Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καληεμερα κοριτσια ,απο τη μαριουλα οπως μου τα εστειλε:

aggelikoula mou kala eimai glikia m simera eixa k epeteio :-)blank.gif to mwraki mia xara 1800 pige megalwse :-Dblank.gif ase m leipete polu stenaxwrieme poly pou den mporw na sas grapsw sto parentskafe :-(((( tin triti tha paw stin rodo gia tin miniea m episkepsi k tha kanw k ekei kai to doppler gia defteri fora molis girisw apo tin rodo amesws tha mazepsw lefta gia na parw kenourgio stikaki k na mporw na ksana mpenw sto internet... simera ekana ematologikes eksetaseis geniki ematos ourwn anti xa kai thirwidi k itan ola kala mono o ematokritis m pou einai ligo xamilos 32.8 ola ta alla einai kala doksa to Theo! kathe mera simera eplina kialla mwroudiaka rouxalakia k ta siderwsa pira kai potzamoules dikes m gia to nosokomeio....etoimazome siga siga ta rouxalakia sentonakia koivertakia k ola osa einai gia na afisw sto spiti einai isi etoima plimena k siderwmena sta sirtarakia tous ...twra emeine mono na ftiaksw tin valitsa tou meeftiriou kai tha eimai etoimi a efera kai to krevataki tou mwrou sto spiti alla akoma den to estisa thelw liges meres prin figw na paw na meinw stin rodo tha erthei i mana m na kanoume geniki kathariotita na strwsoume to patwma kai genika na katharisoume to spiti gia na stisw to krevataki giati prepei na ginoun k kapoies allages sto dwmatio m gia na valw to krevataki tou mwrou.... afta ta nea m glikia m an mporeis na metafereis ola osa sou egrapsa sta ipoloipa koritsia se filw kai sas skeftome oles!!! :-*blank.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριούλα, μπήκες στην τελική ευθεία. Μακάρι να πάνε όλα καλά ως το τέλος. Και μας μας λείπεις!!!

Λιλιτάκι, τι; Πήρε θέση το μωρό; Από τόσο νωρίς; Καλά, φοβερή η εικόνα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μαριούλα, μπήκες στην τελική ευθεία. Μακάρι να πάνε όλα καλά ως το τέλος. Και μας μας λείπεις!!!

Λιλιτάκι, τι; Πήρε θέση το μωρό; Από τόσο νωρίς; Καλά, φοβερή η εικόνα!

Ναί κανονικά απλά τώρα παρακαλάμε να μείνει έτσι!!!:tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλησπέρα, κορίτσια αφήστε από χθες μαλώνω με τον άντρα μου γιατί θέλει να ασφαλίσουμε και τα δύο αυτοκίνητα ενώ εγώ από τότε που έμεινα έγκυος δεν οδηγώ του λέω να μου πει έναν καλό λόγο για να το κάνουμε αλλά φυσικά δεν έχει και τα έξοδα είναι ουκ ολίγα αφήστε που πήρα 120 ευρώ λιγότερα αυτό το 15θήμερο αλλά έχουμε και λέμε 400 ασφάλειες και για τα δύο, 150 σερβις αυτοκινήτου, γυναικολόγος, βενζίνες, σούπερ, εφορία δάνειο αυτοκινήτου 210 σύνολο βγαίνει στο χιλιάρικο κι εμείς θα πάρουμε 500 στην καλύτερη συν 200 από τους γονείς μου 700 και τίποτα να μην φάμε πάλι δεν φτάνουν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένει περιμένει ότι θα δώσει λεφτά ο μπαμπάς μου γιατί κάθε φορά που έρχονται οι ασφάλειες δίνει τα μισά αλλά δεν μπορώ να βασιστώ σε αυτό γιατί κι αυτοί τώρα έχουν ένα σωρό να πληρώσουν αλλά και να μας δώσει δεν έχουμε δηλαδή άλλες ανάγκες; Ίσως φοβάται ότι αν ασφαλίσουμε μόνο το ένα δεν θα μας δώσει τίποτα αλλά και αυτό να είναι εξαγριώνομαι γιατί περιμένει να μας βοηθάνε συνέχεια οι γονείς μου αντί να κάνουμε μόνοι μας το κουμάντο μας. Κι επίσης δεν μπορώ από τη μια να λεώ ότι μας έκοψαν 600 ? που είναι αλήθεια φυσικά και δεν τα βγάζουμε πέρα και από την άλλη να πληρώνω για δύο αυτοκίνητα ενώ χρησιμοποιώ μόνο το ένα άδικο έχω;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

αχ πολυ συγκινητικά τα νεα της μικρής!!!!χαιρομαι πολύ που όλα ειναι τέλεια...στην πιο κρισημη φαση δεν θα βαζει φωτο :(

λιλιτάκι κ το δικο σου παραμεγαλωσε!!!!κοριτσάκι δεν εισαι κ συ μακρυα....το μωρο πηρε θεση?δηλ δεν θα ξαναγυρισει?το δικο μου ειναι αλλιως που ειναι μικρο?ρε παιδια πως αντεχουν αναποδα τοσο καιρο???

