Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγγελικακι οπουδηποτε ψαχνει για δουλειά. Το θεμα είναι ότι εδω στην Τριπολη δεν βρισκει καθεται συνεχεια μεσα στο σπιτι και νιωθει να πνιγεται. Δεν εχει ορεξη για τιποτα. Νιωθει ότι είναι βαρος και αχρηστος.

Το θεμα ειναι το εξης οταν παντρευτηκαμε εδω και 5 χρονια πρωτη χρονια φετος μενουμε μαζι εξαιτιας της δουλειας μου. Εγω Τριπολη και αυτος Θεσνικη. Δεν λεω οτι η Τριπολη ειναι ασχημη πολη αλλα ειναι αγνωστη προς εμας. Οταν διοριστηκα εκανα τα χαρτια μου παντου αφου εψαχνα για δουλεια 10 χρονια και φυσικα ήταν άλλες οι συνθηκες στη ζωη μου για να μην κατηγορηθώ γιατι διαλεξες την Τριπολη. Ήξερα ότι θα μαι μακρυα απο το σπιτι μου για 2 χρονια και μετα ολο και κατι θα γινοταν οπως μια μεταθεση ή μια εγκυμοσύνη. Ελα όμως που τα πραματα δεν εξαρτωνται από εμας. Τα 2 χρονια για μεταθεση γινανε 5 και εγκυμοσυνη δεν μας ερχόταν.Εξάλλου ποτε δεν ηθελα να κανω παιδι μονο και μόνο για να μην παω στη δουλεια.

ΟλΑ αυτα τα χρονια προσπαθουσαμε και γενικα εκανα υπομονη και ελεγα έχει ο Θεος θα τα καταφερουμε. Εκανα υπομονη μερα με τη μερα να φυγω απο εδώ να φτιαξω και εγω το σπιτικό μου. Εχω παρει τα πραματα μου και τα χω κλεισμενα σε αποθηκη.

Και μετα εγινε αυτο που εγινε με την μεταθεση. Στην ουσια μας την εγκρινανε και την ξαναπηρανε πίσω γιατι καποιοι είχανε αντιρρήσεις. Ετσι απλά. Εμενα ομως η υπομονη τελειωσε. Βαρεθηκα να μου κανουν αλλοι κουμαντο στη ζωη μου. Θα μου πειτε ότι είμαι αχαριστη. Η εποχη είναι δυσκολη και δουλειες δεν υπάρχουν. Δεν ξερω όμως αν ρωτουσα εναν ανεργο αν θα αφηνε τον τοπο του να πάει να δουλεψει σε άλλο μερος και να μην ξερει ποτε θα γυρισει πίσω. Υπαρχουν τοσες οικογενειες που μενουν χώρια εξαιτίας του δημοσιου και αναρωτιεμαι γιατι. Τι κράτος εχουμε?

Ολα αυτα σκεφτομαι και εχω μπλοκαρει. Να μου λεγανε κανε υπομονη ακομη εναν χρονο και μετα θα φυγεις θα εκανα. Εδω δεν βλεπω φως στο τουνελ. Αν φυγω απο εδω ξερω ότι δεν θα γυρισω αλλα θα τολμησω.

Τσερυ αν δεν βρει δουλεια ο αντρας μου πιστευω ενα πιατο φαγητο θα εχω να τρωω ή από τη μανα μου ή απο την πεθερά μου αλλά δεν έχω άλλη λυση. Χανω τον εαυτο μου. τον αντρα μου τα καλυτερα χρονια μου να κανω οικογενεια.

Δεν ξερω πεστε μου και σεις την γνωμη σας.

Ο, τι και να πεις έχεις δίκιο! Είναι πολύ σοβαρή απόφαση και πρέπει να σκεφτείτε μαζί τι θα κάνετε. Εγώ σου είπα την γνώμη μου : αν θέλει τόσο πολύ να φύγετε, πάρε την 6μηνη και μπορεί κάτι να γίνει μέσα στο διάστημα αυτό. Εντάξει, κι εμένα έρχεται μαζί μου ο άντρας μου αλλά έχουμε την ελπίδα ότι του χρόνου μπορεί να πάρω μετάθεση ( μαζεύουμε΄μόρια εμείς). Δεν ξέρω πώς θα ήταν αν ήξερε πως δεν υπάρχει περίπτωση να φύγουμε. Μάλλον θα αντιδρούσε όπως ο δικός σου.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ναι εσεις οι εκπαιδευτικοι είστε αλλιώς. Τουλαχιστον ερχοσαστε πιο κοντα στον τοπο σας , ξερετε ότι είναι για ενα χρονο συν οτι εχετε Χριστουγεννα, Πασχα, καλοκαιρι. Επισης σε αλλες υπηρεσιες του δημοσιου οι αποσπασεις είναι ενα συν ενα χρονο ανανεωση. Σε μας είναι μονο για εξι μηνες χωρις ανανεωση.

