις να ταλαιπωρησε!οσο για το θεμα της εκκλησιας διαφωνω μαζι σου πιστευω πως πρεπει να πηγαινουμε συχνα στην εκκλησια και να κοινωνουμε οσο πιο κοντα ερχομαστε στον Χριστο τοσο πιο πολυ μας βοηθαει...ενα λουλουδι δεν μεγαλωνει αν δεν το ποτισεις!!!

λουνα που εισαι????????

ελπιζω να μην ξεχασα καμια σας αν ναι συγνωμη:( α και καλο μηνα αν και καθυστερημενα:P σας αγαπω πολυ και μου λειψατε πααααααααααρα πολυ τωρα θα τα λεμε συνεχεια παλι:P α και για να μην ξεχνιομαστε μου εμειναν 47 μερες ως την γεννα:tongue:

Κοριτσάκι καλώς όρισες και πάλι στο parents μας έλειψες ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!Άυριο σταματάω από τη δουλειά και θα μου λείψουν τα κοριτσάκια μου αλλά δέν θα τα χάσω τελείως θα τις βλέπω μένουμε κοντά και με τη μαμά τους εκτός από φίλες έχουμε και κουμπαριά(Η αδερφή μου της έχει βαφτήσει τη μία από τις 3 κόρες)Ο άντρας μου δουλεύει υπεύθηνος σε γραφείο κινησης μίας μεγάλης αποθήκης αναψυκτικών και ποτών!!!Όσο για το 500αράκι δέν θα σκάσω κιόλας!!!:tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

157908_260761224033993_2136664368_n%20(Small).jpg

Σήμερα γιορτάζει η Παναγία η Γιάτρισσα Μεγάλη η Χάρη της!!!Εύχομαι μέσα απο τη καρδιά μου να βοηθήσει όλα τα κορίτσια μας να αποκτήσουν τα μωράκια τους σύντομα και όσες τα έχουμε στη κοιλίτσα μας να τα πάρουμε με το καλό στην αγκαλιά μας γερά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Μεγάλη η χάρη της Παναγίας μας!!!!θα παω να αναψω ένα κεράκι μετα...

μαριουλα καλωσήρθες πίσω!!!!πολύ χάρηκα που σε βρήκα ρε κορίτσι πάλι!!!τα νεα σου τελεια...αχ τι καλα να ήμουν εκει να φτιάχναμε μαζί το δωμάτιο!!!

κορίτσια απο χθες που άκουσα καρδούλα κάπως σαν να ξύπνησε το μητρικό μου ένστικτο...τώρα το νιώθω πιο πολύ για παιδί....ώρα με την ώρα που συνειδητοποιώ τί άκουσα είναι τρομερό!!!!αχ πώς θα περάσουν οι μήνες...έχω και το εργανωτικό μου μαζί...ήδη ψάχνω βρεφικά δωμάτια και οικονομικες τιμες κ.α...εγω κοριτσαρες ας σταξω παραπανω -μονο ελληνικα θα προσπαθησω να παρω-...μονο αν μ αρεσει κατι πολυ θα αγορασω ξενο!!!το κρεββατακι σκεφτομαι να πω μαραγκο και να το ζωγραφισω εγω...πιανουν τα χερια μου αρκετα θα έλεγα...μια φιλη θα μου στελει μια φιλη της απο αθηνα να μου ζωγραφισει το δωματιο...δωρο για το μικρουλι μου...

μαριούλα όντως να μας πεις τι τρως και έβαλες τοσα λιγα κιλά???εγω ζυγιστικα χθες και ημουν 49.80..πες 50. πρέπει να εχασα ένα κιλο αυτον τον καιρο...αν και περιμενα να εχω χασει περισσοτερο με τοση φρυγανια που εφαγα αλλά είδατε τι κανει το καθισιο????εμενα παντως με ψιλομαλωσε που της ειπα οτι δεν πολυετρωγα...λεει δεν θα αφηνεις το παιδι σου νηστικο...αν δεν τρως πχ γαλα να πινεις σοκολατουχο, να ξεγελας το στομαχι σου...