μαρμιν εχεις δικιο αλλά αστον να κανει οτι καταλαβαινει, μην ασχολησε τωρα μ'αυτα...μεγαλωνεις μωρο κ πρεπει να εισαι ηρεμη....εξαλλου δεν παθαινει και καποιος κατι!!!!

η πεπσι πελαγωσε!!!!που εισαι καλε?αποφασισατε τιποτα?

η ντεππα χαθηκε παλι....μας διαβαζεις καλε??

εμεις αυριο εχουμε ραντεβου για καρδουλα....μακαρι να εξελισσονται όλα ομαλα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

αχ πολυ συγκινητικά τα νεα της μικρής!!!!χαιρομαι πολύ που όλα ειναι τέλεια...στην πιο κρισημη φαση δεν θα βαζει φωτο :(

λιλιτάκι κ το δικο σου παραμεγαλωσε!!!!κοριτσάκι δεν εισαι κ συ μακρυα....το μωρο πηρε θεση?δηλ δεν θα ξαναγυρισει?το δικο μου ειναι αλλιως που ειναι μικρο?ρε παιδια πως αντεχουν αναποδα τοσο καιρο???

μαρμιν εχεις δικιο αλλά αστον να κανει οτι καταλαβαινει, μην ασχολησε τωρα μ'αυτα...μεγαλωνεις μωρο κ πρεπει να εισαι ηρεμη....εξαλλου δεν παθαινει και καποιος κατι!!!!

Αύριο θα ακούσετε πρώτη φορά καρδούλα; Τι καλά! Το δικό μας κουνιέται συνέχεια - καιρός ήταν - ειδικά όποτε ακουμπάω το χέρι μου στην κοιλιά κλωτσάει αμέσως. Το μεσημέρι έβαλε και ο άντρας μου το χέρι και συγκινήθηκε πολύ, κάθε φορά που κλωτσούσε γελούσε:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ακόμα έχει χώρο αλλά παρακαλάμε να μην αλλάξει θέση γιατί είναι πολύ καλή η θέση του τώρα!!!Τώρα θα ξαναπάω 1 Οκτωβρίου να το δώ το πισπιρίγκι μου και μετά κάθε 10 μέρες είπε ο γιατρός!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ!!!!!!:D:D:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλημέρα! Τι κάνετε; Τσερυ μου, τη Δευτερα θα ακούσεις τον πιο όμορφο ήχο της ζωής σου! Τι καλά!!!!Αργήσατε όμως να πάτε να ακούσετε καρδούλα ή όχι; Νόμιζα πιο νωρίς γινεται αυτο! Πάντως μου φαίνεται πως πέρασε πολύς καιρός από τότε που μας είπες τα νέα. Γενικά ο Αυγουστος μού φάνηκε ατελείωτος. Γυρίζω το μυαλό μου πίσω στην εξωσωματική και νομίζω πέρασε ένας χρόνος! Ποιος ξέρει γιατί.

Χθες ήμασταν σε ένα γλέντι! Περάσαμε όμορφα, αλλά μού έσπασε τα νεύρα ο δικός μου που δεν ξέρει να χορεύει και με ρεζιλεύει καθε φορά! Και τι θέλει και μπαίνει στο χορό αφού δεν του κόβει; Δεν παίρνει τα πόδια του λέμε. Σηκώθηκε που λέτε και πιάστηκε στο χορό.....Είναι και πανυψηλος, φαίνεται όσο να' ναι. Αντι να κοιτάει τα βήματα να μαθαίνει και να ξεστραβώνεται, κοίταζε τον κόσμο στο πρόσωπο και χασκογέλαγε! Εγώ....τούρμπο.....Μόλις κάτσαμε του είπα πως αν δεν κάτσει να του μάθω το συρτό, δεν τον ξαναπαιρνω σε γάμους και πανηγύρια. Οχι τίποτα άλλο εγώ είμαι χορευταρού και στα μέρη μας, όταν σηκώνεται η γυναίκα για χορο, πρέπει να σηκώνεται και ο άντρας της να την συνοδεύει......Πού να μας βλέπατε στο γάμο. Τού είχα μάθει ένα τραγούδι να χορέψει και μετά απλά ακολουθούσε σαν φάντης μπαστούνι! Αλλά τότε δεν ήξερε ούτε η κουμπάρα κι έτσι κάπως το σώσαμε....Σήμερα θα του κάνω εντατικά μαθήματα, μπας και αποκτήσει λίγη χάρη. Σαν ξύλο είναι.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