Καθησαμε το μεσημερι συζητησαμε. Αυτος φοβαται απλα ότι αν παρω ανευ αποδοχων και δεν εχει βρει δουλεια τι κανουμε? Το καλο σεναριο ειναι να πάρω αποσπαση. να κανω εξωσωματικη (να πανε ολα καλα) και να εχει βρει δουλεια και ο αντρας.

Ειπαμε ομως να το τολμησουμε. Να κανω τηνν αιτηση για αποσπαση προς τον Οκτωβριο με Νοεμβριο εκεινο το διαστημα να βαλουμε μπροστα και για εξωσωματικη και βλεπουμε. Με τετοια μαυριλα και αγχος που εω μεσα μου όμως πως να πάει καλα και αυτή? Αυτο φοβαμαι και εγώ.

pepsi χωρις να θελω να φανω εξυπνη οπου γης κ πατρις!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ Κ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΝ ΠΟΤΕ..απο παντα υπηρχαν!!!!δεν θελω να σε αγχωσω κ συ τα ξερεις σαφεστατα τα ενδοτερα της οικογενειας σου αλλά εγω θα επερνα την μεταθεση κ στο 6μηνο θα γυρνουσα!!!σε αλλη εποχη ισως εκανα κατι αλλο...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!!

πέπσι μου, αλήθεια από χθες που διάβασα το πρόβλημα σου..δεν ξέρω να σου προτείνω μια λύση...

ελπίζω να γίνουν τα πράγματα όσο καλύτερα γίνεται...

να πιάσεις την απόσπαση, να είσαι καλά με το άντρα σου..να τροχιοδρομήσετε την εξωσωματική...και όλα θα πάνε καλά....να σκέφτεσαι αισιόδοξα!!!

στη Θεσνίκη έχετε σπίτι??στη Τρίπολη ενοικιάζεται??

δεν μπορεί να πάει μόνος του για μια βδομάδα να δει τι παίζει με δουλείες στη Θεσνίκη???

δεν μπορεί να βρει δουλεία σε μια κοντινή πόλη και να μοιράσετε τις αποστάσεις...πχ από 45 λεπτά ο καθένας...δεν ξέρω τώρα Πάτρα κτλ..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα κορίτσια!!!Όλοι με ένα προβληματισμό κοιμόμαστε και ξυπνάμε τι άσχημο πράγμα.....αλλά μήν χάνουμε την πίστη και την ελπίδα όλα θα γίνουν και θα τα καταφέρουμε εγώ τελειώνω με τη δουλειά που σημαίνει πάει το 500ακι για το δάνειο.... :-( αλλά τι να κάνουμε θα τη βρούμε την άκρη!!!Σήμερα έχει γενέθλια το Deppaki μας!!!Να τα εκατοστίσεις κοριτσάρα μου ότι καλύτερο εύχομαι μέσα απο τη καρδιά μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Να τα εκατοστίσεις Ντέπα! Να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου, να είσαι γερή και δυνατή.

Πέπσι, αυτό που είπε και η τινκερμπελ είναι πολύ σωστό. Γιατί δεν πάει ο άντρας σου λίγο νωρίτερα Θεσσαλονίκη να δει τι γίνεται με τις δουλειές εκεί; Πιστεύω και αυτή η κίνηση θα ξεθολώσει αρκετά το τοπίο. Αν πάει και βρε δουλειά ως το Νοέμβρη θα χαλαρώσεις κι εσύ και θα ανεβεις Θεσσαλονίκη πολυ΄πιο ήρεμη για να κάνεις και την εξωσωματική σου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Lilitaki, δύσκολο είναι να αντεπεξέλθει μία οικογένεια με τόσο μεγάλο δάνειο, αλλά ελπίζω να βρείτε την άκρη. Ξέρω ζευγάρι που δουλεύουν και οι δύο να έχουν δάνειο 700 ευρώ και τρεμουν μην χάσει ένας από τους δυο τη δουλειά. Αλήθεια τι δουλειά κάνεις;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Lilitaki, δύσκολο είναι να αντεπεξέλθει μία οικογένεια με τόσο μεγάλο δάνειο, αλλά ελπίζω να βρείτε την άκρη. Ξέρω ζευγάρι που δουλεύουν και οι δύο να έχουν δάνειο 700 ευρώ και τρεμουν μην χάσει ένας από τους δυο τη δουλειά. Αλήθεια τι δουλειά κάνεις;