τώρα το στομαχι μου συνερχεται...προχθες μαγειρεψαμε κιολας με τον αντρα μου στο σπιτι, δεν άντεχα ουτε τις μυρωδιες αρχικά...σημερα θα κανω πιπερια γεμιστα που μου τα θυμισε η μαρτζι!!!μαριουλα καντην την κοτοσουπα και θα με θυμιθεις!!!ειδικα για καλοκαιρι που εχει ζεστη ειναι τελεια!!!εγω θα την κανω την δευτερα γιατι ο αντρας μου θα παει για κολονοσκοπιση και θελει διατροφη 2-3 μερες!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

τελικα εγω αλλάζω βδομάδα κάθε Κυριακή!!!!άρα το σωστό τικερακι ειναι το επανω..έτσι έδειξε χθες ο υπερηχος και μου εδωσε πητ 22-4-13...κοριτσια αυτο θεωρητικα δεν σημαινει οτι μπορει να γεννήσω ανα πασα ώρα και στιγμή απο τις 22-3 μου μπαινω στον μηνα μου?

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Μαριούλα, καλώς μας όρισες βρε!!!! Η απουσία σου ήταν τόσο μα τόσο αισθητή!!!! Το μωράκι σου έγινε ολόκληρος άντρας! Βρε τρελό, δεν πλήρωσες το λογαριασμό για μας; Θα σου κάνουμε έρανο αν σας κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα!!!( Χι! χι!). Ολο αμαρτίες είσαι πονηρούλα! Φτού σου, δεν ντρέπεσαι έγκυος γυναικα!!

Αντε, αν μπει και η ντέπα και η λούνα να συμπληρωθεί το παρεάκι!

Τα δικά μου τώρα. Βρίσκομαι στην 31η μέρα του κύκλου και η περίοδος δεν εμφανιστηκε. Η κοιλιά μου πονάει για περίοδο αλλά δεν λέει να έρθει! Δεν νομίζω να παίζει τίποτα, γιατί δεν έχω διαίσθηση ότι είμαι έγκυος. Ειχε βέβαια να μου κάνει πολύ καιρό τόση καθυστερήση, αλλά μάλλον αλλάζει ο κύκλος. Βέβαια, καλού κακού έκανα μία χοριακή που όμως τα αποτελέσματα θα τα πάρω την Δευτέρα. Πήρα και ένα τεστ εγκυμοσύνης, θα το κάνω αύριο το πρωί αν δεν αδιαθετήσω. Η θερμοκρασία μου δεν είναι ενθαρρυντική για εγκυμοσύνη (36,8 μόνο). Δεν περιμένω τίποτα. Απλά την έκανα γιατί με το εξωμήτριο που είχα πρέπει να προσέχω και να κάνω αμέσως τέστ ή χοριακή με το που έχω καθυστέρηση. Τρια χρόνια δεν έτυχε να έχω καθυστέρηση. Τπυς τελευταίους μήνες ο κύκλος είχε σταθεροποιηθεί στις 28- 30 μέρες. Τελευταία περίοδο είχα στις 9 αυγούστου. Ρε κορίτσια, να έγινε κανά θαύμα;;;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

margi μου μακαρι κοριτσι μου να εισαι και να επαναληφθει το ιδιο θαυμα που εγινε και με μενα. Μετα απο μια αποτυχημενη εξωσωματική τον επόμενο μηνα εγκυος!!! Κι εγω δεν το πιστευα ότι μπορει να ημουν εγκυος όταν ειχα καθυστερηση αν και τις τελευταιες δυο μερες ειχα κατι αμυδρα πονακια στη κοιλια που με εβαλαν σε σκεψεις αλλα τις εδιωχνα γιατι το θεωρουσα απιθανο. Για αυτο εκανα το τεστ την 3η μερα της καθυστερησης και αυτο επειδη το ειχα σπιτι διαφορετικά θα περιμενα τουλαχιστον λιγες μερες ακόμη αν ηταν να παω να το αγορασω. Επισης η θερμοκρασια μου ηταν απο 36,8 μεχρι 37.0 το πολυ. Ευχομαι η παναγια να κανει το θαυμα της και για σενα σημερα.