xa

Καλημέρα! Τι κάνετε; Τσερυ μου, τη Δευτερα θα ακούσεις τον πιο όμορφο ήχο της ζωής σου! Τι καλά!!!!Αργήσατε όμως να πάτε να ακούσετε καρδούλα ή όχι; Νόμιζα πιο νωρίς γινεται αυτο! Πάντως μου φαίνεται πως πέρασε πολύς καιρός από τότε που μας είπες τα νέα. Γενικά ο Αυγουστος μού φάνηκε ατελείωτος. Γυρίζω το μυαλό μου πίσω στην εξωσωματική και νομίζω πέρασε ένας χρόνος! Ποιος ξέρει γιατί.

Χθες ήμασταν σε ένα γλέντι! Περάσαμε όμορφα, αλλά μού έσπασε τα νεύρα ο δικός μου που δεν ξέρει να χορεύει και με ρεζιλεύει καθε φορά! Και τι θέλει και μπαίνει στο χορό αφού δεν του κόβει; Δεν παίρνει τα πόδια του λέμε. Σηκώθηκε που λέτε και πιάστηκε στο χορό.....Είναι και πανυψηλος, φαίνεται όσο να' ναι. Αντι να κοιτάει τα βήματα να μαθαίνει και να ξεστραβώνεται, κοίταζε τον κόσμο στο πρόσωπο και χασκογέλαγε! Εγώ....τούρμπο.....Μόλις κάτσαμε του είπα πως αν δεν κάτσει να του μάθω το συρτό, δεν τον ξαναπαιρνω σε γάμους και πανηγύρια. Οχι τίποτα άλλο εγώ είμαι χορευταρού και στα μέρη μας, όταν σηκώνεται η γυναίκα για χορο, πρέπει να σηκώνεται και ο άντρας της να την συνοδεύει......Πού να μας βλέπατε στο γάμο. Τού είχα μάθει ένα τραγούδι να χορέψει και μετά απλά ακολουθούσε σαν φάντης μπαστούνι! Αλλά τότε δεν ήξερε ούτε η κουμπάρα κι έτσι κάπως το σώσαμε....Σήμερα θα του κάνω εντατικά μαθήματα, μπας και αποκτήσει λίγη χάρη. Σαν ξύλο είναι.....

χα,χα,χα μάρτζι μου μαζί με τον άντρα σου να κάνεις μαθήματα και σε μένα γιατί κι εγώ κάπως έτσι είμαι. Στο γάμο μου χόρεψα πρώτη φορά αφού πρώτα μου έδειξε μια φίλη μου τα βασικά και τον πρώτο χορό τον έκανα πρόβα με τον άντρα μου στο σπίτι:tongue: Κι έχω κι εγώ άντρα χορευταρά μήπως πρέπει να κάνουμε ανταλλαγή;:P:p:p

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Αχ! ναι! Μαρμιν, να μου τον δανείζεις σε γάμους. Πάντα ονειρευόμουν να βρω άντα χορευταρά κι έπεσα πάνω σε ξύλο! Εσύ, κυρία μου, γιατί δεν ξέρεις να χορεύεις; Θα σε δείρω! Να βάλεις τον άντρα σου να σε μάθει.

Οσο για τις ασφάλειες αυτοκινήτου, να σου πω ότι εμείς που έχουμε δύο αμάξια κάνουμε τον τελαυταίο χρόνο εναλλάξ ασφάλεια. Μία το ένα μία το άλλο!!!!Τώρα που δεν θα πάρουμε δώρο Χριστουγέννων σκεφτομαστε ποιες πινακίδες να επιστρέψουμε!!!Το πώς στενοχωριέμαι......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

να μαι και γω!!!

margi να κρατησετε τις πινακίδες απο το πιο οικονομικο αμαξι!!!όσο για τον χορό....ρε κορίτσι...σε πολλά καλούπια δεν τόν βάζεις τον άνθρωπο???άστον να χαρεί να ξεδώσει να μην μουρμουράει μετά!!!και τί έγινε που δεν χορευει ωραία?εγώ αυτους τους χαιρομαι που δεν τους νοιαζει τιποτα και κανενας...και στον άντρα δεν φαίνεται τόσο άχαρο....πάντως καλή η ιδέα να του μάθεις...ακόμη μπορείτε να γραφτειτε στον τοπικο συλλογο για τονχειμώνα!!!;)

μαρμιν τα ίδια ισχύουν και για σένα...