Παιδάκια προσέχω marg μου το καλο είναι ότι ότν μπορέσω η θέση μου με περιμένει!!!Είμαι από της τυχερές το δάνειο μου θεωρείτε μικρό είναι 420€ μόνο!!!Απλά τώρα με το 2χιλιαρο της γέννας και τα υπόλοιπα έξοδα θα ζοριστούμε λίγο αλλά δέν παραπονιέμαι με το καλό να πάρω το μωρό μου αγκαλιά και όλα τα αλλα θα γίνουν δέν θα σκάσω κιόλας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημέρα σε όλα τα κορίτσια...πρώτα πρώτα να ευχηθούμε χρόνια πολλά και καλά στην ντεππα μας με υγεια και οτι αλλο επιθυμεί!!!Να έχει μια καλή εγκυμοσύνη και όλα να της έρθουν βολικά...

πέπσι είδα την εναλλακτική που προτείνει η τινκερμπελ και την θεωρώ λογικότατη!!!!πότε ειναι να οριστικοποιηθει η αποσπαση?αυτος να παει νωρίτερα να δει τι γινεται και ακόμη και μια δουλεια σε μακρινή αποσταση είναι μια ιδέα...άλλωστε και θεσσαλονικη δεν δουλευουμε δίπλα στο σπιτι μας....ας μην μιλησω για αθηνα που κανουν ταξιδι ολοκληρο καθημερινα...

28xYp3.png

Εδω στην Τριπολη ψάχνει παντού ακομη και στις γυρω περιοχές. Δεν βρισκει κάτι. Οσον αφορα την Θεσνικη στελνει παντου βιογραφικά και περιμενει απαντησεις. Εγω ευχαριστως να τον στειλω επανω να ομως που μπαινουν στη μεση και οι γονιμες μερες που μετραω σαν μανιακη κ δεν μπορει να λείπει και συνεχεια απο διπλα μου.....

Οσον αφορα την αποσπαση τωρα θα κανω αιτηση και οποτε την εγκρινουν....

Κοριτσια με αυτα κ με αυτα εχω χαλασει τον κυκλο μου πλεον και παλι εχω καθυστερηση. Θα μου πεις με τοσο αγχος και στενοχωρια......... που περασα.

Πέπσι, άσε τι γόνιμες μέρες και μην τρελαίνεσαι! Χαλάσαμε τη ζωή μας μετρώντας μέρες ακόμη και στον ύπνο μας! Και τί καταφέραμε; Τιποτα. Μόνο αγχωνόμαστε.....Μήπως μέιναμε έγκυες όσο και να το προσπαθήσαμε σε γόνιμες ή μη μέρες; Εγώ πλέον το ξέχασα το ζήτημα. Δεν μετράω, δεν με νοιάζει, δεν περιμένω να μείνω έγκυος, τίποτα. Θα περάσει ο καιρός, θα ξανακάνω κάποια στιγμή εξωσωματική και μπορεί να τα καταφέρω. Μόνη μου αποκλείεται. Γιαυτό και δεν θα καθορίσω ούτε τη δική μου ζωή ούτε του άντρα μου με βάση τις γόνιμες μέρες!!!!

Κοίτα να ξεμπλοκάρεις. Κάνεις κακό στον εαυτό σου. Δες το χαλαρά. Αφησέ τον να φύγει και μην τον πρήζεις με γόνιμες. Πες του να πάει να βρει δουλειά αφού τόσο το θέλει και αυτός και μόλις εγκριθεί η απόσπασή σου θα πας να τον βρεις. Θα είστε και οι δυο πιο ήρεμοι. Και να σου πω και κάτι άλλο; Πού το ξέρεις ότι διαταράχθηκε ο κύκλος σου και δεν είσαι έγκυος τ'ώρα που μιλάμε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

πεπσι εγω δεν εμεινα στις γονιμες!!!!μην τα στρωνεις ολα με βαση αυτό...αυτο που προεχει ειναι να ειστε κ οι 2 καλά!αυτος ειναι ο στοχος σου τώρα...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...