Εγω σας διαβαζω αλλα δεν ειμαι πολυ στα καλα μου και ψυχολογικα αλλά και σωματικά καθως εχω λίγες μερες που με ποναει παρα πολυ η μεση μου και ακομη και στο περπατημα δυσκολευομαι. Χαιρομαι που διαβαζω τα νεα σας αλλα ειμαι καπως ανορεχτη και δεν σας γραφω. Μη μου θυμωσετε θα στρωσω καποια στιγμη.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Μαριούλα, καλώς μας όρισες βρε!!!! Η απουσία σου ήταν τόσο μα τόσο αισθητή!!!! Το μωράκι σου έγινε ολόκληρος άντρας! Βρε τρελό, δεν πλήρωσες το λογαριασμό για μας; Θα σου κάνουμε έρανο αν σας κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα!!!( Χι! χι!). Ολο αμαρτίες είσαι πονηρούλα! Φτού σου, δεν ντρέπεσαι έγκυος γυναικα!!

Αντε, αν μπει και η ντέπα και η λούνα να συμπληρωθεί το παρεάκι!

Τα δικά μου τώρα. Βρίσκομαι στην 31η μέρα του κύκλου και η περίοδος δεν εμφανιστηκε. Η κοιλιά μου πονάει για περίοδο αλλά δεν λέει να έρθει! Δεν νομίζω να παίζει τίποτα, γιατί δεν έχω διαίσθηση ότι είμαι έγκυος. Ειχε βέβαια να μου κάνει πολύ καιρό τόση καθυστερήση, αλλά μάλλον αλλάζει ο κύκλος. Βέβαια, καλού κακού έκανα μία χοριακή που όμως τα αποτελέσματα θα τα πάρω την Δευτέρα. Πήρα και ένα τεστ εγκυμοσύνης, θα το κάνω αύριο το πρωί αν δεν αδιαθετήσω. Η θερμοκρασία μου δεν είναι ενθαρρυντική για εγκυμοσύνη (36,8 μόνο). Δεν περιμένω τίποτα. Απλά την έκανα γιατί με το εξωμήτριο που είχα πρέπει να προσέχω και να κάνω αμέσως τέστ ή χοριακή με το που έχω καθυστέρηση. Τρια χρόνια δεν έτυχε να έχω καθυστέρηση. Τπυς τελευταίους μήνες ο κύκλος είχε σταθεροποιηθεί στις 28- 30 μέρες. Τελευταία περίοδο είχα στις 9 αυγούστου. Ρε κορίτσια, να έγινε κανά θαύμα;;;;;

Πραγματικά σου έυχομαι μέσα απο την καρδιά μου μέρα που είναι σήμερα να εισακούστηκαν οι προσευχές μας και να είσαι έγκυος!!!:P

hnNfp2.png

QBMLp2.png

margi μου μακαρι κοριτσι μου να εισαι και να επαναληφθει το ιδιο θαυμα που εγινε και με μενα. Μετα απο μια αποτυχημενη εξωσωματική τον επόμενο μηνα εγκυος!!! Κι εγω δεν το πιστευα ότι μπορει να ημουν εγκυος όταν ειχα καθυστερηση αν και τις τελευταιες δυο μερες ειχα κατι αμυδρα πονακια στη κοιλια που με εβαλαν σε σκεψεις αλλα τις εδιωχνα γιατι το θεωρουσα απιθανο. Για αυτο εκανα το τεστ την 3η μερα της καθυστερησης και αυτο επειδη το ειχα σπιτι διαφορετικά θα περιμενα τουλαχιστον λιγες μερες ακόμη αν ηταν να παω να το αγορασω. Επισης η θερμοκρασια μου ηταν απο 36,8 μεχρι 37.0 το πολυ. Ευχομαι η παναγια να κανει το θαυμα της και για σενα σημερα.