κατα τα άλλα που γράφεις...όντως και μένα ο Αυγουστος μου φάνηκε....χρόνος!!!΄

κοριτσάκια στα δικά μου τώρα...πήγαμε το πρωί στην γιατρο...ακούσαμε καρδούλα πολύ δυνατα...είχε 170 παλμούς και το μωράκι μου είναι ήδη 22 χιλιοστά!!!!ψηλό θα γίνει το καμάρι μου!!!!εγώ όπως και το περίμενα δεν έκλαψα χάρηκα όμως που όλα ήταν τέλεια (εννοείτε!) ο άντρας μου δάκρυσε...(αναμενόμενο!)

όντως μάρτζι καρδούλα ακόύς απο την 6η...εμεις ειχαμε παει 5η να δουμε σακο και μας ειπε να παμε την 8η κατευθειαν για να ακουσουμε σιγουρα γιατι πολλές φγορες αν η συλληψη ειναι καθυστεριμενη δεν ακουγετε ουτε την 6η!!!μου έδωσε προγγεννετικό έλεγχο...το πρωί κορίτσια τίς κάνω τις εξετάσεις πριν φάω ε?και σε 2 εβδομάδες περίπου ξανά ραντεβού...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

να μαι και γω!!!

margi να κρατησετε τις πινακίδες απο το πιο οικονομικο αμαξι!!!όσο για τον χορό....ρε κορίτσι...σε πολλά καλούπια δεν τόν βάζεις τον άνθρωπο???άστον να χαρεί να ξεδώσει να μην μουρμουράει μετά!!!και τί έγινε που δεν χορευει ωραία?εγώ αυτους τους χαιρομαι που δεν τους νοιαζει τιποτα και κανενας...και στον άντρα δεν φαίνεται τόσο άχαρο....πάντως καλή η ιδέα να του μάθεις...ακόμη μπορείτε να γραφτειτε στον τοπικο συλλογο για τονχειμώνα!!!;)

μαρμιν τα ίδια ισχύουν και για σένα...

κατα τα άλλα που γράφεις...όντως και μένα ο Αυγουστος μου φάνηκε....χρόνος!!!΄

κοριτσάκια στα δικά μου τώρα...πήγαμε το πρωί στην γιατρο...ακούσαμε καρδούλα πολύ δυνατα...είχε 170 παλμούς και το μωράκι μου είναι ήδη 22 χιλιοστά!!!!ψηλό θα γίνει το καμάρι μου!!!!εγώ όπως και το περίμενα δεν έκλαψα χάρηκα όμως που όλα ήταν τέλεια (εννοείτε!) ο άντρας μου δάκρυσε...(αναμενόμενο!)

όντως μάρτζι καρδούλα ακόύς απο την 6η...εμεις ειχαμε παει 5η να δουμε σακο και μας ειπε να παμε την 8η κατευθειαν για να ακουσουμε σιγουρα γιατι πολλές φγορες αν η συλληψη ειναι καθυστεριμενη δεν ακουγετε ουτε την 6η!!!μου έδωσε προγγεννετικό έλεγχο...το πρωί κορίτσια τίς κάνω τις εξετάσεις πριν φάω ε?και σε 2 εβδομάδες περίπου ξανά ραντεβού...

πολύ ωραία τσερυ μου τέλεια τα νέα σου!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Μπράβο τσέρυ! Πολύ ωραία να νέα σου! Καλά θυμόμουν δηλαδη από άλλα κορίτσια ότι ακούνε και νωρίτερα την καρδούλα. Εσυ έγινες σήμερα 8 εβδομάδων απ' οτι βλέπω στο τικεράκι σου!!Αντε να πάνε καλά τα πράγματα ως το τέλος!!

Ελα μωρέ που τον βάζω σε καλούπια!!! Μμμμμμ....λες;;;Καλά του κάνω του αχαιρευτου!!! Να μάθει να κουνάει λίγο τα χέρια του. Σάμπως τον νοιάζει καλέ;;;;Αυτός το διασκεδάζει!!!!!! Είχαμε πάει πιο παλιά σε έναν γάμο που ο γαμπρός δεν ήξερε να χορεύει....Κι κεινος ψηλός σαν το δικό μου. Και ξαφνικα βλέπω τον δικό μου να σηκώνεται να κρατήσει στο χορό τον άλλο! Το τι γέλιο ρίξαμε δεν μπορεις να φανταστείς....Πώς τα κατάφερναν και χόρευαν το ίδιο χαλια δεν μπορώ να το καταλάβω.....Ειχαν κι ενα καμάρι!!! Μέχρι στιγμής δεν σηκώθηκε να του μάθω ούτε ένα βήμα......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...