Εγω σας διαβαζω αλλα δεν ειμαι πολυ στα καλα μου και ψυχολογικα αλλά και σωματικά καθως εχω λίγες μερες που με ποναει παρα πολυ η μεση μου και ακομη και στο περπατημα δυσκολευομαι. Χαιρομαι που διαβαζω τα νεα σας αλλα ειμαι καπως ανορεχτη και δεν σας γραφω. Μη μου θυμωσετε θα στρωσω καποια στιγμη.

Κανείς δέν θα σου θυμώσει κοριτσάκι όποτε εσυ νιώσεις καλά εμείς εδώ θα είμασε να περιμένουμε!!!Όσο για τη μέση σε καταλαβένω απόλυτα και εγώ έτσι ήμουν στην αρχή αλλά τώρα ευτυχώς είμαι καλύτερα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

αχ μαρτζι μου μακαρι κοριτσακι...στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου...θα αναψω και για σενα το βραδυ που θα παω και για ολα τα κοριτσια που περιμενουν να δουν το θετικο τεστ...μακαρι μακαρι μακαρι να γινει οπως την νενα μας!!!

νενα κοριτσαρα μην σκεφτεσαι τετοια....εδω μπαινουμε για να ξεκουραστουμε με καμια χαζομαρουλα που θα πουμε....καλα να εισαι και διαβαζε μας μονο!!!

ρε παιδια η ντεππα ομως πολυ καιρο εχει να μας δωσει το παρον και δεν το συνηθιζει...:(

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Άχ κορίτσια κουράστηκα πάλι σήμερα δέν ξέρω πως τα καταφέρνω έκανα μπαλκόνια ,παντζούρια, τζάμια σκούπισμα, σφουγγάρισμα,ξεσκόνισμα και φυσικά το μπάνιο....τη κρεββατοκάμαρα μου δέν είχα κουράγιο αύριο το πρωί και τώρα περιμένω να έρθει και ο σύζηγος για να βάλω πλυντίρια πολλά όμως και αύριο ΣΙΔΕΡΩΜΑ!!!Ούφ τα παιξα.........

hnNfp2.png

QBMLp2.png

καλημέρα κορίτσια!!!

Μαριούλα μου, πολύ μας έλειψες!!!

πως τα καταφερες βρε με τα κιλά??θα μας δώσεις συμβουλές όταν με το καλό φτάσει η ώρα...!!

κόντεψαν οι μέρες μαριούλα μου, που θα πας στη Ρόδο και θα γεννηθεί το μωράκι σου...

αλήθεια από ποιο νησί είσαι???!!!!

κορίτσια νομίζω η καρδούλα είναι το πιο ωραίο πράγμα στην εγκυμοσύνη...να την ακούς και να χαίρεσαι...

είμαι και εγώ ψαράκι...έχω και το κλάμα στο τσεπάκι....

τινκερμπελ μου και εμενα μου λειψατε πολυ!!!οσο για τα κιλα απλα τρωω οταν πειναω και μεχρι να χωρτασω δεν κανω υπερβολες αλλα ουτε στερουμε και τιποτα...δεν ξερω γιατι δεν παχαινω θα το εχεο το σωμα μου φαινεται;) σου εστειλα π.μ για το πιο ειναι το νησι μου ας μην τα λεω δημοσια αυτα καταλαβαινεις:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κοριτσάκι καλώς όρισες και πάλι στο parents μας έλειψες ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!Άυριο σταματάω από τη δουλειά και θα μου λείψουν τα κοριτσάκια μου αλλά δέν θα τα χάσω τελείως θα τις βλέπω μένουμε κοντά και με τη μαμά τους εκτός από φίλες έχουμε και κουμπαριά(Η αδερφή μου της έχει βαφτήσει τη μία από τις 3 κόρες)Ο άντρας μου δουλεύει υπεύθηνος σε γραφείο κινησης μίας μεγάλης αποθήκης αναψυκτικών και ποτών!!!Όσο για το 500αράκι δέν θα σκάσω κιόλας!!!:tongue::tongue::tongue:

λιλιτακι μου καλως σας βρηκα εμενα να δεις ποσο μου λειψατε!!! αντε απο αυριο ξεκουραση:P ε αφου θα τα βλεπεις τα κοριτσια μια χαρα:P:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

157908_260761224033993_2136664368_n%20(Small).jpg

Σήμερα γιορτάζει η Παναγία η Γιάτρισσα Μεγάλη η Χάρη της!!!Εύχομαι μέσα απο τη καρδιά μου να βοηθήσει όλα τα κορίτσια μας να αποκτήσουν τα μωράκια τους σύντομα και όσες τα έχουμε στη κοιλίτσα μας να τα πάρουμε με το καλό στην αγκαλιά μας γερά!!!

μεγαλη η χαρη Της!!!μακαρι να μας βοηθησει ολες να γινει το ονειρο μας πραγματικοτητα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μεγάλη η χάρη της Παναγίας μας!!!!θα παω να αναψω ένα κεράκι μετα...

μαριουλα καλωσήρθες πίσω!!!!πολύ χάρηκα που σε βρήκα ρε κορίτσι πάλι!!!τα νεα σου τελεια...αχ τι καλα να ήμουν εκει να φτιάχναμε μαζί το δωμάτιο!!!

κορίτσια απο χθες που άκουσα καρδούλα κάπως σαν να ξύπνησε το μητρικό μου ένστικτο...τώρα το νιώθω πιο πολύ για παιδί....ώρα με την ώρα που συνειδητοποιώ τί άκουσα είναι τρομερό!!!!αχ πώς θα περάσουν οι μήνες...έχω και το εργανωτικό μου μαζί...ήδη ψάχνω βρεφικά δωμάτια και οικονομικες τιμες κ.α...εγω κοριτσαρες ας σταξω παραπανω -μονο ελληνικα θα προσπαθησω να παρω-...μονο αν μ αρεσει κατι πολυ θα αγορασω ξενο!!!το κρεββατακι σκεφτομαι να πω μαραγκο και να το ζωγραφισω εγω...πιανουν τα χερια μου αρκετα θα έλεγα...μια φιλη θα μου στελει μια φιλη της απο αθηνα να μου ζωγραφισει το δωματιο...δωρο για το μικρουλι μου...

μαριούλα όντως να μας πεις τι τρως και έβαλες τοσα λιγα κιλά???εγω ζυγιστικα χθες και ημουν 49.80..πες 50. πρέπει να εχασα ένα κιλο αυτον τον καιρο...αν και περιμενα να εχω χασει περισσοτερο με τοση φρυγανια που εφαγα αλλά είδατε τι κανει το καθισιο????εμενα παντως με ψιλομαλωσε που της ειπα οτι δεν πολυετρωγα...λεει δεν θα αφηνεις το παιδι σου νηστικο...αν δεν τρως πχ γαλα να πινεις σοκολατουχο, να ξεγελας το στομαχι σου...

τώρα το στομαχι μου συνερχεται...προχθες μαγειρεψαμε κιολας με τον αντρα μου στο σπιτι, δεν άντεχα ουτε τις μυρωδιες αρχικά...σημερα θα κανω πιπερια γεμιστα που μου τα θυμισε η μαρτζι!!!μαριουλα καντην την κοτοσουπα και θα με θυμιθεις!!!ειδικα για καλοκαιρι που εχει ζεστη ειναι τελεια!!!εγω θα την κανω την δευτερα γιατι ο αντρας μου θα παει για κολονοσκοπιση και θελει διατροφη 2-3 μερες!!!!

τσερρυ μου τα παντα τρωω δεν στερουμαι τιποτα απλα τρωω οταν πειναω δεν βρισκω λογο να τρωω χωρις να πειναω:tongue::tongue::tongue: καλε τι πολλα κιλα που εισαι κ εσυ???:tongue:δηλαδη εχει ωραια γευση το γιαουρτι μεσα στην σουπα??? ωραια ιδεα να ζωγραφισεις εσυ το κρεβατακι για το μωρακι σου:D

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...